New outfits!

De Groene Meisjes zijn weer eens naar de kringloop geweest en kwamen thuis met een aantal fijne ‘catches.’ Een deel daarvan showen we jullie vandaag in deze outfitpost. De rest komt later in een andere blogpost voorbij!

jamielaarzen

Jamie draagt hier: een oversized trui (€5,50) van Rataplan (kringloop) in Alkmaar, de bamboe legging komt van Miss Green en kost €39,95, ketting komt van H&M en kostte €5,95, het Groene Meisjes tasje hebben we zelf gemaakt, de rode vintage laarzen (waar Jamie al jaren van droomde, maar nooit tegenkwam in haar maat en voor een schappelijke prijs) komen van The Vintage Store (kringloopwinkel) in Heemstede en kostten €19,95.

merelrokje

Merel: het zwarte jasje met glitters en veertjes komt van The Vintage Store Heemstede (€15,95), zwart semi-transparant truitje (€1,80) van Opnieuw&Co Mortsel, het plooirokje kostte €3,40 en komt van The Vintage Store Heemstede en de schoenen zijn van Vans (prijs weet ik niet meer.) De kattenrugtas (een serieuze must-have voor elke crazy catlady) scoorde ik voor €25,00 bij Marbles Vintage, Haarlemmerdijk Amsterdam.

Wat blijft het toch leuk als mensen vragen: “Wow! mooi jasje! waar komt die vandaan?!” Niemand verwacht dat je zo’n jasje bij de kringloop vindt. En al helemaal niet voor zo’n laag bedrag. Waarom een duur plooirokje kopen bij de Bijenkorf, als je precies dezelfde bij de kringloop ziet hangen voor 3 euro? Wij houden ervan!

We zijn benieuwd wat jullie van onze outfits vinden! En: heb jij nog leuke dingen gescoord bij de kringloop de laatste tijd?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

25 gedachten over “New outfits!

 1. Wat een ontzettend leuke outfits en foto’s!
  Om nog maar te zwijgen over de achtergrond, wat mooi.

 2. Mooie kleding. Ik koop ook regelmatig bij de kringloop. Veel leuke aankopen. Vorige zomer laarzen van Dolcis bij een kringloop in Apeldoorn (was daar op vakantie). Met 4 verschillende kleuren leer. Nieuw in doos met aankoopbon (€170,00) nog erbij. Voor €5,00. Zitten super. Zo veel complimenten over gehad. Zelfs afgelopen winter bij de Ecco store vroeg een verkoopster waar ik ze had gekocht. Ze vond ze zo mooi.
  Paar maanden terug superleuk zwart bloesje met roeselmouw (kort) gekocht voor €1,50. Ook heel leuk met zwarte body met lange mouw eronder. Perfecte zo goed als nieuwe zwarte skibroek van bekend sportmerk voor €5,00. Week gedragen op wintersport. Ach en zo kan ik nog wel even door gaan. En tot twee jaar terug had ik nog nooit iets gekocht in een kringloop.

 3. Wat tof !! Heb nu alleen nog maar de foto’s bekeken en jullie zijn leuk in zwart-wit (ook in kleur hoor ☺)❕

 4. Jaaa, wat leuk outfits op DGM!! Jullie zien er super leuk uit meiden, dit wil ik wel vaker zien!:)

 5. Die crazy catlady rugtas! En sowieso, wat een gave dingen! Ik heb onlangs een grote sjaal gekocht voor €2,- en een nepbontjas voor €17,- staat echt super gaaf met mijn nep leren leggings en broeken :D

 6. Super, jullie outfits. Ik heb zelf twee prachtige vintage plooirokjes. Geel en zwart. Moet even zorgen dat ik er weer in pas. ;-) Tijgergympjes staan ook op mijn verlanglijstje, maar ik koop even een jaar geen kleren en schoenen.

 7. Wat zien jullie er alle twee fantastisch uit. En zo volkomen ieder haar eigen stijl! Mijn complimenten! :)
  Maar Merel’s tas, en Jamie’s rode laarzen…. <3. Daar ben ik helemaal weg van!

 8. :) Hier word ik blij van. Jullie mogen vaker van zulke fotootjes plaatsen! Ik had laatst fantastische vintage laarzen gescoord op een rommelmarkt voor 2 euro. Kost niets, maar dan heb je ook niets. Ze lopen voor geen meter :(

 9. Heel erg leuk! Ik koop eigenlijk bijna al m’n kleding bij kringloopwinkels! Ik zou niet meer anders willen: duurzaam én goedkoop en ook nog eens uniek!

 10. Oh zo fijn! Rode laarzen heb ik ook! Ook vintage! Waarom draag ik ze zo weinig? … Oh ja… Ze zijn eigenlijk te groot en moet er 3 paar dokker over elkaar in aan. Lang leve de herfst!

 11. Ik ben altijd een beetje verdrietig als ik bedenk dat hier geen leuke kringloopwinkels zitten. Wel een aantal vintage-winkels maar daar zijn de prijzen al snel rond de 40 euro :(

  Maar wat zien jullie er fantastisch uit! :D

 12. Oh, wat een giller: ik heb met die laarzen in mijn handen gestaan en getwijfeld. Niet gekocht uiteraard, anders had Merel ze niet aan ;-) The Vintage Store is echt een van de leukste ‘kringloopwinkels’ in de regio. Ik ga er ook niet te vaak heen..niet goed voor de portemonee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *