Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 7

img_2916

Deze  winactie komt een beetje later dan gepland online, dus ik heb een actie in te halen. Maar we zijn er nog steeds en we gaan lekker door met cadeautjes weggeven :) Gisteren verlootte ik een schoonmaakpakket en 3 uur Helpling huishoudelijke hulp, vandaag heb ik weer mooi leesvoer voor jullie! Ook vandaag mag ik weer 3 mensen heel blij gaan maken, dus je maakt extra veel kans!

schoonmaakmiddel

Maar eerst: wie is de gelukkige winnaar van de actie van gisteren?
Saskia, gefeliciteerd! Ik hoop dat je een letterlijk en figuurlijk frisse start kunt maken in 2017. Je verdient het! Ik ga je een mailtje sturen.

Winactie van de dag 

img_2900

Laatst schreef ik het artikel ‘Deze boeken wil jij in 2017 lezen.’ Herinner je het je nog? Ik vertelde over het nieuwste boek waar ik zo enthousiast over was: “Do less, get more.” Ik schreef:

Dit boek ben ik as we speak aan het lezen. En ook al heb ik het nog niet uit ik wil het toch alvast met je delen. Zó goed vind ik het dus. Hoewel ik wel tijd vind om te lezen, heb ik de laatste maanden toch heel erg het gevoel gehad dat ik erg haastig aan het leven was. Ik kwam niet echt aan mezelf toe en ik merkte ook dat ik minder kon genieten van dingen die ik normaal gesproken heel leuk vind. Daar maakte ik me zorgen om. Ik probeerde geforceerd te ontspannen – dat is dus echt heel erg lastig, kan ik je vertellen. Ik voelde me de hele tijd schuldig, tegenover alles en iedereen (zelfs tegenover mezelf,) en ik merkte dat dat dus echt niet de manier was.

In een aflevering van de SelfHelpHipster podcast hoorde ik over het boek ‘Do less, get more.’ Nou moet ik zeggen dat ik de titel nog niet eens zó aantrekkelijk vind. Ik ben niet heel gevoelig voor boeken die dingen zeggen als ‘werk maar 4 uur per week, maar verdien 4 keer zoveel!’  Maar wat me wél aansprak, is de ondertitel van het boek: “Guilt-free ways to make time for the things (and people) that matter.” Dát is precies waar ik naar opzoek ben.

En dat is ook precies wat het boek je biedt. Manieren om rekening met jezelf te houden, zonder anderen uit het oog te verliezen. Tijd voor dingen maken die echt belangrijk zijn door te kiezen voor kwaliteit en simplicity. Dat betekent heel veel focussen en filteren, maar dat kán echt. En het hoeft niet eens heel moeilijk te zijn. Dit boek geeft me echt het vertrouwen dat ik al op de goede weg ben en dat het alleen maar beter kan worden.

En wat blijkt nu? Het boek is er ook in het Nederlands! En van uitgeverij AW Bruna mag ik  maar liefst 3 exemplaren weggeven, aan jullie! Ik kan het je alleen maar aanraden om mee te doen aan deze actie, want het is echt een geweldig boek.

img_2912-1

Wat moet je doen om kans te maken op het boek ‘Minder doen, meer bereiken?’

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je uitgeverij AW Bruna en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen. Dankjewel voor je support!

Wil je niet wachten op de uitslag van de winactie en het boek gewoon voor jezelf – of voor iemand anders – kopen? Als je het boek nu bestelt, heb je het nog voor kerst in huis!
Hierbij de bestellinkjes: (dit zijn affiliatelinks)

Do less, Get more – paperback (€11,44)
Do less, Get more – eBook (€9,49)
Minder doen, meer bereiken (Nederlandstalig) (Nederlandstalig, €19,99)

Heel veel succes! Kom maar weer door met die reacties! ;)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

123 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 7

 1. Aan deze winactie doe ik graag mee! Klinkt als een boek dat ik in 2017 goed kan gebruiken :)

 2. Wat een ontzettend leuk boek!!!! Ik vind dit soort boeken zo interessant, ik ga duimen! ?

 3. Dit lijkt mij een geweldig boek. 2016 was nogal een jaar van veel twijfels over wat ik nou wil en kan en waar ik nou echt gelukkig van word. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit, dus ik zou dit boek graag willen lezen in 2017 om meer rust te creëeren.

 4. Minder doen, meer bereiken, dat klinkt gewoon goed!

 5. Ik plan mezelf altijd de gekste agendaconstructies ik zonder toe te komen aan wat ik het liefst wil doen of met de mensen die le het meest dierbaar zijn. Ik ben eindelijk eens op tijd voor een winactie hier, als bij wonder! Vingertjes gekruist :)

 6. Wow, dit advies zou ik zo goed kunnen gebruiken! Ik zit momenteel middenin deadlines voor mijn masteropleiding, en ben daarbij ondervoorzitter van een vereniging. Ik besef dat ik superveel geluk heb dat ik uberhaupt iets kan studeren waar ik zoveel van hou, en de kans heb om deel uit te maken van een vereniging. Maar ik merk hierdoor wel dat ik de laatste tijd wat minder aandacht besteed aan andere zaken die me gelukkig maken, zoals af en toe een stap terug nemen en uitgebreid de tijd nemen voor vrienden en familie. Wat nieuwe inzichten om dit te bereiken komen nu meer dan ooit van pas :)

 7. Ik ben dol op dit soort inspirerende boeken. Ik doe dus graag mee.

 8. Oh dit boek kan ik goed gebruiken zeg! Ik werk sinds kort weer en heb het gevoel dat ik alleen maar aan het regelen en organiseren ben. Terwijl ik graag alle aandacht voor mijn zoontje heb wanneer ik thuis ben..

 9. Yeah mooi cadeau! Ik was na je vorige post al heel benieuwd naar dit boek. Heb een erg druk leventje op dit moment en meer focus & meer tijd voor geliefden klinkt heel aantrekkelijk :)

 10. Wat een superleuke actie! Ik ben zelf student en naast huiswerk, colleges, reizen, bijbaantjes en sport is het moeilijk om de tijs te vinden om rustig te ademhalen. Ik denk dat dus dat het duidelijk is hoe graag ik dat boek wil. (En ik, beloof dat ik tijd zal reserveren om het te lezen, haha)

 11. Sounds good! Ik ben net mijn eigen bedrijfje begonnen dus dit soort tips zijn van harte welkom.

  Gisteren toevallig met een vriendin afgesproken en dan voel ik me meteen schuldig dat ik niet aan het werk ben…

  Liefsxx

 12. Wat een fijn boek lijkt me dit! Ik ben de laatste tijd nogal van de zelfhulpboeken en deze zou perfect in mijn straatje passen :)

 13. Haha beter een late winactie-post dan nooit toch? Dat je je daar nog voor verontschuldigt;)
  Zelf hou ik meer van Engelse boeken, maar dit keer zou het wel heel mooi uitkomen dat het in het Nederlands geschreven is, aangezien mijn moeder het dan ook kan lezen. Ik grap altijd dat wij het verkeerde ‘gen’ hebben geërfd waardoor we ons altijd schuldig voelen, maar gelukkig weet ik ook ergens wel dat het geen ziekte of afwijking is maar iets waar je ook echt wat tegen kunt doen. Als je maar weet hoe…

 14. Wauw, I need this! Als een pleasende perfectionist herstellende van een burnout komt dit boek als geroepen… Guilt free, klinkt heerlijk ?

 15. Waaah weer zo’n tof boek Merel! Ik heb precies hetzelfde. Op dit moment kan ik de rust maar niet vinden omdat ik alleen maar al die bergen met werk voor me zie liggen en ontspannen lukt me dan niet. Misschien helpt dit boek me wel om die knop even om te draaien. De duimpjes op facebook zijn natuurlijk omhoog :).

 16. Dit is een boek dat ik graag zou winnen! Ik ben voor mijn gevoel al aardig op weg maar de automatische piloot springt in elke twijfel of schuldgevoelmoment…

 17. Ah wat een tof boek! Deze zou ik nu heel goed kunnen gebruiken.. ik doe dus graag mee!

 18. Wat een heerlijke winactie zeg! Ik ben nu bezig met Marie Kondo omdat ik, inderdaad, ook minder zooi wil en tijd en ruimte wil maken voor dingen/mensen die er echt toe doen. Dit zou een goede volgende stap kunnen zijn!

 19. Dit zou een goed boek voor mij zijn. Hoop dat t moeilijke tijden makkelijker maakt.

 20. Het afgelopen jaar heb ik veel gedaan. Heel veel. Helaas waren veel van de dingen die ik deed niet de goede dingen. Ik heb mezelf steeds verder ingegraven. Aan het eind van het jaar kan ik niet blij terug kijken. Ik heb echt mijn best gedaan om verandering tot stand te brengen, maar het ging niet zoals het zou moeten gaan. Nu wordt het tijd. Tijd voor het nemen van actie. En dit keer de goede actie. Met de blik op de dingen die belangrijk zijn en belangrijk blijven. Ik wil mezelf weer omhoog gaan graven, maar de aarde weegt zwaarder dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Ik zou dit boek graag winnen. De titel zou me nooit hebben aangesproken (zó Amerikaans), maar jouw nadruk op de ondertitel maakt dat ik wel enthousiast ben. En wellicht is dit boek het duwtje naar het mezelf uitgraven.

  Superleuk trouwens al jouw winacties Merel. Fijn dat je zoveel mensen aan het eind van het jaar een beetje blij kunt maken.

 21. Ah, dit komt precies op het juiste moment! Nog bezig met mn laatste opdrachten deze week en ik ben hard aan het nadenken hoe ik dit kan veranderen in de toekomst.

 22. ‘Als je iets doet, doe het dan goed’. Dat wordt denk ik wel mijn vuistregel voor komend jaar. Het afgelopen jaar was ik zoveel bezig met mijn studie en afstuderen, dat ik soms de dingen/mensen die er toe doen vergeet. Of nou ja, ik vergeet ze niet maar ik probeer alles in één te plannen. Dan is mijn contact met anderen meer kwantitatief dan kwalitatief en dat vind ik eigenlijk zo zonde. Door wat vaker voor mezelf te kiezen kan ik er ook beter voor anderen zijn hoop ik. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.

 23. Ik doe graag mee!! Ben heel nieuwsgierig naar het boek :-)

 24. Oe, ik heb Lianne en Andrew ook over dit boek horen vertellen en ik zou het heel graag lezen! Meestal lees ik boeken maar één keer, dus in the spirit of greenness zal ik er daarna iemand anders blij mee maken.

 25. Oh met een druk jaar in het vizier kan ik dit boek goed gebruiken.

 26. Dit lijkt me een perfect boek voor een perfecte begin van 2017..!! Heel graag maak ik kans op dit prachtig kado’tje met veel wijze woorden?

 27. Hoi hoi, Wat een geweldige winacties steeds, word je toch vrolijk van ! En er is niks fijner als een goed boek lezen. deze titel spreekt me ook erg aan. Ik zou willen dat iedereen zn dromen achterna gaat en meer positiveit in ieder zn leven. Liefs desiree

 28. Deze winactie komt ook weer precies op het goede moment. Ik zou erg graag een exemplaar winnen. Zou mooi staan in mijn nieuwe boekenkasten!

 29. Ooh dit boek stond al op mijn lijstje! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 30. O wat een fijne actie ?
  Ik denk dat ik dit boek wel goed kan gebruiken. Ik ben de laatste tijd veel aan het rennen en vliegen en ren en vlieg daarmee te vaak mezelf voorbij.
  En als ik dan van mezelf “moet” ontspannen eindigt dat weleens in migraine…
  Wie weet helpt dit boek mij om meer balans te vinden en meer te genieten van alles en iedereen om mij heen ❤️

 31. Dit boek wil ik ook wel lezen. Dus.. Interesse: check. Likes: check. Hoop een exemplaar te winnen: check. Spannend! :-) xoxo Lotte

 32. Klinkt me als muziek in de oren!
  Soms een beetje het gevoel alleen maar aan het rennen te zijn, mis ik de focus op de écht belangrijke dingen.
  Wil binnenkort met een soort happiness projectje beginnen (want lijstjes zijn zó top!) dus inspiratie en inzichten zijn van harte welkom ♡.

 33. Hey Groene meisjes,
  Ik volg jullie nu bijna twee jaar, word steeds met inspirerende ideeën en wist je datjes beloond.
  En eigenlijk is dat alvast een mooi cadeau :-) waarvoor een grooooooote dankjewel!

  Ik las even geleden hoe enthousiast jullr waren over dit boek, nu het te winnen is wil ik mijn kans wagen en dat zonder enige schuldgevoel :-).

  Ik wens jullie warme, gezellige eindejaarsdagen!
  Groetjes,
  Hilde

 34. Gaaf is toch hoe dat werkt: bedacht me vanochtend dat ik het in 2017 toch echt anders wil gaan doen en hoppa, komt deze winactie voorbij. Dit boek klinkt alsof het precies is wat ik nodig heb!

 35. Dit kan ik wel gebruiken in 2017. Een frisse start met meer echte ontspanningsmomenten voor mezelf. Hopelijk zónder schuldgevoel, want heeft niet elke vrouw daar last van?

 36. Ik herken mezelf erg in je mening, 4 uur werken en vier keer zoveel verdienen, klinkt erg over de top en onrealistisch. Aankomend jaar ga ik afstuderen en qua sociaal en sport kan ik niet echt stilzitten dus dit boek kan wel helpen om dat allemaal in goede banen te leiden!

 37. Ha, wat leuk!
  Mijn leven iets minimaliseren is al een tijdje iets wat ik wil bereiken maar het is (tot nu toe) nog niet echt gelukt. In ieder geval niet zoals ik wil.
  Misschien is dit boek net een extra steuntje in de rug(:

  Verse groetjes!

 38. Sinds je het boek noemde op je website was ik al super benieuwd. Ik was van plan de Engelse variant aan te schaffen maar liever win ik de Nederlandse versie!!!

 39. Ohhhh! Ik doe graag mee. I suck at do less, altijd het gevoel dat ik heel veel moet doen om mij een beetje happy te voelen na een dag. Ik zou heel graag meer willen leren over welke technieken en gedachten ik kan toepassen om minder veel te doen en er meer uit te halen. Paper Boek is zeer welkom dus! Zal ik hem vast op mijn to do lijstje zetten? ;)

 40. Lijkt mij heel fijn om deze te winnen! Past goed bij mijn nieuwe voornemens.

 41. Aaah leuk! Van Sinterklaas kreeg ik dit jaar Hygge en I-loved-it. Ik ben sindsdien van plan meer van dit soort boeken te lezen. Zo inspirerend en het helpt me om bewuster om te gaan met mijn tijd. Minder rennen, meer genieten! Ik ben nogal ambitieus en creatief van aard wat er zo nu en dan voor zorgt dat ik alleen maar aan het hollen ben. Mijn goede voornemen voor 2017: focus on what matters. Ik hoop dat dit boek mij daarbij kan gaan helpen!

 42. Oh, ik doe heel graag mee voor dit boek! Dit kan ik zeker gebruiken voor mijn plannen voor 2017. Liken deed ik De Groene Meisjes al en nu dus ook AW Bruna ;)

 43. Precies mijn motto voor 2017! Do less, gett more! Als dat kan zonder mij schuldig te voelen zou dat geweldig zijn! #Ikhebditboeknodig

 44. Ohh ik ben erg benieuwd naar dit boek! Dus ik doe graag mee :)

 45. Dit boek lijkt me heel erg tof! Ik ben net terug van een geweldig mooie reis om alle stress uit mijn lijf te krijgen. Terug in de Westerse wereld voel ik meteen de druk van alle dingen die van me worden verwacht, waardoor ik vaak in spreidstand sta. Ik haast me continu overal heen, ben ‘druk’ terwijl ik officieel niks te doen heb (geen studie, geen werk). Dit boek klinkt dus wel al iets voor mij :)

 46. Ik wil dit boek heel graag. Ik ben een boekenwurm. Als ik ook ? nog kan leren uit ? dat boek, ben ik heel happy.

 47. Ik las je stukje “deze boeken wil jij in 2017 lezen” en werd heel enthousiast val alle boeken die je noemde, dus deze winnen zou dan natuurlijk een super kerstcadeautje zijn :)

 48. Owwww Ik win deze graag. Dankzij jou heb ik ook een van de andere ‘bewustzijn’ boeken aangeschaft! Fijne dagen alvast trouwens :)

 49. Wat een leuke winactie. Ik zou het boek heel graag winnen. Ben momenteel op een punt in mijn leven waar ik erg geconfronteerd wordt met mezelf. Een hele tijd mezelf voorbij gerend en onrealistische doelen gesteld waarbij ik het maximale van mezelf verwachtte heeft me nu op een punt gebracht waarin ik een nieuw soort balans aan het zoeken ben. Dit boek zou me (denk ik) enorm bij kunnen helpen om mijn energie te richten op belangrijke dingen en niet op wat ik denk dat anderen van me verwachten. Duimen!!

 50. Lijkt me een goed boek voor mij. Ben vaak met zoveel bezig en dan is het lastig om priotiteiten te stellen. Dit boek lijkt me erg goed hierbij. Dus wie weet …? kies je mij. Fijne dagen ?

 51. Ja ik doe mee! De laatste tijd loop ik mezelf een beetje voor bij en kom ik niet meer toe aan de dingen ik leuk vind. Dit boek klinkt als goeie inspiratie om dat aan te pakken : )! (Hij gaat sowieso op het boekenlijstje voor kerst)

 52. Volgens mij kan ik dit boek wel gebruiken! Filteren, focussen en loslaten zijn echt dingen die ik nog moet leren. Ik doe dus graag mee met deze winactie =)

 53. Dat zou tof zijn om te winnen. Na een jaartje thuis te hebben gezeten met burn-out, ben ik nu weer aan de slag. Het blijft een zoektocht naar balans!

 54. Jaaaa zo’n soort boek hoopte ik al in de win-10-daagse ☺️ Ik doe graag mee zodat ik meer tijd over houd om te doen wat ik écht belangrijk vind (zoals meer leuke dingen doen met mijn zoontje van vier jaar).

 55. Oh wauw, alleen al de naam van het boek verwoord precies waar ik mij de laatste tijd mee bezig houd. Ik ben heel veel tijd kwijt aan niet eens belangrijke dingen. Dat moet anders kunnen, want ik loop mijzelf op deze manier voorbij. Ik maak daarom graag kans en heb alle stappen doorlopen. :-)

 56. Ik ben al geabonneerd op jou en Bruna (ik vertaal namelijk voor ze ;-) en hoewel ik stiekem nog steeds wat sip kijk vanwege de gemiste chocola doe ik weer eens mee hier (en meteen ook een klikje en een duimpje voor je superwinacties!

 57. Lijkt me ontzettend leerzaam! Dit zou een mooi handvat zijn om 2017 rustiger te beginnen, na alle chaos van 2016. Ik wil voor mezelf een betere balans vinden, dit boek zou me daar denk ik goed bij kunnen helpen. Fijne feestdagen! En dat je blog in 2017 net zo leuk mag zijn :)

 58. Jaaa, ik wil graag mee doen! Ik was zo enthousiast na je blogpost waarin je over dit boek schreef, dat ik hem mijn beste vriendinnetje voor kerst cadeau heb gedaan. Ik zou graag winnen zodat ik hem zelf ook kan lezen, haha!

 59. Superleuke actie! Ik had hem naar aanleiding van je blog al op mijn verlanglijst op Bol.com gezet. Aan je tip over het boek van Elle Luna ‘Op de tweesprong van moeten en willen’ heb ik ook ontzettend veel gehad en dit leek mij een mooi vervolg.

 60. Dit klinkt echt als een geweldig boek! Sowieso ben ik altijd erg blij met jouw tips, zowel over de boeken als vele andere dingen. Ga zo door!

 61. Ik raak altijd zo geïnspireerd door je blogs met de boeken die je gelezen hebt, dus deze staat uiteraard nog op mijn lijstje. Zou een ontzettend leuk cadeautje zijn!

 62. Kun jij mijn gedachten lezen Merel? Dit boek komt als geroepen in mijn zoektocht naar waar ik mij echt op wil gaan focussen. Niet steeds maar van alles aanpakken, maar echt uitfilteren wat ik belangrijk vind en wat minder. Hopelijk gaat dat onrustige gevoel dan eindelijk weg.

 63. Natuurlijk doe ik mee. Ik ben gek op dit soort acties. Niet geschoten is altijd mis !

  Ook de andere deelnemers veel succes.

 64. Dat klinkt als een heerlijk boek! Mooi cadeau zo vlak voor het nieuwe jaar.

 65. Na een jaar vol twijfels, zware periodes en lastige keuzes zou ik dit boek wel kunnen gebruiken om een frisse start te maken in 2017! Het boek ljjkt me super interessant en het is een goed voornemen voor het nieuwe jaar om het zo snel mogelijk te lezen!

 66. Dit boek lijkt me wel wat! Ik heb de afgelopen periode hard moeten werken voor mijn droom om docent te worden. Helaas is het niet gelukt, maar wie weet wel via een andere weg. Dit boek zou enorm helpen alle drukte beter te balanceren :)

 67. Enorm leuk lijkt dit boek me. En een topbegin voor t nieuwe jaar!

 68. Dit boek zou voor mij perfect zijn denk ik. Ik loop zowel gister als vandaag alweer tegen van alles aan, doe meer voor andere dan voor mijzelf waardoor ik moet rennen en vliegen om mijn eigen prioriteiten voor elkaar te krijgen. Ik leer graag vaker nee zeggen zonder dat mensen teleurgesteld daardoor zijn. Op naar een positief 2017!!

 69. Dit klinkt als iets wat ik echt nodig heb op het moment! Lijkt me een heel tof boek.

 70. Ohh dat boek is helemaal wat ik nodig heb! In 2017 kies ik voor mezelf: ik ben erachter gekomen dat ik dat te weinig doe en ga mezelf in balans brengen. Ik ben al gestart met een voedings- en trainingsschema en volg de komende weken een cursus over mindset, en dit boek lijkt me een heerlijke en nuttige aanvulling daarbij! En echt super dat je deze winacties doet, Merel!

 71. Normaal doe ik niet aan goede voornemens, maar ik heb het afgelopen jaar een aantal dingen ervaren en de positieve ervaringen wil ik verder uitbouwen. Mijn doel voor komend jaar is om door minder te doen, meer te ervaren. Bewuster in het leven te staan dus, bijv. door meer offlinetijd. Ik denk dat dit boek daar heel erg bij kan helpen!

 72. Ik wil altijd meer, beter en meer! Maar waar is mijn focus? Dit boek klinkt als een uitdaging ?

 73. Wauw dat lijkt me echt een geweldig boek! As we speak zit ik me weer eens erg schuldig te voelen over geforceerde “vrije tijd” en dat voelt zacht gezegd niet fijn.. omdat ik in februari stage ga lopen wil ik graag voor die tijd een manier vinden om beter met mijn tijd om te gaan, denk dat dit boek me heel goed kan helpen :)
  (ik heb geen facebook maar volg je wel op instagram)

 74. Dit is précies het motto tijdens mijn revalidatietraject de komende tijd!! Hoe toepasselijk en behulpzaam (en erg nodig, er zijn zoveel valkuilen) zal dit dus voor me zijn!!

 75. Ik houd heel erg van boeken en ben heel benieuwd naar dit boek. Het kan me vast helpen met mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar: meer tijd maken voor de dingen en mensen waar ik van houd <3

 76. Zo te lezen heeft iedereen dit boek nodig. Zo zit de maatschappij helaas tegenwoordig in elkaar. Ook ik merk dat ik samen met mijn gezin n stapje minder moet gaan doen. Dit zou een fijn begin kunnen zijn.

 77. Dat boek klinkt echt super leerzaam voor mij, vooral omdat 2017 voor mij in het teken staat van afstuderen! Ik doe dan ook graag mee!

 78. Dat lijkt mij ook een echte must read.
  Dus duimen hier. Fijne feestdagen voor allen.

 79. poehee dat klinkt even als een tof boek, zou hem dus ook graag willen winnen en anders komt hij op m,’n lijstje van boeken die ik nog steeds heel graag wil hebben.
  ga zo door met jullie leuke site vol met recepten, info en natuurlijk met de nieuwsbrief
  fijne dagen voor iedereen!

 80. Ik doe graag mee met deze winactie! Ik vind het nu al moeilijk om dingen los te laten en alle dingen die moeten in te plannen. In 2017 zal dat nog moeilijker worden aangezien ik in maart een kind krijg. Dus dit boek heb ik hard nodig denk ik ?

 81. Leuk! Ik had het boek al eerder opgemerkt en ben ook erg benieuwd naar de inhoud en of ik er wat van kan leren. Ik doe dus graag mee. Groet, Monique A.

 82. Nou dit sluit helemaal aan bij hoe ik leef. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek. Wie weet staan er nog goede tips voor me in.

  Top dat jullie dit doen en ons zo verwennen!

 83. Wanneer ik jouw reactie over het boek lees krijg ik zelf direct zin om te beginnen met lezen haha, dus ik doe graag mee met de winactie! Volgens mij is het sowieso een boek dat steeds meer mensen kunnen gebruiken tegenwoordig, time management is best wel een kunst ;p

 84. Het klinkt als een goed boek!! Ik doe graag mee met de winactie. Door alle stress met school ervaar ik veel onrust. Zelfs als ik een keer iets leuks doe, blijf ik maar door piekeren.. Dit boek valt als een geschenk uit de hemel ;p

 85. Waauw, lijkt me een heerlijk boek om 2017 in te gaan! Ik doe heel graag mee!!

 86. Wat leuk al die winacties. Klinkt als een interessant boek!

 87. Heb al veel van dit soort boeken gelezen, maar ben toch wel heel benieuwd naar deze! :)

 88. Ik kan verdwalen in de tijd waardoor het lijkt dat de dag voorbij vliegt. Graag wat vertraging, focus, rust en balans. Graag!

 89. Misschien ben ik al te laat, maar toch wil ik mijn “verhaal” delen.
  In januari 2016 zijn wij (mijn vriend en ik) mede-eigenaren geworden van een hele leuke en sportieve camping in de Belgische Ardennen. Daarvoor woonden wij al ongeveer drie jaar daar/hier, in de Belgische Ardennen en wisten wij van het reilen en zeilen. Dus wisten wij ook dat er heel veel tijd in gaat zitten, omdat we er al die jaren (en mijn vriend zelfs al langer) wel al werkten. Nu ben ik een onwijs “familiemens” en zijn mijn moeder en mijn broertje mijn beste vrienden, dus die mistte ik altijd wel al. Maar op de een of andere manier lijk ik hen en de familie dit jaar wel nog meer te missen, gewoon en de dingen die we anders met z’n allen doen! De leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen… Ik merk dat ik het erg lastig vind er niet te kunnen zijn voor dierbaren in moeilijke tijden!
  Dus jij en de SelfHelpHipster hebben we erg nieuwsgierig gemaakt, vooral door wat jou aansprak en mij dus in deze tijden extreem aanspreekt.
  “De ondertitel van het boek: “Guilt-free ways to make time for the things (and people) that matter.” Dát is precies waar ik naar opzoek ben.”
  Wie weet kan het mij op weg helpen met het vinden waarnaar ik op zoek ben!?!
  Bedankt dat ik even m’n “verhaal” met je (en iedereen) mocht delen…

 90. Klinkt als een boek op mijn maat: hoe met mijn gezondheidsbeperkingen naar de sterren reiken zonder mezelf onderweg te verliezen… Dat zou een prachtkadootje zijn van de attente groene kerstvrouw van dienst… liefs! En ik wens jou ook een knusse tijd toe met al diegenen die in je hart zitten!

 91. Ziet er top uit! Klinkt als een goed nieuw levensmotto. Ben erg benieuwd naar de schrijfstijl en tips van het boek. Ik doe graag mee met de winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *