Printic App

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s laten afdrukken, ik blijf het leuk vinden. Natuurlijk, ik ben dol op Instagram en ik vind het hartstikke handig om mijn foto’s digitaal te kunnen bekijken en bewerken. Maar dat nostalgische gevoel van een paar vers afgedrukte foto’s in je hand…Soms wil je voor een speciale gelegenheid gewoon een papieren exemplaar van een foto hebben. Lekker vintage!

Natuurlijk kan je je foto’s af laten drukken bij een fotograaf, of bijvoorbeeld bij een drogist of andere winkel. Maar het kan nu nóg makkelijker! Namelijk, met de Printic App voor je iPhone. Je installeert deze app gratis op je iPhone en kan dan vervolgens, super easy, foto’s selecteren en laten afdrukken. Je maakt een account aan en vervolgens kan je door alle foto’s op je telefoon browsen. Het idee erachter is dat je je Instagram foto’s op de ouderwetse Polaroid manier laat printen. Inclusief vintage filtertje en al. Printic speelt hiermee natuurlijk erg slim in op de lomografie/analoge fotografie trend and i like it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De foto’s kosten €0,79 per stuk en de verzending is gratis. Het minimale aantal foto’s dat je kan bestellen is drie stuks. Je kan de foto’s ook naar anderen laten sturen, met een briefje met een boodschap erop erbij. Hoe leuk is dat?!

printic

Hierboven zie je hoe de app werkt. Printic neemt je stap voor stap mee in het proces.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik probeerde Printic voor jullie uit en ik ben erg enthousiast! De foto’s zien er goed uit, het formaat van de foto’s is leuk en je wordt gewoon instant blij van zo’n vierkant envelopje met jouw eigen foto’s erin. Ik kan me helemaal voorstellen hoe leuk het is om dit van een vriend of vriendin te ontvangen! Ik zou het nog leuker vinden dan een ouderwets kaartje, waar je me ook al erg blij mee kan maken. De levering was echt ontzettend snel. Al binnen twee werkdagen had ik de foto’s in huis. Ideaal ook dat de foto’s thuis worden bezorgd trouwens! Ik weet nog hoe vaak ik vroeger mijn foto’s vergat op te halen bij de fotograaf.

Je kan de polaroids natuurlijk in een album plakken, maar het is ook erg leuk om ze bijvoorbeeld aan de muur te hangen met vrolijk masking tape. Of stop ze in je agenda, zodat je er heel vaak naar kan kijken! Heb jij een iPhone en vind je het leuk om foto’s af te laten drukken? Dan raad ik je echt aan om Printic eens te proberen. Het is makkelijk, leuk, niet duur en supersnel. Je vindt de Printic App in de Appstore op je iPhone. Printic download je gratis!

Laat jij nog wel eens foto’s afdrukken? Voor speciale gelegenheden, of vaker?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

21 gedachten over “Printic App

 1. Het blijft vervelend dat sommige apps alleen ontwikkeld worden voor iPhones maar ach… mogelijk komt er ooit nog een android versie.
  Ik ben dol op het uitprinten van mijn foto’s alleen loop ik inmiddels al een paar jaar achter. Toch heb ik besloten om deze jaren snel in te halen en dus de vergeten jaren alsnog te printen en in te plakken. Een van mijn projecten van dit jaar!

  Liefs,
  Nancy

  1. Hmm ja jammer idd! Maar misschien wordt Printic wel zo’n succes dat ze ook gaan uitbreiden naar Android. Het is volgens mij nog heel nieuw allemaal, dus misschien heeft het wat tijd nodig. Foto’s laten afdrukken blijft het leukste he!

  1. ja ook superleuk idd! Maar ik vind dit zo leuk omdat je gewoon even 3 foto’s naar een vriendinnetje kan sturen <3

 2. Wat leuk! Ik ga gelijk een aantal foto’s bestellen en naar vriendinnen sturen, bedankt voor de tip!

 3. heb t geinstalleerd maar de app valt elke keer weg als je wilt bestellen en las op hun website dat meerdere mensen daar last van heb….echt balen want t is zo`n leuk en makkelijk idee

  1. oh echt! wat balen! daar heb ik helemaal geen last van gehad met mijn iphone…

 4. Leuk! En ook echt gratis verzonden? :) Vanavond mijn telefoon dan eindelijk eens updaten.. Dat stel ik al zo lang uit :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *