Vlierfest 2021

Al weken leefden we toe naar dit moment: het eíndelijk kunnen plukken van de vlierbloesem uit de boom in onze tuin. De zon van afgelopen week deed de vlier duidelijk erg goed want het was binnen een paar dagen: BOEM!, een explosie van bloesem. We (Liza, Nienke, Nirosha, Leo, Marne en ik) organiseerden ‘Vlierfest 2021′ en het werd een geweldige middag. Omdat ik zóveel vrolijke foto’s gemaakt heb, kon ik het niet laten om er een blogpostje aan te wijden.

Nirosha (links), die woensdag jarig is, werd eerst overladen met cadeaus – uiteraard – en mocht daarna het Vlierfest openen. Ze klom daarvoor op de versierde trap en knipte de eerste schermen uit de boom. Liza deed een erg goede job als schermenvanger op rechts. Kijk hun haren dansen! Zie die actie!

Marne voelde zich weer alsof hij bij de scouting zat (hij zat vroeger bij de Bevers) en kon het niet laten om in de boom te klimmen. Misschien is het de zon die weerkaatst in de metalen schaal maar waarschijnlijk is het Nienke’s (op rechts) schoonheid; ik vind dit in ieder geval een oogverblindend mooi plaatje.

Tuinieren in een heuse tuinbroek. Het zijn toch dromen die eindelijk uitkomen, dat mogen jullie best weten. Op rechts zie je alles wat ik momenteel mooi vind: lila, geel en wit. Ik overdrijf niet als ik door de tuin heb gegild dat ik ‘DIT PLAATJE ECHT EVEN VAST MOEST LEGGEN’. Mijn vrienden zijn inmiddels niks anders van me gewend, dus het is allemaal oké.

Op links zie je Leo die zijn fles met wodka infused met vlierbloesem showt. Nu al veel zin in de nazomerborrel bij Leo en Nienke op het balkon. Rechts zie je Nirosha die ons leert om kombucha met vlierbloesem en citroen te brouwen. Over een paar dagen kunnen we dit ongetwijfeld heerlijke drankje testen!

Verder maakten we limonade – ook met vlierbloesem natuurlijk want hey, dat was het thema van het feest – schoten we Polaroids, aten we verjaardagsbrownies en bestelden we pizza’s. Het was gewoon een heel gelukkige zomermiddag in onze achtertuin en ik wilde dit graag even met jullie delen <3

We hebben vanmiddag ter plekke bedacht dat het heel leuk zou zijn om iedere verjaardag een workshop met elkaar te doen. Nu was Nirosha jarig en leerde zij ons lekkere dingen met vlierbloesem maken. Leo is fietsenmaker en gaat ons op zijn verjaardag (wat toevallig samenvalt met mijn verjaardag!) leren banden plakken. Ik denk dat ik een kleine workshop Instagramfotografie ga geven. Ik vind het nu al een fantastisch concept en kan niet wachten op de volgende verjaardag!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “Vlierfest 2021

  1. Klinkt als een heeeeeeerlijke middag! En een goed idee die workshops voor verjaardagen ☺️

  2. Het genieten spat van de foto’s af!! Heerlijk om even mee te kijken 💕🥰😁😘

  3. Leuuuuk, en fijn om de voornaamwoorden hen/hun, die ik het liefst ook zou gebruiken, casual te zien op een plek als dit! Representation matters!! Dus dankjewel :).

  4. Ik ben hier nog steeds zó enorm van aan het nagenieten, wat een heerlijk blogje!

  5. Ontzettend leuk om te lezen en te zien. Ik was (gelukkig) al vrolijk, maar werd op slag nóg vrolijker 😃

  6. Klinkt echt als een superleuke geslaagde middag! Ook hele gezellige foto’s. Zo’n leuk idee ook, een workshopmiddag voor iedere verjaardag! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *