De Groene Meisjes in de Duurzame Jonge 100!

1278032_335409366603170_211240092_o

Yaaaay! De Groene Meisjes zijn blij! We staan namelijk in de Duurzame Jonge 100. WOW, echt een heel grote eer. Vandaag (vrijdag 15 november) zal de lijst worden gepubliceerd in NRC.NEXT en vanavond vieren we een feestje met alle mensen die ook in de lijst staan. Heel bijzonder en echt een bekroning na 2 jaar bloggen!

Wat is de DJ100? Het is een lijst met namen van jonge mensen (tot 33 jaar) die innovatieve en inspirerende ideeën hebben op het gebied van duurzaamheid. Men hoopt dat de DJ100 een goed voorbeeld is voor jong en oud; net als dat wij met ons blog een jonge en oudere doelgroep bereiken. Deze 100 initiatieven worden door de DJ100 zichtbaarder en krijgen meer naamsbekendheid. Hiermee hopen we weer heel veel mensen te bereiken en te inspireren. De DJ100 is geen ranking: het maakt dus niet uit op welk nummer in de lijst je staat. Groen is groen, duurzaam is duurzaam. Alle 100 personen/bedrijven/merken doen hun best om op hun manier iets bij te dragen aan een groenere wereld.

Schermafbeelding 2013-11-15 om 06.09.59

Kijk, daar staan we! (met Beppie, de ster van ons blog)

Schermafbeelding 2013-11-15 om 06.11.21

En hier lees je een stukje over wie wij zijn en wat ons blog inhoudt. Het staat trouwens op mijn (Merel’s) naam omdat er per duo maar 1 naam mocht worden opgegeven. Maar de plek in de lijst is natuurlijk voor De Groene Meisjes en dus voor ons samen :)

Twee weken geleden hebben we een superleuk interview gehad met Anne Walraven. We mochten vertellen over onze visie, onze dromen en het ‘waarom’ achter ons blog. Als het goed is zal er vandaag op de website van NRC.NEXT een video verschijnen, waarin wij ook te zien zijn. We zullen de link hier delen!

Bekijk hier de complete DJ100 lijst!

Wij gaan even heel erg trots zijn, maar vooral nadenken over hoe we nog meer duurzame en groene ideeën met jullie kunnen delen!

Een heel fijne dag,

liefs Merel en Jamie
De Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

27 gedachten over “De Groene Meisjes in de Duurzame Jonge 100!

  1. Welverdiend! En wat leuk dat jullie je mintgroen noemt, vrolijk en jong en fris en vol energie en optimisme!

  2. Wauw, wat gaaf dat jullie in de top 100 staan! Volgens mij met recht, ik vind jullie blog super en volg hem met veel plezier! Ik eet zelf dan niet vegan, maar ik vind jullie receptjes en andere artikelen wel erg leuk!

  3. Fantastisch en welverdiend. De manier waarop jullie duurzaam en groen bespreken is zo luchtig en ‘normaal’ dat het geitenwollen sokken idee, en het idee dat dit iets ‘moeilijks’ zou zijn, helemaal verdwijnt. Hier spreekt een fan haha. Veel plezier op het feestje!

  4. Gefeliciteerd! =) Jullie hebben zeker een goeie invloed met jullie blog. Ik kan een hele lijst opsommen van dingen die ik veranderd heb door dit blog. Ik word steeds groener. =)

  5. Wat fantastisch! Van harte gefeliciteerd en jullie hebben het verdiend! Ik ga meteen even de hele lijst bekijken. :)

  6. Ik vind het super tof. Had het stiekem via een insider al gehoord ;) Echt van harte gefeliciteerd. Echt een verdient plekje. Blijf zo door gaan zou ik zeggen!!!! Liefs

  7. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk!
    En de beschrijving mint-groen klinkt ook heel leuk en positief n_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *