Cute overload

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zomaar wat foto’s van de liefste katjes van de wereld. (op de foto hierboven gaapt Pop, dus ze is onschuldiger dan ze eruit ziet)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beppie doet alsof ze niet van poseren houdt. In werkelijkheid doet ze niets liever. Hier zie je Beppie op een paar enveloppen liggen. Op de een of andere manier moét Bep altijd ergens op liggen. Komt dat bekend voor?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poppie woont nu bijna een jaar bij ons en het is alsof ze nooit ergens anders geweest is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu niet gaan beweren dat jouw kat de liefste van de wereld is. Kan niet. Kijk maar naar de foto’s hierboven ;)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

15 gedachten over “Cute overload

 1. Wat een cutieepieeeeeeees!

  Mijn kater Charlie gaat ook altijd overal met ze kont boven op zitten of liggen, en dan met name als ik aan het leren ben zodat hij alle aandacht krijgt.
  Mijn katten worden dit jaar 2 maar ze gedragen zich nog steeds als 2 kleine kleuters haha, de schatties!

 2. hihi schatjes..
  Jullie hebben de liefste katten, ik heb de liefste hond ter wereld namelijk :-)

 3. Ahh.. <3 Beppie!

  Mijn kat Sylar woont nog bij mijn ouders & een van mijn huisgenootjes is allergisch voor katten. Laatst was ze 3 weken weg dus ik heb hem heeeeeerlijk 3 weken over de vloer gehad (een rood knuffel monster)! Nu dus hopen dat dat eigen huisje in Amsterdam er gauw inzit – ik mis mn kat zo erg!

 4. Zo leuk, die haartjes die zo boven de oortjes van POP uistteken, heel eigenwijs. En Beppie is natuurlijk een beauty-queen, wat ze stiekum wel weet dus, zo te horen. Ons tandenloze omaatje is helaas niet meer zo fotogeniek!

 5. Ze zijn zo cute! Volgens mij gaan katten standaard liggen op dat waar hun mensen mee bezig zijn. Of dat nu enveloppen zijn of een laptop ofzo, ze claimen altijd aandacht haha.

 6. mijn katten doen dat ook! Vooral de laptop of datgene wat je net aan het lezen bent is favoriet ;) Helaas wonen ze bij mijn moeder dus zodra ik een eigen echte woning heb, heb ik binnen een maand een kat!

  De oren van Pop zijn trouwens hip! :)

 7. Ach Beppie ziet er zo lief uit! :) Mijn kan moet ook altijd, maar dan echt AL-TIJD ergens op liggen (en dan liefst waar ze eigenlijk niet mag) :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *