Vlog #2 – Bloggersevent, Foodhallen en SLA

vlog2
Yay! We hebben een nieuwe vlogcamera! Een hele tijd geleden maakten we onze eerste vlog, maar filmen met een spiegelreflexcamera bleek toch best wel een gedoe te zijn. Omdat het ons toch heel erg leuk lijkt om zo nu en dan een vlog te maken, hebben we een handzamer cameraatje aangeschaft en deze bevalt tot nu toe erg goed! (voor de geïnteresseerden: het is een Canon GX7)

We vlogden van vrijdag tot en met zondag. Op vrijdag ging ik (M) naar een bloggersevent, daarna kwam mijn broertje logeren en was het feest. We gingen naar de film en naar de Foodhallen. En op zondag gingen we het nieuwe lentemenu bij SLA testen. Het was een heerlijk (letterlijk en figuurlijk) weekend en we hopen dat jullie het leuk vinden om mee te kijken!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Dankjewel voor het kijken! We horen het graag als jullie vaker vlogs zouden willen zien en natuurlijk zouden we het te gek vinden als je je zou willen abonneren op ons YouTube kanaal! (hierop posten we onder andere reisvideo’s, kookvideo’s en video’s waarin we dingen over de groene/vegan lifestyle uitleggen)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

42 gedachten over “Vlog #2 – Bloggersevent, Foodhallen en SLA

 1. Zo ontzettend leuk jullie blog! Ik lees dagelijks en check vaker per dag of er soms al een nieuwe post is (en ben dan stiekem teleurgesteld als dat niet zo is, oeps haha). Ik word helemaal vrolijk van jullie vlog!

 2. Stomme autocorrect! Ik typte kanjer.

  Verwijder mijn berichten maar, dit is echt te erg….

  1. Nee joh maakt toch niet uit? We snappen toch dat je kanjer wilde typen! ;) Lieve reactie, dankjewel! <3

 3. Normaal ben ik niet van de vlogs, maar deze is wel heel leuk. Die sticky toffee pudding lijkt me heerlijk. Je hebt echt een hele fijne stem om naar te luisteren, Merel.

 4. Wat een leuke vlog! Jullie lach is aanstekelijk ook. En wat is Niek grappig haha:) geweldig! Die mezze moet ik ook snel uitproberen en dat taartje van SLA, wauw he? Ik had em ook laatst té lekker !

 5. Ik kwam op de websites voor leuke hotspots in Berlijn (jaja ik ga er zo liftend heen, zin!!) en kwam toen deze nieuwe vlog tegen. Wordt er helemaal vrolijk van!! Echt heel leuk filmpje meiden!! xo

 6. Superrrleuk! Ik moest deze vroege ochtend beginnen zonder koffie en ik was al helemaal chagrijnig. Maar nu ben ik weer blij door jullie vrolijke filmpje!

 7. Superleuke vlog met je broer erbij! Als ik die lach van van je hoor ben ik gelijk alweer een stuk vrolijker haha!

 8. Wat een leuke vlog, ik ben gelijk helemaal vrolijk! Die salades bij SLA zien er trouwens echt geweldig lekker uit.

 9. Wat een leuk filmpje, vooral door Niek! Werd er helemaal vrolijk van :)

 10. Haha wat een leuke vlog! Ik moest echt hardop lachen over het feit dat jij in Turkije woont :’). En die salades zien er zooo lekker uit!

 11. Owwww deze vlog made my day!!! Je broertje Niek is echt zo lief en grappig! Zit hier met een big smile , hardop te lachen!
  Fijne dag vandaag!

 12. Ah wat een super leuke vlog hé! Zou ik er wel meer van willen zien (: En wat hebben jullie lekker gegeten zeg, ik ben jaloers haha

 13. Heel fijne vlog! Je hebt echt een heel aangename stem Merel, zou zo op de radio kunnen! Ik vond het erg grappig toen je broer ook bij jullie in beeld verscheen als een volwaardige vlogger haha, en dan nog een beetje sluikreclame verkopen ;)

 14. Ik vind het echt superleuk dat jullie nu ook zijn begonnen met video’s maken… Leuke vlog ook!! Liefs, Jis

 15. Wat een heerlijk filmpje! Ik ben fan van Niek. En bedankt voor de kattenbonus!

 16. Jaaaa een groenemeisjesvlog! Vind ik superleuk! Leuk om te zien dat jullie volgens mij een supertof weekend hebben gehad. En dan nog al dat eten in jullie vlog. Daar word ik blij van <3

 17. Aww wat is je broertje leuk, Merel! :) Zo oprecht lief en grappig!
  En ik krijg zin om naar Amsterdam te gaan met al dat lekkere eten! :)

 18. Ahhh zo leuk!!!!! En Merel wat een gezellige broer heb je! Ik ben erg blij geworden van deze vlog dus keep ‘m coming :)

 19. Heerlijk!
  Ik wil graag een vegan sticky pudding eten in Turkije met Niek.
  Bedankt voor deze vrolijke gezelligheid :-)
  Groe(n)tjes,
  J

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.