Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 6

schoonmaakmiddel

Als ik op de reacties op de winactie van gisteren mag afgaan, dan zijn velen van jullie op zoek naar een beetje rust en tijd voor zichzelf. Dat komt mij niet onbekend voor, ik ben dat zelf namelijk ook. Een paar weken geleden schreef ik een uitgebreide blogpost waarin ik uitlegde hoe ik meer tijd voor mezelf creëer en één van de dingen was – hoe decadent ook – dat ik sinds kort een huishoudelijke hulp via Helpling heb. Nu heb ik vandaag een wel héél toffe winactie. Ik mag namelijk niet alleen een mooi schoonmaakpakket met natuurlijke producten verloten, maar ook 3 uur gratis schoonmaakhulp via Helpling! Als dat niet een ontspannen manier is om het nieuwe jaar te beginnen…

hygge

Maar laat ik eerst de winnaar van de actie van gisteren bekend maken. Gisteren mocht ik 3 exemplaren van het boek ‘Hygge – de Deense kunst van het leven’ verloten en de 3 gelukkige winnaars zijn:

1. Shelley 
2. Martijn 
3. Najomi

Gefeliciteerd alle drie! Ik stuur jullie een mailtje!

Niet gewonnen, maar wel heel geïnteresseerd in het boek? Als je het boek via deze link bestelt, heb je het nog voor kerst onder de boom liggen! (affiliatelink)

Winactie van de dag

klok-1

Ik verklapte het al in de inleiding van deze post: ik mag vandaag een dubbele prijs weggeven! Je maakt kans op het schoonmaakpakket dat je bovenin de blogpost op de foto ziet – van het mooie merk Marcel’s Green Soap – én op 3 uur schoonmaakhulp van Helpling, uiteraard op een dag en tijd dat het voor jou uitkomt.

Eerst even wat meer informatie over de producten van Marcel’s Green Soap. Wie van jullie heeft deze toffe flacons al zien staan bij bijvoorbeeld Marqt? Ik ben al een hele tijd fan van deze productlijn – en niet alleen omdat de verpakkingen zo tof zijn, maar ook omdat de producten heerlijk ruiken én doen wat ze beloven te doen. Alle producten van Marcel’s Green Soap zijn natuurlijk, er zit geen aardolie in en ze zijn biologisch afbreekbaar. Er zit geen chloor, parabenen, zuren of fosfaten in, waardoor de producten niet schadelijk zijn voor het milieu. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij én komen ze in verpakkingen die zijn gemaakt van gerecycled plastic. Kortom: alleen maar voordelen!

En hoewel het helemaal geen straf is om zelf aan de slag te gaan met deze leuke schoonmaakproducten, is het natuurlijk ook wel héél relaxed om je huis eens goed schoon te laten maken door een professionele huishoudelijke hulp. Bij mij thuis komt iedere twee weken de beste schoonmaker die ik ken – ook via Helpling – en ik ben er ontzettend blij mee. Het scheelt zoveel werk en tijd en het is zo’n lekker gevoel om een brandschoon huisje te hebben als je thuis komt uit je werk! Als het je leuk lijkt om dit eens uit te proberen, dan moet je zéker meedoen aan deze winactie!  En sowieso heb ik een kortingscode voor je, waarmee je Helpling kunt uitproberen. Die vind je in deze blogpost. 

Wat moet je doen om kans te maken op het schoonmaaktpakket van Marcel’s Green Soap en de 3 uur huishoudelijke hulp van Helpling? 

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je Marcels’ Green Soap, Helpling en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen. Dankjewel voor je support!

Vertel, wie doet ermee? Ik zou je bijna voor gek verklaren als je het niet deed. Maar laten we het netjes houden. Vrede op aard enzo ;) Veel succes! 

Foto’s: Aline Bouma.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

108 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 6

 1. Oh dit kan ik wel gebruiken in de strijd tegen de zilvervissen en papiervissen hoop ik!

 2. WoW, wat een geweldige actie. Nu ik moeder ben van twee kleintjes heeft het huishouden er flink onder te lijden. Dit zou een fantastisch begin zijn voor het nieuwe jaar! And I love Marcels green soap, ook die is met zonder diertjes zoals mijn dochtertje dat zo lief zegt! (Toch maar een gokje wagen ondanks dat ik geen Facebook heb.) Je bent een geweldige ‘kerstvrouw’ Merel haha!

 3. Ik zou het schoonmaakpakket heel graag willen winnen, het zijn topproducten. En zo na een bevalling kan ik ook wel wat hulp in huis gebruiken ;-) Leuke winactie hoor!

 4. Wat een mooi groen pakket.
  We moeten de natuur meer koesteren.

 5. Ja leuk om te winnen ik doe mee. Kan je altijd goed gebruiken wat schoonmaakspullen die ook nog eens natuurlijk zijn en hulp is altijd welkom

 6. Ook weer zo’n leuke actie! Dit kan ik zeker goed gebruiken.

 7. Jaa dit kan ik goed gebruiken! Helemaal na het nieuws van vandaag over anti-bacteriele middelen die niet nodig zijn. Met dit product ga ik daarmee ook de goede richting op :) En het past in mijn nieuwe levensstijl :D!

 8. Oooow, dat lijkt me super zeg. Tuurlijk, die producten, maar een keertje profi hulp lijkt me heerlijk!
  Eens de badkamer een (echt) goede beurt… of de gordijnen… de ramen streeploos… achter en onder de bank…
  Ai, 3 uur is te weinig ;-)

  1. Wat een fijne verzameling schoonmaakartikelen. En mijn studentenhuis en -kamer kan wel een grondige schoonmaak gebruiken, haha.

 9. Hey groene dames!

  Ik wil op een duurzame manier schoonmaken, maar met net een zoontje en geen kraamhulp meer kan ik er wel wat hulp bij gebruiken!

  Die schitterende zonneboiler moet ook schoongemaakt worden ;))

  Groeten,

  Jean

 10. Ohhh jaaa….dit is echt een goed product! Ik gebruik stiekum al de allesreiniger met patchouly geur en de snelle spray…en ben fan. Zou graag meer willen proberen ….en mijn enthousiasme voor de producten van Marcel onder mijn vrienden verspreiden…
  Dusssss. Sssvvvvppp please let me be a winner!
  Xxx

 11. Whaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaa!
  Goede zeepjes.. voor Groen & Gelukkig :)

 12. Wat zou dat heerlijk zijn! Opruimen en schoonmaken met een energieke, nieuwsgierige tweeling van 3 is een uitdaging ?Wat hulp zou heel erg welkom zijn. ?

 13. Oohh ja, ik wil!! Dit merk schoonmaakmiddelen vind ik echt super!! Ik ben fan!
  (Nog een keer, maar nu met de link van de nieuwsbrief aangeklikt;))

 14. Ik zou kei kei graag dit pakket willen winnen en weggeven aan een geliefde hij is psychisch erg ziek en verwaarloosd zichzelf en zijn huis ik zou die 3 uur ook helpen met schoonmaken zodat hij soort opnieuw kan beginnen in zijn huisje <3

 15. Oehhhh ik zou graag de groene schoonmaakproducten willen proberen voor ons nieuwe huisje!

 16. Nieuw huis, nieuw schoonmaakmiddel! Ons nieuwe huis is heel duurzaam en daar past zo’n pakket heel goed bij :)

 17. Ja, als student Is het soms moeilijk om genoeg geld over te houden voor groene schoonmaakmiddelen dus ik zou hier erg blij meen zijn!

 18. owhhhh dat klinkt geweldig
  (en dan heb ik het niet alleen over de hulp-met-huishouden-actie);
  maar die fijne producten winnen is ook een echte weelde (geen excuses meer te maken; hup ook zelf aan de slag met achterstallig schoonmaakklusjes….).

 19. jaa ik doe graag mee! misschien ga ik dan eindelijk eens schoonmaken..

 20. Dit kan ik echt heel goed gebruiken, en ik ben dol op Marcel’s green soap, vooral die met sandelhout en kardemom!
  Ik wil zo graag meer ruimte maken en alles schoonmaken voor een fris nieuwjaar, maar ik heb het druk, en ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Mijn dochter is uit huis en mijn relatie is over, ik maak een heel nieuw begin voor mezelf dit jaar. Het zou een mooi duwtje in mijn rug zijn :)

 21. Wat n fijne actie zeg! Wij hebben net een puppy en geen puppygeluk zonder ongelukjes…ik poets me dus te pletter beneden. Helaas wordt boven dus een beetje vergeten……..
  Zou mooi uitkomen dus, ik zou het graag winnen.
  Fijne feestdagen!

 22. Wat een leuke en fijne actie
  Kan wel hulp gebruiken hoor
  En een schoonmaak pakket is altijd welkom

 23. Ik ben onlangs weer begonnen met fulltime werken. Het is echt een klus om mijn huis schoon te houden. Hulp zou echt geweldig zijn!!

 24. Wij hebben hier al een handzeep en spuitflacon in de geur Sandelhout en kardemom. Het maakt goed schoon en het ruikt fris en lekker.
  Nu ik zwanger ben heb ik toch net iets meer behoefte aan schoonmaken, dus ik win deze schoonmaakartikelen graag.

 25. Oh joepie, schoonmaken! Ik vind het al leuk met azijn+etherische olie of schoonmaakzeep van Werfzeep (geen aandelen ;-)). Maar een nieuw product & tips van een pro zorgen natuurlijk voor een frisse blik op interieurverfrissing :-D
  En ook heel leerzaam voor mijn peuters van 2&3, die helpen graag mee met een doekje.

 26. Leuke actie! Ik doe mee :)
  Ik ben pas verhuist en een extra poetsbeurtje kan daarom geen kwaad. Fingers crossed!

 27. Ik zou graag deze producten willen proberen omdat ik tegen chemische producten ben. En het is natuurlijk veel beter voor de natuur?

 28. Who wat een fantastische leuke acties komen er toch steeds voorbij. Schoonmaak producten is nog iets waar ik wel op kan vergroenen! Dus dit winnen zou ene mooi zetteje in de rug zijn ;)

 29. Wat een leuke prijs, maar deze laat ik aan me voorbij gaan. Ik ben waarschijnlijk zo iemand die uitgebreid gaat schoonmaken voordat de schoonmaakhulp komt.

 30. Dat zou fijn zijn ? Vorige week ben ik bevallen van mijn 2e zoon en morgen heb ik voor het laatst kraamzorg. Dus een beetje extra schoonmaakhulp kunnen wij als kersverse & vermoeide ouders wel gebruiken! En bij mij komen alleen natuurlijke schoonmaakmiddelen het huis in, vooral met die tere kinderhuidjes en longetjes. Dus voor het proberen van een nieuw natuurlijk product meld ik me graag aan!

 31. en nu een berichtje met een nieuwsbrief er bij n mijn inbox :-) . Nog iets totaal randoms: ik droomde serieus dat ik bij jou op bezoek was in Rotterdam en het was er hele gezellig :)

 32. Wat een leuke win actie nu weer, met een van beide zou ik heel blij zijn. Ga ook eens kijken op helpling ben heel benieuwd.

 33. Een schoonmaakhulp voor 1 x lijkt me goddelijk ?. Ik ga er alvast over dromen?

 34. Ik zou ook graag meedoen met deze prijsvraag. Ik ben al een hele tijd benieuwd naar de producten van Marcel, maar het is er gewoon nog niet van gekomen. En een hulp in huis komt ook altijd van pas!

 35. Oh wauw wat een fijne prijs zeg!
  Ik ken de producten van Marcel nog niet en heb ook geen Marqt in de buurt helaas. Klinkt geweldig, schoonmaken met een schoon geweten, jahoe!
  En die drie uur hulp…oh die kan ik goed gebruiken. Ik werk in een bakkerij en kan je zeggen, it’s the most hectic time of the year ;) Dus van thuis poetsen komt helaas weinig terecht. Lijkt me heerlijk om in januari een goede hulp te hebben die even weer orde op zaken stelt thuis.

 36. Ik gun dit mijn lieve zus Esther. Mocht ze de gelukkige winnares zijn dan is ze van harte welkom om het eerst bij ons thuis uit te testen. :)

 37. Jaa dit is precies wat ik nodig heb voor mijn goede voornemen! Al die chemiache rommel eruit (weggeven) en nieuwe, groene, gezonde schoonmaakspulletjes erin. Van Helpling zou ik nog wel wat tips kunnen gebruiken over hoe efficient schoon te maken, op de een of andere manier eindig ik toch altijd met onaffe klussen en thee op de bank ?

 38. Jaa doe graag mee!! Lijkt me heerlijk als mijn huisje een keer grondig onder handen wordt genomen. Duimen maar!

 39. Wat een schone actie, ik wil die Marcel wel in huis hoor.

 40. Haha zou wel heel handig zijn,vooral de coach .sinds ik samen woon met mijn vriend blijken we allebei toch wel erg makkelijk te denken over schoonmaken haha! Maar als het nog groener kan, en een keer met coach, wie weet vinden we het dan leuker.

 41. Ik doe heel graag mee! Door zulke fijne producten krijg ik spontaan zin om schoon te maken en die schoonmaakhulp win ik heel graag voor mijn moeder ?

 42. Binnenkort ga ik samenwonen met m’n vriend, leuke start voor de ‘schoonmaak uitzet’!

 43. Jaa ik doe ook graag mee! Ik moet bijna weer gaan werken na zwangerschapsverlof en zou graag mijn lieve vriend willen ontlasten die thuisblijven bij de kleine! De geuren van de producten lijken mij heerlijk!

 44. Met een nieuwe baby kom ik nauwelijks aan schoonmaken toe. Die hulp zou heel erg welkom zijn!

 45. Ik zou al helemaal happy zijn met dat schoonmaak pakket, want ik ben al tijden op zoek naar fijne schoonmaakmiddelen.

 46. Wat een superprijs! Hier heel welkom want in een huis met 3 kleine kids moet er heel wat schoongemaakt worden ?

 47. Leuk! Mijn huis kan wel een schoonmaakbeurtje gebruiken en ik ben erg benieuwd naar deze schoonmaakmiddelen! Toffe acties hebben jullie! Ik ga vanavond de vegan roti maken van de website :)

 48. Dit klinkt heel goed! Ik ben nog steeds op zoek naar fijne vegan, biologische zeep die het milieu niet schaadt. Vind het lastig om goede te vinden, en ik wil écht niet bijdragen aan de plastic soep in de oceanen!
  Zou het geweldig vinden als ik dit pakket mag proberen :)

 49. naast de reguliere taakjes maak ik meestal tijdens die periode van de maand super goed schoon. het hele huis wordt dan onder handen genomen.
  heerlijk. helemaal met lekkere en milieuvriendelijke producten.
  ik zou dit pakket graag winnen om uit te proberen!
  pagina’s een like gegeven en opgegeven voor de nieuwsbrief. :)
  *duim duim*

 50. Natuurlijk doe ik mee. Ik kan die drie uurtjes schoonmaakhulp hard gebruiken! En de producten van Marcel klinken super fijn. Dus kom maar op :)

 51. Hé,
  Ik heb eind 2015 een prachtig appartement gekocht met een hele mooie vloer. Ik weet alleen niet 100% hoe ik hem het beste kan schoonmaken. Daarnaast heb ik oma en opa de 30ste op visite. Zij hebben mij eind 2015 geld geleend om het appartement te kopen en de 30ste fa ik koken om hun te bedanken. Natuurlijk zou het dan extra fijn zijn als mijn appartement dan schoon ?

  Groetjes
  Julia

 52. Dit is heeeeeeel erg welkom! Ik heb een nieuw huis gekocht en daar moet na al het stucen, schilderen en verbouwen veel schoongemaakt worden! Ik was al begonnen maar doordat ik een allergische reactie kreeg op m’n handen ben ik gestopt! Galbulten/netelroos! Mijn handen voelden verdoofd, tintelend en pijnlijk aan! Na een paar dagen ‘rust’ is het nu bijna over, maar ja… m’n huis is nog niet schoon en volgende week moet ik er in! Zou dit dus goed kunnen gebruiken, vooral omdat ik vandaag ook nog jarig ben ??

 53. JAAAAAAAA IK WIL! Iemand die mij kan helpen in het huishouden, mènn dat zou een gift zijn! Alvast bedankt lieve kerstvrouw <3

 54. Mijn passie is koken, koken en nog eens koken. Helaas ben ik vanwege reuma afgekeurd maar leg mijn hele ziel en zaligheid in het koken voor Thuisafgehaald, zowel voor de mensen die niet meer kunnen koken ivm gezondheidsproblemen, maar ook voor buren, alles op mijn eigen tempo en manier. Zometeen ga ik koken voor onze oudere medemens tijdens hun dagbesteding, het jaarlijks kerstdiner. Daarnaast heb ik een druk gezin en probeer alles op rolletjes te laten lopen. Maar ja, die passie hè…daardoor schiet het schoonmaken er soms bij in?.

 55. Dit lijkt me een heerlijk poetspakket, ik doe graag mee.
  We zijn hard aan het opruimen en ontspullen om volgend jaar groener te gaan wonen. Een passief huis en een helofytenfilter in plaats van riool. Die helofyten zijn een soort rietplanten. Ze filteren je water zodat je het kunt gebruiken voor je tuin oid. We kunnen dan alleen afbreekbare schoonmaakmiddelen gebruiken anders gaat ons filtersysteem dood. We willen vast beginnen met het ontdekken van producten. Dit zou geweldig helpen :) <3

 56. Wat een heerlijk pakket! Mijn schoonmaakmiddelen zijn bijna op en een nieuw verantwoord merk proberen is altijd top! De 3 uur schoonmaakhulp geef ik graag aan een vriendin van me, ze heeft 2 kleine kinderen, een deeltijd baan en een man die fulltime werkt. Met helpling kan ze een keer extra lang genieten van koffie en een boek!

 57. Oh super actie weer. Ik kan wel wat hulp gebruiken, heel graag!

 58. Kom maar op met dit heerlijke schone pakket! Hiermee zal ons huisje weer heerlijk ruiken! Lekker poetsen;) Wel vanaf 1 Januari natuurlijk dan beginnen we direct goed :) Liefs Marianne

 59. Ik doe graag mee met de winactie. De schoonmaakproducten wil ik al een tijdje proberen en extra hulp is altijd welkom!

 60. Ik doe heel graag mee, er is altijd zoveel schoon te maken. Helaas behoort dat bij de dagelijkss huiselijke taken :( Dan liever maar met echt goed spul, in plaats van een of ander sterk ruikend slecht voor het milieu “prul” :)

 61. Ik doe mee! Met een peuter die net buikgriep heeft gehad voelt het huis toch een beetje viezig. Tijd dat er eens een schoonmaakploeg met grof geweld doorheen gaat :)

 62. Oeh, net gister uit het ziekenhuis dus iemand die de boel komt doen én dan meteen het schoonmaakpakket uitprobeert…SUPER!!

 63. Ik doe mee. Ik woon zelf niet in Nederland dus kan er geen gebruik van maken, maar mijn nichtje die net een verbouwing achter de rug heeft, wel. Dus ik wil dit graag voor haar winnen ! Prettige feestdagen :)

 64. Leuk dit pakket en weer eens wat anders dan de gewone zeep en erg fijn dat ze biologisch zijn. De flesjes zien er ook top uit.

 65. Voor iedere moeder van een (lekker chaotisch) gezin met 3 jonge meiden zou dit al fantastisch zijn. Helaas moeten wij met onze jongste dochter vaak naar Groningen naar het ziekenhuis (wonen zelf in Rotterdam). Huishouden is dan het laatste waar ik zin in heb. Bedankt voor de tip van helpling, ik ga er gelijk eens naar kijken. Heel fijne feestdagen!!

 66. Ik doe graag mee aan deze actie! Poetsen met goede producten maakt het toch net wat leuker ?

 67. Yes! Ik doe graag mee! Had nog niet eerder van deze producten gehoord, maar zou ze graag uit willen proberen!

 68. Dit past helemaal bij ons! Ik maak graag op ouderwetse en milieu bewuste wijze schoon met zachte zeep, baking soda en azijn, maar het lijkt me fijn om dit eens te mogen proberen!

 69. Ha Merel, ik doe ook heel graag mee. Wij proberen al zo groen mogelijk te poetsen en ik wil deze producten graag proberen. En wat extra hulp bij het schoonmaken zal hier dankbaar verwelkomd worden. Fijne Kerstdagen!

 70. Altijd benieuwd naar andere milieuvriendelijke (schoonmaak)middelen. Maak veel zelf maar kant en klaar is altijd fijn om in huis te hebben.

 71. Oh! Vanaf januari ga ik weer bij mijn moeder wonen en we zouden het allebei een heerlijk begin vinden als er eens goed schoongemaakt zou worden!

 72. Nog niet eerder meegedaan aan de win-acties want ik ben bezig samen met mijn vader mijn thuisstudio te verbouwen.
  Deze actie is wel erg handig, want mijn keuken en badkamer hebben erg te lijden onder alle verf, puin en ander bouw-afval. Bij deze dus :) en ik ga meteen door naar Facebook om de nodige likes te plaatsen!

 73. Ja, ik doe mee!
  Dat kan mijn keuken wel gebruiken, vrees ik :P

 74. Whaaaa volgens mij heb ik gewonnen! Tenzij er nog een Shelley is haha. Maar anders: SUPER LEUK!!

 75. Een paar uurtjes Helpling zou fijn zijn. Met twee kleintjes en een baan in het middelbaar onderwijs wordt de vloer minder vaak gedaan dan ik zou willen ( om maar niet beginnen over deuren etc.).

 76. Zowel mijn vriend als ik werken fulltime en zijn geen echte schoonmakers, en dan is het verstandig als er een keer een kenner door het huis heen walst!

 77. Oehh super tof! Dit zou een super cadeau voor kerst voor mijn moeder zijn die mij elke dag steunt tegen mijn strijd tegen mijn eetstoornis & mij elke dag met de auto en naar afspraken brengt!! (:

 78. Jawoeee elke dag denk ik: dit is een vet cadeau. Maar dit is tot nu toe dus echt het vetste cadeau! Ik ben niet zo’n poetser en hiermee zou ik enorm geholpen zijn . En de producten zien er ook nog eens prachtig uit.

 79. Oei, oei wat een gave actie weer.
  Nu in mijn huishouden weer helemaal zelf run en veel dieren in huis heb (4 katten en 2 honden ). Kan ik deze set en de hulp goed gebruiken.

 80. Ik doe vandaag zeker mee. Leuke winactie!

  Al je artikelen over Rotterdam zijn trouwens erg handig geweest deze week. Heb een bezoekje gebracht en ben veel van je hotspots afgeweest :)

  Groetjes

 81. Wat zou het heerlijk zijn met een schoon huis een nieuw jaar te beginnen. Of een nieuwe week. Of gewoon een dag. Anytime. Want ik kom er gewoon niet aan toe. Help!

 82. Ik doe graag mee, ik vind het zo veel om naast het fulltime werken een huis proberen schoon te houden dus ik kan wel wat hulp gebruiken!

 83. Leuke winactie, ik doe graag mee. Wie kan een hulp in de huishouding nou niet gebruiken?

 84. Oohh met een drukke baan om maandelijks de rekeningen te kunnen betalen en naast die baan ben ik masseuse die nu voor t examen sportmassage staat en twee kinderen zou ik een beetje hulp zeker kunnen gebruiken! Ben heel benieuwd naar get product, super om dit onder de aandacht te brengen?

 85. Een mooie manier om weer op een ander stukje van je leven groen te leven. Ik zou de lijn heel graag uitproberen, moreel gezien maar ook vanwege mijn eczeemhanden die agressieve middelen absoluut niet verdragen!
  En schoonmaakhulp is ten tijde van de coschappen echt een héél fijn idee!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *