Verpakkingsvrij winkelen bij TeaBar (met korting!)

teabar3

Het produceren van minder afval kan soms ontzettend eenvoudig zijn. Sterker nog: het kan zelfs heel erg leuk zijn! Zo namen wij laatst een stel lege weckpotten mee naar Teabar, om ze vervolgens te vullen met de allerlekkerste losse thee van de wereld. En omdat we leuke dingen altijd graag met jullie delen, hebben we een toffe kortingsactie voor jullie geregeld.

teabar7 teabar2

Voordat we je meer vertellen over de kortingsactie: ken je Teabar? Als je een theeliefhebber bent, zoals wij, dan mag je deze winkel tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam écht niet overslaan. Wanneer je de winkel binnenloopt wordt alles duidelijk: duizend soorten losse thee en alle attributen die je (eventueel) nodig hebt om verse thee te zetten. Wat je ook meteen zal opvallen, is dat het personeel je álles over de thee kan vertellen. Teabar is een voor tealovers als een snoepwinkel voor kinderen. teabar-1

teabar5

Noem een theesoort en ze hebben het. Sommige theeën zijn er het hele jaar, andere zijn seizoensgebonden – zoals bijvoorbeeld Santa’s Dream, Winterspice en Chai Wallah. Onze lievelingsthee is er gelukkig het hele jaar door: Notendroom. Deze thee is gemaakt van gekarameliseerde noten en is gewoon te lekker om te omschrijven. Die moet je dus echt een keertje proeven.

teabar6

Nu we zo actief bezig zijn met verpakkingsvrij winkelen en minder afval verzamelen, is het extra aantrekkelijk geworden om met onze weckpotten naar TeaBar te komen. We haalden altijd al regelmatig losse thee, maar dan in een papieren (met plastic venster) zakje. Dat kan natuurlijk anders. Teabar verkoopt ook leuke blikjes, die je keer op keer kunt gebruiken. Maar een eigen pot meenemen is ook een heel goed en duurzaam idee.

Omdat TeaBar het leuk vindt om ons en jullie te steunen in onze verpakkingsvrije avonturen, hebben we samen een leuke kortingsactie bedacht. Vanaf vandaag tot de kerstdagen krijg je 10% korting op welke thee je ook maar wilt, als je je eigen verpakking meeneemt naar de winkel. Een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders! Kaartje en een thee-ei erbij en niks meer aan doen.

Wanneer je de winkel binnenkomt kun je het beste eerst even melden dat je voor deze actie komt, zodat het personeel op de hoogte is. Vervolgens moet je eerst even je meegebrachte verpakking (dit kan van alles zijn!) wegen, zodat je straks niet voor dit gewicht betaalt. Vervolgens schep je je verpakking vol met de theesoort die je lekker lijkt en bij de kassa wordt de 10% korting verrekend.

teabar4

We hopen van harte dat deze actie het extra aantrekkelijk maakt om het verpakkingsvrije winkelen een kans te geven! Of misschien ben je al super actief bezig met shoppen zonder plastic en is losse thee kopen een onderdeel van je vaste routine. In dat geval is deze korting natuurlijk ook mooi meegenomen. We hopen dat jullie een goed gebruik gaan maken van de actie – wij gaan dit zeker weten wel doen, want ons potje Notendroom is alweer bijna leeg!

TeaBar 
Haarlemmerdijk 71, Amsterdam

Openingstijden 
Maandag: 11.00-18.00
Dinsdag tm vrijdag: 10.00-18.00
Zaterdag: 10.00-17.00
Zondag 6/12/19 december geopend van 12-17 uur.

Wat is jouw favoriete thee van TeaBar? En wie van jullie gaat er van de actie gebruik maken? We horen het graag van je! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

26 gedachten over “Verpakkingsvrij winkelen bij TeaBar (met korting!)

 1. Oh ik had graag meegedaan aan de actie want ik ben dol op thee! Helaas woon ik niet in Amsterdam… :-( Tea bar ziet er overigens heel leuk uit!
  Liefs,
  Eva

 2. O man, thee met gekarameliseerde noten… Klinkt goeeed! Ik geloof dat ik maar eens een keertje langs moet. Want dúizend soorten thee, daar haalt mijn hartje zich bij op! :)

 3. Oh I Looooove TeaBar! Altijd als ik een dagje Amsterdam doe, ga ik er even langs. Jammer dat Groningen – Amsterdam net even een te grote afstand is om eventjes tussendoor te doen, anders was ik zeker ergens de komende dagen langsgegaan! Leuke actie!!

 4. Aah, wat balen dat ik niet bepaald in de buurt woon, anders was ik zeker even langsgekomen. Wat ziet het er onwijs leuk uit!

 5. Oh, wat een leuke winkel! Zelf thee scheppen, dat vind ik als theelover echt helemaal leuk. Bijkomend voordeel is dat je de thee veel beter kunt bekijken en ruiken, dat vind ik altijd wel fijn. Daar moet ik echt heen als ik volgende keer in Amsterdam ben! Sowieso, die notenthee klinkt echt superlekker <3

 6. Teabar is ook online toch? Geldt de korting alleen in de winkel?

  1. Nee, want het gaat specifiek om het verpakkingsvrije winkelen :)

 7. Wat een toffe actie! Notendroom is ook mijn favoriet, zoooo lekker!!

 8. Teabar heeft de lekkerste thee in heel Amsterdam!
  Mijn favoriet is: hello sunshine.

 9. Oh wat een ontzettend fijne actie hebben jullie weer geregeld voor ons!! :) Ik ga in het begin van de kerstvakantie naar Amsterdam met mijn vader en zusje, dus dan moet ik ze maar even heel lief aankijken of we ook langs de TeaBar gaan haha :)

 10. Kijk. Dat klinkt goed! Soms is verpakkingsvrij winkelen duurder en dat vind ik altijd een beetje demotiverend. Dan is het extra leuk als je een keer ergens korting krijgt als je geen verpakking wilt! Goede actie :)

 11. Zo verschrikkelijk jammer dat Amsterdam zo ver ligt voor mij. Anders had ik zeer graag gebruik gemaakt van deze actie!

 12. Waarom ken ik deze winkel nog niet? :O
  Ik ben nog wel zo’n (groene) thee-leut..

 13. Wat leuk! Ik hoop dat ik voor de kerstdagen nog even tijd heb om langs te gaan. Mijn favoriet is rooibos hammam, die is zo goddelijk lekker…

 14. Hier moet ik gewoon naartoe als ik naar amsterdam ga volgende week! De vorige keer heb ik teabar wel niet gevonden, maar ik zal het nog eens proberen :p

 15. De TeaBar is voor mij inderdaad net een snoepwinkel! Laat ik nu die Notendroom echt helemaal niets vinden haha. Mijn favorieten zijn alle Rooibos varianten de Rooibos Chai, Rooibos Grapefruit Mint en ook de Hamman variant. Maar Champagne Cassis is ook heerlijk.
  In de openings info staat een klein foutje! 12 en 19 dec is op een zaterdag…. Dat moet dan zijn zondag 13 en 20 decrmber dat zij extra open zijn! Ik ben al eens een keer op zondag voor niets gegaan, want zij doen niet mee met koopzondag normaal gesproken.
  Morgen zondag 13 dec.is er trouwens een waanzinnig leuke Kerstmarkt op de Haarlemmerstraat en Haarlemmerplein dus zeker de moeite die kant op te gaan!

  1. Volgens mij klopt het wel.. heb het namelijk letterlijk gekopieerd en geplakt vanaf hun site. Blijkbaar doen ze voor de feestdagen een extra koopzondag?

 16. Extra koopzondagen dat klopt ja! Maar 12+19 zijn geen ZONdagen maar zaterdagen! Dus koopzondag is op 13+20 december;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *