Zomaar wat plaatjes

IMG_2685

Ik had zin om foto’s te maken. Niet echt van iets in het bijzonder. Uiteindelijk werden het foto’s van allerlei ‘rommelhoekjes,’ omdat ik daar zo dol op ben. En katten natuurlijk, want daarvoor geldt hetzelfde. Op de eerste foto zie je mijn Polaroid camera. Deze heb ik onlangs aangeschaft en ik zal er snel meer over vertellen. Naast de camera staan twee schattige hertjes die ik van Nikki, van het prachtige blog Liefgeval, heb geërfd.

IMG_2688

Jaren geleden gekocht en nog iedere dag plezier van: een kaartenrek. Iedere keer weer met nieuwe kaarten erin. Blijft gewoon leuk!

IMG_2729 IMG_2731

Een mandje met sjaals, een hertje, een stapel boeken en een echte vintage Barbie koffer, nog uit mijn moeder’s kinderjaren.

IMG_2750

Poppy’s favoriete plekje, om lekker naar buiten te kijken. Ze kan zich de halve dag vermaken met duiven spotten. De andere helft van de dag vermaakt ze zichzelf met geaaid worden en slapen.

IMG_2760

Ik hou van oude portretten. Ik heb er een aantal, maar helaas heb ik te weinig ruimte om ze allemaal kwijt te kunnen. Ooit wil ik ze allemaal een mooi plekje geven.

IMG_2770

Katjes en bloemetjes en een vintage bordje. Bloemen en plantjes in huis maken me echt blij.

IMG_2792

Net als polaroids. Vooral als ze aan kattenclipjes aan een lijntje hangen.

IMG_2754

Nog iets anders wat mij extreem blij maakt: glitterkleding. En alles met printjes.

IMG_2716

Een tijdje geleden had ik een vintage-wekkers-obsessie. Ik vind ze nog steeds heel tof, maar ben er niet meer specifiek naar op zoek in kringloopwinkels. Is misschien ook maar goed, want ik heb er helemaal geen ruimte voor.

IMG_2706

Mocht je je nou afvragen: ‘Goh, is dat nou een foto van Gordon, daar aan de muur boven die radio?” Correct. Gordon in zijn jonge jaren, ingelijst en wel.

IMG_2701

En hij (Gordon dus) hangt in de buurt bij Bea&Claus. Dat is best wel een soort van compliment.

IMG_2696

Een nieuwe obsessie die gelukkig maar weinig ruimte inneemt, is mijn Crosley platenspeler en vintage vinyl. Van de week liet ik jullie zien dat ik mijn platen bewaar in vintage platenkoffers.

IMG_2719

En een heleboel hoezen hangen aan de muur.

IMG_2686

Tot slot een zielig verhaal over mijn lievelings dierenbeeldje. Deze grote hond kocht ik jaren geleden in Antwerpen. Het was mijn eerste dierenbeeldje en ik vind het nog altijd het mooiste beeldje dat ik ooit heb gekocht. Ongeveer een jaar geleden heeft Beppie de hond kapot gegooid met haar staart. Ik houd nog steeds even veel van Bep hoor, wees maar niet bang, maar ik moest wel eventjes huilen. Hij was ook niet meer te maken, die arme Bruno. Dus nu heb ik er maar een Basset (sorry, ik dacht eerst dat het een teckel was. Maar natuurlijk is het geen teckel, had ik kunnen weten) voorgezet, zodat je niet ziet dat Bruno anderhalve voorpoot mist.

IMG_2748

Ohnee, dit is de allerlaatste foto. Nog eentje van Pop, omdat ze zo lekker nonchalant aan het poseren was.

Fijne dag iedereen! Liefs!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Zomaar wat plaatjes

 1. Ach wat staat mijn Barbie koffertje daar leuk te wezen:)
  Oh en het is geen Teckel hoor maar een Engelse Basset Hound mijn andere favoriet!

  1. oh! haha :) nou, ik zal het veranderen ;)
   En ja zeker, de Barbiekoffer heeft een mooie plek gekregen

 2. wat was het weer een heerlijk blog om te lezen en natuurlijk te bekijken…

  groetjes Petra

 3. O, wat hebben jullie toch een geweldig leuke vintage stijl, zo leuk om een huis in zo’n complete stijl te zien, daar geniet ik echt van :D

 4. Volgens mij hebben jullie echt een heel bijzonder huis! En die foto van Gordon aan de muur :’) Briljant!

 5. Heerlijke post! Leuk om zo in jouw huis te ‘snuffelen’ :)

 6. Ik heb ooit een antiek melkkannetje geerfd van mijn oma. Na een jarenlange speurtocht op rommelmarkten vond ik het suikerpotje erbij…..en toen gooide mijn kat het melkkannetje in onherstelbare stukken. Dus ik weet precies hoe je je voelde. Maar ik hou ook nog steeds evenveel van mijn kat, hoor ;-)

  1. :) superleuk! Hij ziet er geweldig uit. Ik wacht nog op mijn cassettes.. heb ze besteld bij impossible project, maar het duurt al daaaaagen voordat ze er zijn :(

 7. Erge leuke foto’s!
  Maar, dit zal wel een stomme vraag zijn, maar wie is Gordon?

  1. een zanger/presentator uit Nederland. Google hem maar ;)

 8. Waar heb je het kaartenrek gekocht? Ik ben er al een tijdje naar op zoek maar alleen groothandels schijnen die aan winkeliers te verkopen, of je moet hem heel toevallig in een kringloopwinkel tegenkomen.

 9. Wat is het iedere keer weer genieten als je hier rond kijkt.Ga zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *