Attic Empire // Opening nieuwe webshop (met kortingscode!)

home_proudlypresents

Yaaay! Attic Empire, onze favoriete vintagewinkel uit Amsterdam Noord, opende gisteren de digitale deuren van haar nieuwe webshop. En we kunnen zeggen dat het te gek is geworden! Vanaf nu kan je veel gemakkelijker op maat, stijl of kleur naar je favoriete vintage items zoeken. Are you a fifties girl?

Schermafbeelding 2013-04-09 om 17.10.41

Of ga je (bijvoorbeeld) voor de Twiggy-style? Bovenin de pagina zie je steeds alle categorieën waar je naartoe kan gaan. Jurkjes bij jurkjes, broeken bij broeken, tassen bij tassen. Lekker overzichtelijk!

Schermafbeelding 2013-04-09 om 17.11.10

Daarbij komt dat de shop nu volledig tweetalig is en de Attic Empire Blog is geïntegreerd. Op het blog lees je over wat Eefje, eigenaresse van Attic Empire, allemaal meemaakt en krijg je een kijkje achter de schermen.

Om te vieren dat de shop geopend is, krijg je tot en met zondag 10% korting op de hele gehele collectie van Attic Empire. Maak er een goed gebruik van! De code is: NEWSHOPATTIC.

Verder kunnen we alvast verklappen dat de Groene Meisjes een heel toffe samenwerking met Attic Empire aan zijn gegaan en hierover horen jullie zo snel mogelijk meer. Spannend!!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Attic Empire // Opening nieuwe webshop (met kortingscode!)

 1. Ziet er goed uit! Maar wat is ‘vintage’ toch belachelijk duur..

  1. Hmm, ik vind het niet belachelijk duur. Het zijn vaak prachtige items die hun kwaliteit al vele (tientallen) jaren bewezen hebben. Vaak zijn het mooie, duurzame materialen en unieke ontwerpen. Daar betaal ik graag voor!

   1. Ik snap wel wat Shanna zegt. Vintage wordt te pas en te onpas gebruikt tegenwoordig.
    Waardoor ook kwalitatief mindere,of minder bijzondere items de naam vintage krijgen en daardoor veel te duur worden aangeboden.
    Als het echt om iets bijzonders gaat, ja, dan heb ik het er ook wel voor over. Maar veel dingen zijn ook overrated.

    Wel een leuke webshop trouwens, zie een ontzettend leuk jurkje en een paar toffe schoentjes, maar allebei niet mijn maat,meh. (van deze vind ik de prijzen trouwens prima in orde, ik heb in deze shop nog niet veel geks gezien)

    1. Het fijne bij Attic Empire is wel dat Eefje, de eigenaresse, een opleiding heeft gedaan in de moderichting en dat ze is opgegroeid met een vader die een vintage winkel heeft. Ze weet dus heel veel van vintage en weet precies wat ze moet inkopen!

 2. Wat een leuke webshop met leuke spullen! Vintage is soms wel duur maar vaak wel van goede kwaliteit en gaat het jaren mee, dat kan je van de meeste producten in de winkel jammer genoeg niet zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *