Win weekendtickets voor Festival Mundial

mundial5

Dudes en dudettes! Weten jullie nog dat we een paar weken geleden een blogpost schreven over groene festivals? Festival Mundial was daar eentje van en inmiddels is bevestigd: wij gaaaaaaaaaan! We hebben er nu al heel veel zin in, want wat we horen van anderen is dat Mundial 1 groot vrolijk festijn is. Wereldmuziek, lekker vega(n) eten, er is zelfs een urban farm! ZO Groene Meisjes proof. Als jij ook naar Mundial wilt, dan is dit misschien wel je lucky day: we mogen namelijk 2 x 2 weekendtickets (!!) verloten onder onze lezers. Hoe tof is dat? Wat je moet doen om kans te maken, lees je in deze blogpost.

Misschien is het handig om eerst even wat praktische basisinfo te delen:

Wat? Festival Mundial.
Wanneer? 27 en 28 juni.
Waar? Spoorzone, Tilburg.

mundial2 mundial4 mundial6 mundial8

Los van het feit dat wij er heel veel zin in hebben om lekker te dansen, mee te zingen met wereldmuziek (kunnen wij heus wel,) te vloggen en veggieburgers te eten, lijkt het ons bovenal heel erg leuk om jullie daar te ontmoeten. En daarom vinden we het extra leuk dat we 2 lezers blij mogen maken met 2 weekendtickets!

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Laat een reactie achter onder deze blogpost, waarin je vermeldt dat je kans wilt maken op de tickets. Natuurlijk vinden we het ook leuk om te lezen wie ermee gaat als je wint!
2. Plaats een berichtje op je Facebook tijdlijn, waarin je degene tagged die je mee zou willen nemen en schrijf daarbij: “Ik wil graag naar Festival Mundial (waarbij je de pagina van Festival Mundial dus tagged) met…”
3. Als je geen Facebook hebt, kun je hetzelfde doen op Twitter of Instagram – en als je op alle kanalen zit, mag je het ook op alle kanalen doen, om meer op te vallen ;)

Heel veel succes! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

40 gedachten over “Win weekendtickets voor Festival Mundial

 1. Leuk! Ik heb al tickets hoor, voor de zaterdag. Ik ga naar jullie uitkijken.:-)

 2. Ja superleuk! Gaaf festival! Ik wil wel winnen. Lekker met vriendlief ertussen uit! Kunnen we wel gebruiken tussen het sparen voor nieuw huis en bruiloft <3

 3. Haha wat grappig, ik woon in Tilburg! Ga al naar dat festival sinds ik een klein meisje was… Leuke winactie en het festival is inderdaad echt een aanrader.

 4. JAAAA, ME LIKE! De afgelopen jaren ben ik met veel plezier naar Mundial geweest, zowel als verslaggever en als bezoeker. Ik had nog geen kaartjes besteld omdat ik eigenlijk op dit moment in Colombia zou zitten, maar omdat m’n vader vorige maand is overleden heb ik die plannen moeten wijzigen. Ik zou graag mijn zusje blij maken met een leuk weekend op Mundial! :)

 5. Super gaaf deze actie! Ik zou graag de tickets willen winnen voor mijn vriendinnetje Myra. Die heeft 2 jaar in Tilburg gewoont maar had als arme student nooit geld om te gaan. Nu is het uit met dr vriend dus vind ik dat ze dit dubbel en dwars verdient. ♡

 6. Ah wat een toffe actie! Ik doe graag mee en zou de kaartjes dan willen winnen voor een vriendin van me. Ze laat me vaak weten dat ze aan me denkt, met kleine lieve en leuke gebaren. Op deze manier zou ik graag iets terug willen doen. Ik weet dat ze festivals te gek vindt dus fingers crossed!

 7. Wil er supergraag heen met mn beste vriendin en dan nemen we lekker festivalweer mee :)

 8. ik wil heel graag met mijn naamgenootje, nostalgie want we gingen altijd in onze studententijd!

 9. O wat leuk!! Tilburg is mijn oude woon- en werkplek dus ik zou meteen een oudcollega mee vragen om mee te gaan! We zeiden wel, we houden contact, maar ja……Dus het lijkt me hartstikke gezellig om daar weer te zijn en mensen te zien want er zullen zeker meer oudcollega`s en bekenden rondlopen.
  Nou heb ik geen van alle social media, is dat heel erg? :-(

 10. Ik wil heel graag kans maken op de tickets. Als ik win neem ik mijn zusje mee om haar, voor onze blog, te inspireren om nog net wat groenbewuster te worden.

 11. Ik zou heeeeeel graag kaarten winnen. Mijn moeder woont in Afrika en die komt 24 juni naar Nederland. Zou dus een super cadeautje voor haar zijn

 12. Ik wil graag kans maken op de tickets! Graag zou ik mijn vriend ermee willen verrassen, aangezien hij in Duitsland woont en we elkaar niet zo vaak kunnen zien. Hij was al van plan om te gaan omdat hij net als ik vegan is en van muziek en lekker eten houdt. Dit zou een gaaf kado zijn!!

 13. Hoi,

  Wat leuk! Ik heb alleen geen facebook, twitter of instagram… Dus mijn kansen zijn per definitie verkeken, i guess.

  Maar sowieso even een thumbs up voor jullie website. Erg inspirerend!

 14. Dit lijkt me een heel leuk festival. Helaas heb ik al andere plannen voor dat weekend, maar ik wens jullie heel veel plezier =D

 15. JAAA!!! lijkt me supercool. en weer een mooi reisdoel om ‘groen’ heen te reizen. met de fiets of liftend vanuit Groningen. en helaas! ik heb GEEN twitter, facebook, instagram. Ik kan wel een Kettingbrief beginnen ;)

 16. Esther Munnig Schmidt schreef:

  Gave actie! Ik zou daar heeeeel graag naartoe gaan met mijn beste vriendin die in Tilburg woont. Een slaapplaats is dus al geregeld! Onze droom is om ooit samen een wereldreis te maken… Daar moeten we alleen nog even voor sparen ;-) Maar deze muzikale wereldreis is sowieso the next best thing! :-) Nu heeeeel hard duimen!

 17. Si, Oui, Ja, Yes, Da, Sim, Ya….oftewel: multiculturele Ja!!!
  Ikke, ikke, ikke!!!! En dan neem ik mijn vriendinnetje mee!!!!

 18. Oooooooooooo dat zou GEWELDIG zijn als ik deze ticets WIN,want dan ga ik met m’n eigen mannetje of met een hélé goeie vriendin…nog nooit geweest bij Festival Mundial in Tilburg…dus dat moeten we nu maar eens meemaken denk ik!!!

 19. Of ik heen wil? ja tuurlijk :) ik wil wel een brief schrijven, of een postduif sturen of een ridder met een brief of flessenpost of een ballon met kaartje eraan of….

 20. Jaaaaaa ik wil heel graag kaartjes winnen voor festival mundial! Ik zou heel graag samen met mijn beste vriendin Beppie Spork gaan, we zijn al sinds het begin van de middelbare school festivalmaatjes maar hebben dit jaar helaas weinig geld omdat we na de zomer allebei gaan studeren… Daarom zou het echt super tof zij om kaartjes voor festival mundial te winnen!!!

 21. Ik zou het heel gaaf vinden om met mijn vriendin lisa naar Festival Mundial te gaan, we proberen samen zoveel mogelijk festivalletjes te bezoeken om in vakantiesferen te komen. Het zou geweldig zijn om een keer weekendtickets te hebben voor Festival Mundial, om samen geweldige momenten te beleven.

 22. Mooi om te winnen! Win ik, dan gaat natuurlijk vriendlief mee (en zijn en mijn kinderen). Op zondag vieren we nl. onze anderhalfste relatieverjaardag. Om van 2 gezinnen zo’n fijne nieuwe family te maken is t vieren waard! Festival Mundial is ’n perfecte plek daarvoor!

 23. lynsey van Den nieuwenhuijzen schreef:

  Ik wil heel graag winnen voor mij en mijn dochter. Kwestie van opvoeden met multiculturele invloeden. Voor de muziek en de sfeer. Het lekkere eten, wat wil je nog meer. Dus de kaarten komen goed terecht. Heb ik nu niet genoeg gezegd ? ☺

 24. Ik zou het echt super vinden om met mijn zus hierheen te gaan! wij willen heel graag xavier een keer live zien en zijn erg benieuwd naar de sfeer en muziek! dus ik zou het heel tof vinden als wij winnen en heerlijk een weekendje ertussenuit kunnen om te genieten van heerlijk eten, leuke mensen en prachtige muziek! :)

 25. Dit valt net binnen mijn vakantie! Ik zou er heel graag heen gaan met mijn moeder! :)

 26. hallo goede dag, ik zouheel graag een keertje mee willen maken hoe festival mundiaal Tilburg op z`n kop zet en vooral de kleurrijke muziek en gasten die special naar dit stad hier voor komen.

 27. Wat een feest, daar moet je zijn geweest, samen met mijn vriendin Ellen en overnachten bij Oma, geweldig.
  Ik heb er zin in !!!!!!

 28. Ja wat leuk!! Dan kan ik mijn lieve vriendinnetje meenemen op een mini-vakantie! Onze laatste vakantie is nogal in de soep gelopen omdat ik mijn voet moest breken, dit maakt het misschien een ietsje pietsje goed!

 29. Ik kom graag in aanmerking, heb de opdracht braaf uitgevoerd nu maar hopen!

 30. Hai Groene Meisjes, super tof dat jullie naar Mundial festival gaan! Ik had heel eerlijk nog nooit van het festival gehoord, maar kwam het tegen toen ik op zoek was naar een origineel festival met wat meer gevarieerde muziek.
  Mijn vriend Stefan en ik willen super graag naar Mundial maar kunnen niet kiezen welke dag, dus het zo dubbel zo tof zijn als we weekendtickets winnen! :) Alvast heel veel plezier op het festival!
  (ik heb de actie een tijdje geleden ook via fb en instagram gedeeld :) )

 31. Ik punten heel graag mijn vriend willen verrassen met een weekend Mandela.

 32. Hoi hoi ik zou graag tickets willen winnen voor mundial! En ik neem mee: Rina Kentrop! Omdat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft! En dit gewoon verdient!

 33. Hoi. Ik wil heel erg graag naar Mundial, heb ik vandaag besloten. Ik heb namelijk een maand geleden een ontzettend leuke kerel ontmoet met wie ik nu een paar keer heb gedate en ik wil hem meenemen. Op zich niets bijzonders misschien, ware het niet dat al mijn vrienden op dat festival rondlopen en popelen om hem te ontmoeten. Ik vind dat dus doodeng. Maar dan echt echt echt doodeng. Ik ga dus ook no way iets op Facebook zetten of Twitter of wat dan ook, veel te eng. Niet bij voorbaat althans. Naderhand, mocht ik kaarten winnen, zal ik foto’s maken op het festival en jullie taggen. Dat durf ik dan weer wel. Deal?
  Liefs,
  Marieke

  1. helaas is de actie inmiddels gesloten Marieke… toch veel plezier op het festival! ;)

 34. Ik wil heel graag de kaarten winnen, heb het op mijn twitter gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *