Zomeroutfits

Omdat we toch zo af en toe een beetje het gevoel krijgen dat het ooit nog wel eens een beetje zomer zou kunnen gaan worden (eventueel, als het meezit,) beginnen wij toch om ons heen te kijken naar zomerse outfits. Want hartstikke leuk die warme dagen, maar de paniek slaat wel een beetje toe als ik een blik op mijn garderobe werp. Ik roep, zoals ieder jaar weer, door het huis dat ik NIKS heb om aan te trekken. En dit jaar is het ook écht zo. Aangezien ik geen tijd heb om uitgebreid de stad in te gaan en ik elk zonnig moment op mijn balkon wil zitten, doe ik het dit jaar lekker online. Goed bedacht toch?

Wat denken jullie van deze outfit? Ik stelde hem samen op Attic Empire.nl (ook wel de tofste vintagewinkel, zowel online als offline, van Amsterdam en omgeving.) Ik zie mezelf hier sowieso mee over straat paraderen!

zomer

Jurk €29,00.
Sandalen €29,00.
Tas €69,00.

Voor de dames die wat minder met vintage kleding hebben, heb ik een wat ‘modernere’ outfit samengesteld. De kleding is van het merk PeopleTree (een te gek fair fashionlabel,) de schoenen zijn van plastic (van het merk JuJu) en de crueltyfree tas is van de Amsterdam Bag Company.

zomer1

Shirt, People Tree, €33,95.
Rokje, People Tree, €79,95.
Schoenen, Juju, €22,95.
Tas, A.B.C., €75,00.

Naar welke van deze twee outfits gaat jouw voorkeur uit? We lezen het graag bij de comments hieronder!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

9 gedachten over “Zomeroutfits

  1. Haha die waterschoentjes, brings back memories.. Van vakantie met net nieuwe rood glitterende schoentjes aan, de zee in en ze meteen kwijt raken. Jankend terug naar mijn ouders. Nee, ik zou dan toch voor de eerste outfit kiezen!

  2. Ik vind de eerste outfit super! Is er bij die winkel maar één van elk kledingstuk? Vind de pareo wel erg leuk…

    1. Ja, van de meeste kledingstukken is er maar 1. Het is natuurlijk vintage kleding, dus het zijn allemaal mooie vondsten die vrij uniek zijn.

  3. Ik vind de pinquintrui heel erg leuk en de tas heel erg leuk op het 2e plaatje! Verder is het niet zo heel erg mijn smaak:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *