Nieuwe ROO’bars

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoera! ROO’bar komt met drie nieuwe smaken. We like.

Vorig jaar schreven we er al een keertje over: ROO’bars! Deze rawbars met hun bijzondere smaken en in te gekke verpakkingen hebben vorig jaar ons hart gestolen. ROO’bar is 100% organic, en de bars worden allemaal gemaakt van noten, gedroogd fruit en superfoods. Er zitten geen gekke E-nummers, andere toevoegingen of suiker in, dus je kan deze bars met een gerust hart eten. Vorige week werden we verblijd met het nieuws dat ROO’bar drie nieuwe smaken op de markt heeft gebracht. Je snapt dat we deze meteen moesten testen!

Alle drie de nieuwe ROO’bars zijn 100% raw. Andere smaken van ROO’bar willen nog wel eens 80% raw zijn, maar dit is dus ’the real deal.’ Het gaat om de volgende nieuwe smaken:

 • Liquorice – Chili
 • Mulberry – Vanille
 • Baobab – Gember
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Liquorice – chili is echt een heel bijzondere smaak. Sterker nog; zoiets hebben we nog nooit geproefd in een bar – en geloof ons maar als we zeggen dat we al héél wat bars geprobeerd hebben. Deze reep smaakt naar drop, wat een vreemde gewaarwording is, aangezien je gewoon een notenbar aan het eten bent. De chili spicet de reep behoorlijk op, waar je wel van moet houden. Als je een liefhebber bent van chocolade met chili, dan kan je dit waarschijnlijk ook waarderen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook de Baobab-Gember reep is er eentje voor de liefhebbers van een pittig reepje. Gember is natuurlijk ook een vrij uitgesproken smaak waar je van moet houden. Wij vinden gember erg lekker (en het is ook nog eens heel gezond,) dus wij kunnen deze smaak wel waarderen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar de Mulbery-Vanille reep vonden we het lekkerst! De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we bij een bar toch eerder voor een zoete reep (zoals deze) zouden gaan. We houden nou eenmaal van zoet! Gelukkig kan je met deze bar onschuldig van zoet genieten en daarom houden we ook zo van rawbars.

Deze drie smaken worden toegevoegd aan het volgende al bestaande assortiment:

 • Goji berry
 • Cacao Nibs & almonds
 • Chia & coconut
 • Maca & Cranberry
 • Rosehip
 • Cacao
 • Inca berry & Orange
 • Hemp proteine & Chia

Korting

Alle ROO’bars zijn te koop voor €1,95 per stuk in de webshop van Amigos International. Als je de code ‘algenbadje‘ invoert bij het bestellen, krijg je 10% korting op alle producten uit de webshop. Ook op de ROO’bars dus! Deze kortingscode is geldig tot en met 4 juli 2014. 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

7 gedachten over “Nieuwe ROO’bars

 1. Haha, geweldig die kortingscode! Algenbadje, dat klinkt echt gek :)
  Lijkt me lekker om eens te proberen!

 2. Hihi, ik moet nog leren ‘snoepen’ en ik bedenk me opeens dat dit wel eens de oplossing zou kunnen zijn voor mij!

 3. Aaahhh gember, my love! Die klinkt zo goed! Net nog Nakd en Trekbar ingeslagen (weet niet of die laatste vegan is? Maar wel lekker in ieder geval).

 4. ohhh wat heerlijk! ik ben net begonnen met een suiker detox, deze ga ik zeker een keertje proberen :)
  xo, cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *