On The Rocks x De Groene Meisjes – Signeersessies

Paper 3

Heb jij je cadeautjes voor Sinterklaas en kerst allemaal al binnen? Ik heb nog wel een tip voor je, hoor ;) Weet je nog dat ik een paar maanden geleden een speciale Groene Meisjes collectie met het mooie duurzame merk On the Rocks uitbracht? Persoonlijk denk ik dat deze boekjes heel geschikt zijn, als cadeautjes. Twijfel je nog, of is online bestellen gewoon niet jouw ding? Geen probleem. De Groene Meisjes en On The Rocks komen naar je toe deze decembermaand!

Signeersessies bij WAAR

Paper 1

We zijn heel blij met onze samenwerking met WAAR. Deze toffe fair trade winkel kennen jullie wel, toch? Onze boekjes liggen in alle filialen van WAAR in het land. En wat extra leuk is, is dat we in samenwerking met WAAR drie momenten hebben gepland waarop ik kom signeren, of je van boekjesadvies te voorzien. Of misschien wil je ook nog andere leuke dingen kopen bij WAAR? Daar help ik je ook met liefde mee hoor.  Of misschien wil je samen op de foto, of wil je gewoon een gratis knuffel, of nouja, kijk nog maar even wat je precies van me wil – ik zal er in elk geval zijn.

Wanneer die momenten zijn? Komen ze!

Zaterdag 2 december: 
11:00 – 13:00, WAAR, Leiden 

Zaterdag 2 december: 
15:00 – 17:00, WAAR, Tilburg

Zaterdag 9 december:
15:00 – 17:00, WAAR, Arnhem 

Vind hier de adressen van de betreffende WAAR winkels.

17 december 
14:00-16:00 uur, LAB Hilversum 
Let op: bij deze sessie ben ik niet aanwezig, maar Manon wel. En Manon is degene die de boekjes heeft geïllustreerd. Zij zal tijdens dit event een live tekensessie doen, waarbij je jezelf kunt laten portretteren. Hoe tof is dat?!

Random act of kindness

Paper 4

Tijdens de sessies bij de WAAR winkels – dus op 2 en 9 december in Leiden, Tilburg en Arnhem, – zullen we ook een random act of kindness doen. Je kunt hier een speciaal Groene Meisjes x Paper On The Rocks kaartje versturen, dus neem de adressen van je geliefden mee!

Kun je nou niet naar één van de eventjes komen maar ben je wel geïnteresseerd in de boekjes? Je vindt hier een overzicht van alle verkoopadressen. Ook kun je de boekjes natuurlijk online bestellen, dat werkt ook prima :)

Ik kijk er heel erg naar uit jullie komende zaterdag of de zaterdag daarna te ontmoeten bij één van de WAAR-winkels! Het belooft een gezellige boel te worden met hapjes en drankjes en leuke mensen, dus dat is hopelijk een welkome onderbreking van de hectische cadeautjeskooptijd van de komende weekenden. Tot dan! 

PS ik kan niet beloven dat mijn make-up zo on fleek gaat zijn als op de foto’s hierboven. Verder kun je me herkennen aan een enorme uitgroei, dus ik ben ook niet meer zó blond. Dus nouja, maar verder ben ik vrij herkenbaar wel. Ok doei!

Foto’s: Sabine Metz 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

8 gedachten over “On The Rocks x De Groene Meisjes – Signeersessies

  1. Een beetje offtopic maar wow die oorbellen, van welk merk zijn die? :-)

  2. Nou , niet zo negatief over jezelf zijn. Je ziet er heel mooi uit op de foto’s en in het echt vast ook. Ennuh…uigroei is tegenwoordig toch heel hip! Dip Dye ;) Veel plezier alvast.

  3. Blijf alsjeblieft blond, het staat je zo geweldig! <3 En je kleedt je de laatste tijd ook zo leuk en jong en vrolijk ! Ook dat blijven doen, hoor!
    Gezellige feetdagen, en veel plezier en success met je boekjes!
    Ina.

  4. Ohhh, wat leuk dat je dit doet! Misschien ga ik wel naar Hilversum. Jammer dat jij daar niet bent!

  5. Zo gaaf deze foto’s! Weet je toevallig of de boekjes ook ergens in België te koop zijn?

  6. Oohh nu lees ik het te laat! Ik was vandaag in Arnhem en ook in de WAAR winkel, maar wat eerder op de dag. Helaas! Leuke dag gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *