Vegan eetdagboek #3

eetdagboek3thumb

Goedemorgen! Afgelopen woensdag filmde Merel weer een nieuw vegan eetdagboek. We vinden het zelf heel erg leuk om dit soort dagboekjes bij anderen te zien, omdat we stiekem toch altijd nieuwsgierig zijn naar wat een ander eet. Hopelijk vinden jullie het ook leuk! Op woensdag sprak ik af met Lisa en gingen we naar de perspresentatie van het prachtige kookboek ‘My New Roots.’ Daarna aten we ijsjes en… ’s avonds at ik 1 van mijn lievelingsdingen! Ben je benieuwd? Check dan gauw de video!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/ouTF-7gESzE” align=”center” maxwidth=”1000″]

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
Wij zouden het heel erg leuk vinden als je je zou abonneren op ons YouTube kanaal! Zo mis je nooit een video. Alvast mega bedankt!

Komen er lievelingsgerechten van jou voor in deze video? We zijn benieuwd! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “Vegan eetdagboek #3

 1. Leuk filmpje! Grappig dat je de dag van te voor al zin hebt in je ontbijt, ik heb dat eigenlijk nooit =P

  1. haha nee? Ja i love breakfast! Als ik het zelf mag zeggen, dan eet ik ook wel heel lekkere dingen in de ochtend. dus ja, ontbijten is een feestje!

 2. Dat je zin hebt in je ontbijt is heel normaal, overkomt mij ook wekelijks wel haha. Het voordeel van een lekker ontbijtje is wel dat je ’s ochtends makkelijker opstaat! Verder heel erg leuk filmpje

 3. Als ik net niet mijn ontbijt al op had was ik helemaal hongerig geworden van je vlog. Ik ben wel hebberig wat betreft de boeken, dat wordt dus weer shoppen

  1. thanks Lotte! Altijd van die lieve reacties van jou! x

 4. Jaa, weer een heerlijk filmpje! Vanmiddag ga ik jullie website weer s flink afstruinen, we krijgen bezoek, en dus krijgen ze van mee een superhealthy vegan-ish plaatpizza, hmm!

  Lieefs!

  1. Oh lekker zeg! Veel kookplezier! Als we ergens mee kunnen helpen, een receptje uitzoeken ofzo, geef een gil!

  1. hahaha yeaah! We moesten helaas het stukje met de ijsjes eruit laten, omdat er een kindje naast ons heel hard aan het huilen was. (in de video dus) Zo hard dat je ons niet meer verstond :(

 5. Gaaf dat dat restaurant een eigen kas heeft! Ik ben heel benieuwd naar het boek, stond al op mijn nog te lezen lijstje. Leuke vlog en ziet er lekker uit, ik kijk ook altijd uit naar het ontbijt :) .

 6. Leuk fillmpje! Ik ben nog niet zo’n ontbijtlover, maar nu ik een blender heb waarmee ik al m’n ontbijtjes vloeibaar kan maken gaat het wel een stuk makkelijker ;-)

 7. Mijn amerikaanse vrienden doen af en toe breakfast for dinner, isvast ook wat voor jullie :-)

 8. Voordeel van een hele tijd niet op jullie blog te zijn geweest – heerlijk tientallen blogposts achter elkaar kunnen lezen & vlogs terugkijken !! Ennu, ik ben ook zo’n ontbijtlover (havermout met appel/kaneel… KWIJL !!) Liefs Eva !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *