Life is too short to wear boring clothes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze twee nieuwe catches verdienen uw speciale aandacht. Stiekem is alleen het jasje van Jamie een echte catch, het vest van Merel heeft een ander verhaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het awesome jasje (van The Dokata Club) van Jamie komt van The Vintage Store in Heemstede en kostte €19,95. Veel mensen zullen dit jasje laten hangen; te uitgesproken, te opvallend. Maar voor de Groene Meisjes is het nooit opvallend of uitgesproken genoeg. Jamie kan echt álles hebben, dat blijkt maar weer. Dit jasje zit als gegoten en staat haar ongelooflijk goed. Beste deal en catch in tijden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het vest van Merel is officieel geen ‘catch,’ maar deel ik met vriendje Maarten. Misschien herken je het van deze blogpost? Maarten weet al jaren hoe ongelooflijk geweldig ik dit vest vind en hij heeft altijd beloofd dat als hij er genoeg van had, dat ik het dan zou krijgen. Nu neemt Maarten nog niet helemaal afstand van het vest, maar we hebben een “co-ouderschap” afgesloten. Zes maanden per jaar zal het vest bij mij zijn en de andere zes maanden van het jaar bij hem. Ik heb geluk, want ik heb het met de feestdagen. Lucky me! Dit is echt een topstuk. Designer vintage, om voor altijd te koesteren. Ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit een mooier kledingstuk aan gehad heb. Lieve Maarten, je weet hoe dol ik op dit vest én op jou ben. Ik zal er heel goed voor zorgen.

Mochten er mensen zijn die zich afvragen hoe wij die glitterende achtergrond hebben gecreëerd: bij de kringloop kochten we 10 pakjes roze glitterstroken van 10 cent per pakje. Dat maakt dat wij met 1 euro totaal in de feest/kerstsferen zitten. No christmastree needed!

Een heel fijne dag gewenst! En onthoud: glitter dragen mag ook buiten de feestdagen om. Wees niet bang om te shinen!

Liefs,

Merel en Jamie

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “Life is too short to wear boring clothes

 1. Wat ziet dat er leuk uit zeg, zo’n glittermuur!

  En wauww, Merel, dat vest! Wat een beauty! (Ik dacht trouwens dat je niet van zwart hield… Je mag ‘m ook best aan mij geven hoor ;) )

 2. Heel tof allebei – Je co-ouderschapsvest is heel mooi bij jou en Jamie kan volgens mij inderdaad echt alles hebben! Doet ze dat jasje aan bij de volgende Jamie’s Dance Moves?!

 3. Weer een heerlijke post die inspiratie biedt, meiden! Love it.

 4. Ik herkende het laatste item inderdaad door een eerdere post!;) Wat moet er een werk in gezeten hebben (in beide kledingstukken) om al die kraaltjes e.d. erop te krijgen.

 5. Haha co-ouderschap over een vest, wat leuk! Ik herkende hem inderdaad meteen! Veel plezier ervan. En wat fijn voor het vest dat z’n ouders zo vriendelijk met elkaar omgaan. ;)

 6. Wauw! Dat is altijd zo leuk aan tweedehands winkelen, snuffelen tot je iets unieks hebt gevonden. Ikzelf shine bijna elke dag, mijn kledingkast bestaan inmiddels uit 90% glitterende kleding.

  1. Zo horen wij het graag! Glitter is onze lievelingskleur. <3

 7. Waaauuuuuw dat vest is echt prachtig! Ik hoopte heel stiekem op een verkoopadres maar dat was natuurlijk te mooi om waar te zijn haha. Geniet ervan :)
  Fijne post dit!

 8. Wauw, wat een gave items! Dat spijkerjasje vind ik heel leuk staan, wel gewaagd, maar je kan het inderdaad hebben. Het mooiste vind ik nog wel het vest, wat een topper, hij valt ook heel erg mooi!

 9. Ik was al zo jaloers op Maarten indertijd met dat schitterende vest! :) En nou heeft Merel het aan, net met de Kerst, de bofferd! Moge jullie in vrede co-ouderen!

 10. Aan kleur en maffe printjes geen gebrek, maar glitters…
  Toch eens toe gaan voegen.
  Vind beide echt heel tof, zou ze ook uitkiezen!

 11. oooh die vest is zo ik.

  ik hou van glitter en kraaltjes en borduursel, wellicht moet ik deze gewoon namaken bedenk ik me nu. Dat gaat mijn winterbezigheid worden.

 12. Vandaag heb ik toevallig mijn lichtroze trui met glitters aan en ik denk dat ik de komende dagen verder ga shinen. Jullie hebben me geïnspireerd! En jullie hebben gelijk ook, glitter mag ook best buiten de kerstdagen om. Dus waarom niet nu al? Joepie!!!

 13. Wat een briljant idee van die glitterstroken!
  En deze oma heeft twee turtleneck truien, een witte en een light blauwe, waar zilveren draadjes in zijn mee gewoven. Ik fonkel dus zachtjes! ;)

 14. […] kale muur als resultaat. Ik wist nog niet echt wat ik ermee wilde doen, totdat ik een blog van de groene meisjes las. Hier laten ze een gepimpte muur zien met kerstversiering. Omdat ik het helemaal met de dames […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *