Outfit of the week #5

De herfst is weer begonnen en daar hoort natuurlijk een warmere outfit bij.

Het rode jasje was nogal duur maar ik vind het hem echt waard. Het is een bijzonder jasje. Je ziet het niet zo goed maar er zitten allemaal kleine rode roosjes op. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal en is van de H&M Garden collectie.

Het jurkje komt van de vintage winkel Rumors. De ketting heb ik zelf gemaakt, de gouden schakel ketting vond ik bij de kringloop. De legging is van de H&M kids afdeling. De vintage laarzen van de noordermarkt en de riem van de kringloop.

In de herfst vindt ik het leuk om meer bruin tinten aan te trekken. Welke kleur trekken jullie het liefste aan in de herfst?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “Outfit of the week #5

  1. Wat heb je toch een leuke outfits (ik volg je op instagram en zie daar dus regelmatig je outfits langskomen)! Ik wou dat ik zo creatief was :-) Vaak als ik ga winkelen dan loop ik van frustratie weer de winkel uit omdat ik niet weet om leuke outfits te maken!

    1. Wat leuk om te horen!! En jammer van het shoppen! Voorbeelden uit tijdschriften of naar de pas poppen kijken? Misschien zou dat je kunnen helpen?

  2. Wat een leuke kleurrijke outfit. Het jasje is inderdaad erg bijzonder. En dat telefoonhoesje van jou! CUTENESS <3

  3. You nailed it, je combinaties zijn te gek, geweldig mooie rode jasje en de rode boots maken deze outfit af, tevens een pluim voor de mooie oorringen! wat voor werk doe je…naast de groene meisjes:)?

    1. Wow Dankje voor het mooie compliment! Ik werk in de gehandicapten zorg op een EMB groep. Maar ben ook met eigen sieraden bezig en mijn eigen nep vosje meer daarover in een volgend outfit. Deze zal in het teken staan van BVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *