De Groene Meisjes waren te gast bij: Le Sud

Van meerdere lezers kregen wij de tip om eens naar Le Sud in (stadsdeel) Westerpark te gaan. Gehoorzaam als we zijn, deden we dat maar ;) en we kregen er geen spijt van! Le Sud is een vegetarische saladebar met ontzettend veel vegan en gezonde keuzemogelijkheden. Van heerlijke olijven tot heel veel soorten hummus en van couscoussalade tot allerlei groentespreads. Of wat te denken van een vers broodje falafel?…mmmm! 

Wij vonden de verkoopster heel vriendelijk en behulpzaam. Zo wist ze ons precies te vertellen wat de vegan salades waren en mochten we eerst van alles proeven, voordat we iets zouden uitkiezen. Wat een service!

Wij kozen voor: walnoten-dadel-hummus (say YAMM!!) en avocadohummus, pompoenstukjes met kokos en zwart maanzaad, couscoussalade met fruit en een auberginespread. Bij de buren, Bagels&Beans, kochten we twee losse bagels. Lekker dippen, zittend op een kleedje op strand West (gelegen aan de overkant van de winkel.)

Voor dit alles waren we 11 euro kwijt, nee, dat is niet heel goedkoop. Nou waren alle producten ronduit HEERLIJK en duidelijk met veel zorg bereid. Verder vinden wij het een groot pluspunt dat we zo vriendelijk geholpen werden en dat Le Sud een heel schone, frisse zaak is.

Wij zijn blij dat we deze fijne veggieproof-plek in onze eigen stad hebben ontdekt en kunnen niet wachten om in ieder geval de andere soorten hummus ook nog uit te proberen!

Le Sud vind je hier: Haarlemmerdijk 118, 10113 JH Amsterdam.
Maandag tot en met zaterdag geopend van 10 tot 18 uur.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

4 gedachten over “De Groene Meisjes waren te gast bij: Le Sud

  1. Whaaa hoe lekker is dat?? Wil ik ook hier in deze uithoek van NL!!

  2. Wow, dat ziet er goed uit!
    Dat ik daar tot nu toe altijd ben langs gelopen…
    Volgende keer naar binnen :)

    1. Zeker doen! Wij raden vooral de walnotenhummus aan. En de avocado hummus. Oh en ook… ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *