Zijn de Groene Meisjes de leukste ondernemers van Amsterdam?

Woooop Woop! De Groene Meisjes zijn genomineerd voor de titel ‘De Leukste Ondernemers van Amsterdam!’ Waaah, dat is echt heel awesome. We zouden het echt te gek vinden als jullie op ons zouden willen stemmen. Wat we kunnen winnen? Een fotoshoot en een plekje op de site ‘Leuke Dingen Doen.’ Dat willen we heel graag! Kijk, dit is ons oproepje:

Schermafbeelding 2014-02-25 om 14.30.53

Stemmen kan via deze link!

Dankjullieallemaalheelergwel! We gaan uit blijdschap vanmiddag een taartje maken en natuurlijk het recept weer met jullie delen :) Liefs!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Zijn de Groene Meisjes de leukste ondernemers van Amsterdam?

  1. Yes, natuurlijk heb ik op jullie gestemd, ik ben een vaste volger van jullie! Duimen dat jullie winnen! :D

  2. Ja natuurlijk zijn jullie de leukste ondernemers van Amsterdam, dus natuurlijk ga ik op jullie stemmen! :)

    Vraagje trouwens, hoe gaat het met het Raw Till 4 eten? Daar ben ik wel heel benieuwd naar, doen jullie dit nog steeds?

  3. Gefeliciteerd! Toch is mij niet duidelijk wat Jamie precies doet voor de groene meisjes.. Ik heb het idee dat het toch echt Merel’s ding is waar zij het meeste energie in stopt. Het is me gewoon als volger niet duidelijk..Jamie is mij te onzichtbaar en reageert ook bijna nooit op reacties.. Dus Merel..jij bent voor mij de ondernemer!

  4. Haha er staat ook een vriend van mijn vriend tussen. Uiteraard op jullie gestemd ;) Jullie gaan lekkerrrr, veel stemmen al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *