Vegan brunch bij Beter&Leuk

Wist je al dat je iedere zondagmiddag bij Beter&Leuk (volgens ons de fijnste lunchroom van Amsterdam) vegan kan brunchen? Het kost €12,50 per persoon en believe me, je gaat het zo ontzettend lekker vinden! Er is van sojayoghurt met homemade granola tot boerenkoolsalade en van huisgebrouwen chai thee tot bananenbrood. Tel daar nog soep, quinoasalade, muffins, appelcake en broodjes met verschillende smaken hummus bovenop… en je hoeft een week niet meer te eten ;) 

Wist je dat je bij Beter&Leuk ook fijne ecofriendly spulletjes kan kopen? Denk aan organic lippenbalsems, kookboeken of deze te gekke schoenen! Tijdens het brunchen kan je dus ook nog even shoppen. Ideaal.

Wij komen net terug van Beter&Leuk en we denken nu al na over een volgende keer. Je kan iedere zondagmiddag van 11 tot 16 uur genieten van deze vegan brunch. De brunch is een enorm succes (logisch!) dus het is wel aan te raden om van tevoren even een tafeltje te reserveren. Je kan dan gerust met je vriendinnengroepje of me je (schoon-)familie komen, want er is genoeg voor iedereen! Natuurlijk kan je ook altijd even langswandelen om te kijken of er een plekje voor je vrij is. Reserveren kan je telefonisch doen en de contactgegevens staan op de website van Beter&Leuk.

Geniet ervan!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Vegan brunch bij Beter&Leuk

 1. Oh wauw, dat ziet er echt heerlijk uit! Ik wist wel dat je bij Beter & Leuk heerlijk kan high tea’en, maar de brunch kende ik nog niet. Amsterdam ligt niet echt om de hoek, maar dit ga ik zeker onthouden voor als ik in de buurt ben!

  1. High tea is ook super! Maar het te gekke hiervan is dat het iedere week is! zo fijn!

 2. Oh ziet er heerlijk uit! Maar, volgens mij is het ook er ook gewoon heel mooi & gezellig. Als ik een keertje in Amsterdam ben.. :)

 3. Ik ben zo blij dat ik in Amsterdam woon! Dit klinkt echt geweldig. Volgens mij hoef je daarna inderdaad een week niet meer te eten.

 4. Klinkt superleuk! Ga ik onthouden voor de toekomst. :)
  (Die appelcake ziet er zooo goed uit!)

 5. Hoihoi, jullie deelden hier laatst iets over op facebook volgens mij, dat het 11 oktober weer is? Zeiden jullie dat gewoon omdat het leuk is of omdat er dan iets speciaals is? :)

  1. Ohnee, dit is een heel oud bericht! Er is idd binnenkort weer een brunch bij Beter en Leuk, maar dat staat los van dit bericht of van ons :) Check hun facebookpagina maar even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *