Blogtips by Lot

Elke week lees ik mijn vaste blogs. Ik word hier blij van en ik laat mij erdoor inspireren. Ik zal een paar van mijn favoriete blogs met jullie delen. Hopelijk inspireert het jullie ook!

Made By White

Deze blog is van de Australische Kelly. Zij en haar zus maken de tofste sieraden. Ook maken ze van oude bordjes de mooiste schilderijtjes. Kelly is ook een enorme fan van vintage jurken. Haar outfits inspireren mij heel erg. We zouden elkaar dit jaar treffen in Amsterdam (ze zijn groot Amsterdamfans!) voor een vintage shopdagje, maar helaas… door omstandigheden lukte dit niet. We gaan het nu hopelijk volgend jaar weer proberen! 

Betty Blogt

Jullie kennen haar misschien nog uit het ‘Eetdagboek van een Veggie.’ Naast dat zij een veggie is, is zij een groot fan van kringloopspullen. Ze weet deze aankopen zo mooi te verwerken in haar huisje. Ook fotografeert zij haar uitstapjes en word je meteen meegenomen.

A Beautiful Mess

Ik denk dat veel mensen dit blog al kennen? Ik volg dit blog vooral voor de geweldige DIY inspiratie. Zoek je een origineel cadeau? Dan zou ik zeker even tussen de DIY projecten kijken!

Beckermanbiteplate

De zusjes Beckerman showen je hun te gekke outfits. Ze denken niet in kaders maar gaan ver buiten de lijntjes. Zij inspireren mij om vooral te dragen wat ik leuk vind en om mij niks aan te trekken van meningen van anderen.

Ik volg nog veel meer te gekke blogs, maar die komen een volgende keer aan de orde!
Heb jij in de tussentijd nog tips voor mij? Welke blogs mag ik absoluut niet missen?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

21 gedachten over “Blogtips by Lot

 1. Hoi,

  Ben heel benieuwd naar de blogs, maar de links doen het niet!

  1. Hoi Annelot, wil je het nog eens proberen? Volgens mij moeten ze het nu doen. Groet, Merel.

  1. Binnenkort rest van mijn blog lijstje! Nog veel andere leuke erbij

 2. Ah leuk, ik ga ze even bekijken. A Beautiful Mess kende ik inderdaad al, maar van die andere blogs had ik nog nooit gehoord!

  1. Ja die is behoorlijk bekend hè? Hoop dat jullie de anderen ook leuk vinden? Binnenkort deel 2 van mijn blog lijstje.

  1. Ja die is echt bekend. Blijf hem wel echt geweldig vinden. Ze maken ook zoveel mooie foto’s en de diy zijn over het algemeen ook makkelijk. Binnenkort deel 2 van mijn blog lijstje

  1. Ik hoop dat je er net zoveel van geniet als ik:)

 3. The Dainty Squid, Hummingbird Girls, Oh so lovely Vintage, Lune Vintage, dit zijn mijn “faves”:)

  1. Twee kende ik al maar ga zeker even bij de andere twee kijken:) dank voor de tips!

 4. Leuk! Kende ze allemaal nog niet. Vooral A Beautiful Mess ziet er tof uit :) Ik voeg ze toe aan mijn favorieten, altijd leuk om nieuwe blogs te volgen.

  1. Ja mooi is die he?! En zij bloggen bijna elke dag!

 5. Amsterdamcurated.nl vind ik tegenwoordig erg leuk! En englishmuse.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *