Webshop Till You Drop

De Groene Meisjes werden voor een leuk event uitgenodigd: “Webshop Till You Drop.” Dat klinkt natuurlijk alleen al heel erg tof, maar helaas, we kunnen zelf niet gaan, omdat we al andere plannen hebben. Je kan nou eenmaal niet overal tegelijk zijn, jammer genoeg! Maar omdat we denken dat velen van jullie het een leuk event zullen vinden, delen we het toch graag even met jullie.

Bloggers-collage

Wat is Webshop Till You Drop? (laten we het even vanaf nu trouwens WTYD noemen)
Het is een event in Utrecht waarop je de gelegenheid krijgt om offline te kunnen webshoppen. Ho, wacht even. Offline? Ja, dus wat je normaal op internet doet – shoppen bij je favoriete adresjes – kan je nu in real life doen. Op deze manier krijg je dus de gezichten achter de shops te zien en ontmoeten en, niet onbelangrijk, kan je de spulletjes ‘in het echt’ bewonderen voordat je ze koopt. Want laten we eerlijk zijn, dat blijft toch nog wel eens een lastig puntje bij het webshoppen.

Op het event zullen allerlei webshops vertegenwoordigd worden. Denk aan shops met fashion, interieur spullen, beauty en kleding en spulletjes voor kinderen. Voor elk wat wils dus!
Wil je alvast weten welke shops er tot nu toe zijn aangemeld voor het event? Check de lijst hier.

WTYD wordt nu voor de tweede keer georganiseerd (en dat is natuurlijk alleen maar omdat de eerste keer een groot succes was!) op een prachtige locatie: DeFabrique in Utrecht. We kennen de locatie: het is hip en industrieel. Love it!

Even wat praktische informatie:

 • Datum: zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013.
 • Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
 • Openingstijden: 10:00-18:00 uur
 • Prijs entreekaarten: €7,50 in de voorverkoop, €10,00 aan de deur.
 • Parkeren: gratis
 • Vanaf station Maarssen word je geheel in stijl met een oude VW-bus opgehaald en naar DeFabrique gebracht! Het is grratis en duurt 3 minuten.
 • Bereikbaarheid: prima met de auto (vlakbij de A2,) maar ook zeker met de fiets en het OV

Meld je aan voor de Facebookpagina van WYTD om op de hoogte te worden gehouden van de laatste nieuwtjes omtrent het event. Ook kan je alvast kijken wie er ook naar WYTD gaan en/of je vrienden uitnodigen.

Als jij naar Webshop Till You Drop gaat wensen we je heel veel plezier! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

5 gedachten over “Webshop Till You Drop

 1. Wat een leuk event.
  Volgens mij is de Fabrique lopend te bereiken vanaf Station Utrecht Zuilen.
  Nog beter toch?

 2. Hi Marloes, dat is niet zo, dan moet je echt wel een half uur (minstens) lopen, Maarssen is veel dichter bij. Station Zuilen ligt aan de verkeerde kant van het Amsterdam Rijnkanaal.

 3. Je kunt beter naar Maarssen gaan inderdaad, dat is dichterbij! Wel heel tof dit event, misschien ga ik wel even kijken daar :)

  1. Voor iedereen die met het OV komt; ga vooral NIET met de bus via bushalte Sportpark Oostwaard want dan duurt het ongeveer een jaar of vijf voor je eindelijk bij de Fabrique bent. Trauma opgelopen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *