Winactie: Hurraw! lipbalms

Hurraw_splash

Vroegâh verzamelde ik lippenbalsems als een baas. Stiekem nog steeds wel een beetje, alleen ben ik veel kieskeuriger geworden in welke lippenbalsem ik wel wil gebruiken en welke niet. Dat was een paar jaar geleden wel anders. Had Labello een nieuwe kleur of geur uitgebracht? Must have! En zo werkte dat eigenlijk bij ieder merk dat lippenbalsems maakte. Ja, je kan je voorstellen dat er in elke tas, broekzak en laatje van welk kastje dan ook maar een lippenbalsem te vinden was. Tegenwoordig heb ik één allergrootste favoriet, en dat is de lippenbalsem van Hurraw! Dit merk maakt veganistische en raw lippenbalsems in handige sticks. Ze zijn betaalbaar (€4,95 per stuk) en verkrijgbaar in ontzettend veel lekkere… ja, hoe zeg je dat? Geuren? Smaken? Nouja, je weet wat ik bedoel. Je kan kiezen uit allerlei tropische opties, van kokos tot citroen en van chai tot kersen. LOVE IT!

Over Hurraw!

Hurraw! balms worden gemaakt van gecertificeerde organic, koud geperste extracten. Je kan hierbij denken aan notenolie en boters die niet boven de 40 graden worden verhit. Raw dus. Natuurlijk test Hurraw! niet op dieren en de ingredienten zijn allemaal plantaardig. Dat maakt het een zeer geschikt merk voor veggies! De lippenbalsems zijn überzacht en smelten op je lippen. De balsem trekt goed in en geeft een verzorgd en beschermend gevoel. Daarbij komt dat de geuren heerlijk ruiken (een kokos-stick ruikt ook écht naar kokos,mmm) en lekker fris zijn. Mijn favoriet voor de zomer is kokos, voor de winter de chaistick.

Winactie

Bewustgoed, één van onze favoriete webshops met veel vegan en natuurlijke goodies, verkoopt Hurraw! sindskort ook en dat is goed nieuws! Nog beter nieuws is dat wij van Bewustgoed drie van onze lezers blij mogen maken met zo’n fijne lippenbalsem. Kunnen jullie ook lekker testen! De uitslag wordt vrijdag of zaterdag bekend gemaakt.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like de Facebookpagina van Bewustgoed
2. Laat een comment achter onder deze blogpost en vertel voor welke gelegenheid tijdens de komende zomer jij écht een Hurraw! stick nodig hebt. Uit de reacties kiezen we drie winnaars. Laat je reactie alsjeblieft onder een geldig emailadres achter, zodat we je kunnen contacten.

Hoera voor Hurraw! en veel succes met de winactie!

Bron afbeelding: hurrawbalm.com

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

37 gedachten over “Winactie: Hurraw! lipbalms

 1. Deze lippenbalsem zou een perfecte aanvulling zijn bij mijn raw food detox die ik elke zomer doe. Zonlicht, mooie lippen en een gezond lijf, zo zou ik mij eindelijk een lief kunnen scoren! ;-)

 2. Deze zomer staat er een geweldige vakantie naar de Malediven gepland. Om met mooie lippen die ook nog eens heerlijk ruiken goed voor de dag te komen heb ik deze heerlijke lippenbalsem echt nodig voor de prachtige mannen op het strand. I love it.

 3. Als ik heerlijk voor mijn tentje zit in het zonnetje! Want als ik daar zit wil ik er voorlopig niet meer weg…en zal verzachting een heerlijkheid zijn

 4. Ha, bij welke gelegenheid niet! Waarschijnlijk meer dan tien lippenbalsems in huis, maar nooit één te vinden. Ze zitten in jaszakken, tassen, bij m’n bed, tussen hobbyspullen…..Zou geweldig zijn er één op veganistische en RAW basis uit te proberen…..één om nooit te verliezen ;)

 5. Als ik deze zomer weer eens op het strand te vinden ben, heb ik deze lippenbalsem hard nodig! Van de zon en de zee krijg ik altijd droge lippen. Dus kom maar op met de heerlijke lippenbalsem van Hurraw! !

 6. Aankomende zomer? Zon, festivals, muziek, dansen, zingen, praten, zoenen :) Dan moeten m’n lippen natuurlijk wel in tiptop conditie zijn! Let the sun shine!

 7. Ik kan deze lippenbalsem goed gebruiken om mezelf eens flink te verwennen na een lange, koude winter. Mijn hoofd en lichaam zitten nog steeds een beetje in de ‘winterstand’: ik heb weinig energie en mijn huid en lippen zijn droog. Met een lekkere lippenbalsem hoop ik dat zomerse gevoel weer te omarmen!

 8. Omdat mijn vriendje nu ook enthousiast vegan is geworden – en dat bezegeld moet worden met een kus! – komt de HURRAWWWWW lippenbalsem heel goed van pas! :)

 9. Voor zonnige zomerdagen tijdens festivals, feestjes, in het park, op mijn werk, voor het slapen, net voordat ik de deur uit ga. Kortom: elke dag!

 10. Omdat ik de hele zomer keihard moet door werken in een daklozenhuis, waar de stemming nogal bewolkt is… Natuurlijk verschijn ik iedere dag fris en fruitig op mijn werk, maar met zo’n Hurraw lippenbalsem als finishing touch kan ik helemaal het zonnetje in huis voor ze zijn!!! :)

 11. Ik moet/ga deze hele zomer werken (ik werk in de horeca) om in 2014 hopelijk weer een droomreis te kunnen gaan maken, aangezien ik de hele dag in de zon sta te praten is niet alleen mijn huid en mond, maar ook mijn lippen erg droog! een goede lippenbalsem is dan essentieel en zo’n enorme verlichting aan het einde van de dag!

 12. Omdat ik de komende tijd wil gaan proberen groener te gaan leven! En ik élke avond voor het slapengaan (en overdag ook tussendoor) lippenbalsem op doe. Anders kan ik niet slapen, haha!

 13. Voor alle fietsritjes naar de natuurwinkel is een natuurlijke lippenbalsem natuurlijk noodzakelijk! :)

 14. Waar kan je een goede lippenbalsem niet voor gebruiken? Trouwfeesten, festivals, een reis naar Sri Lanka … en om elke werkdag toch een beetje een zomers vakantiegevoel te geven!

 15. Ik maak dagelijks gebruik van lippenbalsem en dit lijkt me een hele mooie wijze omdat eens op een groene wijze te doen. Tevens ben ik ook heel benieuwd naar het merk en lijkt het mij ook mooie wijze om er kennis mee te maken.

 16. Ha lijkt me ideaal, was nog opzoek naar een echt goede lippenbalsem op een natuurlijke basis. Ik ga h’m gebruiken tijdens alle festivals :-)

 17. Ik ga deze zomer voor het eerst in dan 3 en een half jaar (!) met mijn vriendje en zijn vrienden naar een feest. Is toch fijn om je een beetje meisjesachtig te voelen tussen 5 mannen ;) Daar zou deze lippenbalsem perfect voor zijn!

 18. Hurraw! Lipbalsem lijkt me een ontzettend fijn product. Mijn lippen zijn in de zomer altijd zo droog en daarom komt deze lipbalsem goed van pas! Bovendien is het fijn om te weten dat je iets op je lippen smeert wat organisch is en niet op dieren getest is. Ik kan niet wachten om al die tropische smaakjes uit te proberen :)

  xxx

  Lysanne

 19. Ik kan deze Harraw lippenbalsem goed gebruiken deze zomer als 3 weken ga treinen door Europa! Coole airco’s en hete steden drogen je lippen uit en om dan toch mooi op al die vakantiekiekjes te staan is een veganistische raw lippenbalsem wel een must!

  1. Harraw?! Hurraw natuurlijk…. van droge lippen kan je moeilijk typen :p

 20. Deze zomer begin ik met mijn co-schappen, dat wordt een drukke periode, maar wel erg leuk! Een Hurraw lipbalsem maakt mij een co-assistent met een stralende glimlach. ;)

 21. Mijn lippen zijn al 5 dagen kapot na het eerste festival, ik maak me ernstig zorgen om de komende festivalperiode! Daarnaast heb ik blijkbaar een kokosverzameldwang haha!

 22. Doe mij zo’n Harraw lipstick zodat ik met mijn boterzachte lippen mijn nieuwe zomerliefde (die ik nog moet ontmoeten)kan zoenen!

 23. Deze lippenbalsemverslaafde moet hard werken deze zomer, haar rijbewijs halen, afstuderen én een eventuele emigratie voorbereiden… die stick zal élke dag van pas komen!

 24. Die Harraw lipstick is echt iets voor mij! Ik ben tandartsassistente en moet er altijd verzorgd uitzien. Met de airco iedere dag aan drogen mijn lippen snel uit. Met deze lipstick wordt het pas echt lente in de ogen van de tandartsassistente ;)

 25. Lijken me heerlijke lipbalsems! Alleen ik heb er nog een stuk of 4 liggen die ik eerst moet op maken voordat ik weer een nieuwe aanschaf dus deze winactie laat ik aan mij voorbij gaan, succes iedereen! :)

 26. Wat een heerlijke winactie en ik doe graag mee! Wanneer ik een Hurraw! lipbalm nodig heb is, als ik geniet van de heerlijke zonnestralen terwijl ik op een terasje zit met een gekoeld glas drinken. Ik word gevoed door de zon, mijn lippen zijn bescherm en verzorgd en droogt niet uit :)

 27. Ik zou e lippebalsum heerlijk gebruiken als ik heerlijk op me balkon zit met een verse pot thee of fris drankje samen met me hondje genieten van me mooie uitzicht en de prachtige zon. Dat is de perfecte gelegenheid. Je lippen hebben ook voeding nodig in de zomer. En omdat ik niet in de zomer echt lippenstift draag omdat hjet toch er af sweet gebruik ik liever lippenbalsums. Vandar dit perfecte reden voor mij!

 28. Ik heb de Hurraw! stick eigenlijk nodig als ik 9 mei a.s. voor een lang weekend naar Budapest ga. En verder op zomerdagen als ik veel buiten vertoef. Maar het liefst gebruik ik die stick dagelijks natuurlijk.

 29. Ik zou graag een Hurraw! willen om mijn zomer helemaal Hurraw! te maken. Dit is de laatste zomer voor dat ik 18 wordt. Ik heb het afgelopen half jaar gemerkt dat er veel veranderd is. Ik voel mezelf opgroeien en uitbloeien tot een persoon, in plaats van een kind. Ik ben inneens op het punt gekomen waarop ik moet vechten tegen mijn papa omdat hij zijn kleine meisje niet los kan laten :). Zo bizar. Vroeger had ik het altijd over de grote kinderen (studenten bijv) alsof dat iets was wat nog eeuwen op zich zou laten wachten. Nu zit ik dagelijks met de grote kinderen en realiseer ik me inneens dat ik net zou oud, en soms wel ouder ben. En hoewel dat opgroeien dood eng is, geniet ik ervan. Ik voel me er beresterk door en voor het eerst in jaren krijg ik een beetje zelfvertrouwen terug. Ik ben klaar om de moeilijke jaren achter te laten en verder te groeien. Deze zomer wordt de zomer waarin ik los kom van mijn zorgen en een beetje herboren in mijn leven stap. Ik word mijn eigen persoon, dat verdient wel een hoeraatje, vind ik.

  En daarbij ben ik zeer gevoelig voor de zon en mijn lippen gaan er altijd als eerst aan, dus die kunnen wel wat verzorging gebruiken ;p.

 30. Bedankt voor het meedoen dames! De drie winnaressen hebben inmiddels een mailtje van ons ontvangen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *