Wat neem ik mee en trek ik aan op stedentrip?

DGMstedentrip
Het is eindelijk zo ver; komende dagen ga ik lekker op stedentrip naar Barcelona. Eindelijk weer eens naar de zon (dat is echt járen geleden) en eindelijk weer eens even ‘helemaal niks.’ Ik plaats het tussen aanhalingstekens, omdat ik natuurlijk wel op zoek ga naar de leukste groene hotspots in de stad. Ik neem dus wel mijn camera mee, maar zeker niet mijn laptop. De verleiding zou dan veel te groot zijn om weer te gaan werken en dat is nou níet de bedoeling. Om me voor te bereiden op mijn mini vakantie heb ik natuurlijk een inpaklijstje gemaakt. Ik ga jullie niet  vermoeien met mijn lijstje met kleding en telefoonopladers, maar ik heb een paar leuke items uitgekozen die je niet niet mag vergeten. Daarbij komt dat ik twee leuke outfits voor jullie heb uitgezocht bij Phixi, een toffe online vintagewinkel, en je raadt het al: deze outfits kunnen jullie winnen!

Outfits

Aangezien het op een bestemming als Parijs, Barcelona of Rome in deze tijd van het jaar al behoorlijk warm kan zijn, probeer ik altijd rekening te houden met items die op meerdere manieren te dragen zijn. Zo neem ik geen jas mee, maar een lang en dik vest. Immers: het kan ’s avonds nog wel eens afkoelen. Daarbij komt dat je het vest onderweg (in het vliegtuig, op de boot of in de trein) om je heen kan slaan als dekentje. Ook moet ik zeggen dat ik nog geen leuke zomerjas heb gevonden (misschien vind ik die daar wel?) voor dit komende seizoen, dus een groot vest is dan ook gewoon heel erg handig. Deze toffe printed cardigan kost €26,90.

Om je hipsterlook compleet te maken en om te kiezen voor comfort, heb ik een leuke rugtas voor je uitgekozen. Ik vind hem echt heel erg tof en baal achteraf een beetje dat ik hem niet zelf heb gekocht. Ik vind hem een beetje hippie, maar niet té. Snap je wat ik bedoel? Hoewel je in een grote en drukke stad natuurlijk altijd goed op je spullen moet passen, durf ik het toch meestal wel aan om een rugtas te dragen. Deze toffe tas kost €18,90.

Stel, je gaat op citytrip naar Parijs. Of bijvoorbeeld naar Milaan of Kopenhagen. Ik ben in Parijs en Milaan geweest en in beide steden viel me op dat de mensen er zo sjiek uit zagen. Het lijkt wel een modeshow op straat! Voor een van deze stedentrips heb ik dus een wat meer ‘girly’ outfitje uitgekozen. Bloemetjes en lekker fris wit, dat idee. Dit bloesje leek me heel geschikt om in een leuk licht gekleurd shortje te dragen. Gecombineerd met bijvoorbeeld deze schattige schoentjes van Veya. Veya is trouwens een heel mooi en eerlijk merk. Bij alle schoenen kan je precies zien waar ze vandaan komen. Terug naar het bloesje: dit romantische item met honderden pastelkleurige bloemetjes vind ik echt ontzettend lief. Het bloesje kost €18,90.

Bij zo’n lieve-meisjes-outfit hoort natuurlijk ook een typische meisjestas. Zelf vond ik dit een ontzettend tof model! Iets minder praktisch als je allerlei grote dingen mee wilt slepen (zoals camera’s en flessen zonnebrandcrème,) maar dan juist weer wel heel geschikt om mee te nemen als je uiteten gaat. Als je ergens vijf dagen bent en je gaat ’s avonds een hapje eten, dan heb je misschien weer niet zo’n zin om een grote rugtas mee te slepen. In dat soort gevallen is deze mooie tas ideaal. De tas kost €17,90.

Reisgids

Waar zouden we zijn zonder reisgids? Hoewel ik het heel handig vind om mijn favoriete adressen in de app van Stay.com op te slaan (en ze op de plek van bestemming offline te kunnen bekijken) vind ik het toch ook altijd heel prettig om een boekje bij me te hebben. Ik kwam een serie met leuke reisboekjes tegen. Ze heten “Puur…” en dan de naam van de stad. Zoals bijvoorbeeld Puur Parijs , een boekje vol met adressen voor duurzame accommodaties, creatieve adressen, biologische markten en restaurants en tips om de stad lekker ‘slow’ te ontdekken. Kortom, komt in de buurt van een groen reisgidsje! Helaas is het boekje er niet voor Barcelona, anders had ik het meteen aangeschaft. Wel kwam ik Puur Berlijn en Puur Londen tegen. Misschien een idee voor mijn volgende stedentrip! Londen staat namelijk al lang hoog op mijn lijstje (ik ben er al en paar keer geweest, maar nooit om groene adressen te bezoeken) dus dit boekje komt op mijn verlanglijstje!

Zonnebrand

Al tijden was ik op zoek naar een wat natuurlijkere zonnebrandcrème. Wist je namelijk dat er echt heel erg veel troep in deze crèmes kunnen zitten? Dat smeer je natuurlijk liever niet op je huid. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik deze Lovea zonnebrandproducten mag testen. Barcelona lijkt me de perfecte gelegenheid! Ik zal jullie, bij thuiskomst, meer vertellen over mijn ervaring met de producten. Zelf ben ik in ieder geval erg benieuwd! De producten ruiken heerlijk (vind ik heel belangrijk,) dus dat zit al goed.

En als laatste…

Vergeet je tandenborstel niet!

Hoe leuk is dit bamboe exemplaar? Ook verkrijgbaar in een te gekke familieverpakking (check die schattige tekentjes op de tandenborstels!) en deze webshop verkoopt ook een composteerbare tandenborstel. Hoe leuk is dat! Groen doen terwijl je je tanden poetst.

Winactie

set1 set2

Zoals ik in het begin van het artikel al aangaf mogen we de twee outfits van Phixi  (het vest met de hippie rugtas en het bloemenbloesje met de witte tas) verloten onder onze lezers. Natuurlijk mag je deze items ook dragen als je níet op vakantie gaat voorlopig ;) Wat moet je doen om kans te maken op deze outfits?

  1. Laat een reactie achter waarin je vertelt welke stedentrip jij graag zou willen doen en waarom.
  2. Vertel welke outfit je het liefste zou winnen: set 1 (het vest met de rugtas) of set 2 (het bloesje met de girly tas)
  3. Like Phixi op Facebook. (let op: we controleren écht of iedereen zich aan de ‘spelregels’ houdt!)
PS als je benieuwd bent wat ik allemaal beleef (lees: het zal voornamelijk ‘wat ik allemaal eet’ zijn) in Barcelona; op Instagram zal ik af en toe een fotootje plaatsen. Je kan me volgen via @merelgroenemeisjes. Volg je Jamie ook al? Haar account is @jamiegroenemeisjes.
Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

103 gedachten over “Wat neem ik mee en trek ik aan op stedentrip?

 1. Wow, Barcelona! Staat bovenaan mijn wensenlijstje! Bofkont! Ik laat de winactie aan mij voorbij gaan, maar heel veel plezier!!

 2. Olala deze set geeft je toch wel het ultime lente gevoel, casual en toch heel elegant.

 3. Ah, wat leuk dat je lekker naar Barcelona gaat, lijkt me een superleuke stad! Ik wil zelf heel graag nog een keer naar Berlijn. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me heel leuk om met vrienden daar een paar daagjes te zijn! Leuke winactie, maar deze laat ik even aan me voorbij gaan:)

 4. Oooh wat een fijn vooruitzicht, Barcelona! Heel veel plezier! Als ik zou mogen kiezen, zou ik het wel weten: LONDEN! Geweldig leuke stad, voel me er helemaal thuis, en mijn lieve broertje woont er ook en wil graag weer bij hem op bezoek. Sinds ik vegan ben, ben ik er nog niet geweest, dus kan niet wachten om alle heerlijke vegan adresjes in Londen te ontdekken!
  Je hebt prachtige outfits voor ons uitgezocht zeg! Vooral setje 1 ben ik helemaal verliefd op geworden, ik ben dol op lange vesten en deze is zo gaaf! <3 De rugtas heeft een heel leuk printje, past ontzettend bij. En ook nog superpraktisch om een rugtas bij je te hebben, minder kans op ongewenste plastic zakjes ;-)

 5. Berlijn lijkt me super gaaf, de cultuur de kunst en de mensen. Om de sfeer daar te proeven lijkt me al een hele ervaring! S’avonds naar toneelstukken en overdag naar musea en picknicken in een park. Om het plaatje helemaal compleet te maken lijkt me een zomers bloemen bloesje met een heel mooi tasje heel gaaf om te winnen!(set 2)Ontzettend veel plezier gewenst in Barcelona,Have Fun!

 6. Ooooh, wat tof! Heeeeel veeel plezier in Barca! Het schijnt daar te wemelen van de tweedehands winkeltjes volgens een vriendinnetje can mij! (Die heeft daar een half jaar stage gelopen)

  En wat betreft de winactie. Wat een toffe setjes. Ik heb moeite met kiezen. Setje 1 is iets wat ik zeker elke dag zou dragen en heel tof met die zwart/wit vest en gekleurde tas. Maar setje twee is dan weer iets wat ik niet zo snel uit zoeken maar wel heel tof vind en dus totaal iets anders.
  Maar als ik echt moet kiezen, doe mij setje 1 maar ;)

  Geniet van de zon en de lekkere sangria daar!

  1. Ooooh. En zelf zou ik heel graag een keer naar Helsinki, Kopenhagen of Oslo gaan. Lijkt me zo moooi!

 7. Claudia van den Broek schreef:

  Berlijn is mooi, Parijs is geweldig, sowieso móet ik nog een keer naar Barcelona … maar bovenaan mijn lijstje staat toch echt Londen. En dan het liefst in de zomer gekleed in een zomerse outfit: bloesje en witte tas zouden daarbij fantastisch van pas komen. Ik kijk uit naar je tips en bevindingen in Barcelona! !

 8. Super leuke winactie! Ik heb nog geen plannen voor een stedentrip of vakantie! Wel ga ik dit jaar naar Pinkpop waar die items heel goed van pas zouden komen! Ik vind het setje van de vest en rugzak echt super leuk en dat zijn van items die sowieso festival proof zijn! Als ik een stedentrip zou mogen maken zou ik naar London of Barcelona willen gaan, aangezien dat twee plekken zijn waar ik nog nooit ben geweest maar wel al veel over gehoord heb! Een hele toffe winactie dit

  Xx

 9. Ik ga in juni ook een paar dagen naar Barcelona! Dus kan niet wachten op de fijne adresjes :) Verder ben ik verliefd op Kopenhagen en Berlijn en zou ik heel graag een keer naar Hamburg willen gaan. Wat betreft de outfit zou ik zeker voor set 1 gaan! En Phixi is inderdaad een hele fijne vintage webshop.

 10. Een hele fijne barcelona trip gewenst! Hopelijk een heerlijk zonnetje erbij en precies de goede temperatuur om de stad te ontdekken.

 11. Er zijn nog zoveel steden die ik zou willen zien maar als ik er eentje zou moeten kiezen zou ik graag eerst terug willen naar London om het British Museum te gaan bekijken.

  Toffe setjes, allebei. Maar het leukst vind ik setje 2.

  Geniet van je trip naar Barcelona! Je hebt daar echt veel vintage winkeltjes dus je kunt je kunt je helemaal uitleven daar!

 12. Ah heerlijk zo’n stedentrip en wat fijn ook dat je lekker alleen gaat. De manier om een stad en zijn mensen te ontdekken.
  Als thuisblijf moeder van twee kids (2.5 en 9mnd) en vanwegen de borstvoeding kan ik momenteel eigenlijk alleen maar over stedentrips dromen. Want my oh my wat heb ik behoefte aan cultuur. Maar….over iets minder dan twee weken gaan wij heerlijk voor 3 weken op vakantie naar noord Italië, dichtbij Turijn. Mijn moeder woont daar zes maanden per jaar en kent de stad inmiddels ook goed. Dus eindelijk kan ik de bloemetjes weer eens buiten gaan zetten en lekker cultuur opsnuiven en heerlijke italiaanse koffie drinken. Mijn man, wat een superman, heeft al beloofd dat hij dan lekker met de kinderen blijft en ik met mijn moeder de hort op kan.
  Ik wens jou vast een hele fijne vakantie.

 13. Ik hou van stedentrips!Helaas heb ik vanwege mijn gezondheid het afgelopen jaar niet zoveel op dit gebied kunnen doen maar echt ik wou dat ik terug kon naar Berlijn! Een paar jaar geleden vierde ik hier de mooiste Oudjaarsavond ooit en de stad heeft toen echt mijn hart veroverd.

  Beide outfits vind ik erg tof. Het blousje zou ik combineren met mijn vintage plisse rok en het vest zou ik over mijn hoge taille shorts dragen. Eigenlijk kan ik niet kiezen ;) Als ik zou winnen dan zou ik het dan ook super leuk vinden om te worden verrast.

  Liefs,
  Kim

 14. Wat leuk! Barcelona is super. De combinatie stad/strand/een wat alternatiever cultuurtje/mooi weer/lekker eten is echt perfect!!

  Ik zelf zou graag meer in oost Europa zien. Bizar hoeveel communistische invloeden je daar stiekem tegen komt. Doe mij maar setje 1, lekker comfortabel om kilometers te maken;)

 15. Ik heb nooit echt stedentrips gemaakt (bloos)! Ik ben een volwassen vrouw maar ik kom niet verder dan Amsterdam ( en daar kom ik zelfs nooit) Mijn droomstad? Toch wel NewYork! Wil ik dolgraag even in de drukte verdwijnen…..liefst ga ik alleen maar weet niet of ik het ooit echt ga waarmaken!
  Ik wil dolgraag een keer Noorwegen doortrekken, lijkt me zo ontzettend mooi! Ik zie mezelf wel lopen in de outfit van setje 1. Stoer vest, stoere tas…..ik doe mee en droom even verder!

 16. Ik zie mezelf helemaal gaan in setje 1 in Denemarken!hip en groen!

 17. Mooi mooi mooi <3 Ik zou met Outfit #1 gaan citytrippen naar Berlijn. De Puur Berlin Gids staat wederom op de wishlist. Ik ben er een tijdje geleden geweest en ben verknocht geraakt aan die stad. Veel mooie maar ook rauwe plekjes daar, Kunsthaus Tachales bijvoorbeeld, een juweeltje waar je het niet verwacht. En een graffiti tour, er is zoveel urban art te vinden, en mooie verhalen erachter. Met die outfit ben ik een beetje Berliner ;) Ik krijg helemaal zin in vakantie! Dank voor het opfleuren van mijn maandagochtend meiden!

 18. Sowieso dat ik nog een keer naar Parijs wil. Vanuit de auto het puntje van de Eiffeltoren zien, maar er niet heen kunnen, is zo frustrerend! Zeker als het al tijden op je lijstje staat. Set 1 zou me su

 19. Ik zou heel graag weer naar Rome willen gaan. Als 18-jarige ben ik toen met mijn klas erheen gegaan, maar heb de stad niet kunnen verkennen en in kunnen verdwalen zoals ik dat nu zou doen. Rockend met mijn vintage rugzakje zou ik de cultuur opsnuiven, vele lekkernijen opeten, verlekkerd naar dure kleding staren en zou ik mijn avonden eindigen met wijn in mijn warme vest. Ps: setje 1 dus! Veel plezier in Barca en ja daar moet ik ook eens heen gaan.

 20. He verdorie. Perongeluk het bericht al verstuurd.. In ieder geval, set 1 zou me erg leuk lijken om te winnen. Ik zit al jaren vast aan m’n eastpak en ben al heeel lang op zoek naar zo’n soort vintage tas :) en daarnaast is een vest ook altijd welkom. Ik zou het echt super leuk vinden als ik win! Merci! Au revoir :)

 21. Oh Barcelona is zo’n leuke stad! Echt prachtig en gezellig :). Heel veel plezier!!!!

  Ik heb vorig jaar door Europa gebackpacked en heb veel steden bezocht ieder met zijn eigen charme. Toch heb ik nog wat steden trips te wensen zoals steden in Scandinavië of Lissabon of Porto! Ik zie mezelf al helemaal hip(pie) en groen door een van deze steden lopen in setje 1 :)

 22. Ik zou heel graag weer een keer naar Londen gaan, waar mijn man mij op 20-05-2005 heel romantisch ten huwelijk vroeg in de London Eye. Na moeilijke tijd kunnen we wel wat romantiek gebruiken

 23. Ik ben net terug van vakantie, maar krijg nu alweer zin. Ik moet nu helaas wachten tot de zomer. Ik ga voor set 1.

 24. Ik zou heel graag weer een keer naar Londen gaan, waar mijn man mij op 20-05-2005 heel romantisch ten huwelijk vroeg in de London Eye. Na moeilijke tijd kunnen we wel wat romantiek gebruiken :-) Ik zou dan gaan voor setje 1. Heerlijk met mijn man door de stad slenteren in dit mooie vest met leuke en handige rugzak!

 25. Ooohhh Barcelona! Wat zou ik daar toch heel graag nog eens naar toe willen gaan! Het is werkelijk waar een geweldige stad! Heeft alles erop en eraan! Een leuk, gezellig centrum en heerlijk strand.. kunst, cultuur en natuur. Goed openbaar vervoer netwerk en fantastische mogelijkheden om de stad zelf te ontdekken! Ik ben er één keer een weekend geweest met mams en één keer een dag met ’n opleiding toen we een week in de buurt op studiereis waren. Na de eerste keer, in 2007, was ik op slag verliefd! En die liefde voor Barcelona voel ik nog steeds. Wat zou het fantastisch zijn om daar nog een keer naar toe te gaan….. hmm <3 flaneren over Las Ramblas, genieten van het heerlijke weer, van het eten, het Spaanse leven. Ik zie het al helemaal voor me.. (in m'n gedachten, met m'n ogen dicht) Ooohhh Barcelona :)

  *Set 1, maat L*

 26. Heel veel plezier in Barcelona!

  Bij mij staat Schotland bovenaan mijn lijst. Niet echt een stedentrip, maar mij lijkt echt ontzettend gaaf om kastelen te bekijken. Outfit 1 zou perfect zijn om te backpacken :)

 27. Goodmorning lovely ladies,

  Wat een geweldige winactie en wat een nog leukere post.

  Welke stedentrip ik zou kiezen is niet moeilijk, Barcelona zonder enige twijfel! Ik heb er een tijdje gewoond en ik mis het verschrikkelijk maar door studie nog altijd niet terug kunnen gaan. Barcelona is mijn tweede thuis en als ik je postje lees dan voel ik wel een beetje heimwee.

  Ik ga snel een reisje boeken als ik deze zomer afgestudeerd ben en dan zou ik graag wollen flaneren over playa de barcelonetta in outfitje nummer 2 :-)

  Muchos bessos para ti ❤️

 28. Met vest en rugzak op naar Dublin. Heerlijk genieten van de natuur En er top uitzien. Dat zou een fijne prijs zijn.
  Maar eerst afwachten vanuit tuinesia…of thuisesia

 29. Barcelona is de bom. Echt heel fijn omdat je er alles hebt, stad, cultuur, natuur, kunst, strand, en niet te vergeten heel veel fijne eettentejs waar je volop aan je trekken komt als vegan.

  Ik zou zó weer gaan. En dan in setje 1 :) Die doet me denken aan mijn pubertijd, toen deze printjes en tasjes in waren. Trip down memory lane en een trip naar barcelona. <3

 30. Ik doe graag mee aan de actie, vind set 1 helemaal leuk , volgens mij ook pefect om aan te trekken/ mee te nemen naar Berlijn ( daar wil ik graag weer eens naar toe, is echt al zo lang geleden , maar doot jouw citytrip post denk ik toch dat we dit jaar echt weer eens moeten :D de sfeer daar is zo fijn en inmiddels zijn er weer zoveel meer leuke groene plekken daar om te bekijken en te shoppen zonder dat

  1. Edit van mijn post… Ruzie met de foon waardoor de post te vroeg geplaatst werd.
   Zodat moet zijn: zodat je je geen moment hoeft te vervelen .

   En thanks voor het delen van Phixi, wat een toffe site

 31. Barcelona is een van de mooiste fijnste steden die ik ooit heb gezien! Nu wil ik al tijden hel heel graag naar Berlijn; ik hoor fijne verhalen over de mensen, de stad, het algehele gevoel daar! Hopen dat dat er snel van gaat komen :) en daarbij zou setje 1 me Heel goed van pas komen! :) zo mooi :D

 32. Nou veel plezier in Barcelona, toen ik er was vond ik het heeeerlijk, was maar een weekje maar je tankt toch even bij!

  Ga voor setje 1 :)

 33. Oooh setje 1. Ik ben moeder van 3 maar wij zijn dol op stedentrips. Net terug van vakantie aan het Gardameer waar we natuurlijk ook Verona, Milaan en Venetie hebben aangedaan. In de voorjaarsvakantie hadden we heerlijk zonnig weer in Parijs en twee jaar terug hebben we Toscane aangedaan in de meivakantie met bezoekjes aan Sienna en Pisa. Ook al eens in Barcelona geweest, Kopenhagen en dat allemaal met minimaal 2 kids (laatste jaren gewoon drie natuurlijk). Een rugtas zou erg goed passen voor alle paperassen die je toch altijd mee moet slepen.

 34. Dankzij jou (Merel) ga ik binnenkort alleen naar Londen! Heel erg spannend dus! De reisgidsen liggen al klaar, super spannend dus! Wauw, voor mij een setje 2 graag! Wat een tof blousje en out of my comfort zone, ook wel eens goed voor mij! Als ik dan toch alleen ga, dan ook maar out of my comfort zone!

 35. Veel plezier in Barcelona, het is een heerlijke stad!
  Ik heb de webshop met de bamboe tandenborstels ed opgeslagen, fijn!

  Soms baal ik een beetje dat je tegenwoordig voor vrijwel alle win-acties aan Facebook mee moet doen, want dat wil ik dus niet. Oa vanwege de boodschap in jullie eerder besproken artikel met het filmpje ‘Look up’.

  1. Hi Mounya, dat kan ik wel begrijpen. Maar vaak is het voor de partij met wie we samenwerken (Phixi Vintage in dit geval) interessant om hun Facebookpagina onder de aandacht te brengen. Snap je?

 36. Ik ga dit jaar naar best kept secret festival en daar pas de hippie look (setje 1) prima bij, omdat het een hippie festival is met alleen maar veggie en verantwoord food en indie muziek. Heerlijk zon vest bij de koude avonden en een rugzak voor de kleine spullen. Ik win deze set heeeeel erg graag!

 37. Ik zou heel graag met setje 1 met rugzak naar Praag gaan. Lijkt me heel mooi en romantisch.nog nooit geweest en mooie laatste stedentrip samen voor de derde zich aandient:)

 38. Ik koop sinds augustus geen nieuwe spullen voor mijn eigen challenge ‘buy nothing new year’, dus ik zou het fantastisch vinden om me weer eens in iets ‘nieuws’ te steken! En hoe leuk zou setje 1 staan in Kopenhagen! In dit setje zou ik helemaal opgaan in de lokale bevolking – precies zoals ze er daar bij lopen! En het rugzakje is zo handig – en te gek tegelijk! Leuheeeeeeeeuk!

 39. Ik zou zo graag naar Berlijn willen! Bijna een must voor mijn studie Kunstgeschiedenis, maar helaas geen geld. En ik zou dan setje 2 willen en als een dame tussen de musea flaneren ;)

 40. Hi!
  Ik zou héél graag weer naar Parijs willen. (of New York ;) Omdat ik de vorige keer écht verliefd op de stad ben geworden. De Eiffeltoren is zo onwijs mooi. En dan het grasveldje waar iedereen ligt. I love de sfeer daar!
  Zou ik mogen winnen? Dan het liefst setje 2. Ik wil eens wat items uit mijn comfortzone. En zo’n tas vind ik eigenlijk wel heel vet.♥

  Iedereen succes gewenst.
  Ik heb trouwens ook een winactie op: http://joycelovesfashion.wordpress.com/2014/04/29/winactie-loreal-paris-nagellak/
  Liefs,
  Joyce.

 41. Goodmorning Green Girlz, voor mij is er maar één stad die het altijd wint wat betreft stedentrips en dat is: Istanbul. Het is daar mooi qua natuur, bevolking, monumenten én eten. Turkije is altijd een fijne vakantiebestemming als je lekker weg wilt maar Istanbul biedt zoveel méér! Het bestaat uit vast land en eilanden, dus je hopt via de Bosporus van de één naar de ander. Het Prinseneiland is by far het mooist omdat daar geen auto’s reiden, alleen maar paard en wagens en fietsen. Istanbul is het voor mij. Ik zou daarom ook voor set 2 gaan, de prachtige blouse en girly tas. Ik ga het liefst met een zo klein mogelijke tas op stedentrip vanwege de loopafstanden, met een rugzak krijg ik naar mijn idee sneller last van mijn rug. Gave actie en maar vooral: heel erg tof dat je naar Barcelona gaat. Enjoy!

 42. Wauw wauw wauw! Ik ben verliefd op het eerste setje! Dat vest ziet er zo comfi uit!! Ik ga deze zomer naar 4 steden in Spanje met de trein, waaronder Barcelona :) Ik ben zo benieuwd naar de stad en alle mooie, groene plekjes! Kijk dus echt uit naar al je tips! Dit eerste setje zou me fantastisch van pas komen! Have fun en geniet :)

 43. ooooh Barcelona! Die staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Eigenlijk wilde ik vorig jaar gaan, maar toen werd het op het laatste moment toch London (want, de helft goedkoper) Ik ben nu al benieuwd naar jullie tips over Barcelona! (zodat ik nog meer zin krijg om te gaan haha)
  En oh, die zonnenbrand creme is ook een goede tip! Ik heb een supergevoelige huid, dus ik krijg altijd snel uitslag van zonnebrand, maarja geen zonnebrand = geroosterd huidje en dat is nou ook weer niet de bedoeling. Ik heb op het moment eigenlijk maar 1 merk wat goed werkt en waar ik geen uitslag van krijg, maar die tubes kosten een rib uit mijn lijf. Misschien is deze een goede en iets goedkopere vervanging!
  Met de winactie ga ik voor de girly outfit, set 2. Ik ben heeelemaal verliefd op die tas!

 44. Hee wat toevallig! Ik ga volgende maand naar Barcelona om even tot rust te komen en wat zon mee te pikken! Ik wens je alvast heel veel plezier daar en ik hoop dat je met leuke tips voor mij terugkomt haha!

 45. Het liefst wil ik nog een keer naar Rome. Set 1 vind ik het leukst.

 46. Ik ben heel benieuwd naar je verhalen over Barcelona! Ik ga met mn gezin waarschijnlijk (hangt van het weer af) ook naar barcelona in onze vakantie. Dus ik wacht met smart op de groene hotspots :-)

  De kleding is niet zo mijn stijl, dus ik doe niet mee emt de winactie.

 47. Ooooh setje 1! Dat zou ik echt heel graag winnen! Ik kan niet kiezen welk item ik leuker vind, het vest of de rugtas. Allebei echt superleuk! Ik zou ze graag meenemen wanneer ik met de megabus naar London ga over ongeveer een maandje, beide items zijn ideaal, want de reis duurt vrij lang en een dekentjesvest zou goed van pas komen evenals de rugtas want je mag 1 stuks handbagage mee. Ik ga hard duimen dat ik win, ben zelden zo enthousiast geweest over een winactie! Echt leuke dingen hebben jullie uitgezocht, en phixi zelf is ook een toffe site!

 48. Wat zou ik graag naar Stockholm gaan in setje 1 :)

 49. Super leuke post weer! Vanaf volgende week ga ik naar Malaga, even helemaal weg. Dus kan me helemaal inleven in je bericht!
  Set 1 vind het leukst, maar ook het meest praktische. Daar ga ik toch vaker voor, haha. ik moet nog een leuke goede rugzak hebben, ben ik al lang naar op zoek! Als tweede stad staat Berlijn op mijn lijst, want daar is het te doen volgens mij! Qua eten, kunst en inspiratie..
  Veel plezier!

 50. Wauw alleen door je stukje te lezen zou ik al weg willen, wat heerlijk! Ik zou zelf graag naar Venetië willen, nog nooit in Italië geweest en staat boven aan mijn lijstje. Setje 1 zou hiervoor geweldig zijn! Overdag lekker in een jurkje rondlopen en in de avond uit de tas het heerlijke vest halen om de mooie stad te blijven bewonderen. Onwijs veel plezier! #fingerscrossed

 51. Jaloers, jaloers, jaloers! Vooral nu het met bakken uit de hemel komt vallen, lonkt de zon!
  Ik wil heeeeeel graag naar Helsinki! Ik ben dol op de Scandinavische taal en cultuur (en mannen, toegegeven) en Finland heb ik nog niet bezocht. Set 1 zou ik zonder twijfel inpakken en waarschijnlijk het hele weekend dragen :)

 52. Nice! Ik ga van de zomer naar Barcelona. Ben benieuwd naar jullie belevenissen! :)
  Wat ik trouwens echt onmisbaar vind op stedentrips is een grote, dunne sjaal. Zo een die je gewoon als sjaal kan dragen, maar ook als omslagdoek. Is makkelijk mee te nemen in je tas en fijn voor als het net ietsje kouder wordt. Maar ik denk dat je daar in Barca niet echt bang voor hoeft te zijn ;)
  veel plezier!
  Groetjes,
  Anna

 53. oooooh ik ben er nog niet uit waar ik heen wil! sevilla, barcelona, milaan, berlijn, porto of toch gewoon Maastricht of amsterdam. ik weet wel dat ik mijn stedentrip ga maken. first time alleen op vakantie. een grote uitdaging waar ik heel veel zin in heb maar ook best spannend vind. En weet je wat ik ook weet? dat ik mn stedentrip in setje nummer 2 ga doen. bloemetjes bloemetjes bloemetjes en girly love it!!!! jullie zien me vanzelf lopen in mn fantastische outfit! kusje likje doei!!

 54. Budapest! Dan kan ik voor het eerst familie daar bezoeken, en alle hospots langs kan gaan :) Set 1 past daar wel bij vind ik,
  x Elena

 55. Ik zou heeeeeeeeeeeeeeel graag nog eens naar Amsterdam willen na de examens in juni!! Ben er 3 jaar geleden reeds een eerste keer geweest.. maar nu werkt een vriend van mij er in een hotel en zou hem graag eens gaan bezoeken… EN ik wil en zal al die zotte hotspots van jullie zoiezo keertje gaan uittesten ;)!!!

  Setje 1 zou hier perfect voor zijn!!
  x

 56. Ten eerste super gaaf dat jullie zelfs de grens over gaan om ons te voorzien van groene hotspots. Ok, ook om lekker te genieten van een welverdiende vakantie natuurlijk ;-)
  Ik heb zelf al jaren geleden afgesproken om samen met mijn moeder, tante en nicht naar Barcelona te gaan, maar wegens verschillende omstandigheden is het er nog steeds niet van gekomen. Maar die staat dus nog steeds bovenaan mijn verlanglijstje, want ik ben er nog nooit geweest.
  Qua set zou ik in eerste instantie gaan voor Set 1: lekker casual en niet te girly, dat past perfect bij mij. Maar aangezien ik daar altijd voor ga, laat ik nu eens voor Set 2 gaan. Altijd leuk om eens wat anders te proberen, een andere look. Onder het mom van ‘Don’t knock it till you try it.’ Altijd open blijven staan voor nieuwe dingen!

 57. Barcelona: zeker weten. Lijkt me zo mooi (en lekker weer). Ik ga voor set 1.
  FB: melissa.vanstipdonkmaas

 58. Oh Barcelona, wat een fijne stad! Waar je echt langs MOET is Juicy Jones. Ook Sesamo is een fijn restaurantje.
  In het najaar ga ik naar de V.S. (Chicago, San Fran & Portland). Set 1 is super leuk en zou perfect zijn om mee te nemen!

 59. Wat super heerlijk om nu lekker weg te gaan! Heel erg veel plezier. Mijn ouders gaan dit weekend naar Lissabon en ik krijg ook echt weer kriebels. Hoog tijd voor zomervakantie, vind ik.

  Ik ga toch maar een gokje wagen denk ik, want ik vind setje 1 heel erg leuk.

  Lees met plezier jullie blogs dus blijf vooral doorgaan met inspireren!

  Liefs

 60. Hi Groene Meisjes,

  Als ik weer een stedentripje ga doen, gaat ie zonder twijfel naar…Reykjavik, IJsland :D!

  Het afgelopen jaar ben ik een paar keer per toeval in (films, muziek en muziekclips) ‘gestuit’ op IJsland en ben er zo door gefascineerd geraakt door dat ik daar echt eens heen wil, met name vanwege de prachtige bijna ongerepte natuur.

  Ik ben helemaal weg van Setje #1 en ik denk zomaar dat een lekker warm & comfy vest heel goed van pas zou komen ;)!

  https://www.youtube.com/watch?v=KQu8FOjJXdI

  See what I mean?! Hihi

  Liefs

  PS. Phixi, LIKE!

 61. Allereerst een ontzettend fijne vakantie gewenst, hopelijk heb je beter weer dan wat er momenteel in Nederland is.

  Een stedentrip die al jaren op mijn lijstje staat (en waarschijnlijk nog wel een paar jaar met deze onrust) is Kiev. Naast dat dit een prachtige stad is met veel cultuur en een interessante keuken zou ik graag Tsjernobyl willen bezoeken. Buiten de vreselijke gebeurtenis die daar heeft plaatsgevonden is het voor mij een goede reminder waarom ik bewust ben gaan leven. We hebben 1 aarde en daar moeten we zuinig op zijn.

  Het setje wat er bij zou passen is setje 1 (Zelfde reden als Cyndee, lekker warm en comfi) Mocht ik winnen en bij Tsjernobyl belanden dan krijgen jullie uiteraard een foto van mij in het setje. :)

  Een fijne cosy dag gewenst,
  liefs Geeske

 62. Ooh Barcelona, daar zou ik ook wel weer heen willen. Als je daar toch in de buurt bent zou ik het huis van Salvador Dali bewonderen. Vond ik echt machtig prachtig.

  Bovenaan mijn lijstje staat Berlijn. Daar ga ik binnenkort dan ook heen. Ik ben gek op musea en culturele meuk en ik denk dat ik in Berlijn wel goed zit wat dat betreft ;-)

  Verder zou ik (o.a.) heel graag nog naar Helsinki, Kopenhagen, Praag, Sint Petersburg, Moskou en Budapest willen. Maar alles op zijn tijd!

  Zoals jullie zien ga ik niet voor de meest warme steden, vandaar ook mijn keuze voor set 1. (Hoe leuk set 2 ook is) het lijkt me een heerlijk fijn vest waar ik veel plezier van kan hebben, helemaal mijn stijl ook!

 63. Ik heb me aan de regels gehouden hoor, braaf he hahaha… Ik ga voor een stedentripje Volendam, ben er nog nooit geweest en het lijkt me zo’n leuk dorpje… (dus sjaa eigenlijk een dorpentripje hahah)… Ik ga voor het 2e setje:D:D… Leukie leuk… Fijne dag allemaal

 64. Sowieso Berlijn!!!! Omdat het er altijd weer anders is, hoe vaak je er ook komt.
  En natuurlijk om de vanzelfsprekendheid van vegan eten en drinken, de leuke buurtjes en Goodies!!! En qua outfit…set 1!sinds drie weken ben ik moeder van n groen vegan mini meisje, dus een fijn dik vest is heerlijk als we straks samen naar buiten mogen. En die rugtas…hallo hip alternatief voor luiertas!

 65. Ik zou heel graag naar Antwerpen willen.
  Ik ben er 1 keer eerder geweest en werd toen helemaal verliefd op deze stad.
  Ze zijn onwijs milieubewust door onder andere hun afval te scheiden.
  En ze geven veel aandacht aan vegan eten.:-)
  Zo hebben ze elke donderdag veggiedag. Geweldig!
  Ik ben er maar 2 dagen geweest. Ik zou er graag nog een keer heen gaan
  Om nog meer leuke adresjes te ontdekken!
  Ik zou dit graag met keuze 1 doen.
  Heerlijk zo’n tas. De vorige tas die ik had leek erop,
  Maar was van slechte kwaliteit en heeft afgegeven op mijn mooie vintage jurkje.:-(
  Dat was dubbel balen!

  Geniet van Barcelona. Het is daar geweldig mooi!

 66. Het was één van mijn eerste vakanties op eigen benen, ik ging naar Sziget maar zag uiteindelijk meer van Budapest dan van het hele festival. ‘S Ochtends vroeg maakte ik mijn vriendinnen wakker (die me niet eens de tent uit hebben gezet hierom) om als één of andere dolle pandvindster (mét plattegrond) op zoek te gaan naar de leukste badhuizen, winkeltjes en eettentjes. We zijn nu een paar jaar verder en ik zou ongelooflijk graag een keer teruggaan. Het is één van de mooiste en toegankelijkste steden die ik tot nu toe heb bezocht en ik weet zeker dat ik nog lang niet alles heb gezien.

  Wat het setje betreft, numero 2. Ik ben bijna uit te tekenen met rugtas en gympen, dus eigenlijk lijkt een chique handtasje me wel een welkome aanvulling deze zomer. En dat blousje.. Pastel en bloemetjes is als een combinatie van chocoladetaart en vanille-ijs.

 67. Wat leuk, Barcelona! Ben er een aantal jaar geleden geweest, leuke herinneringen aan. Ik ga in augustus een stedentripje maken met een vriendinnetje en wij hebben na lang beraad gekozen voor Marseille. Marseille was de culture hoofdstad van Europa in 2013 en heeft een bruisend cultureel leven, er zijn onlangs veel nieuwe musea geopend, the place to be! Ohja, en het ligt aan het water dus je kan ook lekker een dagje bijkomen op een strandbedje en een fijn boek lezen. Ik vind set 1 geweldig :) een rugzukje lijkt me ideaal, en volgens mij issie groot genoeg voor mijn lomo camera! Het vest is heerlijk comfi, fijn voor in het vliegtuig, want daar vind ik het altijd koud!

  Heel erg veel plezier in Barcelona!

  Nu nog even Phixi liken :)

 68. Ik zou graag set nr 1 winnen. Waarom? Als ik op reis ga wil ik graag ontdekken! ik wil zowel winkeltjes ontdekken maar ook de gebouwen, natuur etc.

  Deze zomer staan Berlijn & Barcelona op mijn lijstje!
  Ik heb Londen al 2x gezien, Parijs, de Belgische kust, Turkije, de Dominicaans Republiek, Spanje, Frankrijk, kortom ik wil de wereld zien! hoe verder, hoe beter!

  Wat wil ik zeker nog zien? Milaan & Lissabon! de twee modesteden bij uitstek. Natuurlijk pas set 2 beter bij deze tripjes!

  Ach , voor mij maakt het zoveel niet uit ! als ik maar kan genieten en reizen ! ^.^

  Groetjes

 69. Set 1 past helemaal bij mij! Elke stad heeft wel iets vind ik. Maar mijn volgende stedentrip wordt London. Nog nooit geweest en dit jaar moet het er maar eens van komen. Kijk erg uit naar de hippie marktjes en alle engelse leuke dingen. Het vest komt dan vast goed uit met het weer daar. Ook heb ik net een dochtertje die Abygail heet. En ik als Beatle fan kan het dan niet laten om een foto te maken op Abbey road :).
  Veel plezier op jouw stedentrip naar Barcelona!

 70. Wat een leuke actie! Ik ben ook al heel erg lang niet op vakantie geweest… Barcelona staat ook echt bovenaan mijn lijstje dus ik ben wel een beetje lichtelijk jaloers op dit moment;)

  Waarom Barcelona? Dali is een van mijn favoriete schilders en het Dali museum bij Barcelona in de buurt schijnt echt fenomenaal te zijn! Staat op de bucketlist dus! (Daarnaast neem ik de aangename temperatuur, het lekkere eten en de mooie architectuur natuurlijk voor lief)

  Ik zou het liefst setje 2 winnen omdat ik toch sneller voor een girly-girl look ga… Ik ben echt verliefd op het tasje <3

  Heel veel plezier op vakantie!

  -X-

  Joy

 71. Jeej wat leuk, ik doe mee! Ik zou kiezen voor set 1 omdat die beter bij me past <3 En naar welke stad ik wel op steden trip zou willen gaan: Santiago in Chili! Daar woont een vriendin van de middelbare school die ik al ongeveer acht jaar niet heb gezien en och het lijkt me zo heerlijk haar een keer op te kunnen zoeken =) (Ik heb de FB pagina van Phixi geliked!)

 72. Na alle jaloersmakende foto’s van vriendjelief zijn businesstrip wil ik ook mega graag naar Dubai. Alleen dan niet om te werken natuurlijk! En dat keihard genieten van local food, mooie stranden en het goede weer kan ik het beste doen met outfit 2! Die staat mij best wel goed, als ik naar mijn vriend sta die in pak loopt ;D

 73. Mijn stedentrip zou naar Sevilla (Zuid-Spanje) gaan. Daar wil ik graag nog eens heen. Ik ben gegrepen door de flamenco dans en zou daar graag een keer een feria mee willen maken en lessen nemen. Sowieso wil ik wel eens naar zuid-spanje voor het land en de zon. Of het nu over een jaar of over zeven jaar is, ik ga daar een keer heen, haha.
  Het eerste setje vind ik erg mooi. Ik hou van mooie lekkere vesten en ben al een poosje op zoek naar een leuke handige rugtas. En deze zien erg super mooi uit!
  Los van alles vind ik de win-acties altijd leuk, want vaak vind ik op die manier weer leuke nieuwe sites, zoals nu. :)

 74. Wat leuk!! Ik ga eind juni naar Parijs om te presenteren op een conferentie, en natuurlijk ga ik dan ook de stad bekijken! Ik vroeg me al af wat ik aan zou doen, en dacht aan iets dat lekker luchtig is maar tegelijkertijd ook netjes. Daarom zou ik heel graag setje 2 winnen, lijkt me perfect voor zowel de presentatie als voor op straat. Goede tip ook dat boekje Puur Parijs, die ga ik bestellen!

 75. Barcelona is echt te gek,ben ik al een aantal keren geweest! Ook een mooie leuke stad vind ik Valencia, de stad van de sinaasappelen! Dus bij deze hoop ik op de hippie outfit set 1, want vooral de rugzak vindt ik te leuk!!!
  Merel, fijne dagen in barcelona en ik kijk uit naar je insta foto’s!

 76. Istanbul vond ik echt zoo gaaf daar wil ik heel graag voor een 2e keer naartoe & Praag lijkt me ook GE-WEL-DIG! Dit wil ik dan natuurlijk doen in setje 2 ik hou wel van schattig, combi, lief en leuk! :) (cynthia_ver_@hotmail.com)

 77. Wat een heerlijk vooruitzicht! Natuurlijk voor jezelf, maar ik kan ook niet wachten om je ervaringen en tips te lezen. Ik ga in juni naar Barcelona en ik ben na 1 bezoek echt verliefd geworden op de stad :). De vorige keer echt de must-see plekken bekeken en nu wil ik graag op verdere ontdekkingstocht.

  Ik kwam de website HOLALA! IBIZA tegen, met allemaal vintage kleding uit de hele wereld. Daar wil ik zeker een bezoekje aan brengen. En Maoz wil ik ook langs om iets lekkers te halen, nomnom.

  Ik vind je tip om een vest mee te nemen erg handig en dan ook nog een leuke winactie waarbij je een geweldig vest en ook nog een leuke tas bij kunt wennen, wat een verwennerij :)

 78. Ik zou echt super graag nog een keertje naar Berlijn willen! Het is een geweldige stad met ontzettend leuke wijkjes en leuke mensen. Als ik in Berlijn ben heb ik echt het gevoel dat ik hier thuis ben!
  Het liefst zou ik set 1 willen winnen.

 79. Wij zijn net thuis van een stedentrip Lissabon. Fantastisch genoten! En niks ‘girlie’, gewoon een simpele (korte) broek, een sneldrogende/ademende en lekkere wandelschoenen. Wij gaan puur voor comfort en gemak, niet voor fashion en design!

 80. Ik zou heel graag nog een stedentrip maken naar New York, gewoon om die enorm grote stad te zien, en mee te maken. Londen staat ook nog op mijn lijstje. Lijkt me een hele leuke stad.

  Hele leuke winactie! ik vind set 1 het leukste. zou geweldig zijn als ik die win.

 81. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee!
  Ik zou heel graag een keertje naar Athene willen!
  De oude Griekse gebouwen bekijken en daarbij de Griekse geschiedenis!
  De mythes en verhalen rondom de goden enzo! De sfeer van deze stad proeven lijkt me onwijs tof!
  Beide setjes vind ik erg leuk! Laat me graag verrassen!:))

 82. Maandag,werkweek weer begonnen
  Wij (mijn zoon en ik) gaan in augustus naar Berlijn en dan zou setje 1 erg goed van pas komen ! Een rugzak omdat we een tour door Berlijn maken en een vest omdat het er sávonds,ook in hartje zomer,flink kan afkoelen !
  Heb aan alle eisen voldaan dus nu alleen nog flink duimen ;-)

 83. Mijn vriend en ik zijn net terug uit Wenen. Wij hebben erg veel gehad aan de app van Triposo, ze hebben voor heel veel steden een app. Heel handig want hij werkt gewoon zonder internet te gebruiken, maar houdt wel je locatie bij. Op die manier kun je goed op de kaart zien waar je je bevind, en ook zoeken naar eetgelegenheid/bezienswaardigheden/pinautomaten/etc in de buurt!

 84. Wat leuk! Veel plezier in Barcelona!
  Zelf kom ik net terug uit Londen en een halfjaar geleden was ik nog in New York, ook echt twee steden om eens te bezoeken.
  Zelf zou ik graag set 1 willen. Beide dingen zijn echt heel erg leuk en kunnen goed van pas komen. Heel erg leuk uitgekozen om weg te geven!
  Geniet van Barcelona!

 85. Ik zou heel graag naar Barcelona willen. Tien jaar geleden heb daar een half jaar gewoond en gewerkt als au-pair. Dé tijd van mijn leven gehad! Helaas wegens het opnieuw gaan studeren geen geld om er weer eens naar toe te gaan, terwijl het zo dichtbij is. Zodra ik mijn diploma heb en werkende ben ga ik hier zeker voor sparen!
  Set 1 vind ik erg leuk! Die andere ook maar is niet helemaal mijn smaak :) De rugtas is echt super leuk en het vest altijd handig in de zomer wanneer het ’s avonds wat afkoelt.

  Enjoy Barcelona het is echt een geweldige stad maar pas op voor de tasjesdieven!!!

 86. Oh, Barcelona lijkt me super! Staat ook enorm hoog op mijn lijstje om naartoe te gaan. Maar helemaal op 1 staat Berlijn, ik hoor alleen maar goede verhalen over die stad. Ben zo benieuwd naar de architectuur, geschiedenis en undergroundscene in die stad. De bloemetjesblouse vind ik echt geweldig ik draag vaak wat grijs- en zwarttinten en wil juist wat kleur in mijn garderobe aanbrengen. Daarom zou ik het liefst set 2 winnen :)

 87. Ik zou dolgraag outfit nr. 1 willen winnen. Love it!
  Vertrek a.s. zaterdag voor 3 weekjes naar Vietnam. Dus dat zal wel niet meer lukken hè? ;-)
  Maar in het najaar wil ik nog graag een stedentripje maken. New York en de Scandinavische hoofdsteden staan hoog op mijn wish list!

 88. Hihi, ik moet een beetje lachen om de stedentrips die ik hierboven lees. Ik ben net een lang weekend naar Den Haag geweest en vond dat al ver zat. En, nouja, vanuit Groningen is dat ook best ver.

  Mijn volgende stedentrip zou naar Amsterdam zijn, of Maastricht. Ik hoef Nederland niet zo nodig uit. Binnenkort ben ik overigens wel in Praag met familie (vind ik heel tof, maar zo’n verre locatie zou ik zelf niet zo gauw kiezen) en ik las dat daar een vegan supermarkt te vinden is!

  Ik doe graag mee aan de winactie en vind outfit nummer 1 heel cool!

 89. De stedentrip die bovenaan mijn lijstje staat is toch echt New York (Manhattan!), maar ook Stockholm lijkt me fantastisch (ik ben gek op Scandinavisch design)
  In beide gevallen lijkt me setje 1 het meest geschikt, want het kan nog wel eens fris zijn in die steden..tenzij je midden in de zomer gaat natuurlijk :)

 90. Barcelona is een mooie stad! Volgens mij ook best veel vegan eetplekjes. Voor mij alweer 4 jaar geleden dat ik in Barcelona ben geweest, en toen was ik nog niet heel actief met het zoeken van toffe eetplekjes.

  De stedentrip die ik nog graag zou willen maken is naar Wenen! Het lijkt me ontzettend mooi daar. Het is een stad van kunst en muziek. Ik zou er graag naar de beroemde concertzaal gaan, naar een editie van Hollywood in Vienna. Dat is een avond vol beroemde filmmuziek met beelden, uitgevoerd door een gigantisch symphonie orkest, een koor en solisten. Gaaf toch!?

  Wat betreft mijn voorkeur voor de setjes.. ik vind ze allebei erg tof. Ik kies voor set 1 met de cardigan omdat ik een warm vest echt te kort kom. Het zou me goed uitkomen! En de rugzak trouwens ook, want mijn eigen rugzak begint te slijten :-)

 91. Phixi is één van de sites die ik regelmatig check op nieuwe items. Net zo als Doortje Vintage. Heb er al meerdere malen iets leuks vandaan gehaald.
  Uiteraard ‘like’ ik de site al op Facebook! :)

  Graag zou ik een stedentrip naar Parijs willen. Ik ben docent geschiedenis en vertel de leerlingen ieder jaar over de Franse Revolutie en Napoleon. Graag zou ik de historische plekjes zelf willen bezoeken zodat ik er in de klas over kan vertellen.
  Ik ontwikkel zelf lesmateriaal en zou de foto’s die ik dan kan maken er voor gebruiken :)

  Set 2 past helemaal bij de Franse sfeer, de kleuren, de tas. Ik zie het al helemaal voor mij!

 92. Setje1 is helemaal Kim!! Ik ga WEER graag naar Berlijn! daar ben ik nog lang niet uitgekeken!! maar op dit moment speel ik met wat vrienden toerist in mijn eigen stad (Haarlem) want waarom alleen toeristische dingen doen als je op stedentrip bent terwijl we eigenlijk niet eens alles in onze eigen stad hebben gezien!!

 93. Pas in Rome geweest, mooiste stad ever!! Wil ik graag nog eens heen!! En met mijn dochter in de zomer naar Berlijn of Kopenhagen.. Ik vind setje 1 héél gaaf, ik ben een echte hippie, want geboren in de sixties ;) dus vind m echt bij me passen!! Duimduim ;)

 94. Oh, wat leuk! Ik heb voor deze zomer ook twee geweldige stedentrips ingepland, Berlijn met mijn twee beste vrienden (low budget, couchsurfing, geweldig) en Parijs met mijn vriendinnen (dat betekent een bezoek aan het Louvre en Centre Pompidou, een dag leven op wijn& stokbrood, met een i-love-Paris- trui of barret en analoge camera de Japanse tourist spelen én ofcourse een dag super sjiek en stylisch gekleed ons mengen tussen de echte Fransen). Voor Berlijn zou zo’n rugzak perfect zijn, maar om me helemaal fancy te voelen in Parijs zou ik heel graag dat schattige bloesje en witte tas (set 2)menemen!

 95. Ik zou heel graag een stedentripje naar Reykjavik doen! Twee jaar geleden ben ik in IJsland geweest, maar daar heb ik voornamelijk rondgetrokken in de natuur. In Reykjavik heb ik veel te weinig tijd doorgebracht en zou ik dus graag weer eens terug komen. Naast het feit dat het een heel gezellige kleine stad was, had je er ook zulke leuke vegetarische restaurantjes en barretjes en hele toffe vintage kledingwinkels! Ik werd echt verliefd op die stad.
  Omdat Noord-Eiropeanen naar mijn mening heel stijlvol zijn, kies ik voor het tweede setje.

 96. Whow echt een super leuke winaktie, ik zou het liefst een stedentrip maken naar Parijs en dan het aller liefst op een mooie zomerse dag, Gezellig met mijn man naar de stad der liefde.
  Ik ga voor setje 1
  like de fb pagina en ga heel hard duimen

 97. Ik zou graag een stedentrip naar Praag willen doen. Ik weet niet wat het is, maar die stad heeft gewoon een hele grote aantrekkingskracht op mij. Ik ben al druk aan het sparen om daar een keer heen te gaan!
  Wat de winactie betreft wil ik graag meedoen en dan wel voor setje 1! Ik heb de facebookpagina geliked! (fb: Annemiek Cee)

 98. Berlijn! Berlijn! nog nooit geweest maar dan kan ik eindelijk die lekkere veganfrozensojayoghurt proeven waar jij het steeds over hebt jamie en die ik écht een keer wil proeven. Bovendien staan er zoveel mooie veganhotspots in de volkskrant, Berlijn heeft wat om trots op te zijn!!! Niks suf duitsland, future vegans here I come!!! oh en dan het liefst met dat oh zo fantastisch schattige rugtasje uit set 1 waar ik zeker mee gezien mag worden;)

  Maar ook als ik niet win, leuk dat jullie af en toe van die acties hebbenxx

 99. De winnaars zijn gekozen! Judith Hytsma gaat er met set 1 vandoor en Maaike krijgt set 2! Gefeliciteerd dames, jullie hebben een mailtje van ons ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende winactie!

 100. ik doe mee!
  ik zou dolgraag een stedentrip in amerika willen doen en vooral steden als new york, la, washington, california, miami en texas willen bezoeken. Gewoon omdat ik er al heel lang heen wil!
  verder doe ik mee voor het schattige setje 2!
  heb de facebook geliked onder de naam zoë louwerse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *