Vlog #5 – Den Haag en LENA

vlogdegroenemeisjesdexter

Hi guys! Vandaag hebben we weer een nieuwe vlog voor jullie! Dit keer is het wel een wat kortere vlog dan normaal, omdat hij op twee dagen is gemaakt in plaats van op meerdere dagen, zoals we dat normaal gesproken doen. Volgende week zal de vlog weer een stukje langer zijn, gokken we zo, want we hebben de komende dagen een hoop spannende dingen te doen en dus ook te filmen.

Dat de vlog korter is, maakt hem niet minder leuk – vinden we zelf. Ik (M) ben namelijk op pad geweest met Sophie en we hebben weer een paar leuke adressen in Den Haag ontdekt. Ook heb ik kennis gemaakt met Sophie’s kitten Dexter, zooooo lief. Verder gingen we op bezoek bij Lena, the fashion library, in Amsterdam, waar Jamie kleding leende voor de fotoshoot die we vandaag hebben. Goed, ga maar snel kijken. Veel plezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

We zouden het mega leuk vinden als je je zou willen abonneren op ons YouTube kanaal! Dit is gratis en kun je doen door op deze link te klikken. Dankjewel!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Vlog #5 – Den Haag en LENA

 1. Ohhh, Dexter <3! Wat een leuk begin zo van een vlog! Ik word altijd zo vrolijk van jullie vlogs – lekker relaxed, onderuit gezakt op mijn stoel kijk ik er altijd naar. Naoki.nl ken ik nog niet, ik ga direct een kijkje nemen. Altijd leuk om nieuws te ontdekken natuurlijk! Leuk, Den Haag! Ik ben er in het begin van dit jaar een weekendje geweest en kwam toen al allerlei leuke zaakjes tegen, maar waar deze vlog over gaat, die kende ik nog niet. Klinkt veelbelovend allemaal!

 2. Wauw wat leuk, bittersweetz zit vlakbij mijn nieuwe woning (pas verhuisd van Nijmegen naar den haag) dus daar ga ik zeker kijken en een lekker taartje proeven. Zelf wil ik ook zo’n zaak beginnen dus zal eens lekker inspiratie opdoen :) thanks groene meisjes en Sophie!

 3. Aaah Dexter! <3 Hihi ik vond het heel gezellig, leuk om het op video nog een keertje te zien! Ik hoop dat het goed is afgelopen met je durian!

  1. Dexter is een schatje! <3 Het is goed afgelopen met de durian, maar ik heb wel mensen vreemd zien kijken en denken: "waar komt die geur toch vandaan?" OEPS!

 4. Echt super leuk jullie vlogs!!! Heel benieuwd wat Jamie van de Durian vond. Heb ze in Thailand gegeten en daar hingen bij veel hotels bordjes dat je geen durian mee naar binnen mocht nemen ivm de stank… Vond ze overigens wel lekker :)

  1. hahaha ja en terecht, want het stinkt echt als een malle! Jamie vond het geloof ik wel lekker!

 5. Ahh, wordt zo vrolijk van jullie blog en wat ben ik jaloers! Ik wil al 6 jaar naar Malta. Het is totaal geen dure bestemming en dichtbij. Soms zeiden mensen wel tegen mij dat het klein was en dat je er niet te lang moet blijven, maar iets aan Malta trekt me zo.

  1. Hopelijk ben je straks na mijn foto’s en video overtuigd om toch eens te gaan! ;)

 6. Leuke vlog! Heb weleens van durians gehoord en eigenlijk alleen wat ik erover hoor is hoe erg het stinkt..

  1. haha ja dat is ook de meest opvallende eigenschap van deze vrucht, naast de vorm dan ;) De smaak is, volgens Jamie, heel lastig te omschrijven. En de geur, die trok ik persoonlijk totaal niet, terwijl Jamie het wel een beetje vond meevallen.

 7. Die kledingbib! Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik wil deze zomer erg graag een Nederlanse stad bezoeken en ik twijfel tussen Utrecht, Den haag of Eindhoven (aangezien ik eens iets anders wil ontdekken dan Amsterdam, al heb ik mijn hart daar echt verloren). Wat vinden jullie de leukste stad?

  1. Eigenlijk zijn dit onze lievelingssteden in Nederland: Amsterdam (duh, daar wonen we ;)), Rotterdam, Arnhem, Nijmegen en Den Haag :)

 8. Gezellige en leuke vlog zo! Jullie lijken me hele leuke en gezellige meiden.Ik woon dicht bij den haag en moet er zo te zien echt weer een X heen. Hoe vond jamie de durian?? Hehe mijn vader is er gek op maar moest vroeger altijd buiten eten want het stonk onwijs!!! Mocht ze de smaak/ geur te sterk vinden kan je hem ook invriezen of in de koelkast leggen ( wel goed afdekken anders ruikt je hele koelkast ernaar). Naar mijn idee neemt de geur iets af als je hem koud eet en smaakt het ook beter.

  1. haha ik snap wel dat je vader het buiten moest eten ;) mijn god, wat een lucht. Dankjewel voor je lieve compliment!

  1. thanks, dat is lief :) De kaassouflé was HEERLIJK! Maar goed, nu stel ik misschien ook geen heel hoge eisen en weet ik eigenlijk niet meer zo goed hoe een ‘echte’ smaakt. Maar ik vond het heel erg lekker en zou hem volgende keer als ik daar ben zeker weer bestellen. Hoewel een broodje vegan kebab ook niet verkeerd klinkt ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *