Hotspot: Let it Be (Berlijn)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat je in Berlijn goede burgers kunt eten, dat wist je waarschijnlijk al wel. Maar dat je als veggie zijnde ook echt niet lang hoeft te zoeken naar een goede vegan burger, dat is misschien goed nieuws voor je. Benieuwd naar waar wij ze deze goddelijke burgers serveren?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het antwoord is: bij Let it Be in Neukölln. Dit is een stadsdeel dat je eigenlijk echt niet mag overslaan als je een bezoekje brengt aan Berlijn. De buurten waar je meer over hoort zijn Kreuzberg en Friedrichshain. Beide ook heel tof, maar ook in Neukölln is veel te beleven. Ons vriendinnetje Suus woont in deze buurt en nam Jamie mee naar Let it Be. Check hoe gezellig het eruit ziet binnen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Let it Be is een 100% vegan crêperie. Ze serveren hier zoete en hartige crêpes en je kan ook kiezen voor glutenvrije crêpes of brood. Als dat geen goed nieuws is! Jamie en Suus gingen in dat geval dus voor een burger, dus de kaart werd goed bestudeerd. De gerechten hebben grappige namen: namelijk die van bekende mensen. Zo kan je de ‘Mike Tyson’ of de ‘Erykah Badu’ bestellen. Awesome!

Jamie ging voor een Thom Yorke; een groenteburger met humus en Suus koos voor de Mike Tyson, met veggie ‘kip’ en BBQ-saus.  Je kan ervoor kiezen om de burgers te upgraden met vegan kaas. Daarbij werden er aardappeltjes en een side-salad besteld. De aardappeltjes zijn een regelrechte aanrader – te lekker voor woorden!

IMG_6089

Now this is what we call a veggie burger.

Jamie rekende €22 af:  2 burgers, aardappeltjes ,side salad en 2 drankjes.  Elf euro per persoon dus. Kortom, je kan hier niet alleen geweldig lekker eten, maar het is ook nog eens enorm budgetproof!

Let it Be
Treptowerstr. 90, 12059 Berlijn – Neukölln
Facebookpagina Let it Be

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

21 gedachten over “Hotspot: Let it Be (Berlijn)

    1. Doen! We hebben weer laaaadingen nieuwe adressen voor jullie, die de komende tijd online zullen verschijnen!

  1. Thom Yorke burger bij Let it Be, die staat genoteerd! Nog 4 weken en dan ga ik een weekje naar Berlijn. Op mijn lijstje: Prinzessinnengärten, Street food thursday en Sammlung Boros. En de wijken Prenzlauerberg en Friedrichshain. Over Neukölln lees je niet veel, leuke tip! Thank you. Ik hou jullie tips in de gaten!

  2. Aaaaahhhh golf van heimwee. Ik woonde 7 maanden lang in Neukölln, maar ben helaas alweer bijna een jaar terug.

  3. Leuk! Wij gaan ooit ook eens naar Berlijn (misschien volgend jaar) dus dit adresje heb ik alvast gepind! :-)

  4. Te grappig, ik was afgelopen weekend ook in Berlijn! Mijn toppers: Lucky Leek & Kopps! Oh la la was ook wel OK, vooral de vegan patisserieën, maar die kennen jullie wsl allemaal al. Volgende keer ga ik zeker naar Let it be & de pizzeria er net naast.

    1. Leuk! Over Ohlala hadden we van de week ook een artikeltje ;)

  5. […] dus jullie krijgen nog van alles te zien. Wat gingen we doen? We aten asociaal lekkere burgers bij Let it Be in Neukölln en daarna ijs van Mos Eisley als toetje, ook in Neukölln. En daarna pakten we de S-bahn terug naar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *