Video: Vegan Taste Test

thumbnailtastetest

Van de veganistische webshop Veggiedeli ontvingen we een pakketje met nieuwe producten om uit te proberen. Van slagroom tot worstjes en van ravioli met kaas tot chocoladepasta – het komt allemaal voorbij en het is allemaal 100% veganistisch. We namen een  video op om jullie te vertellen watt we van de producten vonden. Veel kijkplezier!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/IsFtOM3AKgA”]

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Wil jij ook een keer wat veganistische producten van Veggiedeli uitproberen? Gebruik dan de kortingscode Meisjes5 en krijg 5% korting op je totale bestelling.

Naar welke producten ben jij benieuwd? Laat het ons weten bij de comments! Vind je het leuk om onze video’s te bekijken en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal! 

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

38 gedachten over “Video: Vegan Taste Test

 1. Wat leuk om zo direct jullie reacties te zien! Ik organiseer zelf wel eens een testpanel voor AlleenPuur en het is zo fijn om van meerdere mensen een mening te krijgen. Samen verschillen namelijk zo sterk. Pssst… ik wist helemaal niet dat er vegan slagroom bestond joh! Heel bijzonder!

 2. Leuk maar een tikje te lang. Volgens mij beter 2 x 4 minuten ivm de vast te houden aandacht van de kijkers.
  Zwart zout had ik net gister iets over gelezen, ik ga op zoek. Wil weleens scrammbled tofu à la eggs proeven.

  1. Jammer dat je de video te lang vindt! We proberen het een beetje af te wisselen: de ene keer een heel korte video, de andere keer iets langer. Langer dan 10 minuten zullen we bijvoorbeeld niet doen :)

 3. Leuke video! Waar heb je die jurk vandaan, Merel? Erg leuk met die wijde mouwtjes, staat je goed.

 4. Leuk filmpje! Ook precies een aantal items waar ik al eens over getwijfeld heb om te kopen. Binnenkort maar eens wat bestellen :)

  Fijne zondag!

 5. Leuke test! Wat hebben jullie een prachtig behang. Is dat echt vintage?

 6. Ik hoop veel meer van dit soort video’s te zien! Super leuk

 7. Haaa zo leuk meiden, vooral dat enthousiasme over de worstjes en de ravioli hahaha! Dit is heel fijn voor iedereen die wat nieuwe producten wilt uitproberen, zelfs ik kreeg er honger van! :)

 8. Jaaa, dit vond ik nou echt een leuke video. Normaal vind ik filmpjes kijken rete saai maar dit vond ik echt super leuk en interessant. Ik wil meer ik wil meer..
  Liefs Iep xo

  1. haha, meer is onderweg! We zijn weer lekker aan het filmen de laatste tijd ;)

 9. WAUW! Ben jullie nu al eeuwig dankbaar, wat een geweldige site!! Door mijn allergie voor melk, ei en noten mag ik veel dairy producten niet – maar dit is een uitkomst! :D :D

  1. Kijk eens aan :) Nou, dan kun je ook nog bijna al onze recepten (behalve die met noten natuurlijk) maken! Veel plezier :)

  1. Dankje! Leek ons voor de afwisseling ook wel eens leuk :)

 10. Ik vond jullie in de eerste video’s best rustig, terwijl jullie op snapchat en in real life veel, eh, drukker/gekker zijn? Ik kan het niet zo goed verwoorden haha. Maar dat zie ik nu dus veel meer terug! Leuk! :D

  1. hahaha we proberen ons wel een béétje in te houden hoor, anders wordt het 1 groot hysterisch geheel ;)

 11. Wat een leuke video! Ik vind het heel leuk om jullie steeds meer te zien op filmpjes. Hoop dat er meerdere komen.

  xx

  1. Wat leuk om te horen! Er komen zeker meer video’s aan :)

 12. Meeste dingen lijken me best lekker. Denk dat ik die slagroom ook niet lekker ga vinden. Hou echt niet van een sojasmaak. Hou ook niet van sojayoghurt en sojamelk enzo.

 13. Wat een leuk filmpje! Ik vind die truffels van booja booja juist echt heerlijk! Maar ik houd dan ook van pure chocolade idd :D

 14. Hahahahahahahahahah GUUUURRRLLLLLS ik ga dood hier! Halve filmpje gemist door tranen in m’n ogen van het lachen ! En Beppie ‘Never mind me I’m just hanging out here…’

 15. Oh wat een leuke gezellige video! Zo’n live smaaktest werkt voor mij veel beter/overtuigender dan gewoon een geschreven review. Wel jammer dat het dan via een webshop besteld moet worden, dat is voor mij (als niet vegan, ‘maar ik zou het best af en toe wel willen proberen’) dan net een drempel. Kunnen jullie ook een keer zo’n filmpje maken met producten uit de supermarkt? Bij mijn Jumbo hebben ze bijvoorbeeld een heel groot vegan-assortiment!

  1. :) Zo’n video hadden we laatst over wat producten van Aldi!

 16. Yes, gezien! Wat een superleuke video:) Ik ben heeul erg benieuwd naar de ravioli en de worstjes! Ik vind ravioli zó lekker, maar ja, helaas. Dus, deze gaan op mijn verlanglijstje. En als jullie zo enthousiast zijn over de worstjes, wil ik zo ook proberen. Ik ben vaak een beetje huiverig voor dat type vleesvervanger, maar ik ga het een kans geven.
  En hoe toevallig, ik heb zaterdag zwart zout gekocht! En het ruikt inderdaad echt naar gekookte eieren ofzo. Zo apart. En waar ik ook helemaal enthousiast overben….. jackfruit! En dan niet op siroop, maar in ‘brine’! Ik weet dat jullie ook veel Amerikaanse vegan blogs volgen dus het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat je hiermee ‘pulled pork’ enzo mee kan maken.
  Echt een hele toffe video verder:)

 17. Leuk altijd van die proeffilmpjes! (Ook leuk om te zien wat er allemaal is/mogelijkheden) Krijg er zelf ook altijd trek van.. :P
  Wat ik me afvroeg: Waarom zeggen jullie eigenlijk vegan ipv. veganistisch? Ben niet zo heel bekend met veel termen, dus ik was gewoon benieuwd (+ ik ben een taalnerd en ik vind taalgebruik interessant)

  1. Omdat het wat leuker/makkelijker klinkt dan veganistisch + het is een korter woord ;)

 18. Wahahahaha! Wat een heerlijke video! En vooral Beppie ertussen. Ik lees op Bored Panda wel eens van die berichtjes over eigenwijze katten, deze kan er zo tussen. ;-)
  Maar even serieus: top dat jullie over deze producten vertellen. Ik ben al heel lang op zoek naar vega ravioli en kala malak dus ik ga zeker even naar de website toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *