Win kaarten voor festival Mundial!

Mundial letters © Jostijn Ligtvoet Fotografie

Foto: Jostijn Ligtvoet 

Vorig jaar bezocht ik voor het eerst Festival Mundial in Tilburg. Ik had eerlijk gezegd niet echt een idee van wat ik moest verwachten, maar wat was het leuk! In eerste instantie vond ik het festival natuurlijk een succes vanwege de (wereld-)muziek, maar ook de grote verscheidenheid aan foodtrucks en de Urban Farm die ik op het festivalterrein tegenkwam: ZO LEUK. Festival Mundial is een supergroen festival (misschien wel hét groenste festival van Nederland) en daarom helemaal Groene Meisjes proof.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/0T6EX54ZvKI” align=”center” maxwidth=”1000″]

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Ter promotie van het festival van dit jaar, werd er vorig jaar een video gemaakt. En wie komen daarin voorbij? Jep, je Groene Meisjes! (toen nog met Jamie, uiteraard) Erg grappig om terug te zien. Kijk de video maar even om een beetje in de festivalvibes te komen. Ik wil terug!

Dit jaar wordt Festival Mundial gehouden op 25 en 26 juni en jij kunt er bij zijn! Dat kan natuurlijk sowieso, want je kunt je kaartjes inmiddels bestellen. MAAR! Ik mag ook 3 x 2 kaarten verloten onder onze lezers. Hoe leuk is dat? Misschien komen we elkaar dan wel tegen, al dansend en drinkend uit kokosnoten :)

Winactie

Mundial 11 _ Frans Schneider

Foto: Frans Schneider 

Wat moet je doen om kans te maken op de prijs? Laat een reactie achter onder dit artikel, waarin je vertelt met wie jij graag naar Festival Mundial zou willen gaan. Verder zou het te gek zijn als je het facebookbericht (op de Groene Meisjes pagina) zou willen delen. Zo kunnen lekker veel mensen al in de festivalsferen komen :)

Oke, brand maar los. Wie heeft er zin in Festival Mundial deze zomer?! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

147 gedachten over “Win kaarten voor festival Mundial!

 1. Ik zou heeeeeeel graag met mijn vriendinnetje Nanda gaan; zij is nog nooit naar een festival geweest en dit zou het PERFECTE festival voor haar zijn; groen, gezellig, heerlijke muziek en niet al te groot! Met deze kaartjes weet ik haar vast te overtuigen :D

 2. Ik zou heel graag met mijn vriend heen gaan. Wij zijn sinds een half jaar vegetarisch aan het eten en proberen zoveel mogelijk zelf onze groenten te verbouwen. Zo’n festival is dan natuurlijk helemaal top!

 3. Jaaa samen met Melissa naar dit festival! Het lijkt me super leuk, helemaal omdat er vaak op een festival te weinig goed eten is. Dit lijkt me een toffe ervaring en daarnaast heb ik wel zin in een feestje!

 4. Lieve Groene Meisjes, ik zou heel graag weer met een vriendin uit mijn oude woonplaats dit festival gaan bezoeken. Door de afstand zie ik haar helaas niet vaak genoeg, vaak alleen wanneer ik bij mijn oude werk een avondje meehelp. Daarom zou ik graag met haar een dagje gaan, aangezien ik al meerdere enthousiaste verhalen over het festival heb gehoord!

 5. Groen dansen en eten, ik zou kei graag met mijn vriendin Annemein naar dit festival gaan! Vorig jaar las ik al over dit festival en toen leek het mij al zo leuk dat ik heel graag ga! We zouden de kaartjes heel graag winnnen, ons studenten budget heeft een beetje een dieptepunt bereikt maar de zomer moet gevierd worden!

 6. Ik zou graag met m’n Vriendin Petra en haar 2 lieve kindjes naar Festival Mundial gaan . A omdat ik toch niet op vakantie kan. B omdat Petra een dagje uit goed zal doen na haar vervelende (V) echtscheiding en C en het groenste festival van Nederland? Jaa jaa heel graag( En wie weet, een glimp opvangen vd Groenste Meiden van heeeeel NL en omstreken ?) Groetjes…..

 7. Jaaa, na een jaar afstudeerstress en het verwaarlozen van mijn sociale leven wil ik onwijs graag genieten van een heerlijk festival! Ik zou m’n beste vriendin meenemen die een jaar lang tegen al mijn studie-stress-gemiep heeft moeten luisteren :)

 8. Ik heb mijn kaartjes voor dit jaar al weer gekocht. Ik heb jullie vorig jaar helemaal niet gezien, lijkt me super leuk om je dit jaar wel tegen te komen! :)

 9. Jaaaa, dit klinkt tof! Ik zou er super graag met mijn lief naartoe willen. We gaan volgend jaar naar Rotterdam verhuizen en moeten daarom geld sparen… Zo’n festival komt dus goed uit :D Zin in!

 10. Ik ben nog nooit naar dit festival geweest, maar een tijdje geleden trok je al m’n aandacht door een andere post op FB. Ik ontdekte voor t eerst wat t festival inhoud, en het klinkt zo geweldig en nu ik deze blog heb gelezen en t filmpje heb gezien helemaal. Ik ben al aardig groen bezig met eten, maar er valt idd altijd nog meer te leren. Een hoe fantastisch is t dat er zoveel vega stands zijn, dat vindt je niet zo gauw op n festival. Ik word hier helemaal blij van, daarnaast komt de band Gallowstreet optreden, die zijn echt geweldig!!! Wat wil je nog meer? Dus ja, ik zou heel graag kaartjes willen winnen. Liefs!

  1. Oh en wie neem ik mee, m’n man natuurlijk, als mini-break voordat we aan de klus mogen in ons nieuwe huis deze zomer!!

 11. Ik zou heel graag hier heen willen gaan maar woon in Australië. Ik moest wel meteen aan m’n lieve nicht denken. Zij is alleenstaan moeder (weduwe) en is altijd op zoek naar leuke en gezonde dingen om te delen met haar dochter. Dit zou een geweldige dag voor hun zijn!!

 12. Aaah, wat lijkt het me super leuk om hier naartoe te gaan! Er hangt volgensmij zo’n heerlijke sfeer op festival mundial, love it! Ik zou super graag met wat vriendinnetjes uit Brabant gaan die ik nu wat minder zie, omdat ik naar Amsterdam ben verhuisd en tevens kom ik weer een keertje terug op het terrein waar mijn stage adres zat dus dat lijkt me erg leuk om weer een keertje te zien! Ik ga duimen en mocht ik niet de gelukkige zijn ga ik gewoon zelf kaartjes bestellen, want het lijkt me echt een te gek festival! Xx Anne

 13. Ik zou hier heel graag heen gaan met mijn vriendje, omdat mijn echtgenoot dan met zijn vriendin op vakantie is. Dat is natuurlijk geen enkel probleem, want mijn vriendje is veel groener, dus de perfecte partner om mee naar het festival te gaan!

 14. Oh wauw!!

  Dit jaar wou ik zeer graag een festival doen maar doordat mijn vriendin een optreden moet geven met haar band kan zij jammergenoeg niet mee met mij.. Maar dit festival valt op een andere datum dus zou ik Silke (mijn beste vriendin) hier heel graag mee verrassen! ?
  En het zou eigenlijk ook wel een tof zijn voor mezelf, laatst heb ik het gedacht gehad om een (vegetarische) blog te starten over het eten op allerlei plaatsen en rondreizen, dus deze ervaring zou een fantastische start zijn om mijn blog mee in te zetten.
  Dus duimen maar dat dit leidt tot een fantastische ervaring en een goede start voor mijn blog x

 15. Jaaaaa… ik wil heel graag! En dan neem ik mijn dochters Lieke en Marloes mee, omdat zij allebei heel hard gewerkt hebben voor hun examens, en tegen die tijd hebben we dus iets te vieren!

 16. Jaaaa zeker weten! Met de liefde van mijn leven, Jordi. Omdat wij ook een andere liefde delen namelijk eten, muziek én culturen! Helemaal te gek! En natuurlijk gaat onze lieve dochter ook mee omdat zij net als dr papa en mama ook van eten, muziek, gezelligheid en samen zijn houdt <3

 17. Ik wil supergraag met mijn vriendin Tamara hier heen! 2 jaar geleden waren we hier samen en hebben we het ontzettend leuk gehad samen op dit heerlijke en bijzondere festival! En omdat ik na een operatie in de ziektewet zit, kan ik helaas niet op vakantie en heb ik hier ook geen geld voor. Maar dagjes weg en al helemaal dit festival zou fantastisch zijn!

 18. Wat tof! Het ultieme uitje om samen met mijn vriend onze baby (die in augustus gaat komen) alvast te laten proeven van al het lekkers en laten meegenieten met leuke muziek.

 19. Hier zou ik heel graag naar toe gaan! Met mijn lieve man en onze twee jongens. We zijn wel toe aan wat ontspanning met z’n viertjes! Daar gaat zo’n heerlijk relaxed festival als Mundial zeker voor zorgen.

 20. Dankzij mijn stage bij achter dit festival gekomen (we gaan deelnemers voor ons vrijwilligersbuitenlandprogramma adviseren om hierheen te gaan om “in de sferen” van hun land te komen), en ik ben inmiddels ook enthousiast om hier heen te gaan. Als ik win neem ik een vriendin mee, omdat zij altijd naar mijn “wereldse” avonturen moet luisteren en ik haar nu wel eens een keer mee op avontuur wil nemen!

 21. Tof! Vorig jaar moest ik mijn beste vriendinnetje uit Tilburg, die ik helaas te weinig zie, teleurstellen dat ik niet mee kon. Des te leuker zou het zijn als ík haar dit jaar kan verrassen met 2 kaartjes! Echt een festival voor ons! Duimen… :-)

 22. Ha Merel,

  Wat ontzettend leuk dat je 3×2 kaartjes voor dit leuke festival weg mag geven! Ik woon een beetje uit de buurt van Tilburg, maar heb al een aantal “hints” gekregen dat ik toch écht serieus moet overwegen om naar het zuiden af te reizen eind juni… Een aantal vrienden gaat al, dus je zou niet alleen mij maar ook hen erg blij kunnen maken! ;-)

  Verder blijven schrijven – je inspireert me dagelijks met je bijzondere gerechten en inzichten. Sowieso een bedankje daarvoor.

  Groetjes,
  Caroline

 23. (Maar als ik specifiek iemand moet kiezen, dan neem ik graag Marije mee, zodat zij kennis kan maken met de Pierce Brothers!)

 24. Ik zou super graag met mijn zusje Amber en onze dochtertjes van 1 naar dit festival gaan!! We willen onze kindjes zo gezond en bewust mogelijk opvoeden en dit festival kan ons daar enorm over inspireren! Naast dat het natuurlijk een hele gezellige dag is om met z’n 4tjes naar toe te gaan. We maken graag kans op de gratis kaartjes ?

 25. Zó ont-zet-tend graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen. Ik weet iemand die een hele hoop positieve vibes verdient. Hem zou ik er blij mee maken. En…zelf zou ik meegaan, want ik vind, stiekem, dat ik ook positieve vibes verdien. Ik ben gek op wereldmuziek en wil al jaren eens naar Mundial. Helaas is het verre van om de hoek, dus was het er nog niet van gekomen. Jouw reminder maakt me weer helemaal enthousiast.

 26. O ik zou supergraag meedoen en ga dan met mijn lief, Wilco. Het is al tijden geleden dat we zoiets gedaan hebben. Wij vinden dat met 3 kleine kids nog wel eens een flinke uitdaging ?. Kaartjes zouden een mooie stok achter de deur zijn.

 27. Ik zou mijn vriendin daphne meenemen. Ze kan lekker gek doen en samen dansen we de dag door.

 28. Oeehh klinkt superleuk dit! Ik zou graag met mijn beste vriendin gaan ter afsluiting van onze examens (want ja, onze examenreis is een beetje uitgesteld en die komt er niet meer van… Maar dit zou wel erg tof zijn!) Dus nu maar duimen :)

 29. Oooohh Mundial! Heerlijke herinneringen aan dit festival. Wat zou ik graag met Kamila gaan die nu in Kopenhagen woont waardoor we elkaar erg moeten missen. Perfecte manier om deze zomer samen even goed te dansen en genieten van al het leuks en lekkers op festival Mundial!

 30. Wat een super leuke winactie! Ik ben een paar jaar geleden voor het eerst op festival Mundial met mijn vader geweest en toen vond ik het echt super leuk. Als ik zou winnen, zou ik dan ook nogmaals met mijn vader willen gaan. Gewoon omdat we er zo’n goede herinneringen aan hebben! Ik loop nu stage in Tilburg, dus festival Mundial is nu lekker dichtbij en het lijkt me de perfecte afsluiter van mijn bachelor (ik heb namelijk vanaf 24 juni vakantie!).

 31. Ik zou graag mijn zoontje willen meenemen. Hij is vaak somber en dit zou hem vast wel opbeuren. Vooral als we een kaartje winnen, want dat vind hij echt cool.

 32. Ik wil graag met mijn zoon van 11 naar Festival Mundial om op ontdekkingstocht te gaan naar wat de wereld aan muziek, cultuur en eten te bieden heeft. Ik wil hem laten zien en voelen dat culturen wel degelijk samen kunnenleven op een kleine ruumte. Kortom ik wil graag een wereldreis maken met hem op de Spoorzone in Tilburg.

 33. Wat een leuke winactie! Ik houd echt enorm van leuke festivalletjes en zou daarom ontzettend graag gaan met mijn lieve vriend. Die kan het wel gebruiken om samen met mij erop uit te gaan, omdat hij zo’n 5 dagen in de week de hele dag migraine heeft en ik er alles aan probeer te doen om voor hem de tijd die hij niet ziek is, zo leuk mogelijk in te vullen :) Gelukkig komt de zomer er weer aan, dan heeft hij het altijd significant minder. En dan zijn er overal weer leuke festivals natuurlijk ;)

 34. Jaaaaa een zomers feestje! Nog nooit geweest, maar ziet er ontzettend gezellig uit! :):) Een toffe mix van een festival en inspiratie opdoen naar groener leven. Mocht ik er naar toe kunnen, dan zou ik m’n vriendinnetje Hilda meenemen.

 35. Ik zou heel graag mijn vriendinnetje Jil mee willen nemen naar het festival. Vorig jaar was het voor ons de eerste keer en hebben we daar enorm leuke, toffe en fijne herinneringen gemaakt. Het zou super zijn als we er dit jaar nog meer van kunnen maken! (en natuurlijk onszelf nog voller proppen met lekkere hapjes dan vorig jaar ;-))

 36. Als ik win zou ik zeker mijn vriendje meenemen. Hij is niet zo overtuigd van multiculturele muziek en daar zou ik door dit festivalletje heel graag verandering in brengen! En alle food trucks afgaan op zoek naar lekkere veggiegerechten zou dan weer een super lekker voordeel zijn voor mij! ;-)

 37. Hoihoi! Ik zou heel graag met een van mijn beste vriendinnetjes, Britta, naar Mundial gaan! We zouden samen naar een ander gaaf festival gaan, maar er was iets tussen gekomen :( Britta en ik kennen elkaar nog niet eens een jaar, maar we hebben elkaar helemaal gevonden in samen chillen en praten over het leven, afgewisseld met een dansje doen. Liefs Ida

 38. Te gek dit! Ik zou mijn vriendin Marieke meenemen, gewoon omdat ze een kanjer is en altijd overal voor in is! Dus van Mundial gaat ze ook zeker blij worden ?

 39. WOW. Een festival met veggie food trucks!?!? Ik kan deze kans als ULTIEME festivalliefhebber (die al 7 jaar alle festivals af gaat) niet aan mijn neus voorbij laten gaan!! Ik zou dit súper graag cadeau willen doen aan mijn allerbeste vriendinnetje die binnenkort voor onbepaalde tijd op wereldreis gaat. Dit zou een van de mooiste herinneringen zijn voor wanneer zij op reis is (en ik haar moet missen)!

 40. Met mijn vriendinnetje Lies! We komen al jaren op Mundial, kei fijn feestje, goeie sfeer, leuke mensen en die heerlijke festival vibe zoals ik denk dat ‘ie er moet zijn hangt er nog. Toffe actie!

 41. Waarom ik de kaartjes zou moeten winnen? Nou ten eerste omdat het een geweldig tof festival is, ten tweede omdat ik dit jaar bijzonder arm ben (maar dan ook echt bijzonder arm) en nu alle festivals moet skippen en de enige optie is thuis zielig huilen. Ten derde omdat het coolste meisje in het hele universum er werkt, en ik moet haar supporten door aanwezig te zijn en heel blij rondjes te rennen en dansjes te doen!

 42. Ik zou graag met mijn vriend willen gaan omdat we allebei Tourist Lemc te gek vinden!

 43. Wow, ik ben nog nooit naar een festival gegaan, maar mijn eerste keer naar een festival dat ook nog groen is, dat zou ik wel willen :) Natuurlijk wil ik met mn beste vriendin die ook sinds kort……VEGAN is geworden!! Dan kunnen we leuk ons eten met elkaar delen zodat we zoveel mogelijk verschillende dingen kunnen proberen! (dit vind ik natuurlijk héééél belangrijk ;) )

 44. Heel heel heel graag zou ik met mijn partner naar dit festival willen. Ik ken deze lieve kwibus inmiddels al 2 jaar en aankomende maandag vieren wij ons jubileum.

  Maar helaas helaas.. Wij hebben al een aantal festivals moeten missen. Financieel zit het soms niet helemaal mee en zo nu en dan is een festival ook wel eens uitverkocht.

  Ik wil graag dansen en uit kokosnoten drinken op dit festival, samen met mijn soulmate.

  Overigens vind ik de line-up ook wel fijn.
  En we houden allebei van eten!

 45. Ik zou heel graag kaartjes willen winnen! In 2012 toen het festival 25 jaar bestond ben ik er een keer heen geweest. Dit was toen nog op een andere locatie, en ik zou heel graag de nieuwe locatie willen bewonderen. Dat het duurzaam is extra mooi meegenomen natuurlijk!! Ik kijk uit naar al het lekkere eten! Als ik de kaartjes win zal ik helemaal vanuit het noorden afreizen om dit mooie festival te beleven!!

 46. Ja heel graag voor mijn vriendin Debby Janssen en ik zelf…Voor een heerlijk zomergevoel, lekker eten en geweldige artiesten!!

 47. Leuk filmpje en goed gesproken Merel! :D
  Ik wil ook wel graag gaan, met mn vriend/man/husband/loverrrrr die (nog) niet veganistisch eet maar daar misschien na dit festival anders over denkt als ie de food line-up ziet! (supertof dat ze dat zo noemen, het eten komt op de home-page nog eerder naar voren naar de muziek e.d.) Dus ik zou graag kaartjes winnen uiteraard :D
  Ennnn een hartje voor Typhoon, Zuco 103 en alle andere leuke muziek! Hoop je daar te zien!

 48. Leuk zeg! Heb dan net vakantie en die wil ik hier graag goed beginnen met mijn vrienden!

 49. Ohh wat leuk! Lijkt me geweldig om daar met mijn zussen naar toe te gaan; lekker dansen en over mooie dingen praten, terwijl we opgaan in de groene relaxte sfeer. Ah, ik krijg er helemaal zin in!

 50. Ik zou heel graag met mijn voormalig roomie wendy gaan omdat ze mij “geïntroduceerd” heeft met groen leven en vegetarisch zijn en laten zien dat je heus heerlijk kan eten als vegetariër!! Dan is dit natuurlijk perfect om samen te genieten en lekker bij te kletsen.

 51. Ik zou heel graag gaan met een vriendin die ook totally into zero waste and sustainability is! We hebben er ook dringend nood aan om er es op uit te gaan!

 52. Jaaa heel graag wil daar naartoe samen met yvon. Voor beide geen zomervakantie dit jaar dus dit zou een fijne mini vakantie zijn met die wereldse sferen!

 53. Aaaah, ik wil dit jaar heel graag naar Mundial! Heb er veel goede verhalen over gehoord (o.a. van jou, hihi) en nog nooit naar een festival geweest. Wel gevrijwilligd op Wildernis, een ander groen festival, maar ben nu wel benieuwd naar deze! Ik wil heel graag met mijn studiegenootje Sjanna, die ik inmiddels wel een vriendin kan noemen. :-) Op dit moment zitten we samen in Zuid-Afrika voor onze masterthesissen en komen half juni weer terug. We twijfelden een beetje of we wel zouden gaan, aangezien we 1 juli onze thesissen moeten inleveren, maar als we kaartjes winnen met deze gave actie kunnen we er niet meer onderuit en moeten we wel gaan! Goed excuus. ;-) (en er komen artiesten uit Zuid-Afrika, woehoe!)

 54. Ik zou graag met mijn moeder naar dit festival gaan. Zij werkt altijd zo hard, zet zich in voor vluchtelingen en is helemaal into multiculturaliteit! Ze vertelde mij laatst dat dit haar een ontzettend leuk festival lijkt, dus ik zou haar graag meenemen voor een lekker dagje relaxen onder het genot van fijne swingende muziek!

 55. Ik zou het leuk vinden om m’n lief, Esther, mee te nemen.
  Door de jaren heen steeds meer bezig met ‘groen’ en hoewel geen festivalbeesten is dit er 1 die vorig jaar onze aandacht trok. Jullie herinneren ons eraan. Zou leuk zijn om onze Esterel uit te klappen daar in de buurt en gezellig mondiaal rond te struinen daar.

  1. Esther & Esther en de Esterel,

   Die laatste is onze klapcaraven, te kneuterig bruin/oranje&gebloemd, vorige zomer gekocht. Eindelijk geld over na 5 jaar verbouwen, klussen en daar onze centen aan spenderend.
   Daarna was de tuin aan de beurt, onze tuin en energie ging daar dus in zitten.

   Maar we hebben alle (uit-de-kast-) commotie achter ons gelaten en zijn onze omgeving aan het verkennen. We wonen er bijna 20 jaar maar nog zat te ontdekken. Dicht bij huis het vakantiegevoel ervaren.
   En ook lekker onze 5 vakantieloze jaren aan het inhalen.

   Esther & Esther gaan dus sowieso ;-) mondiaal :-)

 56. Het lijkt me zo zalig om naar een festival te gaan waar je zoveel keus hebt in wat je gaan eten, lijkt me heerlijk om op een groen festival te kunnen zijn, want dat zijn wel dingen die mij tegenstaan om naar een festival te gaan! Ik zou dolgraag met mijn vriend hierheen gaan, we gaan samenwonen over een paar weken en dus is er niet echt geld voor een festivalletje.. zou top zijn!

 57. Ik zou graag heen gaan met mijn vriend Frank. We zijn allebei ons eetpatroon aan het veranderen, hij is minder vlees gaan eten en meer gaan letten op zijn voeding en ik ben veganistisch gaan eten. Dit festival zou een leuke kans zijn om meer “nieuw” eten te ontdekken! :) Ik heb geen facebook dus ik kan het helaas niet delen , sorry!

 58. Als ik het zo lees vragen er nagenoeg alleen maar dames om de vrijkaartjes, dus ik dacht, ik probeer het als man eens, als verrassing voor mijn vrouw die dol is op Vegan Food. En we zijn denk ik 20 jaar gelden ooit al een keer op Mundial geweest, dus het zou leuk zijn om te zien hoe het veranderd is, in de loop der jaren.

 59. Jajaja! Ik was vorig jaar ook op festival mundial en toen kwam ik je met jamie tegen op het station in den bosch. Maar ik was te verlegen om op jullie af te stappen. (Ik had achteraf nog een berichtje geplaatst op de facebookpost :p). Het lijkt me in ieder geval super leuk om dit jaar weer te kunnen gaan! En dan stap ik dit keer wel op je af en kunnen we eventueel aan een kokosnoot sippen!! :p

 60. Oja helemaal vergeten te vertellen maar ik zou graag met mn broer willen gaan ,als die dan hopelijk terug is uit brazilië. Kan die rustig wennen in Nederland met exotische culturen op festival mundial :p. En als hij er dan nog niet is, kan ik altijd nog een vriendin meesleuren haha

 61. Hoi Merel!
  AAAAAAHHH wat een fijne winactieee
  Ik zou graag met mijn lover willen gaan! We zijn net terug van een wereldreis en hebben bijna geen doekoes meer over, maar de zomer komt er weer aan en het zou super leuk zijn als we dit prachtige festival konden bezoeken! Fingers crossed!
  Liefs!

 62. Ik zou het erg leuk vinden om naar Festival Mundial te gaan samen met mijn man. Wij willen deel uitmaken van een verantwoord en eco lifestyle. Het gezellige van zo’n festival met een multiculturele tint is voor mij heel inspirerend en is dan ook echt als thuis komen, gezien mijn roots in Honduras liggen. Gracias!

 63. Wow, ziet er super gezellig uit! Ik heb sinds kort ook een eigen blog, dus ik zou graag samen met mijn blogvriendinnetje Letizia willen. Kunnen we er samen ook een video over maken!

 64. Jaaaaaaa! Ik doe graag mee in de race om kaartjes te winnen en zou dan graag met een vriendin willen gaan. Lijkt me supervet!

 65. Tof artikel merel en wat lijkt het mij leuk om hierheen te gaan!! Ik hoor er zoveel toffe verhalen over. Ik zou graag mijn vriend mee willen nemen om hem te laten zien dat ‘groen’ zijn heel tof kan zijn. Zelf probeer ik zoveel mogelijk vegan & biologische te eten en mezelf te verdiepen wat goed is voor mij en geen schade toericht aan de natuur. Mijn vriend is hier helemaal niet mee opgegroeid en vind het allemaal soms een beetje vreemd. Mundial lijkt me de perfecte plek om hem te laten zien hoe het ook kan :)

 66. Ik zou hier heel graag samen met mijn beste vriendin uit Brazilië heen willen, we gaan bijna elk jaar samen en vorig jaar zijn we jullie ook tegen gekomen! Elk jaar ontdekken we nieuwe bandjes, en lekker eten, en dat zou dit jaar weer super gezellig zijn, al helemaal als we kaartjes zouden winnen!
  x

 67. Mijn lieve dochter is pas naar Tilburg verhuisd. Door haar ben ik vegan gaan eten. We hebben elkaar door allerlei omstandigheden lang niet gezien. Wat zou het fijn zijn om samen dit feest te kunnen vieren.

 68. Ik, Maarten in ’t Groen, zou het een heel groen idee vinden als ik samen met mijn dochtertje, Marilynn in ’t Groen op mijn groene bakfiets naar dit ubergroene festivalletje zou kunnen met de super groene kaartjes van de groenste meisjes!!

  De groenste groeten!

 69. Beste Merel,
  ik zou heel graag met mijn zoon van 16 gaan.
  Hij klimt uit de puberteit en we komen weer wat nader tot elkaar.
  Wat een tof mens is dit geworden, zó trots ben ik daarop!
  En dat heb ik vanaf zijn geboorte helemaal alleen moeten doen met een zeer karig inkomen.
  Maar wat heeft het zich geloond!
  Daarom zou het heerlijk zijn ons eens flink te buiten te gaan op dat super Mundial!
  Dan gaan we onze lovable Mother Son Vibes verspreiden onder iedereen.

 70. Vorig jaar wekte het artikel over groene festivals al mijn aandacht maar konden mijn vriend en ik helaas niet gaan. Dit jaar zou ik mijn vriend heel graag meenemen omdat hij dat weekend als het goed is net afgestudeerd is! Ik vind het super als organisaties verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten voor duurzaamheid en daarnaast inspiratie geven voor een groener leven. Ten slotte zie ik op de line up al veel voor mij bekende artiesten (o.a. de Pierce Brothers waar mijn vriend en ik zondag al voor de zoveelste keer heengaan maar geen genoeg van krijgen), maar ook nog veel te ontdekken artiesten, perfecte combi wat mij betreft.

 71. Mijn vriend doet onderzoek naar duurzaamheid, en heeft de laatste tijd enorm hard gewerkt. Ik zou hem graag willen verrassen met kaartjes voor dit festival om zodat hij even kan ontspannen, maar ook als motivatie om hem te herinneren hoe belangrijk het is dat we ons allemaal voor duurzaamheid blijven inzetten!

 72. Ik zou deze graag willen winnen, omdat we toevallig die dat in tillie hebben afgesproken met vriendinnetjes van de buurtbus! Zo noemen we ons groepje vriendinnen.. Omdat we altijd staan te buurten op festivals! Toet toet! Buurtbus! Groetjes wah!

 73. Met mijn lieve vriendje die jarig is op 26juni! Perfecte extra verjaardagsverrassing ♡
  We wonen in Tilburg dus dat is helemaal chill.
  Duimen maar dus!
  En alvast heel veel plezier op Mundial voor jou!

 74. Zo leuk!! Ik zou met mijn vriendinnetje Beyza gaan, omdat ze nog maar een poosje vegan is, er steeds meer over leert (en ook over duurzaamheid) en ze mijn beste vriendin is! Ik zie het nu al voor me, ons daar gezellig dansend en drinkend :) Liefs, Maaike

 75. Dit festival kende ik nog niet, maar wat ziet het er relaxt uit! Heerlijk! Ik maak graag kans op je kaartjes en zou dan samen met mn man gaan, heerlijk even chillen met lekker eten en fijne muziek. Mooi begin vd zomer.

 76. Een beetje onnatuurlijk voelt het wel, om nu te vertellen waarom ik vind dat ik dit zou verdienen ofzo.. ;)
  Maar na een super drukke tijd gehad te hebben met mijn studie, die met veel stress gepaard is gegaan, heb ik besloten even weg te gaan van thuis en afstand te nemen van de spanning. Precies in het weekend van het festival in Tilburg ben ik daar dan ook een nachtje in de buurt.
  Ik zou het echt te gek vinden om kaarten voor het festival te winnen!! Als iets ontstressend werkt, is het denk ik toch wel met je hoofd in de zon en je voeten in je sandalen op een festival lekker vegan eten en blij zijn. I would loooove to! ❤️

 77. Ah wat leuk! Ik zou er heel graag met mijn moeder naar toe gaan. Die sinds die ene dag een paar jaar terug toen ik naar beneden kwam en zei ‘Mam, ik denk dat ik geen dierlijke producten meer wil eten’ me altijd heeft geholpen. Van de vegan kerstmarkt in Rotterdam, tot een hele vieze vegan hotdog bij een festival in Utrecht en het verdedigen van een bezorgde familievriend die zich zorgen om me maakte omdat ‘Krijgt ze wel genoeg vitamines binnen?’ ze staat altijd achter me. <3 Haar trakteren op een leuke dag zou super zijn.

 78. Ik zou het heeelemaal te gek vinden om er met mijn zus te gaan! We zijn samen al langer dan een jaar vegan en groen! Helaas wonen wij ver van elkaar en dit zou een perfecte mogelijkheid zijn om samen een keer iets ontzettend gaafs te doen! Toftoftof!!!
  Liefs

 79. JAAAAA!! super vet festival. Inderdaad vanwege de diversiteit van de muziek en het lekkere wereldse eten. Vorig jaar ben ik al geweest. Dit jaar zo het super gaaf vinden als ik weer heen kan, samen met Julliët. :) heb er nu al zin in

 80. Ik zou graag met mijn beste vriendin Liesbeth willen gaan. Jaren geleden heeft onze andere beste vriendin Ivonne ons kennis laten maken met festival Mundial, en zijn we er een paar keer samen naartoe gegaan, en hebben er veel leuke herinneringen aan. Helaas kan Ivonne alleen nog maar in gedachten met ons mee, omdat ze onlangs onverachts overleden is. hoe tof als Liesbeth en ik dan wel gaan, en daar kunnen proosten op onze vriendschap en onze lieve Ivonne. (Al dan niet met gewonnen of gekochte kaartjes, want het is een superleuk festival!)

 81. ik zou graag met mijn vriendin Kylie naar het festival gaan! voor haar verjaardag (30 juni) ze is zo’n lekkere budget student en slaat vaak leuke dingen over omdat ze geen geld heeft. dat vind ze natuurlijk heel erg jammer. Nou ben ik zelf ook niet erg rijk dus het is het proberen waard om kaartjes voor ons te winnen :)

 82. Leuk! Ik neem mijn zus graag mee, heb ook heel wat festivals aan haar te danken :) Zit een soort suikeroompje in haar verstopt lijkt het soms.

 83. Graag zou ik deze kaartjes willen winnen voor mijn vriend en ik, waarom? Wij houden van muziek en lekker eten, paar jaar terug geweest en wat een gezellig en mooi festival! We zijn sinds een tijdje overgegaan naar vegetarisch eten en jullie blogs met leuke en lekkere recepten hebben daar zeker bij geholpen. O en t is ook nog T begin van onze vakantie waar wij die week gaan beginnen aan een grote verbouwing thuis , genoeg redenen dus haha! ?

 84. Als alles goed gaat heb ik 23 juni mijn bachelor afgerond. Waar kan ik dat nou beter vieren dan op mundial!
  Ik zou graag met een vriendin en mede afstudeerder gaan die met heeel hard werken haar bachelor geneeskunde gaat halen dit jaar!

 85. Mijn verjaardag vieren (26 juni) op festival Mundial samen met mijn man lijkt me geweldig. Dus ja, als je vraagt, ‘wie wil deze kaarten winnen?’, zeg ik ik ;-)

 86. M’n allerliefste neef Peter zou ik hier graag mee naartoe nemen. Duimen maar!

 87. Wat fijn dat jullie fan van Mundial zijn! Ik neem mijn vriend mee. Hij is door mijn eet en levensstijl de afgelopen jaren behoorlijk uit z’n comfortzone gehaald en ik vind het zo cool dat hij er net zo enthousiast over is als ik!
  Samen naar Mundial is echt de kers op de taart :)

 88. 17 jaar geleden ging ik als net puber voor het eerst naar Mundial met een stand van een goed doel omdat een familielid daar vrijwilliger was. Ik vond het helemaal prachtig, het lekkere eten, de vrolijke muziek en de capoeira workshop die ik heb gevolgd. Mijn voornemen om er een jaarlijkse traditie van te maken is tot op heden niet waargemaakt want meestal komt er net last minute weer iets tussen.
  Dit jaar wil ik heel graag een paar nieuwe vrienden meeslepen naar plekken als deze, toekomstige Nederlanders zijn het, die nu al een paar maanden in een noodopvang zitten in afwachting van hun papieren. We doen nu ook al hartstikke leuke dingen ( aankomend weekend een wereldbbq in het park, lekker chillen in het park met een kleedje) maar ik merk dat ze zich soms toch ( onterecht natuurlijk) bezwaard voelen doordat ze financieel niets kunnen bijdragen als we iets gaan doen. Maar hé tegen gratis gewonnen kaartjes kunnen ze natuurlijk niks in brengen. Dus mijn plan zou zijn, kaartje kopen voor mezelf en de kaartjes aan hen geven en er een fijne dag van maken.
  En heel misschien hopen dat er weer een capoeira workshop is !

 89. Oeh wat gaaf! Ik zou ontzettend graag met mijn beste vriendinnetje Tamara willen gaan! Ten eerste omdat wij allebei super druk zijn met examen doen en afstuderen en het heerlijk zou zijn om lekker alle stress eraf te dansen en te feesten! Daarnaast heeft zij mij ontzettend gesteund tijdens de Vegan-challenge die ik heb gedaan (ze heeft als echte vleeseter zelfs een paar dagen meegegeten!) en is zij zich nu ook meer aan het oriënteren op vegan eten, net zoals ik! Dit is de perfecte kans om haar te laten zien dat je op festivals ook lekker vegan kan eten en dat het dus zeker geen beperking is om veganistisch te eten! Bovendien zou het een perfect afscheidsfeestje zijn, aangezien ik begin juli ga verhuizen!

 90. Oeh wat leuk! Ben heel benieuwd. Ik ben nog nooit naar een festival geweest, laat staan eentje met (vegan!) foodtrucks. Lijkt me echt super tof om hier heen te gaan met mijn beste vriendin, want die zie ik de laatste tijd niet zoveel meer omdat we het allebei druk hebben met onze studie. :( Maar ik heb op 25 juni net m’n laatste tentamen gehad, dus het zou echt gaaf zijn om dat te vieren door een bezoekje te brengen aan festival Mundial. :)

 91. Wat leuke video zeg! Mijn junimaand is echter al behoorlijk vol, dus ik laat deze winactie even voorbij gaan. Misschien volgend jaar ;-)

 92. Ik zou heel graag met mijn vriendinnetje Annemieke naar Mundial gaan. Zij probeert nu sinds een jaar vegan te eten en stuit tijdens dit jaar op veel onbegrip. Om haar te laten zien dat ik wel achter haar keuze sta, zou ik haar graag meenemen naar dit leuke festival :)

 93. Dit ziet er echt onwijs leuk uit! En wat leuk dat je in de promovideo zit :) Ik zou heel graag met mijn vriendinnetje Laura naar het festival gaan, omdat we allebei de laatste tijd steeds meer bezig zijn met groen leven. Steeds bewuster (en vegan) eten, vrijwilligerswerk voor Jongeren Milieu Actief en groene hotspots ontdekken, we doen het allemaal samen. En over deze groene stappen schrijf ik zo af en toe wat op mijn blog. Laat ons maar naar dit festival gaan :)

  1. Ah, dit echt super lief. Lijkt mij ook geweldig, Janna! Nu maar duimen :)

 94. Jaaaa wat tof! Mundial was ooit het allereerste festival waar ik heenging & ook al ben ik na Mundial op vele andere festivals geweest, deze steekt met kop en schouders boven alle nederlandse festivals uit. Helaas kan je je geld maar 1x uitgeven & maken wat onvoorziene kostenposten het nog spannend of ik dit jaar weer naar Tilburg kan reizen. Hopelijk kan ik dankzij gratis kaartjes toch samen met 1 van mijn beste vriendinnen dansjes doen op het leukste & groenste festival van Nederland <3

 95. Vorig jaar ben ik met mijn vriend op festival Mundial geweest en dat was echt super gaaf! Veel leuke mensen, lekker eten, leuke kraampjes en natuurlijk toffe artiesten. We vonden het vorig jaar zo leuk dat we dit jaar graag weer zouden willen gaan! :)

 96. Wat ontzettend leuk dat je kaartjes mag verloten, Festival Mundial is echt fantastisch! Ik ben er een paar jaar geleden twee keer (twee jaar achter elkaar) geweest, en vond het geweldig! Omdat mijn roots in Afrika liggen, voelde ik me gelijk helemaal thuis temidden van de wereldmuziek, de heerlijke eet tentjes en de gezellige, ongedwongen sfeer. Ik zou dit jaar heel graag weer gaan, met mijn allerliefste vriendje. Hij komt uit Palestina, en ik zou het heerlijk vinden om met hem rond te struinen temidden van de wereldse sferen op FM. Zou het echt waanzinnig tof vinden als ik twee kaartjes win!

 97. Vorig jaar zijn we de groene weg ingeslagen en dit festival zou er perfect bij aansluiten. Ik zou gaan met mijn man en ons tweejarige dochtertje in de draagzak. Ze is gek op dansen en lekker eten.

 98. Het lijkt me heel tof om met mijn beste vriend naar festival mundial te gaan, ik zit nu in mijn examen periode en heb veel fun en de eerste festivals moeten missen. En dit festival bevat alles wat ik leuk vind.

 99. Ik wil graag samen met een vriendin naar Festival Mundial gaan. Vorig jaar zijn we samen naar het festival geweest en helemaal verliefd geworden op de sfeer en alles. We zien elkaar niet heel vaak (allebei druk en ik heb een half jaar in Spanje gewoond) en zij gaat deze zomer naar Ierland om als au-pair te werken. Festival Mundial is dus eigenlijk het enige festival waar we dit jaar (in de zomer) naartoe kunnen :)

 100. Staat hoog op mijn lijstje dit festivaljaar! Hopelijk mag ik hier het begin van mijn welverdiende vakantie inluiden!

 101. Ik zou heel graag met mijn dochter Mara gaan. Ze wordt er 12 op 10 juni, dus het zou een superleuk verjaardagscadeau zijn, haar eerste festival!

 102. Ik doe het even opnieuw want mijn emailadres had een typo:

  Ik zou heel graag met mijn dochter Mara gaan. Ze wordt er 12 op 10 juni, dus het zou een superleuk verjaardascadeau zijn, haar eerste festival!

 103. Wauw wat te gek zeg! Ga hier graag heen met mijn vriend :)

 104. Wat gaaf! Ik doe graag en zou dan samen met een van mijm vriendinnetjes Coco willen. Ondanks donkere wolken soms we lekker kunnen genieten. Our nature is to be healthy ♡☆

 105. Ik zou met mijn super toffe vriendin Valérie willen gaan. Samen zijn we net als jullie een blog gestard :) ook over vegan food, maar onze klemtoon ligt meer bij het groene en diy’s. Daar zijn we gek op! Dit is ook een perfecte afsluier voor de examens!

 106. Mundial is geweldig! Ik wil graag met mijn vriendin Lieke! Jaren geleden droomden we ervan om ooit met onze kinderen naar Mundial te gaan. En nu zijn er inmiddels drie en is het zover :) we houden allebei van wereldmuziek, lekker eten en op blote voeten dansen. Heel heel graag dus!

 107. Het liefst win ik de kaartjes vóór iemand: voor mijn collega Femke bij wijze van extra huwelijks cadeau met haar aanstaande. Zij is dol op festivals en lekker eten, en gaat steeds meer de groene kant op, dit is perfect voor haar!

 108. Met mijn allerliefste nichtje en vriendinnetje Christel Logtenberg. Al samen als baby in de wieg, samen op de kleuterschool, samen eindexamen doen, mannen zien komen en samen uitgezwaaid, en nu 37 jaar later samen (op weg naar) vegan lifestyle. Dus geen twijfel over mogelijk graag samen met haar!

 109. Jaaa superrr!!! Ik zou heeel graag hierheen willen met mijn Peruaanse vriendje die net in Nederland is aangekomen.! Genieten van de muziek, het eten en elkaar! X

 110. Euhm, klinkt misschien heel raar maar in eerste instantie met mezelf… Tuurlijk neem ik een vriendin mee maar het leven kan soms een onverwachte wending aannemen en plotseling sta ik er na 16 jaar alleen voor en moet ik echt op eigen benen weet leren staan. Daarom moet en wil ik ook weer voor mezelf gaan kiezen en leuke dingen doen die goed voor MIJ zijn! Me myself and I willen helemaal los op Festival Mundial in Tilburg! ?

 111. Ik zou heel graag een keer met m’n vriendinnetje Roxanne naar een festival gaan. Ik heb haar twee jaar geleden leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Ik merk de laatste tijd dat (hoe druk we beiden ook zijn) zij me onbewust heel erg helpt op carrière-gebied. Ik vind het echt leuk dat we totaal op één lijn liggen en dezelfde dromen achterna gaan. Ook toen ik besloot dat ik naar Australië ging om te reizen heeft ze me heel erg aangemoedigd en eigenlijk staat ze altijd voor me klaar. Zo’n evenement als dit geeft ons allebei een dikke inspiratieboost om verder te gaan waar we mee bezig zijn. Om haar te bedanken zou ik het heel tof vinden om haar mee te nemen naar dit bijzondere festival.

 112. Mijn kersverse Tinder-lief nodigde mij uit om naar Mundial te komen. Helaas ben ik nogal blut deze maand, dus een kaartje zou heel goed van pas komen zodat ik samen met hem een romantisch Mundial weekend tegemoet kan gaan. En EINDELIJK Wende Snijders en Matisyahu kan zien spelen <3.
  Het andere kaartje zou ik graag aan iemand anders die hier reageert weg geven.

 113. Hoi Merel!
  Ik zou ontzettend graag hierheen gaan met mijn zus!
  Onze band is de laatste jaren erg verzwakt en samen leuke dingen doen en leuke festivals bezoeken zou misschien kunnen helpen om onze relatie sterker te maken. Ik denk dat ik haar hier erg blij mee kan maken :)

  Ik heb erg veel bewondering voor je, Merel, sinds dat Jamie is ‘weggegaan’. Heel stoer dat je dit nu alleen doet. Respect.
  Liefs,
  Anne

 114. Hee wat tof! Mundial staat al weer even op mijn verlanglijstje. Ik zou graag Susan mee nemen, een goede vriendin en sinds kort ook huisgenoot. Ze is nu aan het ploeteren op haar afstudeerscriptie die gaat over muziekfestivals en duurzaamheid. Het zou super tof zijn om het afronden van haar scriptie met haar op een festival te kunnen vieren!

 115. Jaaa… de laatste foto nog een x laten maken dit jaar zou zo leuk zijn. Ik sta op deze foto heerlijk met mn blote voetjes in het zand een puzzel te maken.. ik was alleen gegaan, maar heb me geen minuut alleen gevoeld, heb er zo veel lieve leuke mooie mensen leren kennen. Dit jaar wil ik mn zusje meenemen om haar ook het heerlijke mundialgevoel te leren kennen.

 116. Ik wil heel graag met mijn vriendinnetje Kelly gaan. Als vegetariër en pro-tariër :p zouden we hier helemaal op onze plek zijn. Het lijkt ons een superleuk festival!

 117. Ik zou mijn vriend meenemen om hem te verassen met een super leuk en fijn uitstapje na een heftige en verdrietige periode waar hij en wij nu samen uit komen. En om daarnaast met hem mijn afstudeer jaar samen mee af te sluiten en het nieuwe begin na mijn studie mee te starten! ♡

 118. Ik ben al enige tijd aan het rondkijken voor een leuk festival en deze lijkt me zoo leuk!

  Ik zou dolgraag met mijn beste vriendin heen willen. Een jaar lang hadden we geen contact meer door wat gebeurtenissen, maar we hebben elkaar weer helemaal teruggevonden! Best vriendinnen sinds we 2 jaar oud waren..

  Zij kan helaas op dit moment geen cent missen en zelf heb ik het ook niet te ruim als student zijnde, dit zou geweldig zijn :D

 119. Jaaaa ik wil al jaren! Ik zou graag mijn vriendinnetje willen meenemen die heel onverwachts en om vervelende redenen, haar roadtrip (ja ze was zo stoer om alleen te gaan) in de U.S. heeft moeten staken in de eerste van de 5 weken dat ze er zou zijn! Ze verdient wel een feestje!

 120. Ik zou dolgraag met Paul naar Mundial gaan. Dit is het festival dat we altijd lekker met zn tweetjes bezoeken. Lekker broodje vega met ballen met een glaasje vegan wijn ;) vanwege onze wereldreis in september moeten we op onze centjes letten maar als we kaartjes zouden winnen kunnen we toch nog een fijn feestje vieren voor we vertrekken!

 121. Ik zou graag met mijn vriendin Marit gaan! We zijn al lang (lees paar jaar) niet meer naar een festival geweest. Zijn allebei vegetarisch en deels beginnend veganistisch. Graag willen we daar wat inspiratie op doen! En hoe geweldig is dat als dat in combinatie gaat met een feestje ;)

 122. Ik zou heel graag met Casper naar Munidal gaan. Samen met hem loop ik iedere week door de mooiste natuur van Brabant en waarderen we de die op z’n puurst. Allebei vegetarisch, actief en duurzaam ingesteld om nog lang van dit moois te genieten. Een bezoek aan Mundial en dan met name aan de urbanfarm lijkt me een ontdekking met nieuwe ideeën en inzichten.

 123. ik zou heel graag kaartjes willen winnen omdat ik net een huis heb gekocht. We krijgen over 6 weken ongeveer d’r sleutel en dit festival lijkt me super om tussen het verhuizen door te bezoeken. Zeker omdat we door de verhuizing niet op vakantie gaan komen we zo toch nog even in de vakantiesferen!! Ik zou daarom graag mijn vriend meenemen. Daarbij ben ik al een tijd bezig met vegan eten, En ben ik erg benieuwd hoe het is om vegan op festivals te eten!

 124. Ik wil heel graag samen met mijn vriend naar dit festival. Een tijdje geleden kwamen we erachter dat Mathisyahu hierheen kwam en wilden we er graag heen. Hij is groot fan van die artiest en ik zou hem ook graag eens live willen horen en zien. Nu ik weet dat je er ook goed veganistisch/vegetarisch kunt eten lijkt het me nog vele malen toffer! :D

 125. Jaa! Ik zou het super tof vinden om met mijn vriendin Loesje te gaan! Zij leeft lekker groen en zorgt altijd voor anderen! Ik weet zeker dat ze dit festival te gek zou vinden! Samen delen we altijd onze ervaring over eten, suikervrij, bio, raw etc :) hier zouden we enorm kunnen genieten maar ook nieuwe dingen kunnen leren!

 126. Ik zou heel graag mijn vriendin die ik al vanaf de 1e klas lagere school ken (dat is inmiddels al ruim 30 jaar) en door dik en dun er voor me geweest is, mee willen nemen. Dit soort dingen zijn ook compleet nieuw voor haar en dit zou helemaal leuk passen in het “leuke nieuwe en gezonde -samen goed voor ons zelf zorgen- leuke dingen doen” passen. En als dankjewel voor d’r vriendschap ofcourse! ?

 127. Ik zou ook heel graag gaan! Met mijn vriendinnetje Heleen ons 10 jarig vriendinnenbestaan vieren. Nu zij een kleintje heeft en ik een bolle buik is dit vast een van de laatste festivalmogelijkheden voor ons! :-)

 128. Jaaaa kleine kans, want er zijn al zoveel reacties! Maar ik zou héél graag met mijn vriend naar dit festival gaan. Wij houden van festivals, en Mundial vinden wij zo’n mooi initiatief.
  We zijn een paar jaar geleden geweest, maar toen was het nog grootschaliger opgezet. Juist de kleinschaligheid nu en de diverse optredens buiten de grote acts spreken ons aan. De sfeer die toen heerste was echt fantastisch, hopelijk is dat hetzelfde gebleven. Dit jaar moeten wij flink bezuinigen, waardoor het er helaas niet in zit om een kaartje te kopen. Als we winnen dan gaan de voetjes van de vloer!
  (O en de buiken worden dan goed gevuld natuurlijk; wat een chille Food Line-up (dat is tegenwoordig minstens zo belangrijk op een festival ;)))

 129. Hoi Groene Meisjes, vorig jaar ben ik naar Festival Mundial geweest en ik was gelijk verliefd! Ik had een stand op de Urban Farm waar ik demonstreerde hoe je seedbombs maakt. Deze stand had ik omdat ik Green Business Studies studeer. Dit is ondernemen op een groene manier. Op deze opleiding doe ik de leisure kant. Dit maakt Festival Mundial voor mij naast een leuke, gezellige plek ook een leerzame en inspirerende plek!
  Daarnaast heb ik er vorig jaar mijn 2e date met mijn vriendje gehad. We spraken af bij het optreden van Afterpartees en daarna hebben we op het festivalterrein gegeten, gedanst en heel veel gepraat. Ik zou het ontzettend leuk vinden als we dit jaar weer zouden kunnen gaan!
  Heel veel liefs!

 130. Wat leuk! Elke dag een leuk artikel kunnen lezen is al een cadeautje en nu ga je ook nog eens echt cadeautjes uitdelen hihi:)
  25, 26 juni klinkt als VRIJHEID in mijn oren, dat betekent dat alle scriptiestress er eindelijk voor mij op zit! YES. Ik zou dan heel graag met m’n beste vriendinnetje daarheen gaan zodat we elkaar weer kunnen zien en op een hele leuke manier weer kunnen bijpraten en knuffelen <3
  Maar ik gun dat iedereen! Er worden in elk geval zes mensen heel blij door dit cadeautje denk ik!:)

 131. Ohhh! Ik zou super graag met mijn zoon gaan. Mundial is zo’n geweldig festival. Mijn zoon is geadopteerd en komt oorspronkelijk uit Haiti. Mundial is van oorsprong een echt multicultureel festival. Toen mijn zoon kleiner was zijn we verschillende keren bij Mundial geweest, hij vond het er altijd super en vraagt ieder jaar of we weer gaan, maar om de één of andere reden is het ons de afgelopen drie jaar niet gelukt. Dus ja, heel graag!

 132. Vorig jaar ben ik naar Festival Mundial geweest en ’toevallig’ liep Anne daar stage. Of nou ja, niet toevallig dus, want ik was eigenlijk al super verliefd op Anne. Op Festival Mundial spraken we met elkaar af en na een paar biertjes sloeg de vonk over. Nu hebben we al bijna een jaar verkering. Ik zou mijn vriendin echt SUPER graag willen verrassen met twee kaartjes voor Festival Mundial zodat we ons eenjarig verliefdheids-jubileum kunnen vieren!

 133. Aaah zo leuk dat je kaartjes voor het mundial festival weggeeft! Ik ging hier vroeger als klein meisje jaar op jaar heen met mijn moeder en ik heb hier zo veel leuke herinneringen van! Dus ik zou graag mijn moeder mee nemen dit jaar, zodat ik juist een keer haar kan verassen met de kaartjes aangezien ze mij vanaf kleins af aan altijd hier naartoe meenam!

 134. Wij 2 wereldburgers willen werelds uit ons dak gaan op Mundial. De wereld heeft ons een beetje uitgeput en onze sterrenstof lijkt soms wel op. Met dit festival kunnen we ont#pluggen van de “normale” wereld en uploden in the green love zone! We need the love & music from Mundial! Back to the routs of our soul by the beat of music

 135. Ik zou heeel erg graag naar festival Mundial gaan, omdat de sfeer van kokosnoten, lekker eten, bewuste mensen en goede muziek me super lijkt. Vorig jaar reed ik met de trein naar Tilburg, en zag toen dat er iets heel erg leuks bezig was langs het spoor. Nu ik dit bericht zie en de locatie check, besef ik me dat dat festival Mundial geweest moet zijn! Het lijkt me super om een jaar later weer met de trein richting Tilburg te gaan, maar dan met bestemming het leuke festival!

  1. Oh oepsie, en met wie ik zou willen gaan? Met een super leuke vriendin van mij, die dit jaar niet op vakantie gaat. En waar beter dan op Festival Mundial, maak je toch een beetje een wereldreisje?

 136. Ohhh wat zou ik graag kaartjes winnen, maar ben vast te laat! Zou daar graag de 26e Mariska voor het eerst ontmoeten om samen naar de Pierce brothers te kijken! Mijn vuurdoop ??!

 137. Eeeeh… Is er nou al bekend wie de kaartjes gewonnen heeft? :)

 138. Ik zou super graag kaarten willen winnen voor mij zus en haar vriend omdat het er heletijd over heeft hoe leuk ze het vorig jaar vond! Dit verdienen ze!

 139. Ik zou super graag kaarten willen winnen voor mij zus en haar vriend omdat het er heletijd over heeft hoe leuk ze het vorig jaar vond! Dit verdienen ze! ??❤️

 140. Ik ben naar Tilburg verhuisd een klein jaar geleden voor mijn nieuwe liefde en werk. Ik heb veel gehoord over mundial en zou graag mijn nieuwe vriendin verrassen met 2 kaarten voor ons

 141. Ik heb dit festival afgelopen jaar bezocht en wat was het fantastisch! Ik kan het iedereen aanraden om een keer dit festival te bezoeken. Alles is goed geregeld. Van het huren van kluisjes tot aan de muziek.

  Met vriendelijke groet,

  Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *