Winnaars All Naturals kookpakketten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voordat we de winnaars van de All Naturals kookpakketten bekend gaan maken, moet ons iets van het hart. We zijn namelijk nogal geschrokken van de negatieve, jaloerse reacties op de bekendmaking van de winnaar van de Versapers slowjuicer, afgelopen maandag. Hoewel we het uiteraard begrijpen dat je teleurgesteld bent als je een prijs, die je net als alle andere 1000 mensen die gereageerd hebben graag wilt hebben, voor je neus weggekaapt ziet worden. Maar om je frustratie op ons af te reageren, dat vinden we niet eerlijk.

Toen we onze verbazing hierover uitten, kregen we van een paar mensen reacties als ‘dan moeten jullie maar niet van die dure, grote prijzen weggeven.’ Wat zou het jammer zijn als dit zou betekenen dat we inderdaad dit soort mooie prijzen niet meer zouden kunnen verloten, omdat sommige mensen hun frustraties niet onder controle houden.

Los daarvan raken die reacties ons best wel. Als we de Versapers actie nog even als voorbeeld mogen nemen: voor ons zit er niet zoveel in het organiseren van die actie. We doen dat puur omdat we het tof vinden om 1 van jullie enorm blij te mogen maken. Dan hebben we het nog niet eens over hoeveel tijd het organiseren van zo’n actie voor ons kost. Het schrijven van een artikel, het maken van foto’s, het nauwkeurig uitzoeken van winnaar uit ruim 1000 reacties, mailcontact met de winnaar, mailcontact met Versapers… kortom: zo’n actie kost een paar uur van onze tijd. En dat doen we meer dan graag. Maar dan vinden we het wel fijn als het onderling (op de site en in de social media, maar ook in onze mailbox) een beetje gezellig kan blijven.

Goed, tot zover deze ‘preek.’ We hopen dat jullie een beetje begrijpen waarom we dit moeten zeggen. Soms moet dat blijkbaar even. Dit gezegd hebbende; laten we overgaan naar leukere dingen. De winnaars van deze ook al zo fantastische winactie met All Naturals! Nog even ter herinnering: wat was ook alweer de prijs? We mochten twee prachtige kookpakketten ter waarde van €90 per stuk verloten. Pakketten bomvol met mooie, lekkere en fijne producten en keukengadgets. Goed, daar gaan we!

Marloes1993 gaat een heerlijk Italiaans diner koken voor haar vriendinnetje, om te vieren dat ze binnenkort drie jaar samen zijn en Merel_c gaat glutenvrije kruidnootjes bakken met de kindjes op het kinderdagverblijf waar ze werkt!

Meiden, van harte gefeliciteerd! We gaan jullie een mailtje sturen.

Nog een laatste leuke tip voor jullie: bij besteding van €25 of meer bij Allnaturals.nl krijg je zo’n mooie olijfhouten spatel (die ook in het winpakket zitten) cadeau. Doe er je voordeel mee :)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

29 gedachten over “Winnaars All Naturals kookpakketten

 1. Gefeliciteerd winnaars! En jammer dat er zo negatief gereageerd werd! Ik heb ook mee gedaan aan die actie en vond het heel mooi dat jullie kozen voor iemand die inderdaad niet aan zichzelf dacht ;) ik ga gewoon verder sparen voor de versapers en dan komt die er ook wel een keer! Mensen mogen ook wel eens blij zijn dat jullie überhaupt zulke prijzen weggeven! Die reactie zegt meer over henzelf en het feit dat je gaat denken dat ze alleen jullie volgen voor de prijzen en niet voor jullie informatie over allerlei producten ;)

 2. Wat Crista zegt!
  Vind het ook mooi dat het naar een van de weinige gaat die voor zichzelf vraagt!

 3. Gefeliciteerd winnaars met deze leuke prijs! Heel erg jammer dat sommige mensen zo reageerden, ongelofelijk eigenlijk. Stond een beetje met mijn oren te klapperen toen ik die paar negatieve reacties las..Respect dat jullie dit aankaarten, en terecht. Zo en nu gooi ik even wat gerecyclede groene confetti-snippers in de lucht voor een positievere instelling in deze wereld :)

 4. Gefeliciteerd meiden!
  Woow maar ik schrik wel echt van het feit dat mensen zo reageren terwijl jullie wat mij betreft zo je best doen voor gave winacties. Jammer en echt zo onnodig.

 5. Ik schrok ook van de azijnpiesers bij de Versapers dus hier een blokje positiviteit:

  HOERA IK HEB GEWONNEN. DE GROENE MEISJES ZIJN TOP. NIET OMDAT IK GEWONNEN HEB MAAR OMDAT ZE GEWOON TOP ZIJN!

  Keep up the good work, lieve Merel en Jamie. Jullie zijn supersterren. Don’t let them dull your sparkle!

 6. Shocking hoe er maandag is gereageerd! Laat jullie door zulke negatievelingen die blijkbaar niet zo veel GM-spirrit hebben niet ontmoedigen.. En goed dat jullie telkens benoemen wat jullie dwarszit, dat klaart hopelijk de lucht en houdt het voor julllie leuk om dit blog te blijven maken..

 7. Ik schrok best wat ik las. Zoveel negatieve reacties? Natuurlijk is t jammer als je niet wint, maar je kan het iemand anders toch ook gunnen?

  We mogen dankbaar zijn dat jullie winacties houden, super lief van jullie!

  Gefeliciteerd dames! :)

 8. Hallo lieve groene chickies!
  Ik reageer eigenlijk nooit.. Ik had zelf ook meegedaan aan de win actie van de versapers en heb veel tijd gestoken in het berichtje voor de win actie. Ik baalde enorm dat ik niet had gewonnen. MAAR! Ik gun het ieder ander om te genieten van dit leuke cadeau!
  Onthoud dat jaloezie en andere iets misgunnen, jezelf niet vrolijker of beter doet gaan voelen en je er niet op vooruit gaat.

  Zoveel respect en waardering voor jullie groene meiden dat jullie dit toch kunnen waarmaken en ook super leuk dat jullie iemand uitkiezen met een ontzettend leuk berichtje en onwijs origineel!

  Voor nu: gefeliciteerd winnaars ! Geniet ervan!

  Fijne avond ! Liefs xx

 9. Heel jammer van de negatieve reacties. Een winactie is niet iets waar je direct ‘recht’ op hebt als je meedoet, ook al is de reden waarom je meedoet nog zo gemeend en schrijnend. (verder: je kan ook geld sparen en zelf iets kopen)
  Ik wens zowel de winnaar van de versapers als de winnaars van deze pakketten veel plezier. Ik heb het geluk gehad om filmkaartjes te winnen via de Groene Meisjes (voor de Film a Hundred Foot Journey) ik ben naar de film geweest en dat was hartstikke leuk! En het voelt heel luxe, om ‘gratis’ naar de film te gaan, hihi!

  1. Die kaartjes had ik ook gewonnen! Idd heel luxe om zo naar de film te mogen gaan :D. Was een leuke film! Dankjewel lieve groene meisjes :)

 10. Gefeliciteerd aan de winnaars! En jullie hebben helemaal gelijk om toch nog even terug te komen op de negatieve reacties rondom de andere winactie. Jullie verdienen dit absoluut niet en zoals andere mensen in de comments ook al aangeven zijn de meeste van jullie volgers jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie doen, of het nu een winactie is of een superleuke blogpost!

 11. Jeetje zeg wat walgerlijk die reacties, echt geen woorden voor en ik snap echt in de verste verte niet waarom mensen zo zouden moeten reageren. Daarom ook vanuit mij een beetje positiviteit:
  GEFELICITEERD WINNAARS!
  x

 12. Heeee!

  Jullie zijn supergoed bezig! :D Winacties zijn superleuk, maar alle blogposts en recepten zijn nog veeeeel leuker! Jullie inspireren een hoop mensen :)

  Ennnn gefeliciteerd aan de winnaars!! Geniet er maar lekker van! Ik krijg in elk geval spontaan zin om ook pepernoten te gaan bakken!

  Liefs, Suzanne

 13. Goed gezegd groene meisjes. Ik waardeer het heel erg dat jullie dit even bespreekbaar maken en online zetten. Ik heb zomaar het vermoeden dat lang niet iedereen realiseert wat er allemaal bij komt kijken. Voor een ieder die jullie keus niet kan waarderen: jammer dan!
  Ik hoop dat het jullie niet teveel beïnvloed om gewoon heerlijk jullie ding te blijven doen met jullie blog. Veel volgers genieten dagelijks van jullie blog én win-acties. Dus.. Keep up the good work!!

 14. Goed van jullie dat jullie even terug komen op begin van deze week. Jammer dat jullie
  Er zo op aangevallen worden. Hopelijk lukt het om het langs jullie heen te laten gaan en kunnen genieten van de positiviteit. Ik zelf ben heel blij met jullie blog vooral over het vegan eten en dat jullie soms wat verloten is een pluspunt. Maar mensen die puur alleen wat willen winnen moeten toch echt even zichzelf achter de oren krabben.

  En natuurlijk gefeliciteerd aan de winnaars

 15. Wow is daar echt zo negatief op gereageerd? Mensen toch.. dat is toch helemaal niet nodig! Wat vervelend voor jullie :/ zegt meer over de reageerders dan dat het over jullie zegt in ieder geval, maar erg jammer..

 16. Werd er echt zo negatief gereageerd op de vorige winactie?? Why?? Mensen zijn echt niet goed hoor!

 17. Hoi!
  Ten eerste: prificiat voor de 2 dames! Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven met jullie prijs!
  Ten tweede: ik vind het jammer dat mensen jullie werk niet “begrijpen”. Komaan, we zijn toch geen kleuters meer? Mensen mogen blij zijn dat er zo een fantastische bloggers zijn!
  Groetjes
  RVA

 18. Ook ik wil allereerst de winnaars feliciteren!

  Verder ben ik het heemaal eens met de ‘preek’. Eigenlijk is het heel jammer dat die preek nodig is.
  Ik moet bekennen dat ik als reactie op de uitslag ook heb verwezen naar een schrijnend verhaal dat ik voorbij had zien komen, maar dat ik het eens ben dat de keus is gevallen op iemand die de Versapers aan een ander gunde.

  Mensen, laten we het inderdaad gezellig houden voor elkaar. Er is al genoeg ellende op de wereld. En indien je zelf met ernstige ellende te maken hebt (hoe naar ik dat ook vind), laat dat dan niet als een privilege gelden om prijzen te winnen.

 19. Gefeliciteerd! :) Jammer van de ‘sfeer’ bij de versapers-actie :( Niets van aantrekken, zo’n mensen verdienen het namelijk dan ook gewoon niet om te winnen als ze het een andere niet gunnen! ;) Ik vind het alvast ontzettend leuk om gewoon al jullie artikels te kunnen lezen!!

 20. Gefeliciteerd aan de winnaars van deze actie!!!

  Meedoen aan een winactie vind ik sowieso een Lucky shot. Je hebt niets te verliezen hè, enkel iets bij te krijgen en dan is het stom om kwaad te zijn over iets wat je sowieso al niet had!

 21. Van harte Marloes en Merel! De All Naturals kookpakketten komen jullie kant op. Vervelend van die andere winactie. Laten wij het goedmaken met de All Naturals Weggeefweken (https://www.allnaturals.nl), die voor iedereen gelden!
  Bij besteding van minimaal €25,- een prachtige olijfhouten spatel cadeau.

 22. Ook deze winnaars heel veel plezier gewenst met de pakketten :)
  En groenemeisjes, wat ontzettend vervelend die negatieve reacties, hopelijk kunnen jullie ze naast je neer leggen… zou zonde zijn om dat mee te gaan sjouwen.

 23. Ooo absurd dat mensen zo boos waren met de versapers reactie… Natuurlijk hoopt iedereen te winnen… maar ja zo gaat dat nou eenmaal. Hebben jullie een 18+grens van meedoen, klinkt nl als staaltje 2jarig peuterpubertijd gedrag ;)

 24. Gefeliciteerd dames!
  En die negativiteit… Bah! Gun een ander ook wat :)

 25. Ik baalde ook vreselijk dat ik die Versapers niet had gewonnen. Voor mij geen reden om daar zo negatief over te doen. En die zielige verhalen als motivatie: ik heb altijd de neiging om die een beetje te wantrouwen. Absoluut pluspunten voor jullie, dat iemand met een positief verhaal de prijs in de wacht heeft gesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *