Outfit of the week #4 : Ode aan de PVDD

Aankomende woensdag mogen we weer naar de stembus. Mijn  outfit is daarom geïnspireerd op de partij waar ik al een paar jaar op stem. Ik heb het shirt een aantal jaren geleden gekocht via de site van PVDD (www.partijvoordedieren.nl). Elke keer als ik moet stemmen trek ik een paar dagen van tevoren dit shirt aan omdat ik hoop dat ik andere kan inspireren om op deze partij te stemmen. Momenteel is hij niet meer te verkrijgen maar hopelijk binnenkort weer wel! 

Ik ben met de outfit maar in het thema van de dieren gebleven. De panterrok komt uit de kringloop, de panty heb ik gekregen en de sokjes zijn van Vans. De panter sleehakken zijn van Van Haren, dit is geen groene winkel maar ik vind het fijn dat je daar schoenen kunt kopen waar veel gebruik wordt gemaakt van nepleer. De riem is vintage en via Marktplaats gekocht. De ketting heb ik zelf gemaakt. Ook mijn hertjes ring heb ik zelf gemaakt van knopen.

Twijfel je nog over je stem woensdag? En wil je weten waar de PVDD voor staat? Kijk dan even op de site van PVDD (www.partijvoordedieren.nl)

Veel succes met stemmen!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

23 gedachten over “Outfit of the week #4 : Ode aan de PVDD

 1. Ik heb even getwijfeld tussen Groenlinks en PvdD, maar ik ga uiteindelijk toch maar voor de eerste. Ik ben het met Groenlinks toch op meer punten eens. En leuke dingen heb je allemaal aan! Die schoenen vind ik superleuk. En die sokjes, cute! Alhoewel ik het zelf nooit allemaal bij elkaar in één outfit zou dragen, voor mij iets too much. Maar hé, zo val je wel op en zien nog meer mensen je PvdD shirt, dus dat is alleen maar goed! :)

 2. Ik ga dit jaar ook voor het eerst op pvdd stemmen.mooi t shirt!! :-)

 3. Lot! Geweldig!

  Ook ik ga Pvdd stemmen en heb reeds mijn vriendin overgehaald. Ook mijn moeder zal eraan geloven. Nu mijn vader nog.

 4. Super. Van mij ook een stem op PvdD. En hopelijk door de exposure van de Groene Meiden e.a. op naar de 4 zetels!

 5. is nepleer dan wel zo “in” voor ons milieu?? in de prehistorie liep men ook in een leren omslag…

 6. Tof!! Als je op een hele lieve collega-veganist wilt stemmen, die tevens bestuurslid is van Viva Las Vega’s, dan moet je Pablo Moleman (nummer 20) hebben!

 7. Zondag was de PvdD heerlijke (vegetarische slager) kipspiesjes en veganistische bitterballen aan het uitdelen in het Vondelpark! Toch jammer dat die partij nooit zo groot zal worden als de VVD. :(

 8. Wat tof dat je ze overtuigd bent en de boodschap uitdraagt. Alhoewel ik moet zeggen dat ik het logo van de PvdD niet zo mooi vind…
  Trouwens, ik zweef nog, arghhh. Ik twijfel tussen GroenLinks en Partij voor de Dieren. Moeilijk!

 9. Ik stem ook PvdD. Groen links noemt zich groen en roept de laatste tijd wat groene leuzen omdat ze stemmen wil weghalen bij de PvdD, maar als je kijkt wat ze feitelijk hebben gedaan de afgelopen tijd, dan is dat bepaald niet groen. De zgn groene idealen van groen links verdwijnen na de verkiezingen weer als sneeuw voor de zon. Groen links heeft provinciaal voor vervuilende kolencentrales gestemd, om maar iets te noemen. En dan Femke Halsema, die gisteren Jolanda sap probeerde te helpen: zij vertelt in de sociale media graag hoeveel vlees ze wel niet eet en schept daar over op. Lekker groen! En in Utrecht komen mede dankzij groen links metastallen.

 10. Ik vind het logo van Pvdd ook niet heel geweldig maar ben al paar jaar een PVDD stemmer. Mijn vriend stemde nooit maar is hij sinds een jaar vegetarier en gaat ie stemmen op de PVDD =)

 11. Beetje scheef Nederlands geschreven zie ik net maar de boodschap is duidelijk.

 12. @iens heel duidelijk!! Wij stemmen ook allemaal op PVDD! @simone wow wat goed zeg!

 13. Ik stem vanavond ook op PvdD, de allereerste keer dat ik mocht stemmen heb ik hier ook op gestemd, de keer erna Groen Links, 2 jaar terug op VVD en nu weer PvdD, het past het beste bij me, al komt hij op de 3e plaats te staan, onder GL en PVV. Groen Links vind ik krom op veel punten wat dieren betreft en PVV vind ik om andere redenen weer niet geweldig, dus PvdD it is! Jammer dat het shirt niet meer te krijgen is, ik wil hem ook wel!

  1. Je hebt er goed over nagedacht! Ja dat hoop ik ook. Momenteel alleen nog de muts.

 14. Ik vind je outfit wel grappig, om zo’n dierenprintrokje te combineren met een dergelijk shirt. Ik stem persoonlijk zelf niet op de partij voor de dieren omdat ze een confessionele partij zijn en ik voor de scheiding tussen kerk en staat ben.

 15. De PvdD is juist voor een scheiding tussen kerk en staat. De PvdD de vervolging wegens godslastering uit het wetboek schrappen. Ze willen ook de zendtijd voor kerkgenootschappen afschaffen. Dat Marianne Thieme nu toevallig gelovig is, betekent niet dat de PvdD een confessionele partij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *