VIVA LAS VEGA’S – FOOD FESTIVAL

Stel je voor: een hele dag en avond vol veggie-happiness… Dat wil zeggen: plantaardige gebakjes en hapjes op een foodmarket, duurzame DJ’s, te gekke kookworkshops en andere veggie-lovers ontmoeten. Klinkt dat niet als een groen paradijsje? Het kan op het Viva Las Vega’s Food Festival!

Denk niet dat dit festival alleen voor diehard planteneters is weggelegd. Van beginnend flexitarier tot vegan raw-foodie kunnen hier hun hart ophalen. Ook voor de mensen die meedoen aan de Veggie Challenge in de maanden juni en/of juli lijkt ons dit het perfecte dagje uit om in groene sferen te blijven!

Een greep uit het programma: raw chocolade maken met Sabine, bio sushi rollen met Joris, afternoon thee drinken met Lisette en plantaardig lunchen met Kyra. Ook zal Jacintha Bokma een lezing houden over het succes achter het kookboek ‘Puur Plantaardig’ en zal er een diëtiste aanwezig zijn om al je vragen op het gebied van vega(n) eten te beantwoorden.

’s Avonds is er muziek (Florian Wolff, Laura Estévez, DJ Wesdex & Don Lennon) en een Vege-Q. Nog meer heerlijk eten dus, met gezellig muziek erbij. DJ Wesdex & Don Lennon trekken ’s avonds nog even door; tot een uurtje of 3 ’s nachts kunnen we met onze groene voetjes van de vloer in de clubzaal.

Wij hebben ontzettend veel zin in het festival en kijken er naar uit om jullie op deze dag te ontmoeten, want… De Groene Meisjes zullen met een kraam met heerlijke snacks op de festivalmarkt te vinden zijn! Hebben we genoeg redenen opgenoemd om te komen? ;)

Alle gegevens nog even op een rijtje:

Datum: zaterdag 30 juni
Tijd:  vanaf 12:00
Locatie: Studio/K
Adres: Timorplein 62, 1094 CC Amsterdam (routebeschrijving is op de site van het festival te vinden)
Prijzen: workshops van €0,- tot €35,-
vanaf 19:00: €12,50,- inclusief hapje (Bestel nu hier je kaarten.)
na 23:00: €7,- exclusief hapje (Kaarten alleen bij de deur!)

Houd de website van het festival goed in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws.
Tot dan! We zouden het superleuk vinden als jullie bij de comments laten weten wie er naar het festival komen! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “VIVA LAS VEGA’S – FOOD FESTIVAL

 1. Ik heb net een kaartje voor de avond gekocht!
  (en kom overdag natuurlijk)
  heb er zin in!

 2. De informatie rond de tickets vind ik wat onduidelijk, op de site van het festival vind ik ook niet meer informatie. Voor het programma overdag hoef ik geen kaartje te kopen? En voor de vege-Q dan?

  1. Hoi Mirjam,

   Voor sommige workshops moet je wel een kaartje kopen, voor andere niet. Voor de foodmarket hoef je geen kaartje te kopen, dus dan is de toegang gratis. Voor het avondprogramma met een hapje eten (dat is de vege-Q) betaal je 12,50 en vanaf 23:00 uur, zonder hapje eten, betaal je 7 euro. De workshops zijn overdag. En daarvoor kan je je binnenkort inschrijven (en ik denk dat je dan meteen ziet of de workshop geld kost of niet) via de website van Viva Las Vega’s.

   Hopelijk is het zo wat duidelijker?

 3. Gaat er toevallig iemand vanuit Groningen? Lijkt me gezellig om een nieuw iemand te leren kennen en samen te treinen!

  1. Kijk, DAT zijn leuke berichten! Groninger Veggies, waar zijn jullie?! :)

  2. Lyske: als je geen weekend OV hebt maar wel iemand kent met een CJP pas (of er zelf eentje hebt); via de CJP website kan je nog t/m morgen (15 mei dus) een NS dagkaart voor 2 personen kopen voor 24 euro. Dan reis je samen onbeperkt een dag door het land voor 12 euro pp! Hij is dan nog net geldig dus het kan voordelig uitpakken voor je :)

   1. Helaas gaat niet op voor mij :) Maar misschien haal ik bij de Hema nog even een dagkaart. Bedankt voor de tip!

  3. Overigens ga ik het liefst overdag naar de Food-market en s’avonds de laatste trein terug. Ik wacht dus nog even met een kaartje kopen zodat ik me ook kan inschrijven bij workshops.

 4. Leuk, ik ga een kaartje kopen! En zal even ‘hoi’ zeggen bij jullie kraampje, gezellig :D

 5. Ah superleuk! Ik hoop erbij te kunnen zijn! Maar als ik kom zal ik uiteraard even bij jullie gedag komen zeggen! Ik kijk nu al uit naar een waar paradijs aan vegan hapjes die dag :D

  1. Vinden we te gek! Ooo, hapjes genoeg, reken daar maar op ;)

 6. Jazeker! Ik ben aanwezig! Heb gelijk mijn moeder, tante en nichtje op getrommeld! Het is de eerste dag van mijn vakantie! Kan niet wachten… :):) vanuit het zonnige zuiden komen we met de trein!

 7. Lyske! Als ik tijd heb (en met het schrijven van twee scripties wordt dat nogal spannend) ga ik een kaartje kopen! Dan laat ik het je weten!

 8. Leuk! Ik kom ook! Ik kan waarschijnlijk alleen ’s avonds, overdag sta ik in mijn shopte Elle Aime in Rotterdam. :) Het lijkt me leuk jullie een keertje te ontmoeten! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *