Winactie: Majorie Knit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soms kom je een leuk merk of een leuk label tegen waarvan je denkt: ik wil álles wel hebben. Dat was, obviously, het geval bij Majorie Knit. Ik heb het dan nu vooral even over de sieradenlijn. Gevalletje ‘kwijlen,’ kan ik je verzekeren. Deze handgemaakte kettingen en broches zijn zo ongelooflijk leuk! Tot mijn verrassing ontving ik maar liefst drie leuke dingetjes, waarvan ik er één ga weggeven aan een lezer. Mij maak je persoonlijk al blij met de verpakkingen van de sieraden. Briljant toch? Ik hoop dat jullie deze sieraden net zo leuk vinden als ik!

Eerst even iets over Majorie: de echte naam van het brein achter dit label is eigenlijk Marjolein. Ze studeerde in 2010 af aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, in de richting Grafisch Vormgeven. Sinds 2009 bestaat Majorie en werkt Marjolein al haar leuke ideeën uit tot mooie producten. Dit zijn niet alleen sieraden, maar bijvoorbeeld ook gebreide mutsen. Heel toffe! (je zou bijna zin krijgen in de winter. bijna.)

En dan… de schatten. Alle sieraden van Majorie worden met de hand gemaakt uit berkenhout. Niks geen plastic, en ook geen massaproductie. Lekker uniek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allereerst de broche. Dit schattige konijntje maakt je saaie outfit instant vrolijk. Hij is er ook in het neonroze trouwens, ook te gek!
Dit lieve konijntje kost €9,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan deze leukerd: een lange ketting met een fiets eraan. Check het mandje voorop, cuter wordt het niet! Het is de ‘Bicycle Large’ en kost €17,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfect voor de komende zoner,  een ketting met een vrolijke ijsco eraan. Zie je het al voor je, op je favoriete zomerjurkje? De hanger is bevestigd aan een ‘balletjesketting,’ dat vind ik leuk. Het ijsje kost €12,95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jullie moeten écht even een kijkje nemen in de shop van Majorie Knits en vooral de “Lucky” lijn raad ik je dan aan. Stuk voor stuk fijne kettingen, voor elk wat wils en geschikt voor iedere gelegenheid. Ik bedoel, Majorie heeft zelfs een ketting met een hondendrol eraan. Hoeveel leuker wordt het? Niet!

Give-away 

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat je kan winnen. Laten we eerlijk zijn, wie wil deze fijne goodies nou niet?! Ik geef de ijsjesketting weg en ik hoop dat ik er iemand heel erg blij mee ga maken!

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe ijsco-ketting?

1. Like de Facebookpagina van Majorie Knit.
2. Laat een leuk berichtje achter on deze blogpost, daar houden we van!

Wie doet er mee met de give-away? En wat vind je van de handgemaakte sieraden van Majorie?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

55 gedachten over “Winactie: Majorie Knit

 1. Origineel en schattig! Leuke bijkomstigheid dat de kettingen een vriendelijk prijsje hebben. Voor de zomer/voorjaar een mooie accessoire bij een vrolijk, kleurrijke top <3

 2. wat schattig zeg!! wordt alles echt met de hand gemaakt enzo ? :)
  ohja niet gerelateerd hier aan maar tip miscchien: maar de allerhande van deze maand is helemaal veggie !!

 3. Oh my lordylord wat een schoonheden! Zoooo schattig, en heel anders dan al m’n andere ~mainstream~ kettingen. Ik heb ook een broche met een papegaai gespot, hoe lief!

 4. Oeeehh, wat een leuke kettingen, heel origineel, en leuke designs. En voor de zomer is zo’n ijsje natuurlijk perfect. Zou hem erg graag winnen.

  @Britt, ik had het ook al gezien, wilde het ook al even in een berichtje melden, maar er zijn hier zoveel mensen die dit soort dingen al snel doorhebben, alleen maar goed :P

  1. hahaha ja idd klopt! vondt het wel erg leuk, staan leuke recepten in :)

 5. Ik heb MajorieKnit geliked, Weet niet of het MajorieKnit is, maar bij de ‘Walnut Store’ in Groningen liggen ook zulke leuke kettingen. Voor mensen in het hoge Noorden een tip om eens langs te gaan. (op vrijdag en zaterdag kun je daar op de tweede verdieping vers gebrande koffie drinken, ook erg fijn :)).

  Hoop natuurlijk niet zelf helemaal naar Groningen af te hoeven reizen, maar geluk te krijgen met deze winactie :)

 6. Omdat ik geen suiker mag, maar wel gek ben op ijsjes wil ik heel graag zo’n ijsje dragen om toch de zomer door te komen!

 7. Wow schattig! Ik had nog nooit gehoord van Marjorie knit, maar ik zal zeker volgen wat ze verkopen vanaf nu!

 8. Wat leuk! Pagina heb ik geliked en …. ik draag dit ijsje dolgraag deze zomer op mijn bolle zwangere buik!

 9. wat een leuke sieraden! Simpel, maar daardoor toch erg leuk. En ik ben dol op hand-made!

 10. Fantastisch! Ik ben altijd jaloers op mensen die zulke toffe creatieve ideeën hebben en er hun weg mee gaan. Vooral als je er zo lekker blij van wordt!

  Die ijsco ketting past overigens fantastisch bij mijn (roze) ijsco oorbellen die ik nog heb van mijn lagere school tijd.

 11. Heerlijk materiaal + heerlijke figuren = fantastische kettingen
  I don’t need to say more :)

 12. ohhh blontd, let ik niet goed zit ik bij majorie zelf te kladderen hihi, maare helemaal leuk de winactie!!! alle handmade spulletjes zijn super!!!, maar de ijsco ketting vinden mijn 2 meiden van 3 en 11 helemaal superdepuper!!!

 13. Ik vind dat ijsje suuuperleuk! I <3 (vegan) icecream, dus perfect met een ijsje en een hartje :-).

 14. Wat een leuke kettingen!! En wat fijn dat ze van hout zijn, denk dat die heel lang mooi blijven :)

 15. Oe, dat ijsje wil ik wel. Ten eerste omdat ijs één van de enige dingen is waar je me ’s nachts voor wakker mag maken. Ten tweede omdat ik eigelijk nooit kettingen draag -alleen heel af en toe een simpel zilver dingetje van mijn oma-, maar deze zeker wel zal dragen en ten derde omdat ik vorige week een zomerjurkje heb gekocht waar deze ketting heel goed bij past, denk ik.
  Enige probleem, ik heb uit principe geen facebook. Ik wil mezelf namelijk beschermen tegen al die afleiding en hoef echt niet te weten wat iedereen de hele dag doet. Wel jammer dat je dan niet mee kunt doen aan dit soort acties…. of maken jullie voor deze keer een uitzondering?
  Ik heb namelijk wel via haar contact-mogelijkheid op de site een berichtje gestuurd. Ook een like, maar dan zonder dat iedereen dat kan zien :).

 16. Wauw, ik ‘smelt’ weg bij deze prachtige sieraden! Het houten ijsje zou ik graag om mijn nek dragen om te ‘bewijzen’ dat ik ijsjes niet altijd binnen 2 minuten verslonden heb (wel dus;))

  Groetjes!

 17. Superleuk! Facebookpagina van Majorie is inmiddels geliked door dochter en mijzelf. Dat wordt vast kibbelen wie het sieraad mag gaan dragen als we winnen.

 18. Erg leuke winactie! Ik doe mee ik ben echt dol op ijsjes en heb er dit jaar al meerdere gehad ^-^! De site van Majorie is erg leuk en heb dr Facebook pagina geliked! Fingers crossed :-)

 19. Woh echt super leuk!!! die ketting is echt op mijn lijf geschreven!!!me and icecream are a match :)

 20. Hoi Groene meisjes!

  Wat een ontzettend gave ketting zeg én ook nog eens handgemaakt, fantastisch!
  Helemaal leuk voor de zomer, krijg er nu al zin in!

  Liefs,

  Sanne

 21. Moet ik nog meer zeggen dan……wat een leuke kettingen, gemaakt door een bijna naamgenoot!! Groet, Marjorie

 22. Super leuke houten kettingen en broches! Ik heb de website meteen toegevoegd aan mijn verjaardagsverlanglijstje.

 23. onwIJS Leuke kettingen zeg! Leuk als cadeautje om weg te geven of te krijgen :)

 24. Jullie blog is zo inspirerend! Nu laten jullie weer iets gaafs zien.
  Gaat me nog handen vol geld kosten ;)

 25. Hallo Groene Meisjes,
  Wat een heerlijk stukje tekst en wat een super leuk product! Toch verwonderlijk dat je het kan maken. Ik heb het geduld er niet voor dus ik vrees dat mijn portomonee flink pijn gaat leiden om deze kleine creatieveling een goede kapitaal injectie te geven om door te gaan. Dan maar een tros bananen en een artisjokje minder deze week.
  Ik ben wel toe aan wat zomerse bling, dus bij deze hou ik me aanbevolen om dit pareltje te gaan laten shinen deze zomer.

  Liefde vanuit het Hoge Noorden….
  En ow ja, lekker door blijven gaan met wat jullie doen… ik lees jullie bij mijn bakkie muntthee in de morgen en dat is veel beter dan de krant.

 26. Dit is gewoon té schattig..
  En op de site zijn nog een ton andere leuke ontwerpjes te vinden.
  Dank je voor de post, want zonder deze had ik nooit van Majorie en haar shop gehoord ^^

 27. Ik dacht net te zeggen : ‘Oh die ijsjesketting is zooooo cute’ en dan las ik dat je ‘m weggeeft… AWESOMENESSSSSS! Ö Ik doe zeker mee ;) Ik heb de fbpagina van Marjorie geliked! Summer here I come :D

 28. Eindelijk! Een (vegan) ijsje waarvoor ik niet extra hoef te sporten, die hartstikke duurzaam is en er ook nog eens tof uitziet! I like!

 29. Hoe origineel!

  Het konijn met het roze hartje vind ik héél lief!
  De ketting met de fiets past zo bij mij. Aangezien ik dagelijks het verkeer trotseer met mijn tweewieler :-)

  En het ijsje! Mmmmmmmooi.

  De webshop staat alvast bij mijn favorieten.

 30. Wwoow ik heb echt nog nooit zoiets gezien?! Hoe origineel. Ik zou dolgraag met deze sieraden over straat willen gaan!!
  Ik like op Facebook (leila in wonderland)

  Liefs

 31. ha tof! én handmade, helemaal top! fijn ook dat ik (als gentse) jullie in gent kon spotten! x

 32. Ohhh wat een super leuke kettings <33 Onwijs leuk idee ook! Ik vind het ijsje super schattig dus wie weet ;)

  xx

 33. Super leuk!! En zo goed dat ze hand gemaakt zijn!!!
  Het zou leuk zijn om ze te winnen.

  Liefs

 34. Lieve mensen, dankjulliewel weer voor alle reacties op de winactie! Wooow, 50 dames die deze ketting graag zouden willen hebben, dat zegt wel wat. Volgens mij valt Majorie Knit goed in de smaak!

  De winnares is gekozen en het is geworden: Irina! Gefeliciteerd Irina, ik ga je NU een mailtje sturen.

  Bedankt allemaal en tot de volgende winactie :) (je weet het, het kan winacties régenen bij De Groene Meisjes!) Liefs!

 35. Wat een leuke reacties!
  Irina, gefeliciteerd met de ketting, heel veel plezier!
  En omdat iedereen enthousiast is, reken ik in de maand mei geen verzendkosten bij de bestellingen.

  Groetjes Majorie!

 36. Het mooiste sieraad van de vrouw is de liefde, liefde voor deze prachtige ecologische kettingen.

 37. Ah wat super leuk! Ik hoop dat ik niet te laat ben, want ik vind het echt geweldig! :D

  1. Helaas Kayleigh, de winactie is twee weken geleden al gesloten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *