Miss Bio

Bovenaan mijn lijstje van “plannen en wensen” voor 2013 (ja, ik weet het, dat is bijna hetzelfde als goede voornemens.. maar aangezien we ons vaak niet aan goede voornemens houden, houd ik mezelf maar een beetje voor de gek) staat: “meer natuurlijke(r) cosmetica ontdekken en gebruiken.” Misschien herken je jezelf hier helemaal niet in, maar ik vind het soms toch lastig om goede producten te vinden. Veel merken vind ik erg duur, veel merken doen of zijn niet wat ze beloven. Gelukkig is daar Miss Bio to the rescue!

Miss Bio is één van de eerste webshops in Nederland die zich richt op natuurlijke cosmetica. Hierbij gaat ze graag van een zo puur mogelijk product uit. Er wordt gebruik gemaakt van pure, verse en onbewerkte stoffen. Zo vind je in de ingredientenlijsten van de producten die Miss Bio verkoopt vooral natuurlijke onderdelen als jojoba- en arganolie. Dit alles omdat Miss Bio vindt dat iedereen het allerbeste verdient, zeker als het om de bescherming en verzorging van je huid gaat. 

Rondkijkend in de webshop van Miss Bio zie ik prachtige skincare producten, maar ook leuke make-up en nagellak. Wat te denken van een niet giftige, ecologische, vegan nagellak op waterbasis? Een hele mond vol, maar vooral heel erg (eco)fabulous! Ik ben zo blij dat natuurlijke cosmetica tegenwoordig ook gewoon mooi en hip kan zijn. Miss Bio maakt van persoonlijke verzorging graag een feestje. Binnenkort zal Miss Bio zelfs een eigen workshopruimte openen, waar je zelf body olie of een skin cocktail kan maken. Hoe tof!

Winactie

Ter ere van de vernieuwde website van Miss Bio, het nieuwe stekje in gebouw de Verlichting in Den Haag en omdat er een nieuw jaar begonnen is, wil Miss Bio iemand blij gaan maken met een behoorlijke dosis JoY!

“Terugkijkend op 2012 gaan we binnenkort massaal goede voornemens noteren. Is éen van je voornemens iemand uit je omgeving je waardering laten blijken? Verdient iemand een steuntje in de rug na een zwaar jaar? Een boost van zelfvertrouwen? Een daily dose of joy?”

Onder de inzendingen wordt een luxe verzorgingspakket verloot. Waarde in geld: EUR 175,- Waarde in emotie: more than a thousend smiles!

Daily dose of Joy! bestaat uit:

Argan olie
Cleanser
Toner|Lotion
Moisteriser
Night Balm
Anti Wrinkle Balm
Sensual Body Oil Lavender
Parfum Rose Tea

Alle producten zijn unisex en geschikt voor ieder huidtype,leeftijd en gevoeligheid. Het Daily dose of Joy pakket wordt mooi verpakt met geurige roosjes. Leuk om te weten: alle producten in het Daily Dose of Joy pakket zijn bestsellers van Miss Bio. Alleen het allerbeste dus!

Hoe werkt het?
Vertel Miss Bio waarom en wie je een Daily Dose of Joy gunt door op Twitter hashtag #dailydosejoy te gebruiken en/of laat een bericht achter op de Miss Bio Facebook pagina onder het kopje Daily dose of Joy!
Je kan tot 15 januari iemand opgeven voor de Daily Dose of Joy actie.

Wat een prachtige winactie! Heb jij al in gedachten aan wie jij graag de Daily Dose of Joy zou willen geven?
We hopen dat iedereen meedoet aan de actie en zelf ook de moeite neemt om eens te kijken naar natuurlijke cosmetica. Ik ben van mening dat het heel belangrijk, en heel erg de moeite waard, is!

Liefs,

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Miss Bio

 1. Leuk! Ik weet wel iemand; mijn (ex) schoonzus die na een moeilijke scheiding nu een eigen huisje heeft, maar van het absolute minimum moet zien rond te komen omdat ze volledig afkeurd is, daar ze MS heeft…

 2. wat leuk..
  Ben mezelf daar ook net in gaan verdiepen, maar dan vooral wat kan ik zelf maken met wat ik in huis heb…
  De tomaat is me goed bevallen gisteren…

 3. en ik vind dat mijn vriendin Marije dat geweldige pakket verdient heeft.. Na een aantal slechte jaren, veel diepe dalen, en steeds weer opnieuw tegenslagen.. Gaat ze er nu voor, ze is er nog lang niet maar ze stelt zich nu zo positief en sterk op dat ik alle vertrouwen in haar heb.. En ik wou dat ik haar wat vaker met iets leuks of extra’s kon verwennen maar dat gaat niet, dus dit is echt perfect voor haar…. (zie haar nu al stralen, en 100.000x dankje wel roepen)

 4. Ik heb echt in tranen gezeten toen ik het berichtje las van mijn lieve vriendin Jackie. Dat moest ik even kwijt omdat ze mij hele dag goed maakte met haar lieve berichtje <3

  Enne een vriendin die zulke lieve dingen zegt, verdiend net zo goed een mooi pakket als deze.

 5. Met wat je in huis hebt kun je ook zelf huidverzorging maken waar je hele mooie resultaten mee kunt halen. Vanochtend bijvoorbeeld en maskertje gemaakt -was nodig na doorhalen met oud en nieuw-. Men neme: lepel honing, beetje citroensap, scheutje argan olie of als je dat niet hebt extra virgin bio olijfolie. Goed mengen en smeren maar. Je huid knapt hier direct van op en droogtelijntjes verdwijnen en rode plekken zijn minder fel. Bedankt voor de reacties, 15 januari verzamel ik alles van twitter, FB en de groene meisjes en maak ik dmv loting bekend wie iemand in zijn/haar omgeving heel blij gaat maken!

  1. Goede tip, Asseia! Dankjewel :) Wij zijn ontzettend benieuwd wie de Daily Dose of Joy gaat winnen. Het is zo’n te gekke winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *