Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 9

img_2956

 

Wie mijn blog al langer volgt, weet dat mijn motto ‘plants are friends’ is. Ik ben een echt plantenmeisje. Ik heb zelfs een plantentattoo. Dat is hoeveel ik van planten houd, ja. Anyway, genoeg over mij – voordat jullie denken dat ik een bij een praatgroep moet – ik heb vandaag een toffe winactie voor iedereen die ook van planten houdt. Of misschien houd je van planten, maar heb je ze nog niet. Of misschien heb je ze wel, maar laat je ze steeds doodgaan en wil je nu eindelijk eens leren voor planten te zorgen. Let dan goed op!

voornemens5

Maar eerst: de winnaar van de actie van gisteren! Gisteren mocht ik een supergezond groenten- en fruitpakket van BeterBio verloten. Wie o wie gaat het nieuwe jaar super healthy beginnen? Charlotte Neher, gefeliciteerd! Ik ga je een mailtje sturen en dan komt het groenten-en fruitpakket jouw kant op! Heel veel kookplezier gewenst :)

Winactie van de dag

img_2958 img_2961 img_2964

Zoals ik al zei: een winactie voor plantenliefhebbers. Ik mag vandaag namelijk een pakket van Sprinklr verloten! Heb je al van Sprinklr gehoord? Dat is niet zo gek hoor, want het is nog vrij nieuw en ik vind dat het veel meer naamsbekendheid verdient. Sprinklr verzorgt pakketen met planten voor binnen of voor buiten, en het unieke daarbij is, is dat je de Sprinklr app downloadt, die jou vervolgens precies vertelt hoe je de planten moet verzorgen. Nog los van dat de app je voorziet van achtergrondinformatie bij de planten, stuurt hij je berichtjes over het verzorgen (zoals het ompotten of water geven) van de planten. Dat is toch geweldig?! Ik ben echt fan, zoals je misschien wel doorhebt.

Wanneer je kiest voor een Sprinklr pakket, dan krijg je een leuk kratje thuis geleverd, met daarin zes planten. En ieder seizoen wisselt het pakket, dus je kunt ook steeds weer voor een nieuw pakket gaan, als je net als ik een huis vol met planten wilt. Er is ook een Grote Planten box – voor mensen die wat meer ruimte hebben, of om bijvoorbeeld je kantoorruimte mee aan te kleden of op te vullen. Voor alle boxen geldt: je downloadt de (gratis) app en dan gaat alles in principe vanzelf. Hoe cool is dat?

Wat moet je doen om kans te maken op een plantenbox van Sprinklr? 

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je Sprinklr en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen. Dankjewel voor je support!

Heel veel succes! En geniet van je kerstavond. Morgen komt de allerlaatste winactie van dit jaar online. SPANNEND! Ik zie jullie comments graag verschijnen :)

 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

186 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 9

  1. Jaa plantjes! Ik ben er ook helemaal weg van! Wij hebben een klein groen meisje onderweg verwacht in januari en ik zou dolgraag wat moois op haar kamertje plaatsen! *fingers crossed*

 1. Ik leef wel groen,maar plantloos..dus dit zou een mooi begin kunnen zijn

 2. Dit zou echt leuk zijn om te winnen en mooi staan bij de rest van mijn planten verzameling.

 3. Plants are friends ! Ik begin het nieuwe jaar met een nieuw huisje, dus daar passen zeker een paar nieuwe plantjes bij.

 4. Zou tof zijn. Wij zijn best zoekende welke plantjes geschikt zijn voor in huis. Net paar weken terug een plantenrek aangeschaft waar zeker nog plantjes bij kunnen!

 5. O, dit is écht je beste winactie! Wat gaaf! Ik hoop ook nog steeds op een plantenasiel hier in Rotjeknor zoals ze in Utrecht hebben. En ja, ik weet dat je plantjes kon brengen naar Tropicana, maar ik zocht juist voor mezelf een weesplantje. Heb je de plantjes bij de popupstore op de Coolsingel ook weleens gezien? Fijne groene kerst!

 6. Wow, wat een leuke actie!!! I ? Plants! Wat gaaf die plantenboxen van Sprinklr! Dat is inderdaad ook nieuw voor mij. Dit zou een ontzettend mooi Kerstcadeau zijn voor mijn vriend met groene vingers en mij in ons nieuwe huis! Fijne feestdagen!

 7. Ohh wat zou ik dit pakket graag willen winnen. Ben een echte plantenliefhebber. Sommigen hebben zelfs een naam bij mij thuis ;)
  Ik heb ook meerdere planten op de studio, één hele mooie plant “Venushaar” (dat is best een lastige plant om te onderhouden) is net voor kerst dood gegaan.. Ik zou dus op die plek sowieso heel graag weer groen terug willen en verder kun je nooit planten teveel hebben!

 8. Potdomme had me voorgenomen niet meer met winacties mee te doen, maar dan komt er zo’n fijne voorbij ? Nou ik waag het er op. 2016 met wat geluk & groen eindigen. Wat een te gekke polkadot-plant bijdeweg!

 9. Wat een ontzettend leuk iets! Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt geweldig! Voel je je niet helemaal de kerstvrouw nu je al deze leuke dingen mag weggeven? Lijkt me enorm genieten :)

 10. Gaaf leuk voor in mijn nieuwe huisje..
  2017 groen beginnen

 11. Mensen houden van planten, en andersom toch? Als de kerstboom straks weer de kamer uit is zijn een paar mooie plantjes hartstikke welkom!

 12. Planten zijn mooi maar ook heel belangrijk! Omdat ik zwanger ben van mijn eerste kindje zoek ik mooie plantjes voor in de babykamer zodat ons kleine meisje lekker kan slapen in een gezonde groene omgeving!

 13. Goed idee! Planten zijn geweldig maar soms lastig goed te houden. Kan wel wat ondersteuning gebruiken.

 14. Yes please! Mijn indoor jungle is hard toe aan die gespikkelde badboy op de foto!

 15. Lieke Mwale-van der Geest schreef:

  Ja, leuk! Ik heb nog altijd ruimte om mn verzameling uit te breiden :)

 16. Ik kan wel wat nieuw groen gebruiken. (Voornemen voor 2017 om er beter voor te gaan zorgen…)

 17. Heerlijk al die plantjes in huis!
  Nooit genoeg plantjes in huis…

 18. Dit is een slim concept! Echt iets voor mij want planten houden het vaak maximaal een jaar vol. zielig toch. En ik hou zo van planten!

 19. WOW! Wat een toffe giveaway! ?
  Ik zoek al een tijdje nieuwe vriendjes voor mijn grote monstera plant! ?
  Het polkadot-plantje en de krulvaren lijken perfect hiervoor! ?

 20. Ik hou van planten maar heb support nodig! Handig als je af en toe een hint krijgt wanneer je moet ompotten etc… helaas kan ik jullie niet liken (heb geen facebook) dus ik maak nu vast geen kans meer…!!! ?

 21. Wow wat een te gek concept – ik houd van groen in mijn huis en tuinieren, maar weet vaak niet zo goed hoe ze te onderhouden, naast alleen het water geven.

 22. Ik heb veel te weinig plantjes in huis en wil heel graag meer groen in huis.

 23. Dat mooie winterkistje zou echt heel fijn zijn voor in mijn net nieuw ingerichte werk/lees/meditatie kamertje! Ik doe graag mee.

 24. Hoe leuk is dit!! Ben echt verliefd op het concept (en op die stippenplant, want stippen en planten zijn al hartstikke leuk los van elkaar, laat staan in een). Planten kun je niet genoeg hebben, ik doe mee :) (en heb jullie allebei geliked op Facebook!)

 25. Leuk actie, altijd zo kaal in huis als de kerstboom weer weg is! En goede tip voor meer groen in huis. Ga ik onthouden.

 26. Super leuke winactie!!!
  Ik doe graag mee, kan wel wat ????☘️???? gebruiken!

 27. Dit is weer een heerlijke prijs op Kerstavond! Ik doe reuze graag mee en wens u Fijne Kerstdagen toe en een sprankelend 2017.

 28. Wat een leuke actie en wat een geweldig leuk concept! Vind planten echt zo prachtig , echt een eye catcher in huis. Blijf het alleen lastig vinden hoe ik ze moet verzorgen, vandaar dat mijn planten het helaas niet altijd overleven. Deze app lijkt me dus ideaal en kan het niet meer misgaan! Als ik dit pakket win, dan zou ik ook een plant aan mijn moeder geven, die ook dol op planten is en die wel een nieuwe plant kan gebruiken nadat er eentje gesneuveld is ondat het gebruikt werd als klimrek en knaagstuk door haar ondeugende kleine katje.

 29. Wauw, wat een toffe winactie! Deze zou ik heeeeel graag willen winnen! Supertof concept! Ik hou van groen maar bij mij krijgen planten het af en toe moeilijk omdat ik ze of te veel of te weinig water geef. Dus natuurlijk vind ik het heel tof dat er een app bestaat die mij kan helpen groenere vingers te krijgen ;-) Ik ben al ingeschreven voor de nieuwsbrief trouwens…

 30. nieuwe plantjes om na de kerst de kamer op te vrolijken!!!

 31. Ik doe graag mee voor vrienden van me. Zij zijn net naar een mooi licht appartementje verhuisd en dromen van een groene oase (en hebben de verfkleuren er in ieder geval al op aangepast)!

 32. Ooo dit zou echt geweldig zijn om mijn nieuwe huis wat flair te geven! En super handig met zo’n app. Ik heb geen FB meer dus kan jullie niet liken, maar hoop toch een kansje te maken. Liefs en ook een fijne kerst voor jou Merel!

 33. Oeh, ik woon sinds een half jaar in een groter huis en daar zouden wat extra plantjes heel mooi in staan!!

 34. Wat een super handig idee is dat! Wauw dat had ik eerder moeten ontdekken haha. Ik heb namelijk niet de meest groene vingers, dus wat extra hulp via een app voor het verzorgen van de planten is vet handig! Ik doe dus graag mee :D

 35. In het kader van de wereld mag wel n stukje groener is dit natuurlijk een geweldige actuele. Ik wil graag helpen de wereld n stukje groener te maken

 36. Wij zijn echt dol op planten! Kan niet genoeg zijn in huis! Love love love

 37. Wat een hele leuke gezellige winactie! Mooie plantjes, zal ze goed verzorgen mocht ik ze winnen!

 38. Ohhhhh! Ik wil dit! We zijn vorige week verhuisd en ons huis is nu nog een beetje erg leeg. Deze planten zouden echt een aanwinst zijn voor ons nieuwe thuis en zou ons interieur echt afmaken. Die polkadot plant ook echt ?

 39. Aaaaah serieus? Ik scrolde over Facebook en zag je bericht en werd gelijk enthousiast ? Wat een heerlijke winactie zeg. En dan staat daar ook nog eens de stippenplant waar ik stad en land voor af ben geweest en niet heb gevonden. Zeker weten dat ik dus super graag kans maak ? #duimen maar want Oee jee hier zou ik super blij van worden!

 40. Dit planten pakket wil ik zooo graag winnen! We verhuizen in februari naar een nieuw huis waar we meer ruimte hebben dan in ons huidige huis en daarom wil ik ook heel graag meer groene planten in huis! We hebben nu één mooie grote groene klimplant die mee verhuist en een eigen muur krijgt in onze nieuwe huiskamer, en we hebben lithops (lithops are Nice!) maar er kan meer bij!

 41. Oooh dat zou mijn kamer net dat beetje extra geven, heel mooi!

 42. Leuk! Thuis hebben wel aardig wat plantjes, maar kan er nog wel wat meer op m’n werk gebruiken. Zeker op de kamer waar onze stagiaires zitten, daar staat nu 1 ietwat zielige plant, en aangezien we geen ramen open kunnen doen is wat extra zuurstof daar wel mooi ☺️

 43. jaaaaa ons huis kan wel wat fris groen gebruiken!! wat een leuke actie!

 44. Die app klinkt als muziek in mijn oren. Ik ben dol op groen in huis maar helaas gaan planten snel dood bij mij. Ondanks mijn liefde en toewijding…

 45. Ja! Vriendjes voor mn pannenkoekenplantje! ❤?
  Fijne kerst Merel!

 46. OOOHHH wat een goed idee!!! Dat zou ik wel willen! Ik vind het altijd echt zoveel uitmaken of er planten in een ruimte staan of niet. Ik ben soms alleen wel wat slordig met water geven… Dus een app die me helpt herinneren klinkt zo verkeerd nog niet.

 47. Oooe heel graag! Ik zou het heel fijn vinden om wat meer mooie plantjes in mijn huis te hebben met mijn mintgroene vingers ?

 48. Oh my, ik als plantlady wil dit zooooo graag. Ik heb nooit geluk met winacties maar ik ga het toch maar weer proberen, want planten zijn mn lievlings ??

 49. Wat een fijn concept van Sprinklr! En wat een leuke winactie zo voor kerst! Plants are our friends! Ze stellen ons in staat te kunnen ademen, te leven. Een mooier geschenk kan moeder aarde ons niet geven. In ruil daarvoor zou ik deze plantjes dan ook een fijn thuis en veel liefde willen geven!

 50. Ik ben verliefd op die polkadot begonia!!! Mijn vriend wil me bijna een verbod op de tuinland geven, omdat ik steeds meer plantjes mee ons huisje in sleep. Wat mij betreft past er nog veel meer bij ;). En die app lijkt me super handig!

 51. Owh wat een leuke winactie weer! Lijkt me heel leuk zin groene prijs! #dolopplanten

 52. Ik wil het liefst een jungle van mijn huisje maken, als ik een kratje plantjes zou winnen heb ik een geldige reden om meer planten in huis te hebben aangezien ik een ‘plantenstop’ heb gekregen van mijn vriend ????

 53. Wat een leuke winactie! Ken sprinkl helemaal niet, maar daar gaat verandering in komen. Ik houd van planten!

 54. Jaaaa, ik hou van groen! En wil dan ook graag meedoen aan deze actie!

 55. O gaaf! 2 januari krijgen we de sleutel van ons plantloze nieuwe huis! Dit zou een mooi welkomstpakket zijn?

 56. Oh ik houd wel van een beetje urban jungle in huis en ik moet toegeven, zo’n app die je helpt de plantjes goed te verzorgen zou voor mij toch een uitkomst zijn! Op het moment ben ik toch aangewezen op vetplantjes en cactussen, dus mijn nieuwe huisje zou ik toch graag een stukje groener maken! Ik kende dit principe nog helemaal niet dus ik ga Sprinklr zeker volgen!

 57. Toffe actie! Als die kerstboom straks weggaat, zijn deze planten zeker welkom om de ontgroening in mijn huis tegen te gaan…

 58. Mijn tuin Is nog helemaal leeg en kaal, die wil ik graag vullen!!!!

 59. Omdat ik net ben gaan samenwonen en er nog wat groen mist zou ik deze goed kunnen gebruiken

 60. Ik doe niet zo gauw mee aan winacties, maar deze wil ik niet missen! Hoe meer planten, hoe beter en Sprinklr maakt dat bereikbaar voor iedereen. Mooi Kerstcadeau!

 61. Heerlijk, ik maak wel ruimte voor nog wat plantenvrienden, gezellig !

 62. Dit zou zo tof zijn! Ben dol op planten en ben heel benieuwd wat voor planten Sprinklr heeft. Bij mij wachten er in ieder geval veel groene vriendjes en 3 harige vriendjes (katten) en een paar groene vingers op nieuwe plantjes:-)

 63. Superleuk om ons huis mee in te richten, helemaal als de kerstboom straks opgeruimd wordt. Maar nu eerst lekker de kerst in!

 64. Oh deze zou ik graag voor mijn ouders winnen, voor hun nieuwe huisje. Ze staan altijd voor mij klaar en zo is het huis gelijk al een beetje een thuis

 65. Wat een geweldige winactie. Moet bekennen dat ik nog niet van Sprinklr gehoord had, maar wat een tof iets is dat. Ga ik onthouden!

 66. Wat een leuke win actie! Ik wil heel graag mee doen! Het staat al zo lang op mijn lijstje om eindelijk eens plantjes aan te schaffen, maar het komt er maar niet van.. Het is ook altijd zo’n zoektocht als je eenmaal in een tuincentrum bent! Te veel keus en te weinig verstand van wat nou echt leuk is en vooral hoe je ze goed verzorgt ;)

 67. Wat leuk, ik hou van planten! Sprinklr ken ik nog niet dus ik ben benieuwd! Ik ga snel kijken :)

 68. Wat een toffe winactie! Ik ben dol op plantjes en zou graag wat groen toevoegen aan mijn studentenkamertje :-)

 69. Leuk!! Plantjes! Mijn dochtertje van net 4 is al even gek op planten als ik ben. Gelukkig, want ze heet ook nog eens Flora-Bella ? Als we winnen dan zijn ze ook voor haar. Sinds kort speelt ze niet alleen in de woonkamer, maar ook af en toe op haar eigen kamer. En daar staan nog geen plantjes.. Dus ik doe super graag mee aan deze geweldige winactie ?

 70. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik hou heel erg van plantjes en mn huis kan wel wat nieuwe frisse en mooie plantjes gebruiken. Dus ik hoop zo dat ik deze originele prijs win!

 71. Super leuke winactie. Zou graag wat meer kleur in mijn huisje willen brengen met wat mooie plantjes. ???

 72. JAAAA! Wat een top idee is dit zeg! Ik ben ook dol op planten, maar ik houd het meestal bij dezelfde soort omdat ik gewoon niet goed weet hoe ik ze mooi en in leven moet houden. Dit is echt ideaal! Ik heb al leuke winacties voorbij zien komen hier maar dit is de eerste waar ik aan meedoe, want zo’n leuk pakket zou ik echt goed kunnen gebruiken!

  Daarbij natuurlijk hele fijne dagen toegewenst! <3

 73. Leuke winactie :) Die planten zouden perfect staan in ons (plantloze) huis als straks de mini kerstboom weer naar de kelder vertrekt!

 74. Twee jaar geleden bij het betrekken van ons huisje begonnen we met één plantje gekregen van mijn schoonmoeder. Aangezien we hiervoor nog niets in leven hadden kunnen houden werden er al gekscherend weddenschapjes gemaakt over hoe lang deze het bij ons zou volhouden! En wat bleek nou hij leeft nog steeds; samen met nog 6 andere plantjes. Het wordt steeds groener in huis :) jeeej!! Eerlijk is eerlijk er gaat er nog wel eens eentje dood en niet altijd kan ik de oorzaak achterhalen. Ben dus heel nieuwsgierig naar de plantjes en de bijbehorende app!!

 75. Oooohhhh heel graag!!! Na 7 jaar mijn woonkamer helemaal verandert omdat me smaak echt verandert is. (doeiiii pipstudio halloooo botanisch Scandinavisch vintage)
  Planten maken het plaatje helemaal af!!

 76. Jaaaaaren een groenere huis heeeel graag…!! Voor mezelf maar ook wat om kado te geven…ik doe mee???

 77. Doe heel graag mee, heb nog 1 groene plant staan en die is een beetje eenzaam. . Xxx

 78. Oeh, deze zou ik graag winnen! Mijn plantenobsessie loopt zo uit de hand dat een vriendin en ik hebben afgesproken dat we tot de lente niks mogen kopen zodat we niet blut worden! Maar winnen mag natuurlijk wél!

 79. Zo leuk! Ik houd het vooral bij cactussen, maar heb zelf ook wat andere planten. Wel is het niet zo makkelijk om ze allemaal mooi te houden, haha. Zo’n pakket lijkt me heel handig om meer te oefenen met mijn plantenverzorging :)

 80. Wat een leuk initiatief. Dit zou ook in Friesland georganiseerd mogen worden. Of bezorgen jullie daar ook? Ik kom graag in aanmerking voor de winactie, dan kan ik ook hier reclame voor jullie maken

 81. Ahw ik vind dit echt de leukste winactie tot nu toe! Zeker mijn ma houdt enorm veel van plantjes, dus hopelijk kan ik haar ook met een paar blij maken (natuurlijk houd ik zelf dan de rest haha). Ik doe dus zeker mee! :D

  – Ik heb btw geen Facebook, dus ik weet niet of ik dan automatisch uitgesloten ben van deze winactie. Maar dan heb ik het tenminste aangegeven :) –

 82. Superleuke prijs! Zou ik heel geaag winnen om mn nieuwe huis groen te maken en te houden (met hulp van de app?)

 83. Mijn beste vriendin kan wel wat groene vrolijkheid gebruiken. Ze heeft het momenteel heel moeilijk & ik denk dat wat prachtige plantjes, veel vreugde en plezier zullen brengen in haar leven.

 84. Ohhh heel leuk vooral met die app, hier gaan planten altijd vroegtijdig dood (mn ma laat ze dannook maar mooi verdord staan want ze gunt de plant nog wel een iets langer leven denk ik) het lijkt me daarom ook heel leuk om deze prijs aan mn moeder te geven

 85. Oh wat een toffe winactie!
  Ik vind deze box van Sprinklr geweldig, dus wil hem heel graag winnen.
  Er kunnen nog genoeg plantjes bij in mijn huisje!

 86. Plantjes!! ? Ik heb nog potten vrij ☺️ Een paar maanden geleden ben ik terug verhuisd naar Nederland na 5 jaar in Schotland gewoond te hebben. Met pijn in m’n groene hart heb ik al mijn planten (de baby’s!) bij m’n ex en vrienden achter moeten laten… Inmiddels ben ik een nieuwe jungle aan het verzamelen, dus dit kistje is super welkom!

 87. Dit klinkt echt ideaal! Tot nu toe kom ik met mijn plantenkennis niet veel verder dan het in leven houden van een minicactus, terwijl ik eigenlijk droom van een waar plantenwalhalla. Gaat het er dan toch nog ooit van komen?

 88. Ohh, jaa, plantjes <3. Sinds je eerste artikel ben ik echt verliefd op die met stipjes! Het lijkt me echt erg tof om die in mijn huisje te zetten én niet dood te laten gaan, haha.

 89. Super leuk en wat een mooi kerstkado voor mijn lieve vriendinnetje !

 90. Ooooh, wat leuk! Ik ben zelf ook een echt plantenmeisje, dus deze kans kan ik niet aan me voorbij laten gaan :)

 91. Oi, deze zijn wel heel heel leuk Merel! Wat een leukerds in dat kratje. Die mogen wel bij ons komen wonen. Met die app erbij komt het dan helemaal goed!

 92. Ooo, gaaf! Never enough plants! En wat is Sprinklr een gaaf concept.

 93. Ik ga helemaal voor de polkadot en de vlinderorchidee prachtig

 94. Wat een gave actie Merel, ik doe graag mee!

  Super fijne kerst voor jou ❤

 95. Een huis zonder planten is als kerst zonder boom!
  Ik maak heel graag kans :-)

 96. Jaaaa! Ik voeg graag nog een aantal vriendjes toe aan mijn plantenfamilie ?

 97. WOWWW Wat zou dat SUPER zijn! Het is december maar als echte plantenliefhebber ben ik zelfs al weer de eerste zaadjes binnen geplant zodat ik nu al wat meer groen in huis haal.
  Met dit geweldig leuke krat met groen zou mijn kerst helemaal top zijn!
  Keep on doing the good work!

 98. Dat klinkt echt zo leuk! Ik zou dit pakket heel graag aan mijn moeder geven als ik het win :)

 99. Wat leuk zeg! Vanmiddag haalde ik voor mn buurtjes nog even een groen kerstcadeautje bij het lokale bloemenhuis. Terwijl ik rondstruinde, verlekkerend kijkend naar al die frisse plantjes, bedacht ik dat mijn huisje eigenlijk ook wel een frisse groene wind nodig had. Aangezien ik dat soort keuzes nooit a la minute kan nemen, zonder een plantje voor mezelf de zaak weer verlaten. En nu lees ik dit…hoe toevallig! Ik doe dus heel graag mee en die appondersteuning is net wat voor mij, kan ik lekker lang van ze genieten en mn groene kennis ook nog enigszins uitbreiden.

 100. Jaa dit is echt perfect voor mij (lees: plantenliefhebber maar planten gaan steeds dood). Zou dit graag willen winnen!!

 101. Heel graag! Ik heb net mijn allereerste huis gekocht en kan wel wat plantjes gebruiken om de boel wat groener te maken :)

 102. Leuke winactie! :D Heerlijk om, ook straks na Kerst, wat plantjes in huis te hebben.
  Zelf heb ik wel wat plantjes, cactusjes en boompjes in huis, maarrrr hoe groener hoe gezelliger!

  Toen ik net las over de app, dacht ik wel: hé, wat tof! Eindelijk een app die informeert en hulp bied aan groentjes op het gebied van plantenkunde :P maar de app is er dus alleen nog voor Apple. Aan de Android versie wordt wel gewerkt gelukkig :D Ik had al wel naar plantenapps gezocht in de Play Store, maar nog niks handigs kunnen vinden :( (iemand misschien tips, wat dat betreft?)
  Ik ben wel benieuwd naar de Sprinklr App, want dit groentje kan wel wat hulp gebruiken in de zorg voor d’r Vijg-, Olijf- en Citrusboompjes *bloos* Maar misschien/waarschijnlijk zijn mijn exoten toch van ’n iets andere soort dan waar het bij Sprinklr over gaat?

 103. Oooh wat leuk! Ben sinds ik alleen woon echt obsessed met plantjes! Plaats genoeg nog! Groetjes van een Belgische stille lezer :).

 104. Wat een leuke actie! Hier een mede plant-lady wiens huis een echte urban jungle aan het worden is. Ik zou het super leuk vinden om wat nieuwe leuke plantjes aan mijn verzameling toe te voegen. Fijne dagen! Groetjes Lauret

 105. Jaaaaaa ik wil deze echt heeeel heeel heeeeel graag winnen! Fijne kerstavond nog!

 106. Mijn doel is om van onze slaapkamer een groene oase te maken en ik ben 2 weken geleden begonnen met 6 planten, naast de enorme Monstera gatenplant die al 20 jaar leeft….. daar kan nog meer bij….. op naar een slaapkamerjungle : )

 107. Mijn huisje is zo gezellig maar ik mis echt planten en dit is wel mijn kans!!!

 108. Wat zou ik dit graag winnen. Ik ben een echt natuurmens. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in ons nieuwe huisje. Ik voel me alleen nog niet heel erg thuis. Wellicht dat deze plantjes daar verandering in kunnen brengen. :)

 109. Jaaaa groen in huis! Dat kan mijn woonkamertje kan dat wel gebruiken!

 110. Te gek! Ik kende dit niet maar wat een mooi concept. Ik heb graag groene beauties om me heen

 111. Wat een leuke winactie weer! Te tekke groene prijs zou dit zijn! #lufgroen

 112. Wat een supergave actie. Ik heb al best wat plantjes maar kan er nooit genoeg hebben. Die app klinkt ook wel erg interessant want ik moet bekennen dat er nog wel eens een plantje sneuvelt.

 113. Wauw wat een leuke, originele win actie! Zelf ben ik net begonnen met het verzamelen van leuke planten op mijn studentenkamers. Tot nu toe heb ik een Pilea en een kleine cactus maar ik zou graag meer willen voor mijn plant family :)

 114. Ik doe graag mee met de winactie! Ben groot fan van jullie blog EN plantjes! Beter kan het niet meer worden :-)

 115. Mijn huis kan ook wel wat meer groen gebruiken, dus ik doe graag mee! Ik vergeet ook nog wel eens mijn planten dus die app erbij lijkt me erg handig! Zo zijn mijn nieuwe plantjes vast een lang leven beschoren! ?

 116. Wat een leuke actie! Ik ben dol op groen in huis, kan het ook alleen maar eens zijn met je motto. Hoe leuk zou het dan ook zijn om deze mooierds te winnen :)

 117. Wat een leuke actie! Wat groen in huis is hard nodig. Mijn katjes hebben alle planten gesloopt die er waren.

 118. Ik hou van groen, buiten , binnen, om me heen. Met verwondering kan ik nog steeds kijken naar de groei van planten naar het licht. Hoe vanzelfsprekend zij hun weg kennen.

 119. Fijne kerst! ⭐️? En ik doe graag mee, leuke actie! Ik kan wel wat groen gebruiken in mijn studentenkamertje. Liefs!

 120. Ik ben dol op heel veel planten in huis, maar vind ervoor zorgen altijd best wel moeilijk. De een heeft veel water nodig, de ander weinig…. Zo’n app zou ideaal zijn! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 121. Ooh dit is de eerste winactie van je die ik meedoe deze periode en de enige die ik ook écht zou willen winnen!
  Ik hou van plantjes (ik heb voor kerst een tas gekregen waar op staat dat ik een crazy plantlady ben) maar ik heb helaas geen groene vingers.. mijn plantjes gaan dus ook snel dood omdat ik vergeet water te geven, of te veel water geef . ?

  Zou dit dus heeeel graag winnen en eens plantjes hebben die het langer dan een paar weken volhouden ?

 122. jaaa wat een leuke winactie! Ik heb liefde voor planten en heb er heel wat in mijn huisje staan, woonkamer, slaapkamer en keuken. Laatst heb ik ook een aantal stekkies monstera meegenomen naar kantoor en iedereen was er weg van! Planten maken mij gelukkig, ze zorgen voor rust en warmte. Ik noem mezelf nog wel amateur plant enthousiast omdat ik niet altijd even goed weet hoe ik mijn planten moet verzorgen. Aan liefde ontbreekt ze niks, maar hoeveel water ze nodig hebben, wanneer ze verpot moeten worden en waar ze in huis het liefst staan. Daarom doe ik graag mee!

  Fijne feestdagen!

  Liefs Marina

 123. Ik ben net met een vriendinnetje een eigen bedrijfje gestart. Het begon met een schoolproject; we knappen oude tafeltjes op en voor onze werkplek en de fotografie houden we heel erg van mooie plantjes. ,Urban jungle’ is ons woord van 2016. ????

 124. Wat een fijne unieke actie! Ik houd van planten, ze maken me blij. Tuinieren is mijn favo bezigheid. De urban jungle in mijn huis kan zeker nog aangevuld worden, dus ik ga ervoor!

 125. Al enige tijd lap ik verlaten, verwaarloosde planten op en geef ik ze weer weg aan andere planten liefhebbers via mijn plantenasiel pagina. Het zou geweldig zijn als ik dit pakketje win! Dan hou ik ze allemaal en kan ik mijn slaapkamer gezellig aankleden. Die ben ik nu aan het restylen. Ik ga duimen voor geen witte maar een groene kerst. :D

 126. Ohh ik zou dit heel graag willen. Ik ben al bezig met ons huisje te vergroenen!! Ik hoop dat ik nog optijd ben voor de wedstrijd. Zo niet kamer maar plantjes en dit klinkt echt geweldig! :3

 127. Ik doe ook heel graag mee! Een plantwnpakket voor binnen is zeer welkom!

 128. leuk! en het lijkt me super handig om tips te krijgen via die app! ik doe graag mee :)

 129. Wat ontzettend leuk! Ik waag heel graag een kansje :)
  Ons nieuwe huisje kan best nog wel wat groener

 130. Ik zie deze leuke actie nu pas! Hoop dat ik nog op tijd ben! ⏰
  De website van Sprinklr.co heb in meteen bekeken! Wat gaaf! Een aantal weken geleden was ik genoodzaakt om mijn koffer te pakken en weg te gaan bij mijn vriend. Eigenlijk heb ik super veel geluk ? gehad met het zoeken van een huisje, binnen 4 weken kreeg ik de sleutel van mijn kleine, lieve, schattige en leuke mini appartement. Het is nog heel kaal, omdat ik met helemaal niets vertrokken ben. Ik ben echt dol op planten en de natuur! Ik kan uren door het bos struinen en een eigen groente tuintje staat nog op mijn bucketlist.?? Dus dit pakket wil ik dol dol dol dol dol graag winnen ?.

 131. Oh wat gaaf! Ik ben gek van planten, je kan nooit genoeg planten in en om het huis hebben :)

 132. Ik zou hier echt heel blij van worden! En die app is echt een uitkomst voor mij.

 133. Suuuper leuk, ik doe mee! =] En natuurlijk volg ik de Groene Meisjes al lang op FB! En nu Sprinklr ook =]
  Fijne feestdagen Merel <3

 134. Over 2 weken verhuis ik van 010 naar zuid Limburg. Om mijn nieuwe huis op te fleuren wil ik graag zo veel mogelijk planten meenemen. Super actie dus!

  Groeten Liesbeth

 135. Straks kerstboom eruit en het nieuwe jaar plantjes erin, leuke vervanger voor een leeg plekje waar groen stond.

 136. Ik wil al een hele tijd meer planten kopen, maar het komt er gewoon niet van. Ik heb een mooie huiskamer en best een grote tuin, die beide om groen schreeuwen. Dit zou echt een uitkomst zijn.

 137. Wat een leuke prijs, een mens kan nooit genoeg plantjes in huis hebben!

 138. Hier nóg een plantenmeisje, op budget! Dit is een winactie naar mijn hart! Ik kan geen zielig plantje begeren en geef zelfs verzieligde exemplaren in café’s stiekem water. Verder heb ik geen buitenruimte veel raam en mag ik geen huisdieren. Ik ben nog aan kijken hoeveel planten ik moet adopteren voor het een kat wordt, meer planten zijn dus zeer welkom voor mijn onderzoek. Sprinklr ga ik sowieso installeren!

 139. Wat een leuke originele winactie! Ons huisje zou zeker wel wat meer mooie planten kunnen gebruiken dus het zou leuk zijn om te winnen:-) De app erbij vind ik echt een supergoed idee. Die verzorgingskaartjes die je bij planten krijgt, verdwijnen toch vaak en ja je telefoon heb je toch al voor 1000 en 1 andere zaken. Dus waarom niet ook voor het verzorgen van je planten?! *duimduimduimduim*

 140. Ooooh ja dat lijkt me geweldig! Er zijn de laatste tijd weer wat plantjes gesneuveld in mijn studentenkamertje, ik zou wel wat nieuwe kunnen gebruiken. De Sprinklr app heb ik nu gedownload zodat de volgende plantjes het wat langer vol gaan houden.

 141. Wat leuk! Ik ben net het huis uit en zou graag wat meer te weten komen over Sprinklr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *