Tweedehandsliefde in huis: Oproepje!

Wij horen van veel mensen dat de rubriek ‘Tweedehands liefde in huis’, waarbij wij gaan binnenkijken in kringloop/Marktplaats/vintage huizen, erg geliefd is. Meerdere keren hebben wij gehoord dat het leuk zou zijn als we deze rubriek vaker dan 1 keer in de maand zouden publiceren. Dat lijkt ons, uiteraard, ook fantastisch, maar… daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Zoals je zult begrijpen, kost het best veel tijd om zo’n artikel te maken. We gaan immers op bezoek bij de mensen met zo’n geweldig interieur, maken foto’s, schrijven het artikel…Kortom, als we dit willen doen, hebben we aanmeldingen een beetje in de buurt nodig. Dat wil zeggen: Amsterdam en omgeving. Het ligt op dit moment helaas niet in onze mogelijkheden om naar de andere kant van het land af te reizen, dus we zoeken het wat dichter bij huis. We weten zeker dat er in deze omgeving heel veel mensen te vinden zijn die hun prachtige interieur aan ons willen showen. Overigens moet hierbij ook bedacht worden dat we in allerlei soorten huizen op bezoek gaan. Van studentenkamers tot villa’s, dus denk vooral niet dat jouw huis niet geschikt zou kunnen zijn!

Dus, bij deze doen we (opnieuw) een oproep! Ben of ken jij iemand met een leuk huis dat (grotendeels) is ingericht met tweedehands spullen? Meld je dan aan via de mail: meisjes@degroenemeisjes.nl!

Op deze manier hopen we zoveel aanmeldingen te verzamelen dat we allereerst eens 2 keer per maand zo’n leuk artikel kunnen publiceren!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Een gedachte over “Tweedehandsliefde in huis: Oproepje!

  1. wy wonen in een boerderietje gevuld met kringloop-schatten..marktplaats-vondsten en overgebleven klus-materiaal van man-lief zn bouwprojecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *