Waar kun je het Groene Meisjes boek kopen?

De-Groene-Meisjes---achterkant-omslag

Een vraag die we dagelijks gesteld krijgen is: waar kun je het Groene Meisjes boek kopen? Voor wie de afgelopen maanden ons blog niet heeft gevolgd, of hier nieuw is (welkom!) : wij hebben op 13 oktober ons eerste boek uitgebracht. Het is een boek over het vergroenen van je leven en het makkelijk en leuk maken van de duurzame lifestyle. Het gaat over onderwerpen als vegan eten in sociale situaties, eerlijke mode, dierproefvrije cosmetica, je huis inrichten met tweedehands spullen en groener reizen. En natuurlijk staan er ook 22 vegan recepten in. Over naar wat jullie écht wilden weten: waar is het boek te koop?

Zelf hebben wij nog geen volledig overzicht van waar ons boek te koop is. Dat komt doordat iedere (boeken)winkel er zelf voor kan kiezen om het boek wel of niet in te kopen.  We hebben nog geen duidelijke lijst gekregen met verkooppunten, dus we moeten het even hebben van de winkels waarmee we persoonlijk contact hebben. Mocht de winkel waar jij ons boek gekocht of gespot hebt er niet tussen staan, laat het dan alsjeblieft weten bij de comments, dan vullen we de lijst in dit artikel meteen aan! Dankjewel alvast :)

Ons boek ligt in de volgende winkels: 

Alle winkels van WAAR. Dat zijn inmiddels 18 winkels, in:  AlmereAmsterdamArnhemBredaDen HaagEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtNijmegenRotterdamUtrechtZoetermeerAlkmaarGroningenOud-BeijerlandZutphen en Tilburg.

Geitenwollenwinkel (Amsterdam Centrum)
DopHert (Amsterdam West)
Beter&Leuk (Amsterdam Oost)
Java Bookshop (Amsterdam Oost)
Scheltema (Amsterdam Centrum)
Linnaeus Boekhandel (Amsterdam Oost)
De Nieuwe Boekhandel (Amsterdam Bos en Lommer)
HOOGSTINS (Amsterdam Oud West)

Ananda (Haarlem centrum)
Anat (Groningen)
Van der Velde (Groningen)
Van Stockum (Den Haag)
Blossom Books (Zierikzee)
De Koperen Tuin (Goes)
Daan Nijman (Roden)
Waanders in de Broeren (Zwolle)
Kooyker (Leiden)
Eressea (Gouda)
Broekhuis (Enschede)
Broese (Utrecht)
Savannah Bay (Utrecht)
Bruna (Zandvoort)
Dominicanen (Maastricht)
Donner (Rotterdam)
Het Colofon (Arnhem)
Bruna (station Arnhem centraal)
Dekker van de Vegt (Nijmegen)
Boekhandel Veenendaal (Amersfoort)
Nawijn & Polak (Apeldoorn)
Kookwinkel de Gruijter (Sliedrecht)
Quist (Bergen op Zoom)
Stumpel (Almere)
Plukker (Schagen)
Van Kralingen (Breukelen)

Fnac (Brugge, België)
Standaard Boekhandel (niet overal in België, maar wel op veel plekken)

Ons boek is online te koop via: 

Watmooi.nl (geen verzendkosten)
donner.nl
dinternet.nl
bruna.nl 
ako.nl
bol.com

 

 

Nogmaals: we horen het héél graag van je als je ons boek ergens hebt gespot, want dan kunnen we deze lijst mooi aanvullen. Ook adressen in België zijn erg welkom! Dankjewel voor je hulp.

Mocht je ons boek trouwens willen kopen bij jouw plaatselijke boekhandel en ze hebben het niet? Iedere winkel kan ons boek bestellen vanuit het Centraal Boekhuis, dus je kunt beleefd vragen of ze het boek voor je willen bestellen. Wanneer er in een winkel meerdere keren naar hetzelfde boek wordt gevraagd, koopt een winkel een boek sneller in dan wanneer er niemand naar vraagt. Alle beetjes helpen!

Heb jij een winkel, lunchroom of webshop en vind je dat ons groene boek bij jouw concept past? Neem dan contact met ons op via meisjes@degroenemeisjes.nl en dan connecten we je met degene die over de inkoop/verkoop van ons boek gaat, via onze uitgeverij. Of je bestelt het via het Centraal Boekhuis, dat kan natuurlijk ook :)

Dank voor jullie support. We waarderen het heel erg!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

71 gedachten over “Waar kun je het Groene Meisjes boek kopen?

 1. Ik kocht het bij Blossom Books in Zierikzee, en ik heb het meteen uitgelezen, wat een geweldig boek! <3

  1. Hoi Silke,
   waar is blossom books in Zierikzee? Ik woon daar nl. in de buurt en ga het graag opzoeken!

 2. Ik was vandaag op de boekenbeurs in Antwerpen. Daar zag ik jullie boek ook! Ik had hem natuurlijk al, maar ik glimlachte toch toen ik hem zag :) De boekenbeurs loopt van 31/10 tot 11/11 :)

  1. dankjewel voor het doorgeven! En natuurlijk ook bedankt voor je aankoop :)

 3. Yes! Ik woon in Leuven en bestel nooit online dus heb ik even geluk! ?

  1. Nu hopen dat het boek er nog ligt! ;) Go for it! haha

 4. Ik was vorige week bij WAAR Eindhoven voor jullie boek, maar toen was ie er (nog) niet. Morgen nog maar eens proberen! :)

  1. Ahhh, jammer! Als het goed is ligt het boek nu bij álle WAAR winkels!

  1. O wow, dat is een práchtige boekhandel volgens mij! In die oude kerk toch? Ziet er heel mooi uit. Een eer om daar te liggen! :)

 5. Ik heb het boek gespot bij Dominicanen (oftewel de kerk die in een boekhandel is omgetoverd) in Maastricht!

  1. O wwwwooooow, dat is 1 van mijn lievelings boekhandels EVER! dankjewel :)

  1. Top! dankjewel :) Grappig, want Bruna heeft het boek niet ingekocht voor al haar winkels. Misschien is het de winkel van een franchiser? Dat zou natuurlijk kunnen.. Dankjewel voor het doorgeven!

 6. Ik heb het gekocht bij Standaard Boekhandel, de grootste boekenwinkelketen van België! Niet alle filialen hebben het op voorraad, maar het kan steeds besteld worden. Nog eens proficiat met jullie prachtige boek meisjes!

  1. Oeee leuk om te horen! We hebben nog heel weinig beeld van waar we in Belgie verkocht worden, dus dit is extra leuk! dankjewel :)

 7. Bij Kookwinkel de Gruijter in Sliedrecht! Superleuke winkel trouwens en het boek is uiteraard ook heel tof :-)

  1. Dankjewel! Tof om ook bij een kookwinkel te liggen :)

 8. Ik zag het boek bij de Bruna op station Arnhem. Niet gekocht, want hij staat op mijn sinterklaas verlanglijstje. Nog even wachten dus!

  1. Oeee spannend! Check onze post van vandaag, misschien moet je dit als hint naar iemand doorsturen ;)

  1. Goeie! Al zijn er al wel heel veel verkooppunten in Amsterdam en hopen we eigenlijk juist ook dat winkels buiten de Randstad gaan inkopen… maar dt neemt niet weg dat het tof zou zijn om bij het Faire Oosten te liggen!

 9. Ik heb het boek in Amersfoort gekocht bij Boekhandel Veenendaal en in een ruk uitgelezen. :)

 10. Ik heb jullie boek gespot in de mooiste (boeken)winkel van Arnhem: het Colofon!

 11. Ik heb het boek gekocht bij boekwinkel Eressëa in Gouda (zoooo blij ermee!)

 12. Bij van der Velde (boekhandel) in Groningen, en natuurlijk ook bij WAAR:)

  1. yaaay groene Meisjes represent in Groningen! Ook bij Anat, dus dat maakt al 3 adressen!

 13. Ik zag het boek bij HOOGSTINS, Kinkerstraat Amsterdam, maar kocht het bij WAAR in Leiden, want daar kreeg ik de Groene Meisjes er gratis bij. ???

 14. Het is een heerlijk boek! Jullie positieve inslag maakt dat het boek een feestje is om te lezen (en om plaatjes te kijken want die zijn ook mooi)❤️ ? Ik heb veel bewondering voor jullie! Ik kocht het groenemeisjesboek bij de ‘Koperen Tuin’ in Goes in het verre zeeland ?

 15. Prachtig boek! Ik heb ‘m aangeschaft bij boekenwinkel Stumpel in Almere. Het was toen de enige die er lag en WAAR had ‘m nog niet, dus ik ben er bijna mee naar de kassa gerend voor een ander mij voor was haha. Inmiddels heb ik jullie boek ook gespot bij WAAR in Almere, het boek staat er mooi gepresenteerd tussen alle Tony repen, haha. :)

  1. Wat goed om te horen! En we verkeren in goed gezelschap bij WAAR! :)

 16. Hoi!
  Ik werk als vrijwilliger bij boekenwinkel Savannah Bay, in het centrum van Utrecht.
  Dit is een kleine zelfstandige boekenwinkel, gespecialiseerd in literatuur, gender studies, seksualiteit, filosofie en lifestyle.
  Wij verkopen het boek ook, zowel online als in onze winkel.
  Dit is onze website: http://www.savannahbay.nl/index.php

 17. Ik heb jullie boek gekocht bij dekker van de vegt in Nijmegen. Mooi boek! x

 18. Jullie boek is als een kringloopwinkel waar ik niet meer weg wil. Prachtige pareltjes , foto’s , verhaaltjes , tips.
  Ik heb het helaas nog niet kunnen bemachtigen , maar vraag het zeker van onze lieve sint hihi en anders koop ik ‘m daarna toch lekker zelf.. AAHH word er al helemaal blij van als ik er aan denk!
  Liefs Iep xo

 19. Misschien een beetje gekke vraag en ik weet niet eens of jullie hier info over mogen geven of hoet het precies zit, maar waar kan ik het boek het beste kopen in de zin van daar hebben jullie qua monies gezien t meeste voordeel van?

  1. Geen gekke vraag hoor, eerder lief :) Ehm, het maakt voor ons niet zoveel uit. Een schrijver verdient sowieso niet heel veel aan de verkoop van een eerste boek, zeker als het geen bestseller is. Om die reden hebben we dus ook absoluut geen boek geschreven. Maar als je het boek via de bol.com link koopt, dan krijgen we een klein percentage extra, omdat we een partnerprogramma met hen hebben. (affiliate) Dat gaat om centen in plaats van euro’s, dus heel groot is het verschil niet. Maar toch ;)

 20. Ik kwam ‘m tegen bij Van Kralingen (Libris boekhandel) in Breukelen (www.boekhandelvankralingen.nl).

 21. Ter info: Fnac is een keten In België met meerder vestigingen, onder andere Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel.
  Ik werk zelf in de winkel in Brugge, en bij het bestellen van mijn exemplaar zijn er enkele exemplaren extra besteld voor de winkel. In Brugge kun je het dus vinden. In de andere filialen ligt het boek niet in de winkel, maar je kunt het wel laten bestellen!
  @groene meisjes, indien jullie willen signeren in een Fnac in België, laat maar horen :)

  1. Ah sorry, ik had Leuven onthouden! Maar het is dus Brugge :) We houden het in gedachten! dankjewel voor je support !!!

 22. Jaaaa……….gespot in het Brabantse Uden! Bij boekhandel Bert van der Heijden (Libris). Leuk hoor om jullie daar te zien liggen. Zal voor jullie toch zeker een heel speciaal gevoel blijven geven.

 23. Ik heb het boek vandaag van mijn paps en mams gehad voor m’n verjaardag !
  Zij hebben het gekocht bij boekhandel Krings in Sittard (Limburg) en het werd daar enthousiast uitgestald en aangeprezen door de verkoopster, leuk toch ?

 24. Jippie, mijn verjaardagscadeau (jullie boek dus) is gisteren aangekomen! Ik ben er zo ontzettend blij mee! :-D

  1. Ah super leuk om te horen! Veel leesplezier gewenst!

 25. Hoi! Komt er binnenkort nog een herdruk van het boek De Groene Meisjes? Het is momenteel nergens meer verkrijgbaar…

  1. Waarschijnlijk niet… helaas. Maar ik hoor niks van onze uitgever, dus ik heb eerlijk gezegd geen idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *