Winactie: Valentijnsdag 2017 (gesloten)

valentijnsdag

Je hebt nog maar een paar dagen om iets leuks te bedenken voor Valentijnsdag. Laat ik voorop stellen dat het natuurlijk 1) niet hoeft als je niet aan Valentijnsdag wilt meedoen en 2) dat je deze dag echt niet alleen met een geliefde hoeft te vieren. Dat kan ook prima met je broer, je bestie of de buurvrouw. In the end is Valentijnsdag toch ook alleen maar weer een excuus om lekker te eten? Daar vind ik niks mis mee. Mocht je nog niks leuks hebben bedacht, dan vind je deze winactie misschien extra interessant. Want: chocolade. En dat scoort altijd. Toch?

En niet zomaar chocolade, want daarmee zou ik Kändi eigenlijk een beetje tekortdoen. Kändi is een tof, vrolijk, sexy, vegan en biologisch chocolademerk dat heel speciale reepjes maakt. Iedere keer weer komen ze met smaken waar ik nog nooit aan had gedacht (wat denk je bijvoorbeeld van gezouten karamel, passievrucht en chilipepers, met een laagje pure chocolade erom?) (I know.) En kijk naar die verpakkingen! Die zijn toch fantastisch? Ik geef de chocolade graag cadeau. Pakje thee erbij, niks meer aan doen.

Ik vind dat je Valentijnsdag helemaal niet per se met luxe diners in restaurants of met diamanten ringen hoeft te vieren. Dat kan ook gewoon met lekker eten (chocolade en popcorn en daarna een pizza bestellen,) het bingewatchen van je favoriete serie of een lange strandwandeling met de hond en daarna opwarmen met een goede koffie of een wijntje.

Winactie – GESLOTEN

Met dat chocoladegedeelte kan ik je helpen. De rest moet je dan zelf nog even regelen, ok? Van Kändi mag ik namelijk drie Valentijnpakketten, ter waarde van €27,50, verloten onder mijn lezers. Dit pakket heeft de naam ‘Love in a box’ gekregen en dat is precies wat het is. Het pakket bevat alle candybars uit het vaste assortiment van het merk en daar bovenop 2 speciale ‘hot passion’ bars, die natuurlijk extra goed bij Valentijnsdag passen. Je kunt het pakket hier bekijken, om je alvast te verlekkeren aan je toekomstige chocoladevoorraad. Ik heb eventjes snel geteld, maar het pakket bevalt 8 (!) candybars en het zit ook nog eens in een geweldige cadeauverpakking, dus ik ben nu al jaloers op de winnaars. (niet echt hoor, ik heb niks te klagen, ik mag vaak genoeg de nieuwste smaken van Kändi uitproberen. Een taak die ik met liefde behartig.)

Goed, wat moet je doen om deze geweldige prijs te winnen? Let goed op, ik verloot namelijk 3 pakketten op 3 verschillende kanalen. Je mag op alle kanalen meedoen, dus leef je uit!

1. Het eerste pakket verloot ik hier op mijn blog. Laat een reactie achter waarin je meldt dat je meedoet. Natuurlijk mag je hier ook je hart uitstorten en met ons delen met wie je de chocolade gaat delen. Of waarom je juist het hele pakket voor jou alleen nodig hebt. Het mag allemaal. Oh en vergeet je niet aan te melden voor mijn nieuwsbrief, door bij het achterlaten van een reactie het hokje met ‘aanmelden voor nieuwsbrief’ aan te vinken. Thank you! <3

2. Het tweede pakket verloot ik via Facebook. Ik plaats deze foto met een berichtje op de Groene Meisjes Facebookpagina. Wees lief, geef het bericht een hartje (‘geweldig!’ volgens Facebook,) laat een reactie achter en deel het bericht eventueel met je vrienden. Geef Kändi de support die ze verdienen door ook hun Facebookpagina te volgen. En volgde je de Groene Meisjes nog niet op Facebook? Voel je welkom om dit vanaf vandaag wel te doen!

3. Ik plaats dezelfde foto ook op mijn Instagram. Like de foto, laat een reactie achter en show Kändi some love door hun account daar ook te volgen. Mocht je mij nog niet volgen op Instagram: kom erbij! Gezellig :)

Dan nog even een huishoudelijke mededeling over het bekendmaken van de winnaars: 

– dat gebeurt op de verschillende kanalen, dus houd je mail en de Groene Meisjes in de gaten
– dat gebeurt morgen (zondag)
– als je hier op de blog reageert, doe dat alsjeblieft met een geldig mailadres, zodat ik je kan bereiken
– ik ben helaas genoodzaakt een andere winnaar te kiezen als ik binnen vijf werkdagen geen reactie van je heb ontvangen

Goed, zit iedereen er klaar voor? Kom maar door met alle berichtjes. Succes en alvast een heel fijne Valentijnsdag gewenst! <3 <3

Foto: Sam van Rij

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

208 gedachten over “Winactie: Valentijnsdag 2017 (gesloten)

 1. Aangezien ik niemand heb die mij voor valentijn een cadeau gaat geven probeer ik op deze manier dit heeerlijke cadeau te bemachtigen❤?

  Ben super benieuwd naar het lezen van Kändi hun pagina over al die lekkere candybars?

 2. Wowie wat een leuke actie…. deze wil k graag winnen voor mn lieve vegan vriendinnetje Lena!!
  Wij kunnen niet wachten op deze overheerlijke chocolade…. vooral nu ???????

 3. Niet voor mezelf maar voor mijn zusje en haar vriendin die dit jaar gaan trouwen???

 4. Graaag!!! Ben heel benieuwd en dan kan ik mijn man verassen en overtuigen dat vegan ook heeel lekker is!!

 5. Na al heeel veel Valentijnsdagen (en verjaardagen, kerstdagen, vaderdagen enz.) samen te hebben gevierd, weet ik echt even niet wat ik kan kopen voor m’n lief! En ik vind het zonde om iets te kopen dat het net niet is of wat hij niet echt nodig heeft.. dus dit cadeau zo perfect zijn! Want dit heb je altijd echt nodig hihi
  Fijne Valentijnsdag allemaal!

 6. Leuk, ik doe mee! Als ik win deel ik met alle lieve mensen die ik ken. Maar eerst zelf proeven ?

 7. Vegan chocolade hemel ❤️ En dan bedoel ik zo’n ultra mooi verpakte doos met 8 chocoladerepen van Kändi die door je brievenbus valt! Ik droom nog even verder en denk dat ik spontaan verlieft wordt op deze chocoladebars ? #wilgraagwinnen

 8. Dit is het idee: ik win het pakket voor samen met mijn vriend, maar als hij het niet lust dan deel ik met mijn beste. Met een flinke pot thee erbij!

 9. Ik doe mee! Heb geen zielig verhaal over mijn overleden konijntje maar ik heb wél een vriend die aan de andere kant van de wereld woont dus ben vet loner volgende week. :’)

 10. Jaar in jaar uit vergeefs bij de brievenbus zitten om te wachten op Valentijnspost en de score is nog steeds 0. Ik gun mezelf dus graag dit extraatje. “Chocolate is a lot cheaper than therapy, and you don’t need an appointment.”

 11. Oh wat een heerlijk pakket ???!

  Ik zou heel graag van dit pakket willen genieten met mijn lief Daniel ? . We zijn samen een paar jaar terug vega geworden en proberen volledig plantaardig te leven.

 12. Het is bijna valentijn en aangezien mijn vriend mij altijd vergeet, zou dit een super valentijns cadeautje voor mezelf zijn hihi. Ik zag het merk laatst al voorbij komen en wat een mooi en lekker concept is het?! Als echte foodie zou ik deze pareltjes wel eens willen proeven jumm. Meer woorden heb ik er niet voor hihi. Liefsx

 13. Jaaaaaaa…. ikwillem, ikwillem, ikwillem!!!! Ga ik delen met de 8 liefste mensen die ik ken!!!!

 14. Voor m’n ventje en mij, hij werkt mega hard in een dans voorstelling. Dit kunnen we lekker samen op de bank met een serie aan kijken!
  <3

 15. Ik doe graag mee!! Ik zou het pakket delen met m’n moeder wiens relatie net is afgelopen. Chocola maakt altijd alles een klein beetje beter ❤️

 16. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om mijn vriend mee te verrassen. Hij is een enorme vleeseter, maar sinds we vorige week Cowspiracy hebben gezien, hebben we allebei besloten dat we drastisch willen gaan minderen met het eten van dierlijke producten. We vonden het allebei super heftig. Ik ben hier al langere tijd meer mee bezig, maar voor hem is het echt nieuw. Omdat ik het zo knap van hem vind en hij zo gek is op pure chocola zou ik hem hier graag mee willen verrassen :)

 17. I love out of the box, maar in dit geval gaan we voor love in te box ! ❤

 18. Dit wil ik winnen voor mijn lieve man waar ik bijna een jaar mee getrouwd ben! :)

 19. Op valentijnsdag gaan mijn vegan lover (jaja ze bestaan) en ik eten bij een thais restaurant met heel veel vegan opties. Alleen de vegan toetjes ontbreken…. BALENNNNN!! aangezien (vegan) toetjes mijn lievelings zijn, vond ik dit nogal jammer :( maaar mijn avond zou compleet zijn met dit chocolade pakket!!!! Heerlijk voor na het eten, het perfecte vegan toetje! met bubbels ofcourse.

 20. Echt zin in. Deze week vieren we vast dat we bijna 12,5 jaar getrouwd zijn. Nog steeds gek op elkaar. En allebei gek op chocola. ❤

 21. Wauw wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee en ben benieuwd naar de producten :)

 22. Jummmmmmie (perhaps very soon in my tummy ) ? Vrouwen en chocola… hihi ik doe graag mee!! ? Leuke actie!

 23. Geweldig! Ben dol op vegan chocolates! Ziet er ook nog eens heerlijk en romantisch uit. Dit zou een top valentijn én verjaardagscadeau zijn ?

 24. Een box vol met chocolade!! Genoeg redenen om mee te doen aan deze actie! Kandi ken ik zelf nog niet, dus ik heb geen idee hoe de aparte smaken chocolade zijn, maar ik neem graag de serieuze taak op mij om deze te testen. ? Valentijnsdag is niet een dag waar ik normaal cadeautjes geef aan mijn vriend omdat hij de 13e al jarig is (en stiekem ook omdat hij het het onzin vindt en ook nooit iets doet ?), maar ik wil dit jaar wel een uitzondering maken en samen genieten van deze chocolade. ??

 25. WoW dat wil ik graag winnen om te delen met mijn grote lieve man en mijn drie kleine mannetjes. Liefde gaat door de maag zeggen ze dus daár win ik wel wat knuffels mee hier thuis :-)

 26. Aah wat een geweldig valentijnspakket!
  Omdat ik een coschap loop wat zo ver weg is van mijn eigen woonplaats, en ik dus elke dag om half6 weg zou moeten en pas kwart over 7 (of later) thuis zou zijn slaap ik in een gastgezinnetje. Opzich prima natuurlijk, maar ik zit compleet in mijn sociale isolementje. En chocola helpt me daar tot nu toe erg goed doorheen! Dus ook komende dinsdag als ik er weer zit en me alleen voel neem ik graag een hapje van de kändi chocola!?❤

 27. Jeeeejjjj, wat een super leuke actie. Ik doe graag mee, want ik vier dit keer Valentijn niet meer alleen??❤. Samen delen maakt alles leuker, dus ook samen chocolade eten!!!

 28. Heel veel hartjes voor chocolade, omdat het heelt, verwarmt en verblijdt.

 29. Ik doe mee voor mijn vegan vriendin Linde, die de wereld elke dag een beetje beter maakt en nu wel wat chocola voor zichzelf kan gebruiken! Dit kan ze uiteraard delen (als ze wil) met haar lieve vegan man!

 30. Deze chocolade wil ik stiekem zelfs niet delen ;-) maar stel dat ik hem win, mag mijn man wel eens proeven…

 31. Ik loot graag mee!! Zou de chocolade heeel graag proeven. En wat past er nu beter bij valentijn dan choco?

 32. Chocolade is de brandstof van onze liefde en ik denk dat onze liefde nog mooier wordt met deze bijzondere chocolade van Kändi?

 33. Jaaaa ik doe heel graag mee! Mijn vriend en ik zijn echte chocoverslaafden dus dat moet wel gaan lukken. Hij is alleen nogal een omnivoor, dus lijkt me leuk hem te verrassen met super mooie en lekkere vegan chocolade :) Hij weet niet wat ie mist!

 34. Ahhh! Ik zou hier ZOOO blij mee zijn. Net gestart met een lactose dieet om te kijken of de darmpjes van mn zoontje daar wat rustiger van worden. En laat ik nu net zo’n ontzettend veel behoefte aan chocola hebben, en hier in Oman is zo bar weinig vegan chocolade te vinden…

 35. Ik doe graag mee! Wat een lekkere win actie weer. Ik zou het graag delen met mijn vriend. ❤

 36. Thee en chocolade zijn de beste ingrediënten voor een speciaal verwenmoment met vriendinnen. Tijd en aandacht voor elkaar, praten over dagelijkse dingen, maar ook over gevoelens, wensen en verlangens. Met een lach en een traan. Dan ervaar je liefde en onstaan mooie herinneringen!

 37. Lots of groene liefde voor mn vriendje <3
  Lekker samen chocolaatjes eten

 38. Ik zou deze chocolade ? box zeker willen winnen voor mijn man waar ik nu gelukkig al 20 jaar mee samen ben en 17 jaar getrouwd ben.
  Hij is niet alleen mijn man, maar ook nog eens een fantastische vader en mantelzorger van mij.
  Dus deze lieverd verdient deze chocolade box dubbel en dwars!!!!

 39. Mmmm, lekkere winactie!! Ik doe heel graag mee, zodat ik mezelf kan trakteren op heerlijke chocolade ??

 40. Omdat ik op 14 februari weer gewoon super hard aan het ‘werk’ ben voor mijn herstel in het revalidatiecentrum, wil ik dit pakket suuuuper graag winnen voor de valentijntjes op dit moment in mijn leven, mijn hulpverleners daar! Mijn geweldige psycholoog, ergotherapeut, fysiotherapeut, arts, maatschappelijk werker en de kantinevrijwilligster verdienen dit meer dan dan wie dan ook!! Zij zorgen weer dat ik liefde in het leven krijg!

 41. Oooooh chocolade? VEGAN chocolade!!!? Mogen lezeressen uit België ook meedingen naar de pakjes?
  Mijn vriend is onlangs veganist geworden en eigenlijk zijn we helemaal niet han ‘het valentijn vieren’, maar ik zou zijn gezicht wel willen zien als hij dit ziet….?
  Bedankt voor al die leuke tips Merel!

 42. Woewee een actie om van te kwijlen ? Ik doe graag mee om deze lekkere choco te kunnen dele met mijn valentijn ? Gelukkig ben ik zwanger dus mag voor 2 eten ?? Uiteraard met een kopje thee erbij.

 43. Voor eerst echt geen valentijn op de bank of aan tafel en alle besties, ouders en broers/zussen zijn met hun lovers op pad dus het is dag om liefde voor mezelf te vieren en dan ben ik sinds kort plantaardig gaan eten: dit pakket zou mij dus super blij maken dat snap je!! :-)

 44. Wauw wat een super toffe actie weer.. vegan chocolade, super!!! Heel benieuwd en doe heel graag mee :) lekkere chocolade om uit te delen aan mijn familie!!

 45. Ikdoemeeikdoemeeikdoemee! En misschien kan ik het over mn hart verkrijgen om het met iemand te delen. Misschien. Het is tenslotte valentijnsdag.

 46. Een vegan valentijnsdag is natuurlijk de ultieme valentijnsdag, dus ik wil dit pakket enorm graag winnen voor mij en mijn vegan vriendinnetje! :)

 47. Waarom Valentijnsdag vieren met je liefje (die ik niet heb) , wanneer je je ook in je eentje kan volstoppen met chocola haha, ik doe graag mee!

 48. Wauw! Wat een mooi pakket!❤ als ik het zou winnen zou ik het (grotendeels ;-)) aan mijn nicht geven. Zij heeft mij aangeraden een keer op je blog te kijken en sindsdien lees ik met plezier! Zij is ook veganist (ik ben vegetariër) en daar heb ik veel bewondering voor,ik vind het zelf nog best lastig af en toe! ;-)

 49. Ik zou het delen met een goede vriendin! Wij zijn allebei alleen met Valentijn, dus samen op de bank met een grote kop thee.. Deze heerlijke chocola zou de avond helemaal goed maken?

 50. Ik wil de chocolade niet voor mezelf winnen. Maar voor mijn lieve VEGAN vriendinnetje Wieke. Een paar maanden geleden is haar relatie van negen jaar beëindigd. Ze heeft het hier heel erg zwaar mee gehad.. maar ze is weer verliefd !! Ze leeft op een roze wolk en vind dat zo fijn om te zijn. Eindelijk is ze weer uit dat zwarte gat. Daarom verdient zij deze heerlijke biologische en vegan chocolade ?? liefs Lindsey

 51. Heerlijk een chocolate en thee momentje met mijn lieve man op valentijnsdag ?. Deze chocola maakt dat nog specialer

 52. Ik doe mee! Chocolade!!!❤
  Ik heb nog nooit iets gewonnen, maar wie weet…

 53. Zelf ben ik nog niet 100% vegan maar zeker al wel 85% ik ben vegan gaan eten en leven sinds een maand of twee ongeveer. Ik heb nog nooit eerder van het merk Khändi gehoord en wil deze chocolade dolgraag uitproberen! ? (En laten we wel wezen, het is natuurlijk chocolade ? Dus wat kan er mis gaan) verder wil ik het heel graag met mijn vriend delen. Hij is inmiddels vegetarisch gaan eten en is nog niet helemaal overtuigd om ook over te stappen en vegan te gaan leven en ik denk dat ik hem met deze chocolade in ieder geval een duwtje in de goede richting kan geven ?

 54. Ik doe graag mee en wil liefst de box zelf leegeten! Waarom? Omdat ik dat dik verdiend heb ;-)

 55. Duikeltjes ga ik maken van dit chocoladepakket. Graag zou ik het willen delen met een vriendin die een paar dagen voor Valentijnsdag de zak heeft gekregen van haar vriend. We zouden geen vrouwen zijn als dit soort verdriet niet valt op te lossen met een goede hoeveelheid vegan chocolade…

 56. Wauw wat een heerlijke actie.
  Ik ben wel heel benieuwd naar deze chocolade.
  Chocolade is a girls best friend :)

  Zou deze delen met mijn 2 mannen ( mijn vriend en ons zoontje van 7 )

  En nu ga ik hard duimen :)

 57. Als het om zo’n mooi chocoladepakket gaat doe ik graag mee! :-)

 58. Wat een huiveringwekkend fijn pakket. Ik zou het graag willen delen met een vriendin die een aantal dag voor Valentijnsdag de zak heeft gekregen van haar vriend. We zouden geen vrouwen zijn als dit soort verdriet niet valt te verzachten met een duizelingwekkende hoeveelheid vegan chocolade…

 59. Ik zou mijn zus wel willen verrassen met zo’n mooi pakket. Dat heeft ze wel verdiend!

 60. Hemels! Ik heb al heel wat vegan chocolade geproefd, maar deze kende ik nog niet! Alleen al voor de verpakking zou ik het kopen! Ik zou de chocolade delen met mijn vrienden om hen te bewijzen dat ik als vegan helemaal niet streng voor mezelf moet zijn maar ook gewoon kan snoepen :) mijn lief eet niet zo graag chocolade, lastig wanneer we melkchocolade krijgen want dan blijft het dus liggen, handig dat ik de vegan chocolade helemaal voor mezelf heb haha!

 61. Yesss ik zou dit dus heerlijk kunnen delen met mijn vriend, zodat valentijnsdag toch nog een beetje als een feestje voelt zo op de dinsdag :)

 62. Lieve Merel,
  Heel graag zou ik dit pakket winnen. Dit is na veel jaren mijn eerste Valentijn alleen, ik heb ervoor gekozen om voor mij zelf te kiezen en mijzelf beloofd niet zomaar weer ergens in te storten. Ook heb ik er daarom voor gekozen deze Valentijnsdag mijn lieve beste vriendinnen te bedanken/verrassen met een kaartje, omdat dat voor mij óók Valentijnsdag is. Het pakket wat je verloot is onmisbaar bij een Valentijnsdag zoals deze! En uiteraard volg ik je op alle kanalen + de nieuwsbrief. Fingers crossed!

  Liefs, Iep

 63. Ow…., ik hoop echt te winnen! Dit klinkt echt te lekker! Ik geef ze natuurlijk met valentijn aan mijn man. Als ik hem chocolade geef vindt hij dat namelijk zo lief dat hij het altijd met mij deelt :)

 64. Ik doe graag mee! Zelf ben ik niet zo gek van chocolade, maar dat maakt mijn vriend dubbel goed voor mij bij. Hij zou dus heel blij zijn met deze valentijn. Dat wij ook alleen maar eten met elkaar kunnen/willen delen, maakt dit de ideale valentijn voor hem!

 65. Oooh???dat ziet er super uit,lijkt me heerlijk om te winnen en als ik het heb gewonnen deel ik het heel graag met mijn vriendinnetjes ?????

 66. Ik doe mee!! in 2015 verhuisde ik naar Nieuw Zeeland om daar een tijdje te studeren. Tijdens mijn tijd daar kreeg ik last van mijn maag bij ALLES wat ik at. Vlees at ik al amper, maar zuivel werd echt een probleem. Hup, op de vegan bandwagon dan maar! Gelukkig heb ik altijd al veel van groenten gehouden en is koken ook echt een van mijn hobbies. Niks te klagen dus. Wat ik wel al een tijdje niet heb gehad, zijn echt lekkere snoeprepen! Dus mocht ik winnen, dan zou ik ze heerlijk aan mezelf geven, en vrienden en familie proberen te overtuigen dat dierlijke producten helemaal niet nodig zijn om lekker te snoepen en eten ;)
  Mijn vriend woont inmiddels wel in Nederland, maar aangezien ik hem vanuit Nieuw Zeeland hier naar toe heb gelokt, is zijn nederlands nog niet goed genoeg om aan deze actie mee te doen. Anders had ik wel even lief gevraagd of hij dit niet voor mij wilde winnen haha.

 67. Ik zou hem heel graag met mijn zus willen delen. Aangezien ze vandaag gaat verhuizen naar haar nieuwe stekje om daar weer een nieuw hoofdstuk te kunnen schrijven.
  En waar kun je dan beter mee beginnen dan met een lekker en smakelijk verrassingspakketje!

 68. Wat leuk en lekker! Ik doe graag mee! Heb een heerlijke zaterdag <3

 69. O wat wil ik graag deze chocolaatjes delen met mijn zieke kindje vandaag. Hij probeert al drie weken over het snot, hoest en ontsteking heen te geraken dus een chocolaatje bij een heerlijk theetje zou hem eeeeeeerg verwennen .

 70. Als ik zou winnen zou ik dit natuurlijk kunnen delen met mijn vegan bff. Maar ik ben zooooo dol op chocolade dat ik het waarschijnlijk al op heb voor zij door heeft dat ik gewonnen heb… Misschien moet ze zelf ook maar mee doen voor de zekerheid.

 71. Na mislukte iui poging nummer 4 (voorstadium van ivf) kunnen wij wel wat comfortfood gebruiken, dus ik doe graag mee :)

 72. Dacht ik vorig weekend net de winter te hebben overleefd, blijken we nu opnieuw in de vrieskou te zitten! Het hele Kändi-chocoladepakket is dus voor mezelf om de laatste dagen vrieskou door te komen én voor mn vriend die wel een vriendin (high en diepgelukkig vd chocolade op de bank) verdient :)

 73. Hmmm heerlijk!! Ik doe graag mee :) Ik ben al 4 jaar heel verliefd op mijn vriend en ik zou graag de chocolade met hem willen delen, zodat hij kan zien dat vegan chocolade ook bestaat en lekker is!! (voor hem bestaat er alleen melk)

 74. Ik doe mee hoor! Ik ga valentijnsdag vieren met vrienden en chocolade hoort daar natuurlijk gewoon bij. En ik heb eigenlijk nog nooit vegan chocolade gehad en ik ben daar super benieuwd naar. Ik begin mij steeds meer te verdiepen in vegan producten.

 75. Graag! Er zijn nog steeds mensen die denken dat een vegan alleen sla en noten eet! Tijd om ze te overtuigen van het tegendeel!

 76. Oké ik heb dit gelezen, bekeken en besloten dat ik niet verder kan met normaal leven zonder de chocola van Kändi te hebben geproefd. Een probleem: paycheck duurt nog twee weken… Dus het ideale excuus om mee te doen aan deze winactie! Hopelijk kan ik een van deze pakketten winnen zodat ik samen met m’n vriendje een ware taste test kan houden. Helaas niet op Valentijnsdag zelf want ik moet gewoon werken tot 22 uur s avonds ?

 77. Ik kan hele verhalen ophangen, maar dat ga ik niet doen! Het lijkt me gewoon een awesome yummie pakket om met lieve mensen om me heen te delen en te laten zien dat je als vegan nog steeds kunt genieten van het lekkerste op aarde!

 78. Hoi!

  Ik wil graag dit pakket winnen, voor mezelf en mijn vriendinnen. We gaan allemaal wat doen met onze vriendjes op valentijnsdag, maar de dag erop gaan we gezellig high tea’en met zelfgemaakte hapjes en daarna naar de film, om onze vriendschap te vieren, en daar zou dit pakket perfect bij passen!

  Liefs :)

 79. Mijn vriend en ik zijn na het zien van de documentaire Forks over Knives helemaal omgeslagen naar zoveel mogelijk vegan eten dus we zijn complete newbies! Ik zou het ontzettend tof vinden om dit pakket te winnen zodat we niet alleen wat lekkers te knabbelen hebben maar ook omdat we dan net meer iets bekend worden met andere vegan producten ❤

 80. Super leuke actie! Ik kan niet wachten om kenners te maken met Kändi! Mijn man is niet zo Valentijnerig, maar de liefde van de man gaat door de maag, dus ik ga goede punten scoren als ik dit win! ???

 81. He Merel, ik doe heel graag mee met deze actie ???? voor mezelf ? Ik vier Valentijnsdag alleen dit jaar, en dat is oke. Wat ik wel lastig vind is dat ik die ochtend een beslissend gesprek bij mijn psychologen heb waar veel vanaf hangt. Een presentje bij thuiskomst zou meer dan welkom zijn ??? daarnaast is mijn zusje vegan en zou ik zeker een (of twee✨) repen voor haar bewaren❤️

 82. Oh, wat fijn, ik doe graag mee. Mijn man is ook nog jarig de dag na Valentijnsdag, dus wij hebben dubbel feest!

 83. Deze chocolade wil ik echt heel graag proeven! :) en je hebt gelijk ; die chocolade verpakking zien er stuk voor stuk uit als mooie cadeau. Love it!

 84. Ooooooh dat ziet er zo heerlijk uit – enneeuh ’t is nu toch al 11 februari, hoog tijd om die new years resolutions overboord te gooien :p

 85. Oooh! Wat een super pakket. Dat wil ik graag winnen voor mijn schatje! Ze is ook nog eens jarig op Valentijnsdag.
  Super lekker ook voor in de trein (ruim anderhalf uur enkele reis) voor ons tripje naar Rotterdam volgende week. Hebben al een lijstje met je tips gemaakt trouwens!

 86. Lijkt me echt super om dit chocolade pakket te winnen!! Kan ik hopelijk mijn vriend overtuigen dat vegan zijn gewoon hartstikke lekker is ?❤

 87. Ziet er fantastisch uit!! Ik zou dit pakket zo graag cadeau willen doen aan mijn zus – haar relatie van 6 jaar is kort geleden beëindigd, dus ik wil haar graag lekker verwennen op Valentijnsdag. Het zou een perfecte snack zijn voor wanneer we samen Sex and the City kijken :)

 88. Oeh mijn gezin en ik zijn dol op chocola! Dit pakketje is dan ook zeer welkom..

 89. Wat is het moeilijk om echt lekkere chocolade te vinden als je allerlei dingen niet meer kan eten. Dit pakket ziet er fantastisch lekker uit! Ik hou er met alle plezier een plekje voor vrij. All you need is love. But a little chocolate now and then doesn’t hurt. ? ? ?

 90. Om mijn topweek af te sluiten eerst deze week los en rechtop gezeten met speciaal elektrostimulus pak genaamd de Mollii Suit (onderaan het bewijs), druk bezig met vrijwilligers werk voor jongerenwerk in Heiloo en Viva Las Vega’s. Ook op zoek naar een stageplek.

  Ik heb nog geen lieve vriend om al dit goede nieuws mee te delen, dus dan maar chocola!

 91. Wat is er beter dan chocolade! Helemaal niks! Sinds ik vegan ben ontdek ik steeds nieuwe merken met vegan chocolade. Deze ziet er verrukkelijk uit!

 92. Hoi Merel,

  Ik doe graag mee met deze loting, zodat ik mijn man kan verrassen. Hij had me helaas al betrapt bij het maken van mijn valentijnskaart op greetz (maar ik moest de kaart vooral wel afmaken van hem, want hij vond het wel leuk om hem te krijgen ook al was het nu geen verrassing meer) Als ik deze loting zou kunnen winnen, kan ik hem toch nog verrassen :)

  Groetjes, Rianne

 93. Oh wauw, dit ziet er fantastisch uit. Dit jaar geen Valentijn voor mij, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Onder het genot van een lekker kopje thee, deze te lekkere chocolade en een lieve vriendin zou het alsnog dé perfecte Valentijnsdag worden <3

 94. Chocolade :) Mijn vriendje is weg met Valentijnsdag, dus ik vier het met een vriendinnetje. Ik gok zo dat daar veel chocolade bij komt kijken, meer is altijd welkom.

 95. Oeeeeh lekker! Ik ga het pakket sowieso delen met mn vriend! We zijn bezig om te trainen voor onze eerste marathon (in april in onze stad rotterdammm!) en we proberen zo min mogelijk “ongezond” te eten of te snacken/snoepen. Dus op de 14e kunnen we wel even cheaten ? Dus ik zal zeker dit pakket met hem delen!!!

 96. Lieve Merel,
  Wat klinkt dit heerlijk!!??
  Ik zou dit pakket heel graag willen delen met mijn zus. Deze zomer gaat ze trouwen en ik zou nog graag lekker een paar avondjes met haar als vrijgezel doorbrengen onder het genot van een paar van die heerlijke bars?
  Xx femke

 97. Wij zijn eigenlijk niet zo van Valentijnsdag, maar wel zijn we echte chocoholics! Met onze liefde zit het wel goed, we zullen dan ook met liefde de ‘Love in a Box’ samen opsmullen ;-)

 98. Hey Groene Meisjes,

  Ik ga het simpel houden en gewoon zeggen: ik vind jullie fantastisch! Ik en mijn vriend zijn nog maar sinds 1 januari vegan gegaan, maar we hebben al zoveel lekkere dingen van jullie kunnen maken! Vorig jaar exact op Valentijn besloot ik om als cadeautje voor hem (en voor mezelf natuurlijk) volledig vegetariër te worden. Nu is het onze eerste Valentijn als vegans samen en dat zou toch wel fantastisch zijn om te vieren met dit pakket!!

  Kusjes,
  Laura

 99. Ja leuk! Ik doe graag mee voor mezelf en mijn 2 lieve kinderen. Mijn dochter van 5 en mijn zoon van 3. Hun vader / mijn man zit uitgerekend op valentijnsdag in Parijs voor zijn werk dus in combinatie met een beetje zelfmedelijden is dit pakket erg welkom!

 100. Oeeh daar zou ik met mijn goede vriendin lekker van genieten!! Ziet er echt prachtig uit!! ???Ik doe zeker mee:)

 101. Wauwww! Ik doe heel graag mee! Mijn vriend zou dit echt geweldig vinden. Als ik eens chocolade koop en ’t dan eindelijk op wil eten heeft hij ’t meestal al ‘gevonden’, dus weg chocolade… Met dit pakket zou hij voor een keer alles voor zichzelf hebben haha. Een verrassing zou het in ieder geval zéker zijn.

 102. Ik wil mijn collega’s eens graag in de watten leggen. In deze drukke tijden op het werk kunnen zij zeker een oppepper gebruiken.

 103. Liefde in een doosje! Klinkt goed. Om samen met m’n allerliefsten chocoholics op te eten ? Liefs Paulien

 104. Wat een bijzonder pakketje mag je weggeven!!! En chocola, wie houdt daar nou niet van??? Ik wel! M’n lief ook! En laten wij elkaar met Valentijnsdag precies 11 jaar geleden het verkerings-ja-woord hebben gegeven?! Dat is al romantisch op zich toch? We denken er allebei altijd wel aan met een kleine of grote attentie, maar ik lig nu al 4 dagen met griep in bed en het ziet er niet naar uit dat ik op tijd weer beter ben om nog wat te fixen :(! Boehoe! Daarom zou dit pakket een mega verrassing zijn! Fingers crossed!!

 105. Super, I’m in! Het lekker ogende pakketje zou ik dan delen met m’n liefste chocoholics! Because happiness is only real when shared! :)

 106. Only lonely op Valentijnsdag smikkelen van ‘love in a box’ chocolade. Meer heb ik niet nodig ?

 107. Jaaa ondanks de vele reacties wil ik toch nog een kansje wagen. Lekker chocola eten op valentijnsdag is altijd goed natuurlijk!

 108. Zo’n leuke winactie!! Dit zou ik zo graag winnen om te delen met mijn zus die verslaafd is aan chocolade. Aangezien we beiden geen dates hebben zullen we op valentijnsdag waarschijnlijk een film zien en een paar repen chocolade zouden helemaal perfect zijn om daarbij te eten!

 109. Ja ik wil!!! Dat ik dat nog eens kan zeggen ;-). Ik ben na een scheiding alweer jaren alleen waardoor Valentijnsdag geen romantische dag is, maar zeker wel een dag met lekkere chocolade, want er is iedere dag toch wel een reden voor chocolade?

 110. T zou fantastisch zijn om dit chocolade pakket te delen met de man van mijn leven die al 10 jaar mee voor mijn kinderen zorgt. Hij is geweldig!

 111. Ik zou dolgraag winnen! Het pakket is groot genoeg om het te delen met mijn man, dochtertje en zoontje (als er iets voor hem bij zit) en mijn ouders. Mijn zoontje van één jaar was ernstig ziek. Door het oog van de naald gekropen, en met alle hulp van (oa) mijn ouders hebben we het gered. Show them some love!

 112. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om te geven aan de aller liefste valentijn, mezelf!

 113. Wat leuk deze actie.
  Ik wil deze graag met mezelf delen.
  Zelf heb ik al jaren geen valentijn en viel steeds op de verkeerde man. Als ik dit jaar verrast zal worden met een valentijn dan deel ik het zeker met hem. Dan kan hij meteen mooi wennen aan mijn vega/vegan levensstijl. Na bijna 30 dagen alleen maar gezonde voeding kijk ik echt uit naar een verantwoordelijke snack. Mijn liefde voor chocolade gaat nooit over. Ik zal er met liefde van gaan genieten.

 114. Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor zo’n heerlijk pakketje!

 115. Ooh Kandi! Heerlijk!
  I’ll spread my love with chocolate! Ik geloof niet dat mijn geliefden dat vervelend zullen gaan vinden ;)

 116. Ik heb eindelijk weer vlinders van een leuke jongen die ook vegan is.
  Zou wel op onze tweede date willen genieten van valentijn chocolade :D

 117. Ik doe heel graag mee!! Dol op chocolade (helemaal als het vegan is) ?
  Delen doe ik met dochterlief ❤

 118. Wat een leuke, lekkere winactie! Ik zou mijn vriend (chocoholic) hier graag mee verrassen, We zijn druk aan het klussen in huis en dat zorgt voor nogal wat stress en irritatie. En wat beter dan chocolade om het goed te maken?!

 119. Gezien ik mijn vriend 4 maanden alleen laat terwijl ik heerlijk in Azië aan het reizen ben vind ik dat hij wel wat troostchocolade verdiend heeft! ;)

 120. Ik zou graag meedoen. Ik ben nu sinds een jaar vegan en vind het helemaal super. Mijn vriend is absoluut geen vegan en plaagt me altijd. Misschien dat deze chocolade hem kan overtuigen?

 121. Op Valentijnsdag zijn mijn vriend en ik 3 jaar samen, een leuke gelegenheid om dit pakket bij op te smikkelen :)

 122. Natuurlijk doe ik hartstochtelijk graag mee met deze actie! Chocola, stronger than my excuses en met deze vegan versie heb ik meteen een goede reden om dit , voor mij nog onbekende merk, uit te proberen. Heb ik Valentijn nodig als excuus voor chocola? Echt niet maar wel een mooi moment om samen met mijn lief van te genieten, als gebaar van dank dat hij zo lief voor me gezorgd heeft toen ik ziek was…

 123. Chocolaaaaaaaa!!!!! ??? En ook nog vegan… Ben erg benieuwd ☺️

 124. Oh dear.. Dit is toch weer een fantastische actie! Het lijkt me geweldig om dit te winnen. Ik zal direct pakket delen met mijn lieve collega’s en kinderen op werk. Maandag begin ik eindelijk weer met werken na een operatie.. een bedankje voor alle mooie tekeningen die ik heb gekregen de laatste weken!

 125. Ik doe heel graag mee! Een beetje extra liefde in de vorm van chocolade doet niemand kwaad, niet?

 126. Wat een leuke actie ! Ik wil graag meedoen voor mijn lieve vriend ♡ hij heeft het niet makkelijk met me de afgelopen 2 maanden, doordat ik thuis zit met een burn out.
  Hij neemt alle zorg voor onze kids op zich, werkt fulltime en moet ook nog mijn gejank aanhoren. Hij is de beste ♡

 127. Ik doe heel graag mee! Liefst zou ik het allemaal alleen opeten, maar toch ga ik het delen met mijn 82-jarige mama :-).

 128. Ohhh wat ziet dit dr lekker uit. Ik zal hem natuurlijk graag op valentijnsdag met mn vriend delen. Maar aangezien ik hem niet zie op valentijnsdag ben ik denk ik toch genoodzaakt om de box helemaal zelf op te eten? Nee dan zal ik hem vast wel met mijn ma, pa en broertje delen en als dr nog wat over is ook met mn vriend tijdens een verlate valentijnsdag inhaalactie

 129. Heerlijk! Aangezien mijn dochter en ik sinds een paar weken helemaal vegan zijn gaan eten, en omdat ik heel trots op mijn dochter Evita van 15 ben dat ze dit zo graag wilde en zo goed van motiveren waarom. Ze kookt, ze schrijft recepten over en op, ze leest blogs, kijkt documentaires. Natuurlijk vooral omdat ik het allermeest van haar hou, zou ik haar heel graag willen verrassen met deze heerlijke chocolade box.

 130. Ooh de naam alleen al: ‘love in a box’…geweldig :D. Ik heb dit merk volgens mij nog nooit op en ik zou het heel erg graag willen delen met mijn lieve vriend die er altijd voor mij is :D <3. Mooie verpakkingen ook inderdaad!

 131. De repen zien er heerlijk uit. Zijn ze ook glutenvrij? ;-)
  Als ik deze repen zou winnen, zou ik ze aan mijn man geven (en hopen dat ik mee mag eten). We hebben onlangs uitgesproken dat we graag bij elkaar willen blijven, maar dat het niet makkelijk zal worden. Er is veel gebeurd en dat om dat samen op te lossen, te verwerken en weer vertrouwen te krijgen in elkaar kost veel tijd en moeite.
  Een speciaal cadeautje op Valentijnsdag kan daar misschien bij helpen.

 132. Jaaa! Ik weet nog van de crowdfunding van Kandi :). Zo tof dat ze het hebben gehaald!
  En ik doe graag mee, chocola heb je nooit genoeg. Ik zou denk ik delen met mijn moeder die op valentijnsdag jarig is (maar ze wil afvallen, dus niet teveel) en de rest met mijn beste vriendin (om mee te nemen naar haar housewarming) en mijn vriend die ook dol is op pure chocola.

 133. Mm valentijn of niet, chocolade is altijd een goed excuus :D

 134. Ik kende Kändi nog niet! Lijkt me een ontzettend fijn merk! Ik doe dan ook graag mee met de winactie. Mijn vriend is niet zo’n snoeper, dus in de eerste instantie zou de box voor mij zijn, al mag hij natuurlijk wel een stukje proeven – als hij braaf is. ;-) Succes, iedereen!

 135. Hee Merel wat leuk !Ik doe graag mee,en ondanks dat ik geen vriendje heb zou ik het wel graag delen met mijn beste vriendin♡Zij kwam in een moeilijke tijd elke dag langs in het ziekenhuis.En kwam me altijd opzoeken waar ik ook was ♡

 136. Aangezien deze Juliet nog even op haar Romeo moet wachten, deel ik deel ik deze box (als ik hem win ?) met mijn (ook) single zus! Samen een film kijken en lekker kletsen met deze reepjes en een dampende kop thee! Op Valentijn hebben wij geen jongens nodig!

  Veel liefs (??),

  Brenda

 137. Ik doe graag mee met de winactie. Wil mijn vriend dinsdag verassen en opvrolijken ivm de moeilijke periode waar we door heen gaan.

 138. Super actie!! Dat is nog eens liefde in een doosje?
  Ik doe natuurlijk graag mee!

 139. Ik doe graag mee. Het pakketje is natuurlijk voor mijn liefje.

 140. Wat een heerlijk pakket! <3 Ik heb geen lover om het mee te delen dus het is erg verleidelijk om alles lekker zelf op te eten, maar misschien wil ik nog wel delen met een vriendin als ze het heel lief vraagt ;)

 141. Leuke actie :)
  Ik zou het pakket graag winnen om samen met mijn moeder en mijn zusjes op te snoepen bij een gezellige film :).
  De verpakking van de chocolade ziet er erg vrolijk uit!
  Ik denk dat iedereen die geen valentijn heeft, dat ook helemaal niet mist met zo’n pretpakket :)

 142. Wat leuk! Ik ding heel graag mee…ik ben zelf heel benieuwd, maar heb ook iemand die het afgelopen jaar veel voor mij betekend heeft die ik graag even in het zonnetje zet.. :D

 143. lieve mensen allemaal <3 <3
  Ik ben dol op chocolade dat zal ik jullie alvast vertellen. <3 <3
  Wie niet dat is zeer de vraag? :)
  Wie houd er nu niet van chocolade op de dag als vandaag?

  Bij chocolade is het even geen calorieën telen.
  Ik sluit mijn ogen en steek het in mijn mond.
  Ik ben een sporter en ik leef gezond. (heel af en toe eens een stukje chocolade) <3

  Ik hou van groene groentjes, ik hou van groene plantjes.
  Soms zijn ze licht en dan weer eens wat donker.
  Graag doe ik mee aan deze wedstrijd zodat ik kan delen.
  Zodat ik de mensen rondom mij blij kan maken en een stukje overheerlijke chocolade kan geven :D <3

  Maar win ik niet dan zeker niet getreurd voor mij is het alle dagen valentijn.
  Omdat ik alle dagen tegen iedereen lief behulpzaam en vriendelijk wil zijn :D <3
  Heel veel liefs Zitta <3

 144. Het water loopt me in de mond, maar ook mijn vriend is een choco-liefhebber, dus ik zou hem hier graag mee verrassen (en wie weet mag ik dan ook een stukje proeven ;-))!

 145. Mijn vriend en ik zijn beide echte vegan chocoholics, en daarom doe ik graag mee met deze winactie!

 146. Ik loot graag mee met deze mooie en hopelijk lekkere winactie! Met 32 weken zwangerschap en de bijbehorende hormonen kan ik best wel chocolade gebruiken :)

 147. Mijn vader is op Valentijnsdag jarig! En hij is zo saai, hij kwam niet verder dan een paar nieuwe pantoffels en een boek toen ik hem vroeg wat hij wilde hebben. Maar hij is wel dol op chocola! Iedereen trouwens, ik zou ook wel zo’n reep willen!

 148. Jaaaaaaaaaaaaa, ik doe mee! Maar stiekem bewaar ik ze wel een paar dagen, vind je dat goed? ;) De 18e zijn wij namelijk een half jaar getrouwd en dat mag gevierd worden! Valentijn valt voor ons dus gewoon 4 dagen later en daar past deze ongetwijfeld verrukkelijke chocolade zeker bij!

 149. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen! Ik zou het graag delen met mijn lieve zus die recentelijk ook veganist is geworden❤️

 150. Jaaaaaaaaa ik wil graag winnen!!! ? En dan deel ik de chocola met alle lieve mensen om mij heen!! Choco liefde voor iedereen! ❤

 151. Het klinkt echt superlekker! Ik doe mee! Ik weet wel een aantal mensen die ik blij kan maken met zulke heerlijke chocolade :)

 152. Dit pakket zou ik willen geven aan mijn lieve dochter , Rachel. Ze is een echte chocolade fan. Van de goede, uiteraard. Ik zou haar graag daarmee willen verrassen met Valentijn❤️

 153. Jaaaaaa oh wat heerlijk, ik doe heel graag mee. Mijn vriendje heeft begin deze maand besloten ook veganistisch te gaan eten en is verslaafd aan chocolade dus ik denk dat ik ‘m hier heeeeeul blij mee kan maken :) Fingers crossed! Liefs.

 154. Ik doe graag mee, ik ben dol op thee maar dat smaakt altijd stuk beter met iets lekkers.

 155. Oh, het zou zo fijn zijn deze chocolade te mogen proeven! Ze ziet er heerlijk uit,en ben nu wel super benieuwd naar de smaak, want ik ken dit merk niet :) misschien werk ik zo een verslaving in de hand, maar ik neem mij voor om te delen met vrienden en geliefden (wat vaak dezelfde personen zullen zijn) :)

  Maar mocht ik de gelukkige niet zijn, gaat de chocolade hopelijk ook iemand anders gelukkig maken en dat is wel een beetje het doel van Valentijn! Sowieso een heel fijne actie dus! Bedankt

 156. Zo lekker chocolade! Gezellig met een pot thee en mijn gezin ❤????

 157. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Ik zou de chocolade dan samen delen met mijn lieve vriendje met wie ik net na Valentijn alweer 3 jaar samen ben. <3

 158. Dat lijkt me een heerlijk chocoladepakket waar ik graag samen met mijn dochter van ga genieten.

 159. Mijn partner is niet zo romantisch. Ik moet hem maar eens laten zien dat het toch loont om af en toe iets liefs, zoets, lekkers in huis te halen om samen op te peuzelen. Mmm, chocola!

 160. Ik doe graag mee! MIjn vriend is niet zo romantisch, maar ik weet dat ik hem met een lekker kop koffie en een goed stuk chocola altijd blij kan maken. Liefde van de man gaat echt door de maag ;-)

 161. Ik doe graag mee voor mijn vriendin en haar vriend! Ik ben daar namelijk vandaag geweest en ik hoorde dat ze nog geen plannen hebben voor Valentijnsdag. Chocolade eten lijkt me een uitstekend idee voor hen! :-)

 162. Helaas geen valentijn om deze dag mee te vieren. Maar lijkt dat je je met zo’n pakket heerlijk zelf kunt vermaken hahahaha (:

 163. Om samen met de dochters van mijn liefste op te knabbelen. Ze gaan door een moeilijke periode en chocolade helpt hen daarbij enorm. Omdat ze mij altijd uitlachen als ‘gekke vegan’ laat ik ze hier zo graag in meedelen. Love you girliezzzz ?

 164. Uhm. 32, kinderloos, huisdierloos, autoloos, woonachtig in Almere, thuis op zaterdagavond, geen chocola in huis en geen date op Valentijnsdag. Does it get any sneuer than this? ? Met wie ik het ga delen? Niemand natuurlijk! Okay, met mn mutti dan. ?

 165. Zo, ik ben precies niet de enige met een onweerstaanbare drang naar zo’n mooie en liefige chocolade. I’m in, dus!

 166. Kwil dit graag winnen voor mijn vriendin Julie. Zodat we samen kunnen genieten. ?

 167. Chocolate is always a good idea! Ben niet de enige zonder Valentijn, maar maak heel graag kans op dit heerlijke pakket :D. Happiness is al aanwezig, maar chocolade maakt het plaatje compleet :).

 168. Klinkt als iets wat mijn valentijnsdag een stuk beter zal maken :) Films kijken, chocola eten, wat wil je nog meer?

 169. Ik ben gek op chocola! Net als mijn man en een aantal van mijn vriendinnen. Ik ken Kändi nog niet en ben heeeel benieuwd!

 170. Ooh superlekker! Ik wil mijn (vleesetende;) vriend ermee verrassen en hem overhalen om meer plantaardig te eten. Zelf ben ik vegetariër maar hij kan nog wel een zetje gebruiken en houd erg van chocolade:)

 171. Omdat ik zo benieuwd ben naar al die smaakjes! En omdat…chocola! ❤

 172. Jaaaaa! Ik doe mee. Dat ziet er lekker uit, en nog vegan ook! ❤️?

 173. Hoi Merel!
  Ik hoop dat ik nog op tijd ben! Mijn levensmotto is: geven is beter dan nemen. Puur omdat ik een ander blij kan maken én zelf leer dankbaar te zijn voor alles wat ik kan geven! Maar, i ain’t got a boyfriend yet. Desondanks zou het natuurlijk superleuk zijn om deze prachtige chocola cadeau te geven, spontaan en voor niets, aan een mooi mens in mijn leven! Maar heel misschien, heel misschien, dat ik ze ook wel zelf opeet. To celebrate your kindness ✨✨. En wat zou dat ontzettend leuk zijn!

 174. Ik zou heel graag winnen en dan deel ik deze chocolade met mijn man en mijn baby ?.
  Ik ben namelijk hoogzwanger en ik ben nog meer dan anders dol op alles wat zoet is en op chocolade, dus onze Arya is vast ook een groot liefhebber van chocolade!

 175. Hmmm wat wil ik graag winnen! Mijn vriend en ik zijn echte foodies en eten alles wat los en vast zit haha. Dit zou wel echt een leuke verrassing voor hem zijn!

 176. Esther van Oudheusden schreef:

  Ik heb net vol bewondering naar de website en het verhaal van Kändi zitten kijken…echt een geweldig idee om zelf gezond snoepgoed te maken. Alles ziet er even lekker uit!! Ik zou dit pakket graag met mijn lieve vader willen delen die al vegetariër is en steeds meer dierlijke producten aan het weglaten is! ???

 177. Iiiiehh het is misschien te laat maar ik wil nog snel even meedoen. Mijn vriend is nu nog op zee, maar als hij terug komt zou ik hem graag dit pakket als kadootje willen geven.

 178. Omdat ik altijd alle chocolade thuis opeet, grijpt mijn man regelmatig mis daarom deel ik dit pakket met hem.

 179. Zowel mijn man als ik zijn verslingerd aan heerlijke chocolade.
  Geweldig om hem hier mee te verrassen op Valentijnsdag.

 180. Om mijn eerste valentijnsdag samen met mijn meneer te vieren. Afgelopen weekend zijn we verhuist naar ons ontzettend fijne apartment en om dit te vieren lijkt me dit een geweldig pakket. Daarnaast houdt hij ook ontzettend van mijn vegan kookkunsten en daarbij mag ik regelmatig gebruik maken van de recepten van de Groene Meisjes

 181. O jeetje, wat lekker!! De kans is natuurlijk superklein omdat heel erg veel mensen dit lekkere pakketje willen winnen… Maar ik kan het niet weerstaan om het te proberen! Want: CHOCOLA <3 Normaal probeer ik chocolade een beetje te vermijden, of in ieder geval te minderen, maar daar maak ik graag een uitzondering op.. Wat ziet dit er lekker uit! Liefs, Maaike

 182. Heel graag wil ik mee doen met de winactie voor minn kleine nichtje waar ik peettante van ben.ze is 2,5 jaar oud en dol op chocolade. Ik zou heel graag deze chocolade met haar delen op een meisjes-uitje samen met haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *