Jāsön Apricot Scrubble

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al tijden was ik op zoek naar een goede, natuurlijke gezichtsscrub. Soms, als ik niet te lui ben, maak ik wel eens zelf een scrub, maar meestal ben ik dus wél te lui. Een goede scrub miste echt nog in mijn ‘beautystash’ (wat in mijn geval gewoon een fancy woord is voor een kastje waarin ik mijn cosmetica en verzorgingsproducten bewaar) en daar heb ik nu verandering in gebracht. Want hoera hoera, iHerb was weer het antwoord op mijn vraag. Jullie hebben deze zin al heel vaak kunnen lezen op De Groene Meisjes, maar ik ga het gewoon nóg een keer zeggen: waar zouden we zijn zonder iHerb?!

Van verschillende beautykenners had ik vernomen dat het merk Jāsön echt geweldig was, dus het leek me een goed moment om dit eens te onderzoeken. Ik bestelde de zeer gewaardeerde (in 2010 heeft dit product een award gewonnen voor ‘beste natural & organic scrub’) abrikozenscrub en heb tot nu toe nog geen moment spijt gekregen van mijn aankoop. Omgerekend kostte de scrub mij €4,43 en dat vond ik al niet heel erg duur. Ik bedoel, dat kost een niet-natuurlijke scrub over het algemeen ook wel, dus de prijs viel me erg mee.

De scrub ruikt HEERLIJK. Fruitig, zoals je kan verwachten, en lekker zoet. De scrubkorrels zijn niet heel erg fijn (zoals ik wel eens gewend ben geweest van andere scrubs,) maar zeker ook niet te grof. Na het gebruiken van dit product voelt mijn huid ultrazacht en fris aan. Wow, ik ben hier zó blij mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De producten van Jāsön bevatten geen SLS, sulfaten of parabanen. De producten (en ook niet de bestanddelen) worden niet getest op dieren. Deze scrub bevat geen dierlijke ingrediënten, dat maakt dat het product volledig crueltyfree is. Dat is een fijn idee! iHerb.com heeft een heleboel producten van dit mooie merk. Kijk hier maar eens. Ik kon bijna niet kiezen, dus ik heb me netjes ingehouden. De volgende keer dat ik bij iHerb bestel ga ik zeker voor een ander product, zoals shampoo of een bodywash. Dit merk spreekt me echt heel erg aan!

Bestellen bij iHerb.com

Wil jij ook eens bestellen bij iHerb? We raden het iedereen aan. We krijgen veel vragen over de bezorging van de producten. Deze is heel erg snel en veilig. Bestellen gaat bij ons al twee jaar altijd goed. Daarbij komt dat we nog nooit invoerrechten hebben hoeven betalen. Geen extra kosten dus. Bestellen bij iHerb.com kan echt met een gerust hart. Wij bestellen ongeveer 1 keer in de 2 maanden bij iHerb. Wat we dan kopen? Nou bijvoorbeeld dit, dit en dit. Maar aangezien iHerb duizenden geweldige producten verkoopt, raden we je aan om eens lekker op je gemakje rond te neuzen!

Let op, kortingscode!

Is het je eerste keer dat je gaat bestellen bij iHerb? Bij bestellingen vanaf 40 dollar (dat is €29) krijg je 10 dollar (dat is €7,27) korting op het totaalbedrag, als je de code ZIJ963 gebruikt. Bestel je voor onder de 40 dollar? Dan krijg je met deze code 5 dollar korting op je bestelling!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Jāsön Apricot Scrubble

  1. Heb net iets besteld bij IHerb! Maar daar had ik gelukkig ook een kortingscode gebruikt dus geeft het niets. Wat wel rottig is dat als je in Italie woont je maar tot iets van 2 kilo mag bestellen. Een heel gepuzzel allemaal om de bestelling goed te krijgen….

    Ik heb trouwens de abrikozenshampoo van Jason en ben er niet heel blij mee. M’n haren worden gauw vet na het wassen en ik heb ergens half meegekregen dat er siliconen in zitten. Ik maak de fles op en dan ga ik weer lekker Yes to Carrots wortelshampoo gebruiken!

  2. Fijn dat hij je zo goed bevalt! Ik zou hem om de naam alleen al kopen! :)

  3. klinkt lekker, maar ik gebruik meestal gewone fijne suiker met wat amandelolie of kokosvet, geeft ook een heel fijn resultaat .

    de naam is weer geweldig leuk gevonden

  4. Deze producten zijn trouwens ook te koop bij Naturisimo :) Ietsjes duurder, maar geen verzendkosten naar Nederland, dus even kijken wat het voordeligst is. Ik gebruik zelf ook sinds een jaartje de shampoo en conditioner van Jason en het is echt zo’n verbetering (ik had hiervoor yes to!, maar vond mijn haar toch wat droog daardoor). Ik heb nu de apricot shampoo, die ruikt heerlijk maar is wel erg vloeibaar, ik ga hierna weer terug naar de sea kelp shampoo!

    1. Trouwens, aangezien jullie in Amsterdam wonen, de Biomarkt op de weteringsschans verkoopt ook wat producten van Jason! (maar wel een heel beperkt assortiment)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *