Winnaars Groen Is Geweldig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het was weer een hele bevalling, maar het is gelukt om drie winnaars te kiezen voor Groen Is Geweldig! Jullie weten dat we het liefst iedereen een exemplaar zouden geven, maar dat gaat helaas niet. We hopen dat de volgende drie mensen heel veel aan het boek gaan hebben:

Maaike Rosemarijn

Hoi! Ik ben Maaike, ik ben 16 jaar en al ruim 3,5 jaar vegetariër. Het lijkt me heel tof om dit boek te winnen, zodat ik ook eens veganistisch kan eten! Dat wil ik graag vaker doen, maar ik merk dat ik het lastig vind daadwerkelijk iets vegan te maken.. Daar zou dit boek me natuurlijk enorm mee helpen! Jullie blog is by the way ook een big inspiration bron hoor, maar een boek met (voornamelijk) pak je er toch gemakkelijker bij dan een receptenindex op internet.. Ik hoop natuurlijk dat ik een pakketje in m’n brievenbus ontvang, ook al doet iedereen dat die hierop reageert. Liefs!

Marlies J

Ik doe zeker mee!! Een vriend van mij zit op kot/kamers hier in Antwerpen en is sinds zijn studententijd enorm aangekomen! Overlaatst vroeg hij aan mij of ik enkele leuke vegi/vegan recepten zou kunnen doorspelen zodat hij wat bewuster kan omgaan met zijn voeding en zo gezonder kan gaan eten en de kilos van alle diepvriespizza’s kan kwijtraken. Hij voelt zich namelijk helemaal niet meer goed in zijn vel hierdoor!! Het boek zou dus een ideaal kadootje zijn voor hem!!!

Daniel Kuyper

Hallo meisjes!
Dat klinkt als een mooi boek. Vooral omdat mijn vriendin glutenvrij moet eten en omdat ik een beginnend veganist ben. Koken vind ik leuk, heel leuk maar ik kan het niet goed. Daarom laat ik me graag inspireren – moeilijk woord, een typefoutenmagneet – door de groene meisjes en liefst ook door dit inspirerende ( nu in één keer goed ! ) boek. Ik heb de website opgezocht van de schrijfster http://lafleurparisny.com en die belooft al voldoende voor-lees-pret. Leuk dat jullie alweer een actie doen. Ik hoop dat de verliezers positief blijven en de winnaars hun prijs gunnen. Wij gunnen immers al onze medeplaneetbewoners ook het beste.

Maaike, Daniel en Marlies, gefeliciteerd! We hopen dat jullie heel veel plezier gaan beleven aan dit toffe boek. We gaan jullie een mailtje sturen! 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Er is alweer een nieuwe leuke winactie onderweg!
Wil je het boek Groen is Geweldig toch heel graag hebben? Voor €20 is het via deze link te bestellen .

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Winnaars Groen Is Geweldig!

 1. Ha meisjes!
  Nogmaals heeel erg bedankt voor de prijs! Mijn mailtje aan jullie was misschien onsamenhangend maar ik was een beetje – weetje – door het dolle. Veganistisch eten is niet per se ( persé ? ) noodzakelijkerwijs gezond eten. Wel voor de dieren uiteraard. Ik ben op zoek naar een gezond evenwicht, het boek zal me daar vast bij helpen, net als jullie informatieve en inspirerende blog.
  Mintgroene groeten en een hug van
  Daniël

 2. :'( Helaas geen nieuw kookboekje op mijn plank! Voor de winnaars, veel kookplezier!!

 3. Leuk! Jammer alleen dat je tegenwoordig origineel moet zijn en van alles moet liken (ik haat het als mijn FB vrienden dat doen) om kans te maken. Daarom ding ik niet meer mee lately.

 4. Erg jammer, maar de keuze was dan ook reuze. Gefeliciteerd voor de winnaars. Dat wordt het boek toch maar gewoon aanschaffen.

 5. Van harte gefeliciteerd winnaars, lekker smullen!! Wat een superactie weer! Hmmm wel lastig hoor nu zal ik zelf moeten kiezen welk vegan kookboek ik ga aanschaffen… ;) Misschien willen jullie eens een top 8 maken?? :P (maar ik kan natuurlijk ook even oude reviews nalezen)

  Liefs, Suzanne

 6. Daniël, van harte gelukgewenst met je inspirerende veganistiche kookboek. Je zult er niet persé beter van koken, maar hopelijk wel genoeg inspiratie om wat lekkers voor jou en je vriendin op tafel te zetten. Toevallig heb ik dat gisteravond – als eveneens niet zo goed kunnen kokende man – ook aangedurfd en dat was echt genieten!

 7. Danielle (en de andere winnaars), natuurlijk is de prijs jullie gegund! Deze verliezer hier gaat morgen gewoon naar de boekhandel met een anderhalf jaar oude boekenbon die ooit kwijt was, maar zich gisteren ineens liet zien ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *