Zomerliefde – Amsterdam Roest (Moderne Hippies)

Kennen jullie de Moderne Hippies al? Niet? Dan moet je zeker eerst even hun blog checken!

Gedaan? Mooi! Dan het volgende: houd zondag 19 augustus vrij in je agenda. Dan organiseren de Moderne Hippies namelijk een tof evenement: Zomerliefde, in Roest. Roest is een ‘stadsoase’ in Amsterdam Oost en dit is sowieso een plek waar je een keer geweest moet zijn, want het heeft de typische ‘Berlin-vibe’ die je bijna nergens tegenkomt in Nederland. Zomerliefde lijkt ons de perfecte gelegenheid. 

Wat kan je bij Zomerliefde allemaal verwachten? Er zal een markt zijn, van 12.00 tot 18.00 uur, met allerlei hippe dingen en merken die ook op de website van de Moderne Hippies voorbij komen. De toegang is gratis, hippie-style.

Verder kan je er workshops volgen, ook van 12 tot 18 uur, denk aan hooping (waar groen meisje Jamie trouwens heel goed in is!) en yoga. Maar ook: raw chocolate maken met Sabine Spaargaren. Dit is echt een aanrader, kunnen we je uit ervaring vertellen. (raw chocolade wordt je beste vriend, geloof ons maar.) De workshops zullen 10 euro per persoon kosten en de exacte tijden van de workshops staan op de website van de Moderne Hippies.

Na al dit leuks is er ook nog een DIY-BBQ, die je in groepen van 10 tot 20 personen kan reserveren. Je kan dan kiezen uit het Meatlovers pakket en het Healthy Hippie meal, met heerlijke veggieburgers, groenten en brood met gezonde dipjes. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Roest verzorgt alles, tot en met de BBQ zelf, voor je.

Meer informatie over Zomerliefde vind je op de site van de Moderne Hippies.

Laten we duimen voor een prachtige, zomerse middag, zodat we extra overtuigend (lees: met blote voeten in het gras, in een fleurige jurk en een kroon van madeliefjes in ons haar) de hippie kunnen uithangen! Wij verheugen ons op een middag/avond met fijne muziek, gezellige mensen en lekkere hapjes. Wij gaan alvast wat yogahoudingen oefenen en nadenken over ons kapsel.

De Groene Meisjes zijn, natuurlijk, van de partij… en wie nog meer? Laat het ons weten!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

7 gedachten over “Zomerliefde – Amsterdam Roest (Moderne Hippies)

  1. Zooo jammer dat ik niet kan! Maar ik ga naar Lowlands (ook heel leuk!!) maar veel plezier iedereen :-)

  2. Ik ga ook naar Lowlands, maar anders was ik er zeker weten heen gegaan. Het klinkt echt heel tof!

  3. Het klinkt heel tof! :) jammer genoeg ben ik op vakantie dan…

  4. Het klinkt onwijs leuk,maar wordt het elk jaar herhaald? Ik hoop het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *