Dit was mei (2022)

mei

Zijn we weer! Voor het schrijven van dit dagboek over de maand mei heb ik mijn agenda nodig om terug te bladeren en te zien wat ik ook alweer allemaal heb meegemaakt. It’s a lot. En het waren opvallend veel goede dingen.

Natuurlijk laat ik in zo’n dagboek vooral de dingen zien die ik kennelijk fotowaardig vond; de kleurrijke, vrolijke dingen. Er was ook een hoop onzekerheid, er waren ziekenhuisbezoekjes en een paar kleine breakdowns. Dus bedenk die er vooral ook even bij, anders krijg je een veel te eenzijdig beeld van mijn leven ;) Goed, dat gezegd hebbende…

mei

In mei waren er heel veel lekkere ontbijtjes. Opvallend veel smoothiebowls, vooral.

mei

Maar echt heel veel. Favoriet zijn momenteel die van Sajoer. ZΓ³ lekker.

mei

Ook waren er heel veel mooie bloemen (gekregen en zelf gekocht) Γ©n ik ben voor het eerst in maanden weer naar de kapper geweest. Dat niet alleen; ik heb ook meteen een nieuwe afspraak voor in augustus gemaakt, zodat ik niet te lang niet ga. Ik voel me volwassen.

mei

Ik las een lekkere stapel boeken in mei: vijf stuks om precies te zijn. Wil je weten wat ik van die boeken vond? Lees dan mijn nieuwsbrief (die ik afgelopen zondag verzond) even terug! Daarin bespreek ik de boeken uitgebreid. Je kunt je ook meteen abonneren, als je het een leuke brief vond :)

mei

Er waren heel veel balkonsessies. Letterlijk bij elke zonnestraal ren ik naar buiten, als mijn werk het toelaat. Deze bubble tea met perzik was mierzoet maar zΓ³ lekker. En Beppie heeft ook de tijd van haar leven nu we weer een balkon hebben.

mei

Marne en ik gingen naar Trek; een foodfestival in het Vroesenpark (aka onze nieuwe achtertuin) en dat was zonnig en fijn. We dronken limoncello tonics en aten arepas en ik had meteen heel veel zin in de zomer.

mei

Oeh, nog iets waardoor je zin krijgt in de zomer: het vegan softijs van Florentina in de Witte de Withstraat. Mijn god, zo lekker. Echt heel erg knap gemaakt.

mei

Er was veel tijd met vrienden deze maand en dat was heel erg fijn. Ik maak lang niet altijd foto’s als ik met vrienden ben en dat zou ik eigenlijk wel moeten doen. Het maakt me namelijk heel blij om ernaar te kijken. Kostbare herinneringen zijn het.

Over dat vaker beelden schieten gesproken: ik heb na heel lang alleen maar kijken-kijken-niet-delen op TikTok eindelijk daar mijn eerste video gedeeld. En omdat ik het heel leuk vond om te doen heb ik me nu voorgenomen om overal waar ik kom gewoon af en toe wat te filmen. Korte fragmentjes waar ik vast nog weer eens iets leuks mee kan. Benieuwd? Volg me dan ook op TikTok, gezellig!

mei

Ik ging een weekend naar Friesland op persreis en daarover vertel ik binnenkort meer in een uitgebreid blogpost. Maar hierbij alvast even twee plaatjes van je favoriete influencer in the wild.

Verder ging ik naar maar liefst twee operavoorstellingen van O. Festival. Opera kan dus heel erg cool zijn, zo bleek. Ook gingen we naar de boekpresentatie van Ministerie van dromen van Hengameh Yaghoobifarah in de Tolhuistuin in Amsterdam. Ik ben zo mega dankbaar dat we dit soort dingen weer kunnen doen. Ik leef er helemaal van op.

Voor juni staan er ook ontzettend leuke dingen op de planning. Zo vieren Marne en ik ons driejarig jubileum en gaan we sjiek uit eten. Verder staat Oerol op de planning (heeeeerlijk, een weekend Terschelling <3), een concertje, een theatervoorstelling en leuke afspraken met vrienden. Ik kan niet wachten!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Een gedachte over “Dit was mei (2022)

  1. Ziet er uit als een leuke maand! Ik ben een paar jaar geleden ook naar de opera geweest en dat vond ik ook zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *