Lush – Sikkim Girls

Ohmylordie. Deze geur! Het is de lekkerste geur die ik in jaren heb geroken and it’s mine! Dit parfum heet ‘Sikkim Girls’ en komt uit de Gorilla Perfumes lijn van Lush. Waar de naam van dit parfum vandaan komt? Sikkim is een staat in India. Van de vrouwen uit dit gedeelte van het land wordt gezegd dat ze mannen kunnen verleiden met één subtiele beweging van hun lichaam. Oe-lala! Het is dan ook een heel ‘sensueel,’ vrouwelijk en bloemig geurtje. Dat komt onder andere door de frangipani (ja! google dat maar eens,) vanille, tuberoos en jasmijn die in dit parfum verwerkt zijn. Het is een lekkere ‘zware’ geur, die ook heel geschikt is als avondparfum. Je ruikt hem de hele dag door, heerlijk vind ik dat. Ik zou hem op een lichte, zomerse dag misschien minder snel dragen. Dan ga ik liever voor de kokosgeur, ook uit de Gorilla Perfumes lijn van Lush. Sowieso zijn de geuren van Lush fantastisch, dus ik hoop nog veel meer geuren uit te gaan proberen!

Helaas kan ik jullie niet laten ruiken hoe heerlijk Sikkim Girls is, maar ik laat je hieronder toch in het kort zien waarom ik zo gek ben op dit geurtje. 

Allereerst: de verpakking. Hoe briljant is dit flesje verpakt? Bedenk eens hoe cool het is om dit geurtje aan iemand cadeau te geven, maar ook; om het zelf op je vintage ‘kaptafel’ (ik kan alleen maar wensen dat ik een kaptafel had, maar dit terzijde) te zetten. Ik hou van speciale verpakkingen en dit is er zeker één van!

Dan: het feit dat je het parfum aanbrengt met een pipetje. Zo kan je heel precies de juiste hoeveelheid nemen. Dit parfum is super geconcentreerd, dus je hebt echt maar heel weinig nodig om de hele dag door heerlijk te ruiken. Druppel iets op je polsen en achter je oren. Heerlijk ouderwets trouwens, zo’n flesje met een pipet. Lekker vintage!

Sikkim Girls is vegan en niet getest op dieren. I love Lush for that!

En verder: een flesje van 25 gram (Lush werkt met grammen, niet met milliliters) en mét pipet kost €35,95. Er zijn nog een aantal andere formaten verkrijgbaar. Voor een overzicht van de prijzen verwijs ik je graag naar de website van Lush óf ga lekker in één van de winkels van Lush kijken. Dat is sowieso al een feestje!

Wat is jouw favoriete vegan of dierproefvrije parfum?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

5 gedachten over “Lush – Sikkim Girls

  1. Dat ziet er geweldig uit! En wat een (her)uitvinding die pipet. Sommige parfums ruiken wel lekker, maar alleen als je ze met mate opdoet… Niet als je met 1 spraytje meteen onder zit. Je hebt me wel benieuwd gemaakt naar deze geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *