DE GROENE MEISJES TESTEN: ‘JUST NUTS’ BARS

De Groene Meisjes zijn dol op vegan bars met fruit, noten en zaden. Deze repen zijn makkelijk om mee te nemen, voor onderweg of bijvoorbeeld mee naar je werk of school. Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende muesli-energie-repen te vinden in de reguliere supermarkt, maar wij kiezen persoonlijk liever voor een meer verantwoorde variant. Voor ons is dat in ieder geval een reep die vegan is en het liefst met zo min mogelijk suiker en toegevoegde rommel. We komen dan uit bij merken als Nak’d en Raw-bite (beide raw bars) en sinds kort is daar ook Just Nuts bij gekomen!

Misschien ken je het merk Just Nuts als van de schattige doosjes met nootjes en gedroogd fruit, die je vaak bij winkels als AH To Go en stationskiosken kan krijgen. Wij vinden het fantastisch dat je tegenwoordig steeds meer gezonde snacks kunt krijgen op plekken waar ook heel veel minder verantwoorde verleidingen op je liggen te wachten. (lees: kaascroissants en dikke chocoladekoeken, you get the picture?) Een doosje nootjes met gedroogd fruit is dan toch een super alternatief?
Just Nuts, bedankt hiervoor!

We mochten van Just Nuts hun nieuwste product testen en dit zijn drie verschillende repen. We kregen repen met de smaken ananas-cashew, mango-paranoot en dadel-walnoot opgestuurd. Laten dit nou zes dingen zijn die wij heerlijk vinden! Dit kan niet anders superlekker zijn!

Hieronder zie je de dadel-walnoot reep uitgepakt. Een mooie, compacte reep die ook nog eens heerlijk ruikt. (dit laatste moet je van ons aannemen, hier kunnen we verder geen hulpmiddelen voor inzetten, sorry!)

We hebben natuurlijk alle smaken uitgebreid geproefd en wat kunnen we zeggen? We vinden ze alle drie erg lekker. Jamie vond de mango-paranoot reep het lekkerst en Merel de dadel-walnoot reep. De ananasreep vonden wij wat aan de zure kant, daar moet je echt zin in hebben! De mango-cashew reep is heerlijk zoet en de dadel-walnoot reep is lekker zacht van smaak, waarbij vooral de walnoten goed tot hun recht komen.

De reepjes zijn gemaakte met fairtrade ingredienten, geschikt voor vegans en zijn gemaakt van biologische bestandsdelen. Wij zijn tevreden! Verder wist Just Nuts ons te vertellen dat de bars vanaf nu bij Marqt te koop zijn voor 1,35 euro per stuk. Wij hopen op doosjes!

Eet jij wel eens een bar en welk merk is dan jouw favoriet?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “DE GROENE MEISJES TESTEN: ‘JUST NUTS’ BARS

 1. Ziet er mooi uit! Ik eet eigenlijk nooit een bar… Wat mij zo aanspreekt is dat het biologisch én fairtrade is. De beste combi :-) Zal het zeker gaan proberen als ik het vind in een winkel.

 2. Ik ben fan van de eat natural bars! Vooral abrikozen yoghurt smaak maar deze smaken klinken ook goed!

  1. MMM die waren ook mijn (Merel) favoriet toen ik nog niet vegan at! :)

 3. ik ben wel benieuwd naar deze reep.
  Wat ik toch jammer vind: de prijs. Ik vind 1,35 echt veel voor maar 1 reep.

 4. Ik vind dat dit merk naast dat het zo verantwoord is ook heel veel aandacht heeft voor leuke verpakkingen! Zoveel aantrekkelijker dan veel puur natuurrepen die er niet uitnodigend uitzien.
  Ik eet eigenlijk ook nooit bars maar ik denk dat de Mango-paranoot mij het meeste zou aanspreken.

 5. De repen zien er inderdaad heerlijk uit, ook de verpakking spreekt aan, ik vroeg me af of er ook nog (verborgen)suikers zijn toegevoegd?!

 6. Wat goed, fair én bio! Wel aan de dure kant. Ik eet wel eens de quinoareep van Oskri, plakt erg aan je tanden maar heerlijk. Die is slechts 0,89 euro per reep :)

  1. RadioShack sells a good range of security cremaas on their webpage. Outdoor cremaas are about $100 each, and you’ll need to add a recording device, such as a time-lapse vcr or a security DVR.

 7. Ze zien er lekker uit, helaas wel prijzig :(. Dan maak ik liever mijn eigen repen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *