KOKO Coffee & Design

koko1

We hebben er nog altijd een zwak voor: fijne koffietentjes in Amsterdam. KOKO Coffee & Design is zo’n typisch geval ’toffe conceptstore aan de gracht,’ waar je echt een keertje moet zijn geweest. Al was het maar omdat ze hier lattes met amandelmelk en vegan cupcakes serveren.

Ja, er zitten een heleboel conceptstores in Amsterdam momenteel. Of we hier niet eens op uitgekeken raken? Hmm, op dit moment nog niet. Later misschien wel.  Het idee is namelijk overal hetzelfde: mooie spulletjes voor in huis, hippe kleding en… jawel, een coffee/lunchroom. Maar toch heeft iedere conceptstore wel weer zijn eigen stijl en charme en bij KOKO voelden we ons meteen thuis. Dat kwam ongetwijfeld door het interieur en de mooie spullen die er verkocht werden. Maar ook de muziek die er gedraaid werd en het vriendelijke persoon maakten dat we uren later nog met drankjes en vegan cupcakes op de gezellige plofbank zaten. We zullen je even laten zien hoe KOKO eruit ziet.

koko6

 

koko7 koko2 koko3

Persoonlijk houden we heel erg van de kleuren in het interieur van KOKO. Jullie ook? Misschien vraag je je af wat voor spullen er dan zoal verkocht worden. We zullen je wat voorbeelden laten zien.

koko4 koko8 koko5

Van alles wat dus. Kleding, schoenen, tassen en zonnebrillen. Maar ook meubeltjes, kaarten, posters en andere mooie spullen voor in huis. Oh en héél mooi handgemaakt aardewerk – waarvan we helaas geen foto hebben gemaakt. (niet zo slim, sorry)

koko1

En de koffie? Die is lekker. En de vegan cupcake? Die is goddelijk. Alleen al daarom vinden wij dat je absoluut even langs KOKO moet, als je een dagje Amsterdam doet binnenkort. (en houd je niet van cupcakes? ze hebben ook andere lekkere vegan en glutenvrije gebakjes!)

KOKO Coffee and Design 
Oudezijds Achterburgwal 145, Amsterdam
ilovekoko.com en de facebookpagina van KOKO.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “KOKO Coffee & Design

  1. Amsterdam heeft alle leuke concept stores en Haarlem geen een zover ik weet :(. In ieder geval niet zoiets als KOKO. Ziet er mega leuk uit en ik kan me goed voorstellen dat je daar graag een tijdje blijft bankhangen :).

    1. Portrait is toch een conceptstore ? Ik woon zelf niet in Haarlem maar een vriendin wel, en zij is helemaal weg van Portrait.

  2. Ah die cupcakes zien er super uit! Wat voor frosting was het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *