De Groene Meisjes op Instagram #36

IMG_9648

Yes! You made it! Het is weekend en je hebt het verdiend om uit te rusten. Of misschien wil je helemaal niet uitrusten, maar keihard feesten. En misschien moet je wel werken… maar toch beginnen we de zaterdag goed met een weekoverzichtje in Instagrams. We zeggen ‘overzichtje’ omdat het weer geen heel erg lang verhaal is geworden. We hopen toch dat jullie het leuk vinden om het te zien!

Op de eerste foto zie je Bep en Pop chillend op de vensterbank. Waarschijnlijk vindt Pop dit leuker dan Bep, maar ze laat het toe. Natuurlijk moet van zo’n moment meteen een Kodak-moment worden gemaakt.

IMG_9568

Geheel in de Sint-sferen: een havermoutontbijtje met kruidnoten. Zoooo lekker: warme havermout met smeltende kokossuiker en lekkere toppings (peer, lijnzaad, gojibessen…) erop. Je dag kan meteen niet meer stuk, geloof ons maar!

IMG_9600

Same bowl, another day and breakfast. Weer havermout, dat wel, maar dit keer met banaan, kokossuiker, amandelboter en cranberries. Can’t get enough.

IMG_9579

En toch werd er deze week ook een ander ontbijt gemaakt: banana softserve. Superkoud natuurlijk (en het was die dag – woensdag – ook nog eens superkoud!) maar heel erg lekker. Grappig: als je gojibessen op bevroren banaan doet, worden de besjes super knapperig. Probeer het maar eens!

IMG_9606

Een beetje een saaie lunch, in verband met weinig tijd en geld. Moet kunnen. Crackers met avocado en mandarijnen erbij. Heerlijk! (maar een wat uitgebreidere lunch heeft onze voorkeur, maar dat lukt niet altijd)

IMG_9646

Dit heerlijke pakketje kregen we opgestuurd: luxe biologische theetjes van The Teabar. Jullie lezen er deze week meer over!

IMG_9643

Haarlem is echt een prachtige stad! Net Amsterdam in het klein. (Merel werkt in Haarlem)

IMG_9584

En met dit rustgevende beeld gaan wij het weekend in en wensen we jullie ook heel fijne dagen! Geniet ervan.

Edit: oeps! Ik kwam erachter dat ik 2 foto’s dubbel heb geplaatst. Als in: die stonden vorige week ook al in het weekoverzicht. Die heb ik er uitgehaald, waardoor er dus wel een heel kort overzichtje overbleef. Hopelijk volgende week weer meer interessant fotomateriaal! 

Ons staat een drukke week te wachten met veel werken (tot laaaaaaat,) een persevent, een speciale middag in Theater Carré, een etentje bij een mogelijk nieuwe hotspot en een etentje met vrienden. Het wordt druk, maar we hebben er zin in!

Als je onze Instagram foto’s wilt bekijken op het moment dat ze geplaatst worden, in plaats van alleen in het weekend, dan kan je ons volgen via @jamiegroenemeisjes en @merelgroenemeisjes!

Liefs,
de Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

20 gedachten over “De Groene Meisjes op Instagram #36

 1. Havermout is ook mijn favoriete ontbijt! Warm in de winter en overnight koud in de zomer. :-)

 2. Goedemorgen groene meisjes!
  Het ziet er weer heerlijk uit! Ik had een vraagje, waar kopen jullie de amandel boter? Fijn weekend!

  1. hi Henriette, de witte amandelboter/pasta komt van superfood.nl!

 3. Het eten ziet er goed uit! En die lieve beestjes van jullie, zegt genoeg toch;) Heel lief.

 4. Haarlem is inderdaad fantastisch. Was er laatst met een vriendin, zoveel leuke(tweedehands)winkeltjes gezien! Heerlijke vegakroketten gegeten bij Jetties :-)

  1. Jetties! <3 Daar kom ik echt veel te vaak. De pompoensoep! Oooh en de veggieburger! love Jetties.

 5. Ik heb genoten van jullie Instagram overzicht, zoals altijd!
  Nou ga ik gojibessen kopen om ze op bananen softserve knapperig te maken! :D

  1. Laat ik nou nergens gojibessen hebben kunnen vinden! Maandag weer proberen; we geven het zo gauw niet op en de bananen liggen wel veilig in het vrieshok!

   1. Ach, echt niet? Bestellen bij iHerb.com, is dat een optie voor jou?

    1. Ik ga het morgen nog bij 2 (grotere) winkels proberen, duimen maar! En als dat niet lukt, zal ik bij iHerb kijken (dank voor de tip!) maar dat wordt met verzendkosten erbij altijd een beetje duur…

 6. Haarlem, ik hoor er veel goeds over. Volgens mij is het wel een stad waar ik wel zou willen wonen, mocht ik ooit terug komen naar Nederland.

  1. Ja he? Het is zo’n fijne ‘middenstad.’ Niet zo groot als Amsterdam, de gezelligheid van een kleinere stad, maar wel alles wat je nodig hebt (en meer.)

 7. Ik vind jullie ontbijtjes er altijd zo heerlijk uitzien! Vooral die met kruidnoten nu, ik zou daar nooit aan gedacht hebben.

 8. Hai

  ik wil jullie graag volgen op instra maar ik kan jullie echt niet vinden.
  Vindt het ook niet helemaal duidelijk hoe jullie nou heten.
  Willen jullie mij volgen dan kan ik jullie vinden?
  hippiehealtylover

  liefs

  1. We heten @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *