Een nieuw huisgenootje!

Welkom Pop!

Hoera! een nieuw huisgenootje voor ons en Beppie. Vooral speciaal voor Beppie natuurlijk, omdat we hopen dat Bep en Pop gezellig samen kunnen spelen. Pop hebben we gisteren leren kennen en we waren meteen verliefd op dit kleine (pas 12 weken oud) beestje. We hebben haar daarom vanmorgen opgehaald uit het asiel. Op dit moment is ze nog een beetje bang en moet ze vooral heel erg wennen hier in huis. Daarom hebben we een speciale ‘wenruimte’ ingericht, waar ze op haar gemakje bij kan komen. Beppie is heel rustig, maar wel heel nieuwsgierig en ze wil het liefst nu al naar Pop toe, maar het is toch beter om daar nog even mee te wachten. We geven het alle tijd die nodig is!

We hopen heel snel met Popperige foto’s te komen, want we weten dat jullie daar gek op zijn ;) Maar jullie begrijpen vast wel dat ons nieuwe huisgenootje eerst eventjes moet bijkomen en dat er daarna nog heel veel tijd is om heel veel lieve fotootjes te maken!

Liefs,

Jamie en Merel.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

20 gedachten over “Een nieuw huisgenootje!

 1. Oef! Wat een schatje! Wat moeten jullie blij zijn :) gefeliciteerd met jullie nieuwe katten-baby!

 2. Wat een lieveke! Wat goed dat jullie haar en Beppie de tijd geven om te wennen, daar hebben jullie allemaal de rest van je leven plezier van (-:

 3. Wat fijn dat ze er is! Ik heb nog aan jullie en Pop gedacht vandaag. Heel veel plezier en geluk met zijn viertjes!

  1. plus 3 nieuwe groene meisjes… 7 groene meisjes in totaal! hihi :)

 4. Ah wat een liefie. Hier ook een maand of twee geleden ook een vriendje voor mijn vijf jaar oude kater opgehaald en de kleine even laten wennen. Het ging daarna eigenlijk meteen goed, erg fijn. Echt als die grote die kleine wast kun je me komen opdweilen, zo zoet ;-) *smeltmoment* Veel mooie momenten met de poezels gewenst ^_^

 5. Wat een schatje! :D Wij hebben sinds een weekje ook een nieuw huisdier, een konijn, haha. Ze jaagt de katten weg, bijdehand geval dat het is, hihi. :P
  Zie al uit naar foto’s van Beppie en Pop samen!

 6. O wat leuk, jullie hebben een “baby Blend poes”. Een van onze poezen is ook zwart/wit en heet Blend (en lief dat ie is!!)dus alle zwart/witte poezen zijn voor ons Blend poezen.
  Goed dat jullie Poppie uit het asiel hebben gehaald en wat een fijn idee dat er er tenminste weer een onschuldig dier verzekerd is van een fantastisch leven vol liefde en aandacht. Heel hartelijk gefeliciteerd met deze gezins uitbreiding! Ook leuk voor Beppie.

 7. Oh wat is ze lief! Ik hoop dat ze zich snel helemaal vertrouwd bij jullie en Beppie voelt. (ik zag op instagram al fotootjes van haar voorbij komen)

 8. aahhww, zo lief! Wat leuk dat jullie er een katje bij hebben. Hopelijk gaan Beppie en Pop het goed met elkaar kunnen vinden!

 9. Aha! Dat verklaart het inderdaad! Had je al op Instagram gespot Pop maar had niet direct begrepen dat jij het nieuwe huisgenootje van Beppie was! Jullie gaan het vast gezellig hebben samen!
  Hier zitten wij nog in dubio of Cobus (de grote rode kater) nou wel of niet een nieuw vriendje nodig heeft. De buurpoes kwam van de week even langs en dat vond Cobus niet zo heel erg leuk…
  Veel speelplezier samen en ik hoop heel veel foto’s te gaan zien! ;)
  xoxox

 10. Superleuk dat Beppie een speelkameraad heeft :)!
  Ze ziet er heel lief uit. Ik vind het vooral tof dat jullie haar uit het asiel gehaald hebben, don’t shop but adopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *