Vakantietijd

Het lijkt hier misschien een beetje rustig te zijn, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan het opvoeden van een kitten en het vernieuwen van de Groene Meisjes. Spannende tijden, er komen leuke dingen aan! Ondertussen blijven we lekker fotootjes maken. Vaak met Instagram, dus onze trouwe volgers hebben sommige plaatjes al voorbij zien komen.

Het is zomertijd, dus veel (zelfgeplukte) bloemen in huis! Fijn.

We genieten optimaal (lees: smoothies, fruitsalades, cake met fruit, enz.) van al het yammy summerfruit. We gaan het straks nog missen!

Pop begint steeds meer gewend te raken hier in huis. Ze is een schatje! Het kost tijd, maar we hebben er vertrouwen in.

Grappig, zo’n klein beestje. Beppie lijkt opeens wel een reus! Maar wat is ze ongelooflijk lief en geduldig!

Wat betreft de vernieuwingen rondom De Groene Meisjes: er was een Groene Meisjes Meeting. Met heel veel GOOD FOOD! (en Merel’s oude droom om ooit een theetuin te beginnen, met duizenden lieve kopjes en honderden lekkere vegan taartjes, kwam weer om de hoek kijken. Zucht…)

En tussen de bedrijven door veranderen we hier en daar iets in het interieur. Soms kan dat gewoon door wat dingen van plaats te laten ruilen, anders neer te leggen, of andere lijstjes (die je nog op zolder had liggen) op te hangen.

Maar soms wil je ook wat ‘ingrijpender’ veranderen en zo kochten we lila verf voor de eetkamerstoelen en neongele verf voor de naaibox. Nu moeten we nog tijd vinden om het ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren… Pastel & Neon it is! Ontzettend blij en verrast waren we door het lieve cadeautje van Anki: deze fantastische neonroze poster past helemaal in het nieuwe (nog verder te creëren) plaatje!

Nogmaals duizend keer dank! Wil je ook zo’n te gekke poster? Kijk dan op Zilverblauw.nl. Trouwens, dat moet je sowieso even doen, want het is een van de allerleukste blogs van Nederland!

Wij gaan weer verder hier en hopen heel snel met ‘Groene Meisjes nieuws’ te komen.Een heel fijn en zonnig weekend gewenst!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Vakantietijd

 1. Ohh wat fijn allemaal :) Pop ziet er ontzettend lief uit! En die plankjes op de laatste foto.. perfect!

 2. Mooi zo’n veldboeket. Aan die tafel wil ik ook wel aanschuiven, ziet er heel gezellig en lekker uit! Als die theetuin er ooit komt kom ik zeker langs. Is Beppie trouwens een raskat? Ze is zo pluizig! Ben benieuwd naar het nieuws.

 3. Ik kan het best wel waarderen alleen het neongeel voor de naaibox……. :-)

 4. Echt leuke plaatjes! Die foto van Beppie is zo herkenbaar! Katten zijn toch zo’n schatjes :-)
  En het veranderen in interieur is ook erg herkenbaar, ik ben ook volop het interieur/ meubeltjes aan’t pimpen de laatste tijd ;-)

  1. leuk he? Interieur moet je gewoon af en toe veranderen. Persoonlijk zou ik er niet zo goed tegen kunnen om 30 jaar hetzelfde te hebben in huis. (maar ik weet dat er veel mensen zijn die dat prima vinden, dus nouja, kan ;))

 5. Lijkt me geweldig om aan te schuiven bij zon’n groene meisjes meeting! De tafel ziet er echt fantastisch uit! Dus Merel, wanneer wordt de theetuin geopend ;) ?!

  1. Hihi, dat kan nog wel even duren. Misschien als de Groene Meisjes heeeeeeel groot zijn geworden…? ;)

  1. Te gek he? Het paard komt uit Leeuwarden en de eekhoorn uit Naarden, geloof ik. Uiteraard beide van de kringloop, maar het lijkt me dat ik dat er niet meer bij hoef te zeggen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *