Winnaar Versapers

slowwin

HET IS ZOVER: de winnaar is gekozen! Vorige week maandag kwam de winactie online. Een week lang zijn we overspoeld met reacties. Uit ruim 1000 berichtjes hebben wij een winnaar moet kiezen. Wat hebben jullie het ons ontiegelijk moeilijk gemaakt. We vonden eigenlijk alle reacties even leuk, er was bijna geen beginnen aan. Maar we hebben nu dan toch echt een naam. * start spannend muziekje * tamtamtamtatammmmmmmm….

De winnende reactie:

“First of all.. Er valt me iets heel erg op! Iedereen wil deze Versapers voor zichzelf.. Ik zou graag mijn lieve vriendin willen verrassen met deze mooie slowjuicer! Ik vraag jullie en de rest van de lezers dit niet door te vertellen.. Dan is de verrassing ervan af :-)

Waarom? Omdat ze ten eerste heel erg lief is maar ook heel erg graag een slow juicer wil. Ze maakt nu al iedere ochtend verse sapjes met de blender maar een slow juicer is toch véééél beter heb ik me laten vertellen..

Groetjes,

007

(als man toch een beetje incognito blijven op degroenemeisjes.nl :-D plus mijn vriendin heeft deze page 24/7 openstaan en ik wil de aanstaande verrassing niet verpesten) ” 

De Versapers slowjuicer ter waarde van €339 gaat naar: 007 a.k.a. R. Smart en zijn vriendin. Gefeliciteerd! We wensen jou en je vriendin heel erg veel sapjesmaakplezier! We gaan je een persoonlijke mail sturen.

En zo kwam er een einde aan deze spannende mega-actie. Niet getreurd, je weet hoe de Groene Meisjes zijn. Er is altijd wel weer een leuke winactie onderweg. Heb je al meegedaan aan deze actie, waarbij we twee mooie kookpakketten ter waarde van €90 mogen verloten?

Fijne avond iedereen!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

32 gedachten over “Winnaar Versapers

 1. Goede keus! Altijd mooi om een ander iets te gunnen i.p.v. jezelf. Al las ik toch ook een schrijnend verhaal over een dame die met ernstige gezondheidklachten kampt.

  Verder ben ik nog steeds heel erg benieuwd wie de winnaar is van de gezondheidsbon.

  1. De winnaars van de Gezondheidsbon hebben weken geleden al bericht gehad en hebben we bekend gemaakt via Facebook. De beide dames hebben de bon beide ook al in huis :)

   1. Ah dan begrijp ik waarom ik het niet gezien heb. :) Ik heb geen Facebook.

 2. Hihi zo leuk! Gefeliciteerd :D nomnomnom verse sapje maken is zo lekker. Zeker als healthbooster tijdens de koude maanden!

 3. Awww te lief!
  Gefeliciteerd 007 en heel veel plezier met je vriendin verrassen! :D

 4. OO7 gefeliciteerd! Veel plezier ermee!
  Groene meiden, dank voor deze mooie actie.
  groetjes Daniël

 5. Ik vind het heel jammer om te lezen dat ik deze slowjuicer niet aan mijn moeder mag geven die aan het herstellen is van borstkanker, daardoor bijna niet haar bed uit kan komen en zelf heel graag haar gezonde levensstijl wil hervatten en op krachten wil komen en die ook nog eens over een week jarig is. Maargoed, een vriendin blijmaken is natuurlijk ook belangrijk..

  1. Wow Belle, wat een reactie. Je moest eens weten hoeveel nare verhalen we de afgelopen week hebben gehoord. Helaas is je moeder niet de enige. Heb je gezien dat er 1000 reacties waren? Wij zijn geen liefdadigheidsinstelling of een zorgverzekeraar, maar een vrolijk blog dat gewoon leuke cadeautjes weggeeft. Als je het echt heel erg belangrijk vindt voor je moeder, dan moet je misschien zelf een Versapers kopen, in plaats van het op ons af te reageren. We wensen je veel sterkte.

  2. Wooow wat is dit man! Natuurlijk leef ik mee met je moeder haar anders hou je je zure reactie ff voor je? Er waren dik duizend inzendingen. Doe even normaal.

 6. Wat een moeilijke reacties komen er weer voorbij, jammer. Vind de winnaar die jullie hebben gekozen erg leuk! Have fun met de versapers 007!

 7. jammer niet gewonnen maar ik hoop dat degene die hem wel heeft gewonnen er veel gebruik van gaat maken en er veel plezier aan heeft en natuurlijk gaat genieten van die lekkere sapjes!

 8. Goed gedaan groene meisjes!!!!!! Super toffe actie en heel veel plezier, gelukkige winnaar!

 9. Leuke actie. Gefeliciteerd 007. Ik heb mezelf eentje maanden cadeau gedaan. Geen moment spijt van gehad.

  1. Wat fijn dat je er ook zo blij mee bent Marion! De lekkerste sapjes komen uit de Versapers :)

   1. De Oscar 900 maakt anders ook hele lekkere sapjes hoor ;-) Een behoorlijke investering, maar dat was het zeker waard. :)

 10. Haha, R(eal) Smart a.k.a. Thomas uit Amsterdam verkoopt nu zijn oude versaper via marktplaats omdat (Ik heb een andere Slowjuicer gewonnen (voor zichzelf zo lijkt) bij een actie en daarom heb ik deze Versapers 3G over.)

  Altruïsme? Zou toch jammer zijn als slimme jongens er met de mooie prijzen van groene meisjes vandoor gaan om daarmee nog flink wat geld te kunnen verdienen omdat ze blijkbaar al een versaper hadden die verkocht kan worden. Ik zeg niet dat het zo is, maar als dat zo zou zijn zou dat een flauwe streek zijn van R. Smart.

  1. Oh jongens, dit gaan jullie gewoon niet menen. Zijn er dan echt mensen die ZO slecht tegen hun verlies kunnen dat ze ons om de oren gaan slaan met zielige verhalen en valse beschuldigingen? Jacqueline, voor jouw informatie: de winnaar komt niet uit Amsterdam. Mijn god zeg.

 11. Kennelijk wel, ja groene meisjes. Kennelijk kunnen mensen niet tegen hun verlies. Jammer om te lezen!!

 12. Ik heb vorig jaar een versapers gekocht een prachtig zwart exemplaar, zelfs nog advies gevraagd aan de Groene meisjes :-)
  Het is een flinke uitgave waar ik ook voor heb gespaard maar ik ben er zo vreselijk blij mee! Dus zet net als ik een grote spaarpot op je bureau en ruim je zolder op en gooi alles wat bruikbaar is op marktplaats! En geloof me het is alle moeite dubbel en dwars waard!

 13. Ha, wat een lieve inzending! Leuk dat hij heeft gewonnen. De Versapers 3G is een superfijne juicer, dus zijn vriendin gaat er vast veel plezier van hebben!

 14. ik vind het ook superjammer dat ik de Versapers niet gewonnen heb, maar er waren zooooveel reacties en als Thomas verhaal echt is, is het toch superlief.
  Ik check nog steeds dagelijkse jullie pagina, ook al ben ik geen diehard, maar zeker iemand die hier en daar wat lekker meepikt ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *