Lush Winter 2013 (preview)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Groene Meisjes ontvingen dinsdag een fan-tas-tisch perspakket met allemaal heerlijke goodies van Lush. Want; de nieuwe wintercollectie komt er weer aan! Zoals ieder jaar komt Lush in de winter met een collectie heerlijke limited editions, speciaal voor de feestdagen. We zullen het niet te hard zeggen, want kerst is nog lang niet, maar stiekem krijgen wij inmiddels alweer een beetje zin in deze donkere, gezellige tijd van het jaar. We laten je in dit artikel even in het kort zien wat voor heerlijke producten we allemaal hebben ontvangen, maar een uitgebreide review zal nog volgen. We kunnen natuurlijk niet alles zo snel testen!

Niet alle producten van de wintercollectie zijn vegan, maar wel héél veel. Yay voor Lush!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Allereerst: deze waanzinnig leuke bruisballen. In de vorm van kerstmannen, sneeuwpoppen, huisjes en schattige diertjes. Lush weet waar wij van houden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Deze Santa Baby producten (een lip tint die heel goed gepigmenteerd is en een lipscrub) zijn awesome. De lipscrub ruikt naar cola. We zien de  kersttrein in gedachten al rijden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En natuurlijk mogen de verpakte producten niet ontbreken in de wintercollectie. Douchegels (waaronder favorietje SnowFairy,) gezichtsreinigers en bodylotions. Love it. De bodylotions (Celebrate en Sikkem Girls) zijn beide vrij van conserveermiddelen. Pluspuntje!

Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt? Mooi zo! Vanaf 4 oktober (dat is al bijna!) zal de wintercollectie in alle Lush winkels liggen en kan je helemaal losgaan op zeepjes, bruisballen en smeerseltjes. Hebben jullie er al zin in? Wij hebben in ieder geval zin om de producten te testen en jullie straks meer te vertellen over onze ervaringen. Naar welk product zijn jullie in het bijzonder benieuwd? 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

26 gedachten over “Lush Winter 2013 (preview)

 1. Zeker zin! Ben heel erg benieuwd naar de lipscrub en ik vind die bruisballen echt de bom!

 2. Leuk dat ze er binnenkort weer zijn!

  Ik heb die kerstmannen-bruisbal vorig jaar gekregen voor de kerst, was echt een heerlijk cadeautje :)

  ‘Helaas’ mag ik dit jaar 6 weken niet in bad ivm mijn bevalling (ben begin november uitgerekend), dus ik weet nog niet of ik rond de kerst alweer toestemming heb van de verloskundige om weer te badderen… Ik hoop het wel in elk geval, want deze bruisballen wil ik eigenlijk niet missen ;)

  1. Ah joh, en anders bewaar je de bruisballen en ga je een paar weken later in bad. Vier jij kerst gewoon nog een keer opnieuw ;)

 3. oh ik hou van lush! ik heb geen bad maar als ik een keer naar een hotel ga, zorg ik meestal dat er een bad is en ga ik eerst ff langs de Lush :-) Maar de andere dingen van Lush gebruik ik ook regelmatig.. ik moet binnenkort toch even wat essentials inslaan, dan maar ff na 4 oktober (dierendag!) langs denk ik :-)

 4. In Haarlem zijn we zelfs tot 20.00u open op 4 oktober, speciaal zodat jullie allemaal lekker lang kunnen snuffelen :) Zoals jullie al zeiden is er dit jaar veel conseveringsvrij, maar daarnaast hebben we plastic glitter vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven. Daar gaat mijn groene hartje van kloppen <3

  1. Die heb ik gisteravond voor het eerst geprobeerd en is inderdaad heerlijk!!

 5. Oh yay de ponche is er weer, vorig jaar voor het eerst geprobeert (een kleintje) maar dit jaar zeker minstens 1 grote haha!

 6. Wauw, super fijn pakket. Ik ben benieuwd naar die FUN bar, de kleur is fijn feestlijk, ben benieuwd of hij verder ook prettig is om te gebruiken (en als wat dan eigenlijk?).

  1. Je hebt Fun nu ook al in andere kleuren/geuren in de winkel liggen. Het is een kleizeep waar je een stukje vanaf neemt, wat je vervolgens kunt gebruiken als shampoo, douchegel, zeep en voor in bad. Hoop dat je vraag zo beantwoord is!

 7. Ah klinkt goed allemaal, ben zo blij dat er nu ook een Lush in Utrecht zit!

 8. Ik zou willen dat Lush eens richting het Oosten en Noorden zou uitbreiden, ook hier zitten fans die gewoon eens een winkel willen binnenlopen zonder eerst minstens een uur in de auto te moeten zitten dus Lush, uitbreiden die hap. :P

 9. Oh my! Hebben, hebben! <3 Ik ben stiekem best een beetje jaloers, haha! Ik moet snel eens een bestelling plaatsen bij Lush :D

 10. Vroeger gebruikte ik Lush echt héél veel, maar sinsdien ik weet dat het bij lange na niet zo natuurlijk is, niet meer.. heel erg jammer :( want heel veel producten zijn fijn en zien er zo leuk uit!

 11. OMG…. Dat ONTVINGEN jullie? Gratis? Zomaar? -nou, niet zomaar natuurlijk; door jullie amazing blog.. maar toch!- *jealous..* ;) Ik ben trouwens ook helemaal dol op Snowfairy :)
  Liefs Loentje
  ps hebben jullie de winter-folder al? altijd zo leuk om in te bladeren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *